Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nitrogén
tag
meg próbáltam újra, de semmit sem javult, ugyan olyan sz@r most is.

-
Nitrogén
tag
szevasztok, nem tudna valaki segíteni nekem? Mert nem akar fel menni az xp.
mikor win xp telepítésére megyek, akkor utána megjelenik, hogy ''a telepítő nem találta a végfelhasználói licencszerződést'' és nem lehet folytatni a telepítést, csak F3-at lehet nyomni, amire újra indúl a gép.
külömben csont üres a vinyó, a cd, bootolásnál nem megy. úgy hogy dosban futtattam az i386-ban a winnt. -
X-COM
nagyúr
mi az hogy állandóan kéri? mikor állandóan?
az intézőben van olyan beállítás, hogy induláskor állítsa vissza az utolsó mappanézetet pl. (restore prevoius folder windows at logon, de ez alapból kikapcs)
a másik jelenség, meg a .net framework telepítése után szokott jelentkezni, a user accounts alatt be kell konfigolni az autologont, vagy törölni az asp.net felhasználót -
snt
senior tag

-
snt
senior tag
Új gépem van, XP SP2-vel...
Eddig SP1-em volt, de ez a 2 már most idegesít
Olyat csinál h álladóan kéri h helyezzek be egy dvd-t (ami egyszer bent volt).. Akárhol vmit meg akarok nyitni, pofázik h nincs bent a dvd (Rossz kötet, helyezze be xy kötetet a meghajtóba)... Mi a franc baja van ??? Állandóan nem pakolhatom be azt a DVD-t, nem lehet mindig a meghajtóban
És nem is lehet lelőni, nyomom h mégse, tovább, újra, akkor is megmarad az ablak amíg be nem rakom a lemezt..
2. problem: Eddig ha indítottam a gépet, egyből bejött a windows... Most meg a felhasználói nevemre kell kattintani az üdvözlőképernyőn és csak utána jön be.. Ha kikapcsolom, akkor is áll addig a gép, mert akkor meg login (user/pass) képernyő fogad.. Szóval nem jön be automatice a winfos.. Ez azért szar, mert ha épp elmegyek vhova akkor közben a rendszer nem töltődik be, mert az üdvözlő képernyőnél áll
Ezt h a francba lehet kiiktatni ? -
marcee
addikt
Frissítettem a windows-t a windowsupdate-ről, de még néhány napig nem akarom újraindítani a gépet, viszont kb. negyedóra, húsz percenként feldobálja a figyelmeztető ablakot, hogy indítsam újra, ami egy csöppet idegtépő. Van gyógyír?
-
moonman
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
talán az, hogy nincs vírusirtód. talán vírusod is van.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Upp!

-
Motion_Blur
félisten
Felraktam az SP2-t (Update formájában), de nem ment az Explorer, nem jelenített meg egyetlen lapot sem...
Ellenőriztem: a kapcsolatoknál minden OK, vezérlőpult/internetbeállítások minden OK...nem tudom mi lehetett a gond.
Talán az, hogy nincs vírusírtóm
Toltam egy rendszer-visszaállítást és most megint ok a net, de azért jó lenne a SP2, vkinek vmi ötlete?
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
Bővebben: link
vagy wininstall le -
moonman
titán
-
marcee
addikt
Egy olyan - lehetőleg apró - programra lenne szüksgem, amivel ki tudnám meneteni egy .reg file-be egy másik program által végrehajtott módosításokat.
Gondolom kell csinálni egy registry mentést telepítés elött és egyet utána és a kettő közötti különbség kéne .reg file-ba. -
busman
veterán
Frissen telepített win sp2 az új usb-re rádugott eszközöket nem ismeri fel..
Alaplapi driverek fel lettek rakva. help! Via kt600 deszkával megy mindenkinek? -
Viktor77
titán
Minden íróprogi behalt, ha az írómhoz kellett nyúlnia. Mondom oké, leszedem a másodlagos IDE vezérlőt (itt van az íróm), újrainditás után majd visszakerül. Hátha így jó lesz.
Hát nem. Újraindítás után nem áll fel a rendszer, csak fut a boot jelző kék csík. Ha letiltom biosban a másodlagos csatornát, akkor feláll, de ez ugye nem az igazi
Csökkentett módban sem indul.
Ötletek? -
adalbert1
veterán
válasz
moonman
üzenetére
Köszi!
És azt nem tudod, hogy mennyire lehet belenyúlni a telepítőbe vele? Tehát hogy mennyire lehet automatizálni (pl. ne kérje a serialt, hanem bele lehessen ''égetni''), ki lehet-e hagyni belőle dolgokat (MSN), és hogy ilyeneket be lehet-e állítani, hogy alapból a klasszikus nézettel és start menűvel rakja, a felbukkanó szövegbuborékokat ne adja be, meg még ilyen apróságok. -
adalbert1
veterán
Sziasztok!
Az nlite-tal net nélkül is lehet integrálni a service pack-et?
Win 2k alá is lehet vele integrálni a cuccokat? -
Nedudgi
aktív tag
Királyság! Felraktam SP1-es wint aztán a frissítést aztán SP2-t és minden OK volt. Csak azt nem vágom hogy írták a lapon hogy a hiba oka hogy Prescott-al baja van az alaplap bios-nak. Egy gyárilag összerakott PC-ben figyelhetnének arra hogy olyan procit rakjanak bele amit normálisan támogat az alaplap

Köszi a megoldást
-
X-COM
nagyúr
válasz
Nedudgi
üzenetére
hát ez a jó öreg prescott gond lesz
Bővebben: link -
Nedudgi
aktív tag
Sziasztok!
Gép: Egy Microstar számítógép (alplap FIC VC37 Bővebben: link) és Celeron D 2,53 proci 256 mega memória. Volt benne egy 40Gigás Seagate ezt kicserélték egy 80-as Samsungra. Ja integrált grafika.
Probléma: WinXP SP2 telepítő, ujraindul és hozná a grafikus telepítőt de 3szor elmegy a kék csík és ott megáll az egész. SP1-es win felmegy rá de ha felfrissítem SP2-re akkorújraindulás után ugyanez van. Memtest futott 3 órát hiba nélkül. SP1-re egyből raktam a 2-t nem raktam fe drivereket. Ha valakinek ötlete van akkor előre is köszi.
Jah és Csökkentett módban sem megy. Betőlti a dendszerfájlokat azt kurzor...
[Szerkesztve] -
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Nem érdemes a hűtőn spórolni. Vegyél egy eredeti intel hűtőt, az is jobb ennél, és 3k körül megkapod.
-
moonman
titán
válasz
qpakcovboy
üzenetére
hát azt nem nevezném túl jónak. 42 már jobb lenne.
-
Winner_hun
félisten
válasz
qpakcovboy
üzenetére
BIOSban nincs bekapcsolva egy olyan funkció, hogy ha a proc elér egy bizonyos hőmérsékletet, akkor leájjon a gép?
-
moonman
titán
válasz
qpakcovboy
üzenetére
mert leállt a procihűtésed

-
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Ez tuti nem normális. Talán integrált SP2-vel kéne telepíteni a windowst.
-
qpakcovboy
őstag
Miért van az, hogy felraktam za SP2-t és eggyes programok a procit annyira kihasználják pl ejay, otlook... hogy a gép egy sípoló hangal kikapcsol/leáll?
-
Cane
őstag
az miért lehet, hogy a képernyőkímélő beindul, mivel nincs egy ideig piszkálva a gép, majd egy idő után bejelentkezik az xp (nem indul újra), hogy válasszak felhasználót. ezt azonban be sem állítottam. ki lehet ezt valahogy iktatni?
-
guest666
aktív tag
Szevasztok!
Feltettem az Sp2 és két gondom van:
A fényképeket nem olvassa be a Windows képolvasó vagy micsoda (Canon A40) az SP1 felismerte automatikusan, nem kellett telepiteni a drájverét a digigépnek, SP2 már nem!!! VAn-e rá valami megoldás, vagy telepítsem a drájvert ?? -
csontika
tag
Távol álljon tölem!
Itt olvastam: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
válasz
csontika
üzenetére
nem egészen ezt korlátozza az sp2
Bővebben: link
Limited number of simultaneous incomplete outbound TCP connection attempts -
csontika
tag
Hali most olvastam, hogy SP2 10-re korlátozza a nyitott portok számát.
x-setupban keresgéltem, de nem találtam hol lehet módosítani, valakinek van ötlete, esetleg regeditben hol lehet megtalálni?
Van értelme feltornászni?
Előre kösz!
-
Pisti_zzZZ
tag
Antivir Personal Ed. leszedni, Spybot leszed, AdAware leszed, Norton Internet Security 2005 felrak, majd LiveUpdate-val frissitsd, majd Microsoft Antispyware felrak, végül ezzel a kettővelírtsál le minden szar spyt meg virust és többet nem lesz gondod semmivel.
Énnekem is sp2 van meg norton meg antyspy és SOHA nincs egy darab spy se meg virsus se. Pedig éjjel nappal aktívan netezek. Ja és az sp2 biztonsági központjába kapcsold ki a riasztásokat ha zavar.
Bocs ha pongyolán fogalmaztam de sietek
-
Ameda
tag
Kapcsoljátok ki a winydóz firewallját, meg az újonnan beleeszkabált ''extrákat''.
-
pink75
aktív tag

45 percig ment és semmi...
-
Viktor77
titán
Ez volt nekem is a gond. Az első ujraindításkor nagyon sokáig ment a csík. Ne aggódj csak várj. Akár 5 percig menni fog, késöbb már nem lesz ilyen. Én a fasz fejemmel, 3x tettem újra emiatt a win-t. 3-adszorra, mondom, csakazértis megvárom mi lesz.

MOD: #946, #951.
[Szerkesztve] -
sened
csendes tag
Helo Mindenkinek!
Kellene egy kis segítség.
A történetem ott kezdődik, hogy volt egy sima xp telepítve a gépemre.
Egyszercsak megtámadtak a vírusok meg a spy programok, ezért felraktam
az sp1-et, az Antivir Personal Edition-t, a Spybot-t meg az Ad-Aware SE-t.
Ezek a progarmok megoldották a problémámat és nem volt semmi gondom
mindaddig míg fel nem raktam az sp2-t(májkroszoft oldalról lette leszedve).
Innentől kezdve gyakorlatilag nem tudok netezni mert állandóan system warning, online poker, searchmiracle lapok ugrálnak.
Ha az előbb említett programokat leftuttatom találnak egy csomó hibát amit ki
is javítanak, de elég öt perc net kapcsolat és már kezdhetem is előről az egészet.
Mi ez? -
pink75
aktív tag
spec a bluetoothtól sem vagyok már elájulva, stabilabb volt előtte
egyedüli hasznát a vinyóval kapcsolatban látom -
pink75
aktív tag
tiszta gépre (sajnos) tettem fel, magam csináltam meg az xp-be oltott sp2-es telepítőlemezt
a gép megy, csak elsőre nem sikerül sohasem felállnia vagy újraindulnia
szaladnak a kockák
akkor off gomb hosszan
on gomb
windows normál módú indítása
enter
feláll
hogy ez elsőre miért nem megy neki?! -
Előfordulhatnak hibák az SP2-ben, ha az ember utólag telepíti fel a gépre (bár nálam ezzel sem volt probléma, egy 1 éve használt SP1-es gépre toltam fel, és azóta is jó, kb fél éve). A megoldás, hogy beintegrálod a windows telepítőbe az SP2-őt, és eleve úgy installálod fel. Nem lesz több problémád vele.
-
-
pink75
aktív tag
nekem kellett a ''nagy'' vinyó miatt...Meg valóban 1szerű a blútót (spec nekem ez egy gombnyomással kevesebbet jelent, de láttam már mást is), aszongyák, javult a mem kezelés stb.
-
gerlaip
addikt
Nagyon fontos az SP2? Mert megvan nélküle az ember. Egy jó tüzfal és biztonsági problem sincs...
-
pink75
aktív tag
bosszant a dolog és az sp2-re gyanakszom, mert előtte ilyen nem volt:
újraindításnál az xp betöltési ablaknál megáll a gép, csak fut a három kék kis nyavalyás kocka, de semmi.
ha nem restart, hanem off és rögtön start, akkor is ez van.
nemt'om, mi lehet.
-
Icewind
aktív tag
Köszi, de sikerült egyszerübb megoldást találni Bővebben: link
Üdv
Ice -
kodani
tag
válasz
Icewind
üzenetére
Az egyik ismerősömnek volt egy hasonló problémája. A megoldás végül az lett, hogy valami linux verzióval bootolt be aztán az ki tudta szedni neki a régi cuccait az ''újratelepített'' windowsból.
Szerintem nézz körül a Linux topicokban ezzel a kérdéssel.......
[Szerkesztve] -
Icewind
aktív tag
Hi
Mielőbbi segítségeteket szeretném kérni...
Ma mikor bekapcsoltam a gépet, az elsö windows felirat után kékhalál, ''a hardveres károsodások elkerülése érdekében a rendszer leáll, töröljön minden új alkalmazást, restart....stbstb''... ezután hiába a restart, mindig ezt irta ki, szal megoldást a c formatban láttam, + rendszer ujrainstallban. Na de vagyok annyira láma, hogy nem számítottam ilyesmire (még nem fordult elő), és hagytam a C meghajton olyan dolgokat, amikre még igencsak szükségem lenne. Ezek az asztalon találhatók... (a vinyo egyébként 160gigás maxtor,amiböl kb 130gigát volt képes felismerni...)
Gyors megoldásként, szerencsére van egy másik vinyom (maxtor 40gb), amit nem használtam mostanság szal, vinyo kivesz, régi berak. Feltettem rá a Windows XP SP2-t, egykét virusirtot, majd betettem második vinyóként a ''problémás'' maxtort, gondolván, hogy ha valami viros okozta a gondot, leirtom rola, átmásolom a C-ről vmelyik másik meghajtora a szükséges adataimat, majd format C, és minden happy. Ámde a probléma a következő: Mint mondtam a nekem kellő adatok a C meghajtó asztalán találhatók, ez pedig védve van mint jelszavas felhasználói fiók, így nemtudok belépni. Nincs hova beírni a kódot, mivel második vinyoként van beüzemelve, a gép csak az elsőszámó vinyo felhasználóit látja (egy admin és egy guest)...
Na szóval most itt ülök tanácstalanul, lehet elég láma a kérdésem, de nem igazán értek ilyesmihez... Szal please segítsetek, hogytudnék bejutni a saját felhasználói fiókomba?
Üdv
Ice -
Lacza
senior tag
Köszi a nagy nagy segítséget.Itt aztán mindenki marhára rohan segíteni.A
MODERÁTOROK meg persze bezárják a topicokat,ha feltesz az ember valami kérdést
-
bbazsy
őstag
köszi a segítséget, meglátjuk mit hozunk ki belőle

-
Viktor77
titán
Igen. Nem a netednek adsz fix ip-t, hanem a helyi hálózatodnak.
Működik, nálam is így megy.
''akkor a megoldás: hálózati tulajdonságok/helyi kapcsolat/tulajdonságok/ általános fül/TCP IP protokoll/tulajdonságok és itt adj meg fix IP címet (hogy biztos ne vesszen össze semmivel, ezért IP címnek 10.10.10.10-et adj, hálózati maszknak meg 255.255.255.0-t). Így szép gyors XP bootod lesz.''
[Szerkesztve] -
bbazsy
őstag
hali..
naszóval felment egy gépre egy sp2, és ilyet hibauzit kapok, h Hálozat nincs vagy korlátozott (?). ezt mikor irhatja ki, hol keressem a hibát?
gigabites realtek kártya, dlink modem, adsl..
felmegyek netre, pár percig megy iszonyu lassan, utana kapom a hibauzit, és kész.
javitasnal IP cim javitasa(?) nem sikerült...
kösz -
pink75
aktív tag
ó, anyám

azokra a kék szövegekre ott oldalt rá se néztem, megszokásból azt gondoltam, hogy vmi microsoftos linkek
köszi
-
moonman
titán
Bővebben: link cikk vége.
-
pink75
aktív tag
nah
muszáj voltam, mert van egy 160 GB-s vinyóm és máshogy nem tudtam rendesen szóra bírni, az SP2-őt bevetni
csináltam boot xpsp2 lemezt, valahogy rájöttem, hogy a nekem eddig a világ legegyszerűbb módján működő blútótomat a világ sp2 szerinti legegyszerűbb módján szóra bírjam, mis-más, de...
hogyan lehet kilőni ezt a biztonsági központot?
nincs se vírusirtóm, nem akarok windowsban up to date lenni, nem kell tűzfal, és ez meg folyton pofázik!
szóval hogyan? -
Lacza
senior tag
Feltelepítendő programoknál mindig valami error koddal áll meg a telepítés.
Mindig a .cab fájl-t találja hibásnak.
Ez persze az sp2-es winfosnál jelentkezik,miért? -
Loha
veterán
-
Loha
veterán
Gigabyte 7NNXP
De ennek szerintem semmi közze a laphoz, mert öcsém VIA KT880-asával ugyan ez van...
Azt még nem próbáltam, hogy a Winxp CD-be beleintegrálom az SP2-őt és úgy teszem fel...
De úgy hogy sima winxp, aztán sp2 nem működik, mert csak 1.1-es módban működnek az USB csatik az összes...
Biztos vagy benne, hogy neked USB2.0-ával mennek a csatik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Eladó újszerű Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB levendula / 12 hónap jótállás
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezt h a francba lehet kiiktatni ?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)