Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
én már megrendeltem 3 hetet mondtak.
-
moonman
titán
''Az AssetMetrix képviselőjének becslése szerint a Windows SP második javítócsomagjával kapcsolatos problémák''
na ezek is tudják, miről beszélnek
-
Nite
őstag
Ehh... most nézem, hogy a DC-n már van fenn magyar SP2... ha igaz...

mingyá nekiállok...
bár, elég érdekesen van egy csókánál, lehet hogy mégsem az...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Nite
őstag
válasz
Agressor1
üzenetére
Oh, man... ya lil' prick! Attól, hogy valaki vágja az angolt, még miért ne használhatna magyar nyelvű XP-t, ami ráadásul az anyanyelve is?

Öreg, ha ennyire yankee-fan vagy, akkor miért nem lépsz le a tengerentúlra?
Amugy meg, helyesírásellenőrzés... Nemtudom, te hogy állnál neki, ha egy multicégnél lennél titkárnő, és naponta 20-30 10 oldalas levelet kellene legépelned úgy, hogy megfelelő legyen...
-
zetecR
addikt
Ez segít?
Bővebben: link -
MarKoo
addikt
Én még mindig nem tudok semmit az Sp2-ről. Vagyis még mindig nincs kinnt.

-
pabadam
aktív tag
Akkor ez most nem sikerült..
-
X-COM
nagyúr
-
pabadam
aktív tag
Szerintem a csávó már megkapta a magáét, foglalkozzunk inkább azzal a kérdéssel, hogy honnét jött a szeptemberi megjelenési dátum?
-
iguana
őstag
válasz
Agressor1
üzenetére
''holmi újonc''...mondja mindezt egy olyan lelkes újonc, aki kevesebb, mint 1 hónapja regisztrált, ám ez az idő is bőven elég volt neki, hogy jó pár vitát szítson.

a magyar meg csak ilyen hobbi nyelv lenne. Mire jo az? Semmire sem.. Szar nyelv.
erre meg azt hiszem jobb ha nem írok semmit
[Szerkesztve] -
pabadam
aktív tag
Esse fog már megjelenni 8.-án..Egyébként honnan a feltevés, hogy szeptemberben egyáltalán megjelenik?
-
Tonyo
őstag
az sp2 tartalmazza az sp1-et?Müködik vele az Usb2.0, vagy akkor is kell neki az sp1?
-
HiperG
addikt
Elég legyen a vitákból

Mikor jön már a magyar SP2 és miért késiK? -
PWR
aktív tag
válasz
Agressor1
üzenetére
attol, hogy az IT nyelve az angol, meg lehet ertekes es szep nyelv a magyar
es addig ne tanitsanak mindenkinek angolt, amig meg a magyart se tanuljak meg rendesen, meg a tv bemondok se!
amugy en is angol nyelvü oprendszert hasznalok, eszembe se jutna magyart feltenni, de ez elsösorban azert van, mertt mikor elöször leültem szgep ele, meg semmi se volt magyarul es ezt szoktam meg - es sok esetben az angol egyertelmübb. De ettöl a magyar nyelvvel miert van gond??? ezt nem ertem
-
Agressor1
tag
Jol van, akkor kapjatok be: HAMM

Figyeljetek, nem akarlak en Benneteket bosszantani, tavol all tolem, csak en az ilyen atmagyarositasoktol undorodom, mikor a File szo Fájl-nak van irva, akkor en egyszeruen rosszul vagyok. Meg az ilyenektol:
Folytatja?
Ok CANCEL
Szoval most ugye, persze, hogy nem ugy sikerul, mintha teljes egeszeben magyar lenne, en utalom ezt az egesz kispolgari szar erzest, hogy ilyen kis nemzet fia vagyok, ezzel a hulye magyar nyelvvel egyutt.. GUSZTUSTALAN es szegyelleni valo, szegyellem is magamat sokszor.
Be kene vezetni az Angol nyelvet, es ovodaban is meg iskolaban angol nyelven tanitani, a magyar meg csak ilyen hobbi nyelv lenne. Mire jo az? Semmire sem.. Szar nyelv. -
vince
őstag
válasz
Agressor1
üzenetére
Nem vagy gyenge, barátom!

Elgépelésről nem hallottál még? Vagy Te olyat sosem szoktál csinálni, ugye?
Szerintem itt a 8 általánost mindenki, de a főiskolát/egyetemet is sokan elvégeztük, és bizony sokan használunk helyesírás-ellenőrzőt (vagy helyesírás-figyelőt, amit bizony helyesen kötőjellel kellene írni, mivel a szó hosszabb 6 szótagnál... talán nem lenne annyira haszontalan az a program
) -
faster
nagyúr
A magyar sp2 viszont már tényleg kijöhetne, mert hétvégén xp-t kell telepítenem, és már unom, hogy 5 ezer javítást kell letölteni.
-
Rici
tag
válasz
Agressor1
üzenetére
A helyesírási segédlet hasznosságát sztem egyedül te tagadod, azonkívül pl. kíváncsi vagyok, hogy oldod meg angol Office-szal, hogy a könnyűt köny-nyűnek válassza el.
Egyébként megnyugodhatsz, nagyon kitűnő a helyesírásom (elhiheted). A piros aláhúzás azért fontos számomra, mert figyelmeztet az esetleges elgépelésekre, amik nem helyesírási problémák, hanem mert mondjuk oldalanként egyszer melléütök a billentyűnek. -
Agressor1
tag
Hiddgylyetek el, hogy nem kel a hejesirassfigyelo, igy is megertittek, mit irok..
-
Agressor1
tag
Hat, en azert arra nem vagnek fel, hogy magyar nyelvu az oprendszered, meg foleg, hogy magyar nyelvu az office-d, raadasul a gusztustalan xp formatumu, amitol kifolyik az ember szeme...
Helyesiras? Nem tanultal iskolaban? Sose hasznaltam a helyesiras figyelot, mert az csak a 8 altalanost vegzett egyeneknek van, aki normalisan tanult, annak nem kell helyesiras figyelo, hogy a sajat anyanyelven helyesen tudjon irni.. -
Rici
tag
válasz
Agressor1
üzenetére
Sztem vegyél visszi, kicsit túl ''agresszív'' vagy.
Igenis vannak indokok, amikor célszerű magyar nyelvű Windowst használni, pl. ha a magyar nyelvű MS Office-t akarod felrakni, amit azért célszerű magyar XP-re rakni. Mert esetleg használnád azokat a szolgáltatásokat a szövegszerkesztésben, amik csak a magyar nyelvre jellemzőek, pl. helyesírás vagy elválasztás stb.
Egyébként nekem is magyar XP van a gépemen, de biztos vagyok benne, hogy nem vagyok balhinger, sőt talán régebb óta és jobban tolom a számtechet, mint te. -
L3zl13
nagyúr
válasz
Agressor1
üzenetére
Hogy te milyen sötét vagy az se semmi azért...

1. Nem tudom nála mi a szitu, de léteznek olyan emberek, akik nem csak maguknak telepítenek számítógépet. (Pl rendszergazdák.) A főnököt vagy a 99 éves titkárnőt ne tudd meg mennyire nem érdekli, hogy csak 1000 szót kéne megtanulnia angolul...
2. Aki nem ért a számítógépekhez annak nem kell SP. Na ekkora faszságot is rég hallottam már. Persze ha nem ért a számítógéphez, akkor inkább patchelgesse egyenként a biztonsági réseket, meg állítgassa a registry-t...
3. MUI-ról volt szó, nem Magyar XP-re angol SP-ről. Ha nem értesz hozzá, akkor ne pofázz bele. Főleg ne íilyen hangnemben.
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
válasz
Agressor1
üzenetére
MUI XP-ről van szó, aminek az alapja angol, de egy rakás Language Pack jár hozzá, könnyen és gyorsan lehet megváltoztatni az oprendszer dialógusablakainak/menüinek nyelvét
és angol SP-t is kell ráhúzni
(egyébként sem menne fel az angol SP egy sima magyar oprendszerre, mert visszapofázik)
[Szerkesztve] -
Agressor1
tag
Egy par baromsagot hallod elkovettel.
1.) Ha mar szamitastechnika kedvelo ember vagy, akkor tanuld meg az angol szavakat, amiket a szamitogep hasznal (ez kb 1000 szo ) Ha nem tanulod meg, akkor meg egy lusta diszno vagy, maradj csak a magyar verzional es szenvedj.
A szamitastechnika nyelve ANGOL, bun magyart vagy mas nyelvet feltenni. Az csak a balhingereknek van..
2.) Ha mar egyszer MAGYAR XP-d van, mi az istennek akarod mar felrakni az SP 2-ot? Minek? Mitol vagy betojva? Nem fognak elarasztani a virusok nem kell aggodni. Akinek magyar xp-je van, az ugyse ert a szamitogepekhez, szoval nem kell SP2
3.) Ha MAGYAR XP-d van, mi az istennek raksz ra ANGOL SP 2-t? Ulj szerintem meg szepen a fenekeden es vard ki a magyart, ha mar egyszer kepes voltal magyar oprendszert felrakni.
Kb ennyi a hozzafuznivalom. -
Majd a Mikulas meghozza

-
emre33
addikt
9.-e van már, és semmi hir! Mikor jön má ki ?
-
X-COM
nagyúr
van rá regmódosítás is, de inkább az sp-t javaslom
igen, le lehet úgy tölteni
Bővebben: link
Bővebben: link -
rup1u5
nagyúr
Igaz az, hogy kell a SP ahhoz, hogy 138 GB fölötti vincsiket teljes méretben lásson az XP?

Le lehet úgy tölteni, hogy haza tudjam vinni az otthoni gépre amin nincs net vagy ez nem olyan?
Elég láma kérdések de fingom nincs erről. -
lapa
veterán
szia, a területi és nyelvi beállításokban tényleg mindent átállítottál magyarra? van ott mindenféle ''speciális'' meg egyéb fül, ahol lehet hekkelni. ha szeretnéd szívesen leírom, nálam pontosan hogy van (sp2 hu mui). vagy próbáld meg, hogy mindent visszaállítasz angolra, és restart után megint magyarra. ha jól emlékszem talán valahol feltesz egy olyan kérdést, hogy akarod-e alkalmazni a login képernyőre stb.
-
DukeFX
tag
Sztem várd meg a magyar nyelvű XP SP2-t. Ezt meg, ha lehet, távolítsd el. Remélem archiváltad még előtte a fájlokat.
-
Bagoly
senior tag
Magyar sp2 mikor lesz?

-
moonman
titán
''compared to a localized language version of Windows XP Professional, some parts of the operating system are not localized in the MUI Pack. These include:
16-bit code
Bitmaps
Some registry keys and values
INF files
Some system components, including:
Narrator
MSN® Explorer
NetMeeting®
Internet Connection Wizard''
azaz ezek mind _nincsenek_ lefordítva. -
moonman
titán
jah biztos mui-ra gondolt a kollega. (multilingual user interface pack) Bővebben: link hát az kicsit más téma, ettől még nem magyar a rendszer.
-
Ocron
csendes tag
Hali
Felraktam a windows xp sp2-t, az angol alapút ami támogatja a magyar nyelvet.
Első inditáskor átálitottam magyarra majd ujrainditás után magyar is lett.
De a következő bootoláskor visszaváltott angolra és ha megnézem a beálitásoknál a nyelvet ott magyart mutat. És hibá okézom le és inditom ujra mindig angol marad. Tudtok vmi megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vicces képek
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini PC
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az, hogy újonc, még nem jelenti az, hogy hülye, lehet sokkal okosabb mint te és jobban ért a gépekhez... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

please segítsetek!thx