Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Ha valakit érdekel. Kijött a magyar SP2. Letölthető az MS oldaláról.
-
LeviTami
csendes tag
sorry... Valóban elkéstem kicsit.... ma akadtam ugyanis erre az oldalra... De azért mindig van aki túlértékeli a dolgokat...
-
jrpryv
tag
Köszi a támogatást

Na kipróbáltam, semmi gondot nem okozott (most persze vagy igazat mondok vagy nem
) -
jrpryv
tag
Bocsi, ha egy kicsit on vagyok
, de valaki közületek próbálta már a regsupremet az SP2 feltelepítése után? Nekem 815 ''érvénytelen bejegyzést'' talált, de nem nagyon merem addig kitörölni, amíg vki meg nem nyugtat. -
LeviTami
csendes tag
Látom keményszik a dió néha.... Nem baj fiuk... Egy kicsit kevesebb húst egyetek. Különben nekem is angol nyelvü az Xp-m, mert szerintem is az eredeti a legjobb mindenböl. Az angolt egyébként is kéne mindenkinek kicsit tanulnia, hát én így is gyakorlom... A helyesírasról meg annyit, hogy folyton változnak a szabályok. Én is kettes voltam magyarbol... De pl. a matek is, mindig 4. - 5. volt! Szóval mindenkinek :
tiszteljük a másikat, föleg ha nem is ismerjük, lehet hogy holnap ö segit ki minket valahol))))))
(bocs spanyol a keyboadom, külfölröl....) -
Polesz
addikt
Te is csak nézel de nem olvasol?

Bővebben: link -
vfo7
senior tag
Magyar SP2 mikor lesz?
-
-
Torry
addikt
Megjelent akkor a mai napon?
Mikor várható a Sp2-es Windows Xp?? -
ToBeY
nagyúr
Másik kérdésem akkor hogy ha felmegy és valami galiba lenne,akkor utánn ezt le lehet valahogy kaparni?
-
moonman
titán
egyébként úgy éreztem, hogy a nagy pillanatban valahol a városban kóvájgok majd és nem én teszem ki az első linket

-
törölt tag
nah, eljutottunk odáig, hogy megjelent, most már csak ki kéne próbálni...nem? aztán jöhetnek a kérdések

-
moonman
titán
megint nem jönnek az értesítők

-
szaya
tag
Hali!
Ez most felmegy hackelt változatra vagy sem? Illetve bele lehet-e integrálni? (Microsoft úgy hirdette, hogy igen ''legfontosabb a biztonság bla bla'')
Üdv: szaya -
ToBeY
nagyúr
Akkor ez a változat miben lessz másabb mint amit majd fentlessz a winupdate-en?
Kivesznek belőle dolgokat amire az otohoni juzernek nincsen szüksége? -
moonman
titán
ja és izé, mikor jön ki a magyar sp?

-
vjannus
aktív tag
válasz
Cyberslider
üzenetére
http://www.campus.hu/letoltes/letoltesek_cdimage.html
innen szedtük le mert nekünk ez jár mert a suli szerzdésben van (AMD nem pe)
[Szerkesztve] -
Hackker
csendes tag
Hy!illegális XP SP1-re felrakható vagy csak az eredetire engedi??
-
vjannus
aktív tag
ja és span éppen itt melettem ''felrakta '' majd egy ilyen üzi : a termék kulcs nem meg felelő
ugyan az mint nekem) , na akkor most mi van? -
X-COM
nagyúr
ja, nemtom volt e már róla szó, de prescott-tal óvatosan, néhány alaplap mellett megfeküdhet
-
törölt tag
válasz
Gergarian
üzenetére
EZ magyar sp2, DE NEM NEKED, hanem a fejlesztőknek, és azoknak akik hálózatot üzemeltetnek...
szóval csak meg kéne tanulni olvasni...
lentebb van nagybetűvel félkövéren, hogy NE töltsd le, hanem bekapcs az aut. frissítés... szóval, mire ez a nagy hisztéria? ezt én nem értem... -
vjannus
aktív tag
én be vallom őszintén nem vettem észre semmit vele
-
Cyberslider
őstag
válasz
Frederic
üzenetére
Tessék a pontos link:
Bővebben: link
http://download.microsoft.com/download/2/1/8/218c6b34-aad6-41ab-b6c3-6e16fca75723/WindowsXP-KB835935-SP2-HUN.exe
Essetek neki. És igen,ez a végleges.
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Mikor jön ki a végleges SP2 HUN?
-
X-COM
nagyúr
bocs, beszúrom mégegyszer, előző pont oldal aljára sikeredett és van ki nem lapoz vissza
drpele
senior tag
Már 2-3 hete használom (nem emlékszem pontosan) a végleges angol verziót és eddig semmi hátrányom nem származott abból, hogy feltelepítettem. Semmi inkompatibilitás, semmi szívás. Bár biztos lesz akinél akadnak vele bajok, szvsz a userek 70-80% -ának nem lesz vele soha semmi baja.
-
X-COM
nagyúr
-
Remélem azután az egy hét után már tényleg lelehet tölteni a magyar verziót is vagy ha nem....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
na mi a helyzet? mindenkinek behalt a gépe?

-
Biaggio
őstag
Most olvasgattam utána kicsit az SP2-nek. Hát, felemás érzéseim vannak. A leírások alapján több játék meg se nyikkan alatta, és sok dologba nyúl bele, ami eddig jó volt. Egy biztos: nem leszek az elsők között, aki felteszi, megvárom, amíg leírjátok a beszámolókat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ace
tag
válasz
Petisz84
üzenetére
Már nem sokat kell várni...
törölt tag
de legalább van humorod, ez teccik 
ezt beteszem aláírásba, okés? a win-sp hsz-ed
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

)
kicsit ismerem.

..........(Koli, vagy mi?)