Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!Nokia 520-nál legfrissebb 8.1 denim rendszeren fényerőállítást nem lehet kirakni a lehúzható panelra?Lehet egyáltalán hozzáadni oda funkciókat ?
És ugyan csak 520-nál ha netán egyszer kéne reseteljem (hard reset) valamiért azt hogy tehetem meg?
Kösz előre is a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz spiderpig820 #63557 üzenetére
Köszi megtaláltam!A fényerő volt fontos mert nem szeretem az automata fényerőt!
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz spiderpig820 #63557 üzenetére
Pluszba nem lehet rakni csak cserélni?Mert én csak úgy tudtam bár így is jó.
-
Imi1981
veterán
válasz Mr. Nimbus #63480 üzenetére
Szia!A freemailt ,hogy tudtad beállítani?En már sokszor próbáltam de mindig valami hiba van.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!Ki akartam próbálni a Total commadert de nem engedte telepíteni és azt írta ki nincs engedélyezve telepítéshez (valami ilyesmi).Miért van ez?Fel lehet rakni valahogy?
-
Imi1981
veterán
válasz FіkuszKukіsz #64044 üzenetére
Kösz mindkettőtöknek!Megpróbálom.
-
Imi1981
veterán
Itt is megkérdezem hátha előbb választ kapok.Ha szeretném vissza tudom rakni a 8.0-át 520-on?És ha igen hogyan mivel?Kösz előre is!
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!Csináltam egy gyári alaphelyzetbe állítást mert gond volt a teloval(később kiderült a sd kártya miatt)és a fényképeket nem szinkronizálja vissza az albumba pedig a one driven fent van !Hogy tudom visszatenni az albumon ?
-
Imi1981
veterán
Én is így vagyok vele.De azért azt hozzáteszem ,hogy a 735-nek még a galaxy s1-nél is sokkal szebb a kijelzője!A mostani amoledek nagyon szépek, bár nekem az ips is tetszik de mikor meglátom haverom 735 amoledjét mindig leeseik az álam,hogy milyen szép.Pedig szerintem (még nem láttam)a 930 full hd amoledje még szebb.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Remélem ébren van valaki.Megpróbálkoztam visszarakni a 8.0-át , végigment a telepítés de a végén recovery failedet dobott és nem indúlt újra a telefon!
Most piros képernyőn nikia feirat van!Mit csináljak???? -
Imi1981
veterán
Van olyan Google talk vagy hangouts alkalmazás, amivel úgy is megkapom az üzenetet ha pl egész nap nem voltam neten és este fellépek és megkapjam az addig nekem írt üzeneteket?Az im+ tudja ezt? Ha jól emlékszem androidon nem tudta.
Az ICQ alkalmazás fent van de az a talkot css félig kezeli, mert amit írnak megkapom de amit én írok nem kapják meg,viszont Facebook mesengerre jó.[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Kérdeznék valamit minden rosszindulat nélkül!1gb ramos WP telefonoknál ugye nincs az ,hogy egy bonyolultabb oldalnál kilépked (vagy befagy)az Explorer?Nagyon tetszik eddig a wp8.1 de ez a kis lumia 520 néha nagyon fel tud idegesíteni!Általában nincs vele baj de ha például facebookrol megnyitok egy linket (f1live.hu)akkor szinte mindig befagy vagy kilép ! Ezt még a profiboksz.hu oldalon is csinálja néha és pont sokat olvasom mindkét oldalt.Tervezek váltani egy lumia 525-re(1gb ram)vagy ha jobban állok egy 735-re.Ezeknél a telefonoknál nincs ilyen gondok?Amúgy mindig bezárom a háttérben futó appokat és csak azt hagyom amit használok éppen (max 2 alkalmazás,Facebook /Explorer vagy explorerben 2 lap).Egyedül a viber van engedélyezve ,hogy mindig futhat a háttérben.
Kösz a választ előre is![ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz fahrii #64967 üzenetére
Aktív-s akart lenni? Most néztem az 1gb ramos teló.Akkor pedig szomorú vagyok ha nagyobb erősebb telóknál is kilépked(nekem inkább befagy és csak 3-4oldalnál csinálja, de azokat pont minden nap olvasom).
Azért jó lenne ha tudna válaszolni egy 735 tulaj mert ha ott is ez van kénytelen leszek visszatérni droidra(amit nem szeretnék)mert ez nagyon zavar.Zolly444 ez jó hír 😊! Én max három alkalmazást futtatnék egyszerre de az jól menjen.Amúgy iszonyat tetszik a wp gördülékenysége sima futása és egyedül ez zavart a kis 520-ban,hogy sokszor kilép es befagy a böngésző.
zzz03 kösz neked is!Igy már nyugodtan maradok wp-nél. 😊
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz netpeti98 #64971 üzenetére
Én is inkább mobil megjelenésű oldalakat nézek de a profiboksz.hu-nak nincs mobil verziója meg az (ami rosszabb)f1live-nak sem.Azt nem mondom hogy nagyon sűrűn kifagy de nem kevésszer.Más böngészők még rosszabbak kivéve az uc speed módban(igy nem fagy soha szinte)de igy meg csúnya és szétszórt az oldalmegjelenítés.
-
Imi1981
veterán
válasz #05304832 #64989 üzenetére
Az érdekes az hogy most direkt próbálgatom nem fagyki nem lép ki!Amúgy ezen az oldalon sűrűn előfordul: http://gp-live.hu/f1-hirek/vegre-magabiztos-a-ferrari-meglehetosen-jonak-tunik-a-temponk/
De gondolkodtam és lehet akkor van mikir Facebookon nyomok egy ilyen f1 live linkre és a Facebook és explorer sok neki.Most véletlenül se csinálja 😊.NGA a 735 nagyon tetszik!Haveromnak van olyan majd próbálgatom rajta ezeket.Amúgy gyönyörű kijelzője van es rohadt gyors.Szerintem később az lesz a következő telefonom.
[ Szerkesztve ]
-
-
Imi1981
veterán
válasz Mr. Nimbus #65003 üzenetére
Az másik oldal,amit én szoktam olvasni annak nem x hanem direkt sz a vége! Ez az pontosan: http://www.profiboksz.hu/
Az igazság az hogy most nekem is megy tökéletesen de sokszor meg baj van vele!Utoljára a denimet Phone Recovery tool-al raktam fel,ennél nem csináltam hr-t.Amúgy nem úgy kell elképzelni,hogy állandóan fagy az ie,hanem néha elkezdi akkor párszor csinálja máskor meg jó darabig semmi baja.De még így is az ie a legjobb legstabilabb böngésző wp-n. -
Imi1981
veterán
válasz szabonagyur #65781 üzenetére
Itt is megkédezem hátha előbb választ kapok.
A régi Microsoft fiókom törölni és újjat létrehozni csak úgy tudom ha alaphelyzetbe állítom a telefont?Ma lehet eladom egy munkatársamnak és addig használni szeretném .Régebben egyszer reseteltem de elég sokáig tartott ,nincs valami gyorsabb módszer?[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
válasz ZavaBalazs #76435 üzenetére
Én is a görgetés miatt nem szeretem.De igazából az ie és az edgén kívül mindegyiknek tetű lassú a görgetése ami elveszi a kedvem a használatuktól.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!Egy ideig megint windowsos lettem. Hogy van ez most pontosan,meddig lehet visszatenni a 8.1-et ha frissítettem 10-re? Fog jönni olyan frissítés ami után már nem lehet?Még egyelőre 8.1-en vagyok de gondolkodom hogy kipróbáljam a hivatalos 10-et. Még a 164-es build a legfrissebb vagy van újabb?
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Még a 218-as a legújabb hivatalos build? Bár én nagyon elégedett vagyok vele de ha van újabb akkor frissítek.
-
Imi1981
veterán
válasz Kin Tan Te #79610 üzenetére
Kösz ! El is mentettem az oldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.