Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- bambano: Bambanő háza tája
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
agent_k
üzenetére
Mindkét Teclastban ugyanolyan a processzor van (Z3736F), sőt, a V919-ben is, szóval ebben nincs különbség.
Mindháromban az LG által gyártott kijelzőpanel van (amikkel az ég világon semmi gond nincs), és ezzel el is fogytak a egyezőségek.
X98 Air 3G és az X98 Air II között a GPS-en, a 3G modemen és a nagyobb eMMC chipen kívül semmi különbség nincs, tehát ha csak ezt a két modellt nézzük elég könnyen meg lehet hozni a döntést. Apropó eMMC. A Teclastnak három beszállítója is van: a BIWIN, a Toshiba és a Hynix. Alapesetben ezzel nincs semmi gond, csakhogy a sebességük nem egyezik, a BIWIN és a másik két gyártó chipje között elhanyagolhatónak éppen nem nevezhető különbség van. Ez ellen viszont semmit nem lehet tenni, csak a vakszerencsén múlik, hogy éppen melyiket kapod. Az Onda V919-ben amúgy Hinyx van, ennél nem tudok több beszállítóról.
Üzemidő tekintetében a nagyobb akkunak köszönhetően a két Teclast jobban teljesít. Az Onda és a Teclast esetében is más dual OS megoldás lett alkalmazva, bár ez nem tudom mennyire befolyásol bármit is.Ha csak nem tervezed lepucolni róluk az Androidot akkor ezek közül inkább a 64GB-os X98 Air 3G-t ajánlanám.
-
Necc
addikt
válasz
agent_k
üzenetére
Amennyiben fontos a 3G, akkor az elso ketto szerintem erosen felejtos, WCDMA csak 2100MHz-en a mai vilagban keves, mar 900MHz-en is vannak adotornyok orszagszerte elhelyezve, sot, a Vodafone 3G halozata javareszt WCDMA900 -ra epul.
A harmadik opciotol pedig egnek allt a hajam mikor megpillantottam a szukgestelenul magas felbontast, altalaban ilyenkor a kijelzo minosege szenved csorbat (pl. tulsagosan tompa, gyenge fenyero, tele pixelhibakkal, stb.) a felbontas oltaran, de ha windowst tervezel rajta futtatni asztal modban, akkor viszont minden apro lesz. Kezi DPI felskalazas nem a legjobb megoldas.
-
han_lev
senior tag
válasz
agent_k
üzenetére
Én a Tecklast 3g-s verzióját használom. Teljesen meg vagyok elégedve vele. Bár az indulás nem volt túl felhőtlen, mert dualbootos a drágám. Le kellett küzdjem róla az Androidot. Ugyanakkor van fórumtársam aki továbbra is dualbootban használja és inkább az androidját nagy megelégedéssel.
A win rajta szépen fut, de eszi az akksit, egy nap nem telim el úgy hogy a végére ne tegyem töltőre, még gyengébb használat esetén sem. Bár azt gondolom hogy az itt használt tabletekre ez szintén jellemző.
A programok szépen futnak, az office 2013 rezzenéstelenül. Fullhd videót is simán lejátszik. A kijelzője szerintem 10 es skálán 8. A tesztek alapján is megállja a helyét. Talán egy hajszálnyival szebb az ondáénál.
Billencs hozzá egy szimpla kékfogas. Tokot egy Ipad Air 2 utángyártott fedeles bőrtokot használok, bebujtatóst.
HDMI micro 3Gs modem kifogástalanul működik. Sajnos a microusb porton keresztül tölt, ami problémássá teszi az OTGs használatot töltéssel párhuzamosan. Speckós USBhub kell hozzá, a sima Y kábel nem tölti.
Kb ennyi.
Ha csak win van rajta, az az officeval és egy pár segédprogrammal együzz elfér.Apropó: valaki esetleg ötlet: dropbox nem engedi magát sdre tenni. Usb-n csatlakoztatott vincseszterre simán rakhatom a mappáját, sdre nem. Valakinek?
Kicsit sok az az 5 giga, amit a c-ről foglal, folyton meg nem akarom lehívni, ami kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" (2022) 128 GB + Apple Pencil!
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- ÚJ Lenovo Idea Tab Pro - 12.7" 3K 144Hz (TB373FU) 12GB/256GB (ZAE40206GR) Luna Grey - 2 év garancia
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest