Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
hát képzeld el, frissítettem a rendszert, ami már addig milliószor sikerült, akkor azonban nem akart menni, aztán ''véletlenül'' formattáltam a c: maghajtót stb. Yo persze ez nem igazi gond, mert a fontos adatok el vannak mentne másik partíción, ill. mostmár Cd-én is, de én utálok ujra telepíteni, ki nem állhatom...
-
rdi
veterán
yo van na. A zember fejében soxor sokminen megfordul.
Nem az sp2 volt...
Mondjuk továbbra is érdekelne, hogy ha letöltöm a rencergazdai csomagot, akkor azzal tudom - a laptopot frissíteni, mert a VÍRUS sokmindent elintézett, pl. az svchost.exe -ét is, ...
Csak az a baj, hogy nem merem frissíteni a rendszert sp1 után, mert egyszer már ráfáztam. -
rdi
veterán
na nekem mef violation hibával egyre gyakrabban száll el az intéző !!!!!!
vírust nem találtam, vagy az sp2 -ő okozza vagy mi ? -
TAD
tag
nem tom SP3 lesz?
már félek -
PapaMaci
őstag
Valami ötlet?
-
moonman
titán
''PCTV Stereo/Deluxe and XP SP2 Solutions: There are some solutions posted at the Pinnacle Forums such as ...
1. Uninstall DirectX, Install Pinnacle SW from CD which auto reinstalls DirectX. [Confirmed by 2 Myrat/Roger]
2. Install XP SP1 then PCTV SW and then XP2. [Confirmed by 3 Dennis/Lars/Moses]'' -
Kikike
tag
Nem működik a Pinnacle PCTV Stereo tuner SP2 alatt! Plíz segítsen valaki mert ha nem tudom időben megcsinálni nem látom a Forma 1 utolsó futamát!
-
PapaMaci
őstag
Bocs, hogy nem olvastam végig a topikot! Olyan gondom van, hogy az SP2 ota nem jelenik meg sok oldal a neten pl.: freemail. Ha kikapcsolom a tüzfalat akkor sem. Mi tévö legyek?
-
moonman
titán
nemazért de kimenő forgalomnál elsőre jelez, hogy ez meg ez a program próbál kifelé mondani valamit. még egy szaros játék muliplayer broadcast-ját is megfogja. akkor eldöntöm, hogy mit csinálok. ha letiltom, tököm rá, hogy többet nem pofázik kifelé. ennyi.
-
X-COM
nagyúr
onnan, hogy a júzer szól, hogy belassúlt a gépe, nem tudja megváltoztatni a honlapját, érdekes dolgokkal van tele a manage add-ons menüpont...
de most komolyan kit izgat, hogy valamit küldözget kifelé, az olyan user aki ezeket összeszedi, nagyon gyorsan fog rányomni a kommunikációt engedélyező gombra, mert hát mér' pofázik ez mindig vissza -
Viktor77
titán
Nem vitatkoztam, ezért nem is válaszoltam a #966-ra mert ezekben a dolgokban nem voltam biztos, gondoltam, majd X-COM megválaszolja őket. Tény, hogy az Agnitum szépen bekonfigolja magát, az átlagos user (én) számára is érthető módon. Viszont jobban szeretem az XP-be épített dolgokat, így gondoltam ezt az újítást is kipróbálom.
Szerencsére X-COM megnyugtatott.
-
moonman
titán
jön ismerős xp home-jával, hogy telepítsem neki jól, mert nem nagyon ért hozzá, meg igazából nem is akar, csak hát használná meg ilyenek.
mondom, jóvan gyere, megfejellek egy sp2-vel. integrálom erősen, majd próbálom telepíteni, mire egy csomó fájlt nem bír átmásolni. tudjátok, karcos, rossz karakterkészlettel megírt cd... stb esetén szokik ilyet. ez kizárva, mert iso-ból telepítettem virtualpcre szal valami elmászott. az érintett fájlokat kiszedve az iso-ból megnéztem a létező összes archiváló programommal, mind azt mondta, hogy sérült archívum.
második nekifutásra természetesen minden klappolt.
gondoltam szólok, hogy integrálás után teszteljétek be rendesen, legalábbis a másolási művelet végéig, mert előfordulhatnak ilyen bakik. -
0519
senior tag
Még annyit, hogy vitatkozni nem fogok.
Se veled X-com, se veled Viktor77. Ez nem olyasmi amin érdemes, vagy amin lehetne. Ez az ő gépe, az ő döntése. Én csak felhívtam rá a figyelmét (kéretlenül
), hogy ennél, szerintem(!) van bölcsebb út is. -
0519
senior tag
Tény, hogy ez igazi tűzfalat konfigurálni kell, ami elsőre nem egyszerű. Kifejezetten nehéz is lehet.
Azonban ő már használt outpostot, felteszem ért hozzá, ráadásul az outpost képes autoconfigolni magát. Nagyon hasznos szolgáltatás.
Idézet: /hogyan lehet itt idézni?/
kifelé menő forgalmat nem figyel, de ezesetben mikor kifelő forgalmat kell szűrni már más egyéb probléma is van, amit egy víruskereséssel kombinált spyware keresés fog megoldani.
Idézet vége.
honnan tudod, hogy baj van? Honnan tudod, hogy víruskereséssel kombinált spyware keresésre van szükség? -
X-COM
nagyúr
egy igazi tűzfal nem véd meg a trójaitól, ezek az otthoni ''nemigazi'' tűzfalak egynéhányjának van mindenféle böngészőt figyelő modulja, aminek következtében jönnek az anyázások, hogy ez és az nem megy, pedig csak a júzer ''igazi'' tűzfala fogja meg ezeket.
az xp tűzfala megvéd a hekkertől, nem kívánatos bejövő forgalomtól, figyelmeztet az olyan programok esetén, amelyek kifelé hallgatóznának, kifelé menő forgalmat nem figyel, de ezesetben mikor kifelő forgalmat kell szűrni már más egyéb probléma is van, amit egy víruskereséssel kombinált spyware keresés fog megoldani.
nem biztos, hogy mindenkinek a ''bonyolúlt'', komplex tűzfal a megfelelő. -
Viktor77
titán
Tényleg, ha már a tűzfalnál tartunk, meg lehet valahogy nézni, hogy hány portscannem volt, hányan akartak bejönni, stb. ?
-
Totyi
őstag
Van tűzfalam,ezért nem kell az sp2.Viszont javítás,gondoltam rossz nem lehet.
X-COM:nem akartam fikázni,bocsesz;csupán le akartam írni ahogyan jártam.sajna angolul nem tudok,ezeket az oldalakat hiába nézegetem,semmit se mondanak.Megoldottam a gondot,úgy döntöttem,hogy hanyagolom az sp2-t.Nem fikáztam. -
X-COM
nagyúr
így van, fikázzunk ész nélkül, ahelyett, hogy minimális erőforrást fordítanánk a probléma megoldására
Bővebben: link
Bővebben: link -
Viktor77
titán
Elöször egy chipsetdrivert tettem fel (nem vettem észre, hogy benne van), másodszorra egy Omega drivert. Újraindítás után, csak megy a folyamatjalző kék csík vagy öt percig és nem tölt a vinyó, ráadásul a NUM-Lock-ra sem reagál. Kétszer azt hittem behalt. Harmadszorra, mondom, most már megvárom mi lesz. Elindult.
A DVD-s dologra nem tudok rájönni, a CD íróm működik. A DVD-be nem merek semmit betenni, meg már kedvem sincs itt szarakodni. Az eszközkezelő ezt írja: ''Az eszköz (\Device\Ide\IdePort1) a határidőn belül nem adott választ.'' Mondom, eddig jó volt.
Meg ha már ennyire nyomja a win az arcomba a frissítések fontosságát, mondom kipróbálom. Eddig egy már volt is, le is töltötte, de én telepítek. Eddig tetszik.
-
Totyi
őstag
kb 6 napig tartott nálam a sp2.Felraktam múlt héten.Ma akartam kazaa-zni,erre mit csinál?Semmit!El se indult.Na jó,kazaa reinstall.Eredmény ugyanaz.Most már mérges voltam.Sp2 uninstall,félig megcsinálta;aztán megint semmi.Ujraindítás,és a gép visszaállítása az sp2 előtti időpontra.Most működik minden.Sp2 ne is lássam ezek után,de úgy látom másnak is van,volt gondja ezzel a csoda pack-kal.
-
moonman
titán
válasz
Viktor77
üzenetére
''az első driver telepítése után, az újraindítás legalább 5 percig tart''

''Ráadásul fagy, sőt újraindul ha a dvd-romomba beteszek valamit''
''nem találom hol van például az, hogy szóljon ha blokkol egy progit''
kivételek fülön alul
''Szal jó ez a tűzfal progi? Bízhatok benne?''
igen
''A pop-up blocker jó normálon?''
jó -
Viktor77
titán
Na, feltettem.
Furcsa. Mintha új oprendszerem lenne.
Arról senki nem szólt, hogy az első driver telepítése után, az újraindítás legalább 5 percig tart. Végülis emiatt csak 3-szor tettem újra, és töröltem a lapozófájlt tartalmazó particíóm. Örülök.
Ráadásul fagy, sőt újraindul ha a dvd-romomba beteszek valamit. Eddig jó volt.
Bekapcsoltam a tűzfalat, most meg nem találom hol van például az, hogy szóljon ha blokkol egy progit.
Szal jó ez a tűzfal progi? Bízhatok benne? Eddig nem használtam aktív vírusírtót, csak heti egyszer lefuttattam. Eddig Agnitum Outpostot használtam, semmi vírusom nem volt.
A pop-up blocker jó normálon?
Bocs a sok kérdésért, rég voltam így megszeppenve oprendszer telepítéskor.
Viszont gizda, hogy megspórolok egy chipsetdriver, és egy DX9C telepítést. -
Amigo78
senior tag
sziasztok nektek megy az internet idö szinkronizálás?
-
rdi
veterán
na azt is mindjártkipróbálom, de azért beírom a hibaüzenetet:
80070002
én nem találtam semmi érdemlegeset,hátha Te találsz -
AND1
őstag
Felpakoltam én is. Egyből meghalt tőle netem...szöszöltem vele, wines tűzfalból majdnem minden kikellett szednem, hogy menjen net. Na sebaj...
Jah másik, hogy mióta fent van érezhetően lassabnak érzem az xp..ez meg idegesit ált, mert nem szoktam hozzá... -
rdi
veterán
ja és közben leszedtem vagy 200 fertőzött fájt...
bementem az update köpontba is, úgy se jött le.
Marad a lemez, vagy a nagy update
nézegetem a logint de abból nem lettem okosabb a hiba számából se találtam semmi érdemlegeset -
moonman
titán
ez viszont csak sp2-vel kompatibilis, úgyhogy kénytelen leszel telepíteni...
Bővebben: link -
U.S.R
csendes tag
hi all

winxp sp2 , már borsózik a hátam ha valamelyik haver msn en megkérdezi hoyg leszedje e:d , eddig jót még nem hallottam róla
, van egy csomó számtech céges ismerősöm meg rendszergazdák meg minden
...
ééééés
ugye bejött winfos update , sp2 , mindenki meggondolatklanul leszedegette
és szevasz reinstall
többekközt amiröl tudok , kb 40 haver otthoni gépét baszta el, egy teljes iskola , koli, hálóját vágta szétt, és egy bank rendszerét szal csak ajánlani tudom , ha mindenáron egy fél napot azzal akarsz tölteni hoyg rendbereakod a géped
D
nagy szar az egész mint általába bilgéc találmányai ami direkjt hiibákkal jön ki
és pont most olvastam egy cikkel hoyg több mint 100 millióan szedték le az sp2 , grat nekik
sok sikert
állitólag ki fog jönni egy kompatibilitást vizsgáló progi az sp2 höz:d cégeknek.... namost egy windows xp service pack 2 esetében
mi a jóég az hoyg jancsibácsi tojásszámláló masinájával , vagy egy bank progijával nem kompatibilis az xp?
ez tiszta röhely, mostmár minden ugy fog kijönni hoyg ez az oprendszer , ezzel kompatibilis az meg azzal , valamelyiken csak a daemon tools fog menni a másikon az alcohol a hermadikon meg semmi?
hogyisvanez?
felhasználóbarát környezet az megvan mint álltalában
nodemind1
szo*juk a faxt
) sorry deh suxx ez az egész rendszer
sp1 em van és tökjól megy minden
szal én nemszedem le az tuti , de amilyen lámák ott a nagyokosok , tuti az lesz fél éven belül hogy belép a winfos és kijön az ablak 2 gombbal......''download sp2'' ''shut down''... fényes jövő előtt álunk
nah csákó all , ha már nemtudtam elaludni az éjjl akkor nyomom a hülyeségeimet
ßyeZz -
lapat
csendes tag
Biztos frissek...
Közben megoldódott. Uninstalláltam az összes USB-s dolgot a Device Manager-ben és a következö indításkor helyreállt a lelki békém -
lapat
csendes tag
Helo!
Most raktam fel az SP2-vel ellátott vindózt, de van egy két problémám.q
Pl: egér nem megy...
Bootoláskor kiírja hogy lát egy USB-s egeret, amikor a vinyókat is nézegeti, de aztán semmi.
Mikor installáltam a wint a PS2 portba volt bedugva, de nem ment. Mikor kész volt az install átdugtam az USB-re és akkor ment is a következö indításig, de aztán meghalt.
A gond valószínüleg az, hogy a Device Manager-ben az USB-s cuccok felkiáltó jelesek. Az alaplapi USB drivereket nem engedi felmenni, mert kiírja, hogy xp sp1-töl már benne van az oprendszerben. A windows update-röl nem tud semmit leszedni hozzá.
Most akkor mi van? -
andriscs
aktív tag
Hi!
SP2 tud ilyet csinálni? Hogy történhetett ez meg? (gy.k:52-> ~80 C).
-
ptiboy
senior tag
na én is kipróbáltamegy sp2 integrált win-t
hát valami fantasztikus !
most már minden tökéletesen müxik!
gyorsan indul!
nincsen millió progi össze-vissza !
egyszóval nagyon king lett a win-em (mióta letöröltem és visszatettem az SP1-et
)
S
Z
A
R
röviden: nincs lan! (totál semmi, nincs hang, még egy szaros acrobat reader-t se tudtam normálisan felrakni annélkül h. ne sírt volna a tűzfal miatt, no persze ki lehet kapcsolni de felesleg, úgy se jó semmi, na meg idő tán visszakapcsolja magát)
szal én maradok sp1 ! -
t-shirt
veterán
Nemsokára elkerülhetetlenné válik hogy új xp-t húzzak fel, és felmerült bennem a gondolat, hogy egy SP2-t rakok fel. Egy ismerősöm azt mondta hogy egész jó a tüzfala az sp2-nek és nem is rakott fel csak egy virus keresőt. A kérdésem az lenne, hogy ez így biztonságos egy átlagos felhasználó számára, elég jó az a tűzfal?
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Lenne egy kérdésem. SP2-nél van ez a max 10 TCP/IP kapcsolat. Én használok DC-t, és eddig nem is volt gond, simán töltöttem 12-15 embertől, de most megnéztem az Eseménynaplóban a Rendszerhibákat, és jó sok Warning van benne, hogy elértem a 10-es limitet. Az ilyen limites warning okozhat szoftverleállást? Úgy értem, leállíthatja dc-t, ha eléri a 10 kapcsolatot? Mert most már 2x meghalt DC, remélem, hogy nem emiatt. -
rdi
veterán
sziasztok, a helyzet a következő:
egy otthoni netmegosztás van, sima Xp-és,. Az asztali gépen (nagyképűen: szerver) automatikus frissítéssel szépen lejött az SP2 .
Ugyanezt a csatlakoztatott laptoppal, ugyenilyen módon már nem hajlandó +csinálni, pedig előtte az explorer frissítést simán lehúzta.
Akkor most töltsem le a teljes frissítést, vagy rendeljek CD-ét ?
Természetesen mindegyik XP jog10ta. -
KANTRI
csendes tag
*moderálva
Köszönjük, de nem vagyunk kíváncsiak ilyen irányú tapasztalataidra!
Bash
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HP omen 17-w131ng bontva
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 256GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
már félek

), hogy ennél, szerintem(!) van bölcsebb út is.

után k. 3 - 4 perc kiírja, hogy ''nem telepített frissítés : SP2 ''
szal én nemszedem le az tuti , de amilyen lámák ott a nagyokosok , tuti az lesz fél éven belül hogy belép a winfos és kijön az ablak 2 gombbal......''download sp2'' ''shut down''... fényes jövő előtt álunk