Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz csabyka666 #75272 üzenetére

    Szerintem nem annyira wp-gyilkos vagyok, vagy legalábbis nem kívánok annak tűnni, inkább wp-kritikus lennék. Azért, mert érdekel és még mindig drukkolok nekik valamennyire.
    Éppen a közelmúltban volt választásom, hogy mit tartok meg másodtelefonnak, és a wp lett az, abban még látok jövőt és perspektívát, és hiszek benne hogy javulni fog az update-ek által.

    Sose gondoltam volna, hogy ilyen lesz, de vannak olyan appok, amiket wp-n szerettem és használtam, és ios-on nincs alternatívájuk, vagy csak nagyon körülményesen. Ez teljesen meglepett. Még ha kis, talán mások számára jelentéktelen dolgokról van szó, akkor is.

    Talán a legjobb kifejezés vagy hasonlat a wp-hez való hozzáállásomra nem a "wp-gyilkos", hanem mint ahogyan egy kemény edző viselkedik egy sportolóval (ez most egy nagyon nagyképű hasonlat persze). Azaz nem azt mondja, hogy ügyesen futsz kisfiam, megdicsérlek, hanem azt, hogy futni mindenki tud, célozz is a labdával. Mert azt kell benne javítani. Úgy érzem, hogy a wp-ben van mit javítani, ugyanakkor még mindig érzem a gyártóban az akarást és a törekvést arra, hogy ezt megcsinálja. Tehát bár a hibáival illetve hiányosságaival lehet, hogy (túl) kritikus vagyok, de úgy érzem hogy megvan benne az, hogy ki legyen javítva.

    Sajnos ugyanezt nem tudom elmondani egy másik kedvenc oprendszeremre, ahol ugyanígy megvannak a hibák, de sajnos az az érzésem, hogy a gyártó feladta, bedobta a törölközőt. Amit nagyon sajnálok.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés