Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-03-18 13:02:18

LOGOUT.hu

Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#82051) WestBam válasza ZsoltG60 (#82044) üzenetére


WestBam
senior tag

Inkább a gombok lennének nagyobbak. Reggel örülök, ha sikerül valamit megnyomnom rajta, ez az anomália eddig fel sem tűnt :DDD
Az én álmom egy olyan beépített ébresztő, ami 0-ról hangosítaná fel a beállított ébresztő hangot kb. 50 fokozatban erősödve, mert én ugyan elalszok még full csörgő telefon mellett is de a zasszony hamarosan ki fog végezni, mert ő kel fel meg kb. az összes gyerek mire én megmozdulok. És kellene egy teljes képátlós piros kör szundinak, illetve valami zöld vagy hasonló kis egy centis meg kikapcsolásnak valamelyik sarokba. Nem hiszem el, hogy ez akkora kihívás lenne és szerintem lenne rá igény.

⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐

(#82052) tibike8 válasza WestBam (#82051) üzenetére


tibike8
őstag

Na ez a hangosodó ébresztő hang valóban jó lenne. Még a droid időszakban szoktam ezt meg. Itt meg átszerkesztettem jobb híján a csengőhangomat hangosodóra és ott vagyok ahol a part szakad, bár ez nem túl elegáns :)
Annál kellemetlenebb tapasztalatom, hogy nálam a 420 óta akkor is ébreszt amikor nem kellene. 4:30-kor szoktam kelni, ha megyek dolgozni és előre ugye be van lőve az ébresztés és csak ki/be kell kapcsolnom este. Na most az elmúlt 2 reggel is ébresztett kikapcsolt ébresztő mellett... Két ilyen ébresztés van nekem belőve és fura hogy a másik időpontban nem riaszt, csak az egyiknél. Töröltem és megint beállítottam - hátha segít.

(#82053) confuser válasza WestBam (#82051) üzenetére


confuser
senior tag

RS-en erősödő az ébresztőhang, TH2-re nem emlékszem.

(#82054) ΞΔGLΞ válasza confuser (#82053) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Ott is az, és mindig olyan is volt...
Ezért nem is értem ezt az egész hercehurcát emiatt. Ha nem jó, akkor meg kell csinálni a recovery-s tiszta telepítést, nem itt szopni valószínű egy bug miatt.

[ Szerkesztve ]

(#82055) Zsolt7981


Zsolt7981
tag

Tegnap vettem egy lumia 532ot, oneplus x-em melle, jo lesz utni-vagni :)
Eddig tetszik, es a merete is teljesen jo. Mar bekoltoztem, majdnem mindent megtalaltam, amit androidon es iosen hasznalok, mar csak 3 program maradt, amire nem talalok alternativat. Szeretnek segitseget kerni, hatha van valakinek valami bevalt otlete:

Kene egy normalis podcast app. A beepitett szerintem kritikan aluli, olyan kene ami megjegyzi, hogy hol tartok a lejatszasban akkor is, ha kilepek a programbol, es ezt lehetoleg tobb felbehagyott adasnal is tudja. Ez azert fontos, mert peldaul vezetesnel beszelgetoset munkanal zenet hallgatok, es fontos, hogy onnan folytassa, ahol abbahagytam. Raadasul tegnap probabol a beepitettben beirtam a morningshowt, es idorendben osszevissza hozta a talalatokat, igy eselyem sincs, hogy a legujabb adast megtalaljam

Kene egy rendes rss olvaso. Olyan kene, ami rendesen letolti a tartalmat, es utana offline elolvashatom. LEhetoleg tamogassa a feedlyt, de legalabb opml tamogatasa legyen. Kiprobaltam az 5 legajanlottabbat, es a nextgen reader all legkozelebb az altalam elkepzelthez (asztalin azt hasznalom), viszont az a tobb100 olvasatlan cikkembol csak 50et lat, es offlineban a kepeket nem jeleniti meg,csak a szoveget.

Es vegul kene egy olyan instagram kliens, ami le tudja menteni a kepeket (nem sajatokat), vagy ha ilyen nincs, akkor valami segedprogram, ami megoldja ezt.

Ja es lehetoleg ingyenes kene, ha reklam van, az nem gond. Kesobb megvennem, de ha erre a 3ra, vagy legalabb az elso 2re nincs megoldas, akkor nem lesz hosszu eletu a wp10 nalam.

koszonom a segitseget

(#82056) andrás47


andrás47
senior tag

Üdv!
Az SMS hangokat hol lehet beállítani WP10 legújabb van rajta Lumia 640 ?
Próbáltam a hangoknál de mégsem akarja a jót...

Nem jelez valamiért. Köszönöm.

(#82057) gunga2004


gunga2004
csendes tag

Sziasztok!

Segítséget kérek abban a problémában hogy hogyan lehet beállítani hogy az alvó
módból való vissza térés esetén kérjen jelszót? Most egy lumia 550-es em van. A régi lumia 530 on volt ilyen lehetőség.

Ha a kérdés már felmerült akkor elnézést.

A válaszokat előre is köszönöm.

[ Szerkesztve ]

(#82058) Sipka81


Sipka81
tag

2-3 napja a következő probléma áll fenn 2 telefonon (L735 és L650) is: csempék és zárolási képernyő nem frissülnek, nem értem miért. Konkrétan gyári időjárás csempe (L735-ön), L650-en amazing weather hd-t használok, csempe is ment szépen + zárolási képernyő is, míg nem szerda óta nem frissíti egyiket sem, sem wifin sem mobil adatkapcsolaton keresztül. Frissítés ezekhez a programokhoz nem jött, beállításokon nem lett változtatva, háttérbeli futás nem lett leállítva, nincs több ötletem. Azóta L650-en próbálkoztam csempén gyári időjárással, zárolási képernyőn meg awesome lock-kal is, az sem frissül... A telefonok újra indítása sem oldotta meg. 420-as frissítés múlt szerdán mászott fel, ezután még mind a 2 telón kb. 1 hétig mentek ezek a csempék/zárolási képernyő...
Valaki tapasztalt hasonlót?
5let?

(#82059) Plazmacucci válasza Sipka81 (#82058) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Valts droidra. Komolyan.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#82060) scyllarus válasza Sipka81 (#82058) üzenetére


scyllarus
veterán

Nekem is volt ilyen gondom, de pont 2-3 napja újra frissíti a csempéket. Szerintem újraindítás megoldhatja, sajnos van, hogy nem elég 1x :(

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#82061) taip válasza Plazmacucci (#82059) üzenetére


taip
senior tag

Nem frissül az időjárás csempe és ezért váltson androidra? :F Úgy érzem, kicsit túl van reagálva a dolog.

Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)

(#82062) Spet válasza Sipka81 (#82058) üzenetére


Spet
addikt

Várj türelmesen, vagy resetelsz, vagy újratelepíted a programot és reménykedsz, hogy nem fog bugosodni (nálam Adobe dobott hibaüzeneteket olvasás közben, újratelepítés megoldotta).

Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco

(#82063) Sipka81 válasza Plazmacucci (#82059) üzenetére


Sipka81
tag

:C

(#82064) Sipka81 válasza Spet (#82062) üzenetére


Sipka81
tag

amazing weather újratelepítése nem oldotta meg, gyári időjárás appot meg nem lehet eltávolítani, így újra telepíteni sem...
türelem az van bőven! ;)

(#82065) bluemirage válasza Plazmacucci (#82059) üzenetére


bluemirage
őstag

Bárcsak ez lenne a legnagyobb baj a Windows-al. :DD De ha tényleg nincs más baja és egyébként happy, akkor emiatt ne váltson. :F

1., Nézzen ki, hogy milyen idő van :), ez elég megbízható és tiszta, életszerű 3D-s háttérkép is jár hozzá
2., vagy nyomjon rá a csempére... egy mozdulat az egész és akkor gondolom az aktuális és egyben bővebb infó jelenik meg.

Remélem, hogy nem rendezvény- koncertszervező diszpécser, hogy folyamatos online kapcsolat kell a helyi időjárásról. Az a plusz mozdulat napi 1-2 alkalommal nem túl nagy gond. :U

Meliora sunt bono inimica

(#82066) tibike8 válasza andrás47 (#82056) üzenetére


tibike8
őstag

Értesítések és műveleteken belül ha rányomsz az üzenetekre.

(#82067) Kube


Kube
senior tag

Sziasztok!

Nemrég lett WP10-et futtató telóm (L830), lenne néhány kérdésem felétek.

Az appokból a vissza gombbal nem lép ki csak lehibernálja mintha a középső windows gombot nyomnám meg. Csak a feladatkezelőből záródnak be manuálisan. Ez másnál is így van? Nem vagyok benne biztos, hogy jó ez így.

Instagram: videolejátszás nálam nem megy
Facebook: ha elindítom egyből syncel mindent (névjegyek, naptár) elég sokáig, közben használja a teló erőforrásait szerintem, jó lenne ha napi egyszer csinálná ezt, nem minden indításnál. Másnál is így van?

Most egy stabil 10.0.10586 rendszer van fent nálam ami szerintem egy picit döcög a telefonon, szóval van delay (1-2 másodperc) a telefon kezelésénél sokszor, az appoknál se érzem azt a folyamatosságot. Az értesítési sávban ha felgyűlik 10 darab, akkor ott is döcög, aminél már nem tudom elhinni hogy a 4 mag nem elég neki. Kicsit ilyen grafikus megjelenítési gondra gyanakszom. Jött egy Lumia kamera frissítés is, azóta a kamera is döcögős ahogy mozgatom a telefont és próbál kontrasztot meg fókuszt korrigálni. Régebbi app verzióval ilyen gond nem volt.

Biztosan még sok minden előfog kerülni, de egyelőre hirtelen ezek azok amik zavarnak. Nem tudom ez normális-e, illetve lesz-e jobb?

[ Szerkesztve ]

No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.

(#82068) Spet válasza Kube (#82067) üzenetére


Spet
addikt

1. Igen, nem zárja be ugyanúgy mint az Androidnál sem.
2. FB sync-et ki kell kapcsolnod manuálisan Kapcsolatok/Beállításokban eltávolítod a Fb-ot illetve Névjegyek szűrésésben kiveszed ugyanúgy a Fb-ot. Ugyanúgy a naptárnál Beállítások menüpont/Fiókok beállítása/Fiók/Postaláda szinkronizálási beállításai módosítása.

Insider vagy rendes telepítés volt? Mert sajnos az sem mind1.

Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco

(#82069) Kube válasza Spet (#82068) üzenetére


Kube
senior tag

A teló mikor hozzám került bekapcsolás után kérte a nyelvet, elvégzett pár dolgot és a 10-es rendszerrel indult. Erre a telóra nem tudom jött-e hivatalos, de T logóval indul és ezt az utolsó stabil verziót használja. Insidert nem találtam telepítve, de lehet HR volt és azért.

No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.

(#82070) andrás47 válasza tibike8 (#82066) üzenetére


andrás47
senior tag

Köszönöm, ott minden be van kapcsolva. Nyilván akkor máshol a baj, mert nem jelenik meg a képernyőn sem, ha érkezik sms .

(#82071) tibike8 válasza andrás47 (#82070) üzenetére


tibike8
őstag

A háttérben futás engedélyezve van?

(#82072) andrás47 válasza tibike8 (#82071) üzenetére


andrás47
senior tag

Szia ! Köszönöm jó lett, ez volt a baj ki volt kapcsolva.

(#82073) Storms


Storms
őstag

Üdv

Én eladtam a Lumia 535-t :) Soha többet Windows Phone :)
Ha azt vesszük elég jó áron eladtam(17k, nem független)

Telefon alaphelyzetbe állítása a rendszer/névjegynél(ha jól emlékszem itt volt) ez kitöröl ugye minden személyes adatomat? Jó fél óra volt mire visszaállt.

ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■

(#82074) tibike8 válasza Storms (#82073) üzenetére


tibike8
őstag

Ennek ki kell így.

(#82075) LaciMc82


LaciMc82
aktív tag

Sziasztok.
A Lumia 640 támogatja az otg-t?
A legfrissebb win 10 van rajta.
Ha támogatja hogy tudom előhozni a pendriveot?

Tiszta hülye aki nem normális

(#82076) Воланд válasza LaciMc82 (#82075) üzenetére


Воланд
titán

Nem támogatja.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#82077) Clemi


Clemi
veterán

Praktikus kérdésem lenne :R

A legutóbbi vészmerülésnél eldöntöttem, hogy nem állok ellen tovább a HR-nek. Csináltam egy teljes 8.1 visszaállítást, majd onnan csak a fiókba bejelentkezve a frissítési tanácsadóval felment a W10M majd a 10586.420

A kérdés, hogy a két ág mikor fog "összeérni", mert eddig az "Insider Fast" ágon voltam és már most hiányzik néhány funkció, amit az RS-ben megszoktam. Ami viszont legjobban bosszant, hogy a saját tartalmak listám üres, vagyis gondolom amit az RS alatt használtam, azokat nem látom, bár ami érdekes, hogy a telepítetteket sem, amik most települtek. Vagy ez egy bug? A FB és a Messenger Beta verziók nem is érhetők el csak az RS alatt? Csak mert ezeket nem is találom az áruházzal.

(#82078) pprod94 válasza Clemi (#82077) üzenetére


pprod94
aktív tag

Nekem RS saját tartalmaknál kilép. :D A Messenger Beta megy TH alatt is, tapasztalat!

(#82079) Clemi válasza pprod94 (#82078) üzenetére


Clemi
veterán

Közben megjött a saját tartalom és a két béta amit kérdeztem... De mikor is ér egybe a TH és az RS vonal?

(#82080) pprod94 válasza Clemi (#82079) üzenetére


pprod94
aktív tag

Elvileg az Anniversary Update lesz az, ha egyre gondolunk. :)

[ Szerkesztve ]

(#82081) netpeti98 válasza Clemi (#82079) üzenetére


netpeti98
addikt

Az RS inkább váltani fogja a TH-t.:) Valószínűleg következő hónapban.

(#82082) d@minator


d@minator
addikt

Sziasztok. Lumia 735-ön hogyan lehet Gmail fiókot csinálni? Kiválasztom Google-t? Hogyan melyik appal kell olvasni a leveleket?

(#82083) scyllarus válasza d@minator (#82082) üzenetére


scyllarus
veterán

Outlook Posta.Igen, a Google-t választod.

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#82084) Clemi válasza netpeti98 (#82081) üzenetére


Clemi
veterán

Valami olyasmire gondolok, hogy az RS ágon az Insideres csoport teszteli a buildokat, de nyilvánvalóan azért, hogy az lesz a következő frissítés a most TH-t futtató telefonokra. Na ezt a most RS néven tesztelés alatt álló verziót mikor tolják ki hivatalosan.
Eddig Insideres voltam a 930-al, de most egy darabig csak simán a TH-t hagyom rajta, hogy lássam megint előjönnek-e a rejtélyes semmihez nem köthető tempós merülések a telefon készenléti ideje alatt. Mint például a kamera vagy valamelyik navigációs program használata után.

(#82085) netpeti98 válasza Clemi (#82084) üzenetére


netpeti98
addikt

A legújabb RS1 buildekben 1607 a verziószám, szóval valószínűleg július (a TH2 esetében ez 1511 volt). Ha lesz a RTM build, akkor Fast->Slow->Release Preview->Production sorrendben fogja végigjárni a köröket.

(#82086) #97246720 válasza netpeti98 (#82085) üzenetére


#97246720
törölt tag

ahogy olvasni lehetett, az évfordulós frissítéssel jön az RS1, ez valamikor az ősszel várható, nagyon ígéretes, és gyorsabb mint a TH2, én RS1-et használok a PC-n is meg a 640LTE-n is, nagyon frankó, csak lehetne már telóra több app...nem maga a rendszerrel van baj, hanem azzal hogy silány az appkínálat, nincs rendes frissítés az appokra úgy mint zöldkukán és almán

LaciMc82: csak a 950 szériának kiváltsága a kijelződokkolón keresztül...

[ Szerkesztve ]

(#82087) netpeti98 válasza #97246720 (#82086) üzenetére


netpeti98
addikt

RS1=évfordulós frissítés, és nem ősszel jön, hanem most nyáron.

Bejelentés:

Today we announced that we will be releasing the Windows 10 Anniversary Update this summer, for free, to all Windows 10 customers.

[ Szerkesztve ]

(#82088) #97246720 válasza netpeti98 (#82087) üzenetére


#97246720
törölt tag

akkor ez új :DDD mert anno még őszre jelentették be... de minél előbb annál jobb :DDD nemde? :DDD nekem mondjuk az Insideres RS1 is már most nagyon tetszik, tegnap este 28% memóriát használt a 3.8GB-ból...TH2-vel sose volt ennyi :DDD ott mindig olyan 55-62% volt alapból....

(#82089) d@minator válasza scyllarus (#82083) üzenetére


d@minator
addikt

Kiválasztom, beírom a címet, jelszót mentés és semmi. Ugyanott marad az ablak. Nem szinkronizál a fiókkal. 340-es build tiszta telepítés. Mi van ilyenkor?

(#82090) Kube


Kube
senior tag

Skype videobeszélgetés közben másnak is folyton elsötétül a kép? 8.1-en ilyen nem volt, folyamatosan tudtam videotelefonálni, most állandóan ébresztgetni kell, benyomni újra a kamerát... Lehet hogy csak beállítás kérdése, ha van tippetek azt szívesen fogadom.

[ Szerkesztve ]

No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.

(#82091) Nooeca válasza #97246720 (#82088) üzenetére


Nooeca
senior tag

Őszre az RS2 volt bejelentve, ami átcsúszott jövő tavaszra. Ez egy lényegesen nagyobb drasztikusabb frissítés lesz, de hogy mi az még kérdőjeles. Ha a mobil Edge még nem kap kiterjesztéseket (ami szinte 100%), akkor az RS2-ben már kapni fog... ez az egyik biztosra vehető pont.

De hogy mi lesz a többi, az már egy nagy kérdőjel. Még messze van, de Augusztustól - Szeptembertől okosabbak lehetünk a publikus Insider buildok miatt. Elvileg már van garázsban prototipus, szóval lehetséges, hogy hamar kikerül majd a nagyközönség elé, RS1 megjelenése után. Bár a funkciók majd folyamatosan épülnek bele...

[ Szerkesztve ]

(#82092) d@minator válasza d@minator (#82089) üzenetére


d@minator
addikt

Mi a gond hogy mentés után elindul az állapotjelző aztán visszatér ide?

(#82093) nhpeti


nhpeti
tag

Sziasztok.
Egy nagyon amatőr kérdés következik: Lumia 535-t szeretném frissíteni Windows 10-re valami olyan módszerrel, hogy ha nem jön be akkor vissza tudjam tenni a 8.1-et. Ehhez lenne szükségem valami leírásra.

Köszönöm előre is :)

(#82094) scyllarus válasza nhpeti (#82093) üzenetére


scyllarus
veterán

1.Letöltöd az áruházból a Frissítési tanácsadót (Upgrade Advisor, nem tudom, most éppen melyik néven van fent). Névjegyek, sms-ek mentéséről gondoskodj.
2. Elindítod, azt csinálod, amit mond.
3. Ne állíts vissza biztonsági mentést! Indítsd a szűz 10-et, nyomj rá egy HR-et (igen, a teljesen új 10-re!)
4. Újraindítás után lakd be 0-ról, nyilván a kapcsolatokat és az sms-eket visszaállíthatod a mentésedből.
5. Ne várj tőle túl sokat. :) Ha nem jön be, a Windows Device Recovery Toollal visszarakhatod a 8.1-et gyorsan.

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#82095) scyllarus


scyllarus
veterán

Hopp, egyvalamit kihagytam: Mentés után HR, tiszta új 8.1-re telepítsd a 10-et.

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#82096) nhpeti válasza scyllarus (#82095) üzenetére


nhpeti
tag

Köszönöm akkor úgy néz ki, hogy megvan a délutáni programom :D

(#82097) Brucehun


Brucehun
aktív tag

Sziasztok!

Csak kíváncsiság képpen, létezik olyan megoldás, hogy egy win10-es telefonra 8.1-et tudjon telepíteni az ember?

HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!

(#82098) spider80 válasza Brucehun (#82097) üzenetére


spider80
őstag

Nem.

Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black

(#82099) csabi0805


csabi0805
aktív tag

Sziasztok!
Másnak nincs gondd a gmail szinkronizálással?
Nekem az utolsó szinkronizálás kedden volt azóta semmi.
Próbáltam hogy kitöröltem aztán újra megadtam neki minden adatot,de így még a régi leveleket sem hozza be.
Mi lehet vele?

(#82100) #97246720 válasza scyllarus (#82094) üzenetére


#97246720
törölt tag

Szerintem meg jó lesz az rs1 build-el...nincs komolyabb probléma vele...csak az appok száma gyér,de az nagyon

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.