Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KANTRI
csendes tag
help!Leszedtem sp2őt de nem rakja fel mert azt mondja hogy invalid a windows key
azt mondták hogy nemcsak eredeti windowsra lehet feltenni
mit csináljak????? -
Raga
senior tag
Sziasztok csávókák!
Na mondandóm a következő.
Felraktam az SP 2-t.
Ugye idáig semmi meglepő sincs a dologban.
Hát ez egy nagy rakás szar.
Kérdéseim:
- mitől van az hogy az ADSL-s netem explorer-el teljesen használhatatlanná vált?
ugyanis ha van egy hivatkozás az oldalon és rákattintok, mert oda szeretnék
nézni, akkor nem nyitja meg.
vagy ha a prostik oldalán nézelődök, és valamelyik lánynak a fórumát meg
akarom nézni akkor hiába gőrdítem le a nevét nem hozza elő nekem.
- nem beszélve az állandó figyelmeztetésről, hogy ki van téve a veszélynek a
gépem.
Srácok!
Mit tegyek?
Újratelepítettem a gépemet.
Nem raktam rá az SP-2-t, sőt semmilyen frissitést nem raktam rá.
Most faszán működik.
Ezért nem is akarom feltenni, mert félek, hogy újra elszáll a netem.
Mivel lehet orvosolni a fentebb említett problémákat?
Sziasztok. -
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Bocsi a láma kérdésért, de az új tűzfal konfigolásánál a kivételeknél hogyan lehet IP címet hozzáadni? Csak portot és programot lehet berakni, viszont haver nem ér el LAN-on keresztül. -
X-COM
nagyúr
hát, ha csak az asztalt szeretnéd (vagy 1-2 másik mappát), akkor legegyszerűbb, ha letöltöd a tweakuit
Bővebben: link
ha az egész documents and settings mappát, akkor az kicsit rázósabb
Bővebben: link -
arcok
csendes tag
sziasztok, bocs ha 1ügyü a kérdés de nekem nem m1.
hogy a bánatba tudom azt elérni, hogy az asztalra kitett dolgok (azaz a dokuments and settings) ne azon a partición legyen, ahol a windows van?
előre is köszönöm. -
benyo
tag
amióta felraktam az sp2őt, jó lett a NATom,bezöldülök

csak hogy tudjatok róla
-
lapa
veterán
válasz
DragonR+
üzenetére
vagy megrendeled újra a campust 4ezerért és már a 2003-at adják vele. írtam is nekik, hogy ugyanmá minek fizetnék a postáért meg a cédékért, és hogy nem lehet-e letölteni valahonnan ha már van licenszem meg telepgetőkészlet. azóta is azon dolgozhatnak, mert nem nagyon kaptam választ

-
andriscs
aktív tag
Hi!
Van BlackIce tűzfalam, Windows tűzfal, Nod32 vírusírtó, SpywareBlaster, Ad-Aware. A konfigolás alatt az Opera konfigolását érted? Nem tudom, hogy ott mit lehetne beállítani, hogy növeljem a sebességet, max a cache méretét tudom növelni, hogy több oldal legyen lecache-elve, de általában sok új oldalra mászkálok, szóval ez nem e a legjobb megoldás. Egyéb ötleted van? -
andriscs
aktív tag
Hi!
Lehet, hogy kissé off a kérdésem, de miért van az, hogy a böngészöm (Opera 7.5, kábelnet-512kbps/128 kbps) ilyen érdekes módon hozza be az oldalakat: beírom a böngészősorba a címet, aztán mint egy lendületből induló autó elindul az oldal betöltése 50-60K-val, aztán mikor elér 30-40%-hoz, akkor hirtelen, mintha kifogyna a szufla belőle, lecsökken a sebesség először 1-2 K-ra. majd 300-400 byte/sec-re. Emiatt volt úgy, hogy egy szinte csak szöveget tartalmazó 500K-s odlal betöltése 7 percig tartott. Ez azért szerintem durva. A szolgáltató most cserélt nálunk modemet, felerősítették a jelet a tetőn, de ez sem segít. Használok BeFaster-t is, de semmi változás.Pedfig elvileg az Opera a leggyorsabb böngésző, de Explrerrel is lassú, max nem látoim, hogy menniy a sebesség. Lehet ennek köze az SP2-höz? -
moonman
titán
-
DragonR+
aktív tag
Helló!
Volna egy kis problémám, s ennek kapcsán szeretnék segítséget kérni Tőletek.
Adott egy WinXP prof. (a'la Campus
)
Amióta megszervizpakoltam (SP2), azóta az Outlook XP szánalmas tempóval akaródzik csak elindulni.
Elindítom s nyugodtan mehetek kávézni.
Ha még szendvicset is eszek visszatérve a gépemhez már használható is a levelezés..
Siralmas.
Mi lehet a bibi? -
andriscs
aktív tag
Hi!
Gondolom, hogy vannak idegesítőbb dolgok is. De általában a gépen néhány naponta kapcsolom le, szóval ha ez most itt nekem 2 napig itt fog ugrálni, akkor nagyon boldog leszek.
,,,
szóval itt most egy kép lenne, de Ultr@web letiltotta a feltötlést, nem tudom feltölteni, de egy figyelmeztetés van, hogy indítsa újra a gépet.
.... -
moonman
titán
épp most jött le a szeptemberi rollup, és lám egyszer szólt, többet nem, majd leállításnál... Bővebben: link
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Ez tuti nem így van, mert direkt ez hangsúlyozták ki, hogy nincs ''a felhasználó nem indokolt zavarása.'' Azaz az új, teljesen automatikus letöltés (ami a 4-ből az első) szépen letölti a dolgokat, figyeli, hogy a feljhasználó mit csinál, majd amikor a felhasználó leállítja vagy újraindítja a gépet, előtte telepíti azokat a dolgokat, emelyek újraindítást igényelnek, tehát NEM kényszeríti a felhasználót, hogy indítsa újra a gépet. A második az, amikor letölti, de nem fogja telepíteni, csak kirakja pajzsot, hogy van telepíthető cucc. A harmadik rádbízza, hogy mikor frissíted a gépet. A negyedik pedig letiltja a frissítések elérését. Szóval nekem az elsőre van állítva, ennek ellenére ott vírit a sárga pajzs, és felugrál az ablak, hogy nem volt újraindítás, én meg ha javában dolgozom, és nyomok véletlenül egy Enter-t a felbukkanó ablakon, akkor elszállt mondjuk fél órányi munkám. Szóval ennyit az automatikáról. Gondolom, hogy ezt is valami registry-buherrel vagy patch-el lesz javítva. -
andriscs
aktív tag
Hi!
Azt olvastam, hogy SP2 telepítése után, ha automatikusra rakjuk a frissítések telepítését, akkor minden nyom nélkül letölti, és amikor egyébként is kikapcsoljuk a gépet, akkor telepíti, hogy a következő újraindításnál már frissítve legyen. Erre nekem most itt villog a szép sárga pajzs, hogy indítsam már újra a gépet, mert ő azt szeretné. Baromi idegesítő, hogy 5 percenként felugrik egy dialog, hogy nem volt újraindítás. Ennyire működik az újdonság? -
E-zsolt
csendes tag
Hello Mindenkinek!!
Nekem az a nagy gondom h külső visual style-t használtam, tehát nem a kék/ezüst, vagy klasszikus windows kinézetet, és miután felraktam az sp2-t nem működik.
ha ujra crackelem az uxtheme.dll file akkor sem. járt még igy vki, vagy mindenki a ronda xp-t bámulja alapból?? nem tudna segiteni vki???
előre is köszi -
moonman
titán
-
lapa
veterán
sziasztok. van soksok gép 4 gb vinyóval. namost ezekre üres helytől függően vagy felmegy, vagy nem. ha minden igaz kicsomagolhatnám egy share-be és onnan lehetne telepgetni csak nem vágom a kapcsolókat hirtelen (1. kicsom, 2. share-ről telepít). előre is hálás.
-
tegnap felraktam az sp2-t.
mióta felraktam, az összes létező médaiplayer-em meghülyült.
Ha leveszem a hangot, majd valamiért lepause-olom, majd újraindítom, (esetleg beletekerek) full hangerőn üvölt, akkor is, amikor előtte teljesen el volt némítva!
Komolyan, az agyam eldurran.
persze nem nagy probléma, de idegesítő.
Egyébként az egész rendszer rendesen belassult, mióta ez fenn van. sokkal többet teker a vinyó, mintha nagyon dolgozna valamit...
a my computerben is lassabban jönnek be a könyvtáraim. -
Karyka
csendes tag
Abban igazad van hogy ez ennél egyszerűbb már nem lehet és az előző hsz-om óta végeztettem egy tesztet a Bővebben: link közreműködésével és eddig minden rendben. Szóval egyenlőre bizalmat szavazok neki.
-
Karyka
csendes tag
Szerintem az hogy ''ON'', az még nem jelenti azt hogy egy tűzfal megfelelően ellátja a feladatát. Nem ismerem eléggé a Win saját tűzfalát ill konfigurációs lehetőségeit, mivel ma használtam először, de lehúztam a részletes beállítását az MS-től, holnap majd átnézem és lehet, hogy valamivel ''bölcsebb'' leszek.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Karyka
csendes tag
Leállítottam az Outpostot és így most az első csatlakozási próbálkozás sikeres volt, azonban nem rajongok túlzottan a Win saját tűzfaláért. (nem teszteltem, ez az egy indítás volt csak, tehát ez még nem tendencia)
Tudsz javasolni valamilyen tűzfalat amire érdemes lehet beruházni (és a SP2-vel is hajlandó együtt dolgozni) ?? -
burns
csendes tag
Nem valoszinu, de ez az az eset amikor mindent megprobalsz mert halvany
lila gozod sincs, hogy mi okozza a problemat. -
burns
csendes tag
Mar a legelso xp verzioban benne volt csak egy kis kutakodas utan lesz
fellelheto.
Start menü… futtatás….. beírni: gpedit.msc
Számítógép konfigurációja/felügyeleti sablonok/hálózat/Qos csomagütemező/ foglalható sávszélesség
Itt engedélyezni majd 0 ra állítani …… alkalmaz!!
restart
Igy kapcsolod ki. Alapban asszem mukodik a 20% os dolog . -
burns
csendes tag
Rosszul fogalmaztam, a win lefoglal maganak 20% a savszelessegbol, ha letoltes
kozben netezel, ne lassuljon be a bongeszes. Eleg szar a szolgaltatom /HDSNET/
lehetseges, hogy ez a problema. Irok nekik egy levelet. -
burns
csendes tag
Felpakoltam az Sp2 -ot es azota az interneteleresem sebessege a felere csokkent
80-90Kb/s (768/768 cable)helyett max 50Kb/s -el tok csak letolteni !
Valami otlet ,hogy mert van ez ? Az explorer 20 %-os savszelesseg korlatozasat kikapcsoltam mar, de semmi nem tortent. -
moonman
titán
válasz
kíváncsi
üzenetére
elég furcsán működik a beépített bt támogatással a fájlfogadás. jobbklatty a bt ikonra a tálcán és ''fájlok fogadása'' namost ahhoz képest, hogy többesszámban van, egyszerre csak egyet lehet fogadni, legalábbis 6600-ról. ilyenkor vár a teló válaszára és fogadja a fájlt, majd bead egy tallózást, hogy hova mented. én feltettem a pc suite for n6600-t, azzal szépen konnektol meg másolgat is.
t630 szoftverét tetted fel vagy csak az adapterét? -
Karyka
csendes tag
-
StoneBridge
senior tag
SP2 rulz.

Telepítés után néhány órával.
Hibás alkalmazás: drwtsn32.exe, verzió: 5.1.2600.0, hibás modul: dbghelp.dll, verzió: 5.1.2600.2180, memóriacím: 0x0001295d.
Hibás alkalmazás: iexplore.exe, verzió: 6.0.2900.2180, hibás modul: ntdll.dll, verzió: 5.1.2600.2180, memóriacím: 0x0001888f. -
andriscs
aktív tag
Hi!
Nekem nagyon bevált mostanáig, Eddig valami rejtett hiba miatt mindig fagyott a gépem, semmi sem segített (hardver-, drivercsere, reinstall). Mióta felraktam az SP2-t, azóta nincs fagyás. Valószínűleg azért, mert SP2-ben van egy Data Execution Preventer nevú cucc, ami nem engedi a káros(?) kódok, programok futását. Tehát valószínűleg valami károkozó program fagyasztotta ki a gépem (bár van fenn vírusírtó és tűzfal is). A lényeg, hogy most királyul működik.
-
kíváncsi
őstag
sziasztok!
van egy telóm t630 és egy bluetake nevű bluetooth adapterem. Szoftverét felraktam de nem műxik. AZtán megpróbáltam az sp2-es bluetooth beállítást amivel már tudok a pc-ről a telóra küldeni de fordítva nem megy
mi lehet a baj 
-
Robaj
addikt
válasz
Warlock_42
üzenetére
A gépemen nem oldotta meg, továbbra is a refreshforce-ot kellett használnom!!!
-
Warlock_42
senior tag
Bocs, de nem olvastam végig a topicot.
Csak egy kíváncsi kérdés: megoldja a 60Hz problémát az SP2 ? -
X-COM
nagyúr
Bővebben: link
nem kerestek
de szerintem múltkori intergyúm után nem is fognak 
[Szerkesztve] -
moonman
titán
magyarországon patch-gyár létesül

Bővebben: link -
Karyka
csendes tag
Hi!
Rákerestem itt a fórumon de nem találtam érdemi megoldást a prolémámra, ami abból áll hogy cirka négy indításból egyszer sikerül csatlakoznom a netre. Jobb alsó sarokban megjelenik egy felbukkanó ablak, hogy nincs internet kapcsolata vagy pedig korlátozott. Próbáltam fix IP-vel, nem működött, feltettem a KB884020-as javítást és ezzel sem lettem előrébb.
SP1 alatt viszont működött rendesen.
Pls. segítsen akinek van valami ötlete!
Rendszer:XPProf+SP2, Outpost firewall, Nod32,
Thomson kábelmodem (Fibernet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Játékok
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nekem semmi gondom nem volt outlook-al, egy repair install-t megpróbálhatnál. (office telepítő)