- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
drwatson ősidők óta az nt hibajelentője, szal ez nem az sp2-vel jött.
lehet még a dep, de ehhez olyan processzor kell, ami támogatja.
ja és dep alapértelmezésben csak windows-komponensekre és service-ekre vonatkozik, ez is kilőve.
nincs valami buheraprogrammal meghekkelve a cucc? antispy, misterxp-s okosságok, tunexp, ilyesmi...
[Szerkesztve] -
vfo7
senior tag
válasz
moonman
üzenetére
Én is szívtam ilyen jelenséggel, csak nekem minden olyan esetben csinálta, amikor a taskbaron vagy a desktopon, ill. a Start menüben valamelyik program properties-ébe be akartam lépni, vagy pl. törölni akartam egy ikont. A megoldás nálam a Dr. DivX frissítése volt az SP2-höz alkalmasra (1.06) Előtte bármit akartam csinálni, eltűnt a desktop, csak a wallpaper maradt, majd kis idő múlva visszajött az asztal. Szerintem ebben az esetben is valami összeférhetetlenség lehet valamelyik nem SP-2 kompatibilis szoftverrel.
Bár kérdés, hogy ez az ''önvédelmi'' funkció nem kapcsolható-e ki az SP-2-ben, mert a task managert nézve nekem ilyenkor mindig a Dr Watson lépett működésbe, amíg ez a huba fennállt. -
micro
addikt
Amióta feltettem a SP2-t azóta file másolásnál néha lefagy a gépem.
Továbbá, amikor a gyorsindító gombok közül ki akarom törölni a media player ikont akkor is lefagy. (újraindítja az explorer.exe-t asszem)
Mi lehet ez? -
moonman
titán
válasz
Viktor77
üzenetére
Bővebben: link
asszem Neked nem kell magyarázni, mit csinál
-
Viktor77
titán
Kis adalék az SP2 stabilitásához.
Ezelött sima XP-m volt, rajta a Google keresővel (akkor még a pop-up-ok miatt), sejtettem, hogy az XP nem szereti, néha mikor bezártam a böngészőt, kékhalál. Nélküle hibátlan volt, még mielött rákérdeztek.
Most SP2-m van, Google most is fent (most a keresés kényelme miatt), és néha mikor bezárom az IE-t, szól, hogy hibás a Google modul, és dob két ''memócímen nem tudok műveletet végrehajtani'' üzenetet. De simán megy tovább, semmi halál.
Hangsúlyozom a memóim tuti hibátlanok.
I love SP2!
Kis dolog, de sok ilyen kis dolog teszi jobbá az oprendszert.
2 hete csak a win tűzfal van fent, eddig semmi. -
X-COM
nagyúr
válasz
moonman
üzenetére
nem erre gondol, hanem
Limited number of simultaneous incomplete outbound TCP connection attempts
egyébként az általad linkelt hekkelés is erre vonatkozik -
moonman
titán
válasz
andriscs
üzenetére
ez nem sp2 fícsör, sztem előtte is volt Bővebben: link
amúgy Bővebben: link saját felelősségre! -
andriscs
aktív tag
Hi!
Ne kövezzetek meg, de nem találok igazi megoldást erre a limites TCP/IP dologra. Végignéztem a topic-ot, és valaki ugyan megpróbálta megbuherálni, de az ő linkje már nem él. Szóval használok DC-t, és 10 kapcsolat felett szépen leveszi a sávszélességet a windows, egészen addig, míg pár user disconnect-tol, és újra 10 alá esik a user-ek száma. Okos(?) ez az sp2. Szóval valakinél olvastam, hogy van valami hack-elt sys file, ami segíít megoldani a problémát. De sokan ellenik ezt, mondván, hogy sp2 meghal tőle. Van olyan megoldás, ami valóban segít? -
moonman
titán
-
korneel
tag
hali
felraktam az sp2-t (főleg a biztonsági rések eltüntetése miatt) nem is lenne vele semmi baj sem ha nem lenne benne ez a ''biztonsági riasztások'' rész, ami kezd rohadtul idegesíteni hogy mindíg előjön és ugat nekem hogy nem megy a tűzfal meg nincs bekapcsolva az automatikus frissítés, ki lehet ezt valahogy kapcsolni?
meg ugyan ez a helyzet, ha kevés hely van a winyón, hogy mindíg le akar nekem törölni 5-10 gigát mivel azokat a fileokat régen használtam, nem lehet ezt is vhol kikapcsolni (ez nem az sp2 bűne, alapból a windows xp-ben van)
kössz előre is
byez -
moonman
titán
szakadjatok már le bootvisről, egyáltalán nem erre való.
''Bootvis.exe is a performance tracing and visualization tool that Microsoft designed to help PC system designers and software developers identify performance issues for boot/resume timing while developing new PC products or supporting software.
Please note that Bootvis.exe is not a tool that will improve boot/resume performance for end users. Contrary to some published reports, Bootvis.exe cannot reduce or alter a system's boot or resume performance.''
[Szerkesztve] -
moonman
titán
esetleg kipucolhatod ezzel a user profilodat, hátha valami szemét bent ragadt Bővebben: link
vagy még törölheted a \windows\prefetch tartalmát, egy-két reboot erejéig még lassú lesz, de ahogy begyűjti az infokat egyre gyorsul majd. -
Chabee
tag
válasz
moonman
üzenetére
Üdv mindenkinek!
Nekem is hosszas mélázás után hajaldó bejönni a desktop, mióta fent van az sp2.
Néztem ctrl+alt+del -lel, de ott semmi ''mozgás'' nincs, az üresjárat a szokásos 99%-on figyel. Kibővítettem a megjeleníthető oszlopok számát, de aból sem lettem okosabb.
Szal vkitud valami varázslatot, hog visszakapjam a gyors bootolás élményét?
Thx! -
X-COM
nagyúr
az internet csodákra képes
spec. az én 3com bt kártyám drájverét lehetett telepíteni sp2 után is, nahát -
Ck.
addikt
Vigyázat!!! SP2-re lehetetlen feltenni egy nyomorult Bluetooth-t. Le kellett pucolnom az egész windows-t, mivel már nem volt meg az SP2 uninstalja, ígyhát miután újraraktam az xp-t, utána felraktam a BT-t, és csak utána az SP2-t. Így már műxik. De addig nem működött. Szal ennyit a második szervíz pakkról. Aműgy a BT típusa: Bluetake BTOO9X Bluetooth USB adapter
-
Nyúltáp
senior tag
Hali.
No, felraktam(már 2szor) a SP2-t. Először feltelepített winre nyomtam rá, és hát mit ne mondjak elég sokat szarakodott. Jóvanno, gondoltam csináljunk integrated cdt. Megvan, felrakom, és ugyanúgy szaraxik. Nemtom minek tök betetűl a tálca. Jobb klikkel rámész, 10mp míg behozza helyimenüt. vagy pölö bezárok egy progit, 20mp míg eltűnik a tálcáról.Másnál is volt hasonló?? -
moonman
titán
ha hozzájutottál egy jó kulcshoz, csak meg kell változtatni Bővebben: link
-
T 1000
aktív tag
Remélem nem sértek meg senkit, de nekem az sp 1-el kapcsolatban volna gondom, hátha tudtok segíteni: nem tudom feltelepíteni, valami termékkulcsról zagyvál. Igen , tudom, vegyek jogtiszta szoftvert, de ezzel vettem a gépet és okvetlenül fel kell tennem az sp 1-et, ha valaki tudna valamilyen megoldást, nagyon megköszönném!
-
berVi
senior tag
válasz
moonman
üzenetére
sztem meg sun java akkor is jobb, mint a húdejó ms java.
sp2vel meg téleg van jópár gond, kezdve a tűzfalával, amit hiába kapcsolok ki, akkor is csinál vmit, a hálózaton rohadt lassan lehet tallózni, és csak akkor sikerült megoldani, ha a kikapcsolt tűzfal ellenőrzése alól kiveszem az otthoni háló kariját.
[Szerkesztve] -
moonman
titán
be, de hát ne hidd.
talán segít Bővebben: link -
válasz
moonman
üzenetére
Biztosan.De őszintén,tényleg bejön neked az SP2 ? Nem volt vele semmi gond soha ? Nehezen lenne hihető,hacsak nem kizárólag netezésre használod a géped.Szerintem ennél ótvarabb patch még nem volt,de nem folytatom;fikázástól nem leszek kisegítve,ha kicsit meg is nyugtat.
Azért akinek van ötlete,megírhatná.Én annyit tudok,hogy SP2-es XP-n ( sux ) sok USB-s nyomtatónak az segít,ha a windows\system32-ben lévő MpNetipc konfigfájlt átírod 127.0.0.1-re,de nálam nem vált be.Ebből Linux lesz,ha ez nem is tetszik a sok picipuha-fannak.
-
Az SP2 óta állandóan van valami probléma a géppel ! Most 1 Canon MPC190 nyomtatót nem támogat éppen.Elképzelhető,hogy helyettesítem 1 másik Canon szoftverével ? Ha igen,melyikkel ? Ha nem,szerintem lefokozom a winfost,és Linux alól fogok netezni,nyomtatásra és játékokra pedig sp1-es XP-t fogok használni.SUSE 9.1-ben van a Canonomhoz szoftver ? Lehet,örökre elbúcsúzom billike eme szemétjétől,ha nem segít most valaki...

-
0519
senior tag
és ne ms java-t használj, hanem sun java-t. Jobb, biztonságosabb.
Bővebben: link -
moonman
titán
válasz
vjannus
üzenetére
ne állítsd alacsonyra. minimum alapértelmezetten legyen. nem biztonságos.
nem hiba, fícsör
ms java vm: Bővebben: link -
vjannus
aktív tag
hihetetlen ez az sp2 : Kapcsold be a JAVA-t a böngésződben! de hol én már beállítottam de ho állítsam be
, ezt nem tudtam idáig megoldani a többi balbaságát meg tudtam relatíve....
[Szerkesztve] -
moonman
titán
válasz
burgatshow
üzenetére
talán azon a felbontáson már nem bír többet a kártya?

-
burgatshow
veterán
Hali! Nektek megy rendesen a Catalyst?
Mert nekem amint feljebb veszem a felbontást abban a pillanatban 60Hz-re vágja vissza és kifolyik a szemem!
Az sp1nél ment! -
capafog23
őstag
up 1129-es hsz.
-
capafog23
őstag
nem tudjátok a SP2 múködik biztonsági másolattal is???

-
bisa44
csendes tag
Ati Radeon Mobility
Ez a karesz neve... De próbáltam már mindet. Mármint amit meg tudta szerezni hozzá. Amúgy nem itt lesz a kutya elásva, mert a Nvidia Ti4200 kártyámmal is gáz volt. Szvsz XP a hibás, de azt hittem nem csak az én gépeimen jön elő és gondoltam együtt sírunk majd hogy milyen hibás megen ez a XP. -
bisa44
csendes tag
válasz
moonman
üzenetére
Mint írtam ez egy Notebook. 15''-os a kijelző és a tűéles képhez ez a felbontás kell.Ez amúgy 4:3 arány. De ezzel nem is szokott probléma lenni!!!
Amit elfelejtettem még leírni, hogy a HOME PC-m is ilyen volt. Minden bekapcsolásnál újra kellett vagy a frissítést vagy a felbontást állítani!
Szóval ötlet? -
bisa44
csendes tag
Sziasztok!
Megvan az SP2... elég régóta.... DE!!!
MIt tegyek, hogy a felbontásom minden bootnál ne állítódjon vissza! Sőt! A monitorom (Notebook TFT) alap felbontása a 1400x1050 és a driver csak 1024x768 ig kezeli. Természetesen csak XP SP2. MIt tegyek?
köszi előre is! -
luciferc
őstag
XP guruk, miért van az, hogy SP2 felrakása után a vindóze leálláskor időnként elkezd sírni, hogy nincs lemez a meghajtóban (pl CD)?
-
moonman
titán
-
capafog23
őstag
be tudnátok linkelni egy címet ahonnan le lehet tölteni a magyart
thx! -
moonman
titán
doom3 nekem tökéletesen műk. amivel még szokom játszani néha, NFS6, GP4, Farcry, meg régebbiek, mindegyik okés.
sp2 uninstallható a programok eltávolításából. -
Digital
addikt
Engem az érdekelne,hogy kinek milyen problémái adódtak a játékokkal a SP2 feltelepítése után? Nekem pl a DOOM3 1-2 perc játék után lefagy (igaz nem játszottam vele a telepítés elött) és a NFSU2 demója is nyögdécselve megy! Lehet ezeket valahogy orvosolni? Esetleg le lehet szedni a SP2-t?
-
Kuczogi
csendes tag
>Helyesiras? Nem tanultal iskolaban?
De viszont melyik a helyes
vajon --valyon
elöre -- előre
ventillátor --ventilátor
muszály -- muszáj
stb
Nem mindig trivialis a megoldas
>Sose hasznaltam a helyesiras figyelot, mert az csak a 8 altalanost vegzett egyeneknek >van,
Erdekes en egyetemen tanulok
>aki normalisan tanult, annak nem kell helyesiras figyelo, hogy a sajat anyanyelven >helyesen tudjon irni..
Ehhez csak annyit hogy ahhoz nem árt, hogy a szavakat el tudd valasztani es a doksi jobb oldala ne szabalyos szinuszhullamot kovessen... -
X-COM
nagyúr
válasz
moonman
üzenetére
hát az új VLK-s cuccokkal nincs tapasztalatom, legutóbb egy rakat office2000-t vettünk open-ban az meg nem volt aktíválós még.
a winxp-t gépcserés oem-mal tudtuk le ezidáig.
de szerencsére úgy néz ki átállunk platformlicences osl-re, osl-nél látom némi értelmét matricázásnak, mert ott ugye a cég összes gépét be kell vonni szerződéskötéskor és a következő évfordulónál kell bevonni az újonnan vásárolt gépeket.
Sima Open-ban nem látom értelmét a matricázásnak, hiszen azt az XP Upgrade licencet bármely gépen felhasználhatod.
monnyuk nemtom milyen matricáról van szó. -
rATdrAgOn
senior tag
-
rdi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Napelem
- Nintendo Switch
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, ezt nem tudtam idáig megoldani a többi balbaságát meg tudtam relatíve....

Felrakom a 4.9-es drivert