Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Potyka03 #50737 üzenetére
A 10 pro, az 10 pro. Ha lefrissíted az update-re, akkor is 10 pro marad...
Nem értem amit írsz..."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
joelke HU
senior tag
-
-
raidx
őstag
-
vlevi
nagyúr
válasz Potyka03 #79252 üzenetére
Nekem sem tökéletes (töketlen) az áruház.
Windows témát akartam letölteni, rákattintok a beszerzésre, felugrik egy áruház ablak, amiben ugyanaz a téma van, és a beszerzés gomb. Rákattintok, felugrik az áruház ablak, amiben, .... és így tovább. Nem tölt le, csak új ablak ugrik fel. Kipróbáltam más, ingyenes progit is, egy párat, mindegyikkel ugyanezt csinálja.
Legfrissebb 1803 verzió, nincs letiltva, vagy registrizve, vagy mókolva semmi. Csak a hibernálást kapcsoltam ki, de annak semmi ilyesmihez nincs köze.Pedig már majdnem elszóltam magam, hogy működik a W10...
[ Szerkesztve ]
-
mobilizmo
addikt
válasz Potyka03 #83175 üzenetére
Nem értem, hogy mit vársz. Valaki itt majd megmondja helyetted a helyes felhasználónév/jelszó párost? Egyébként így kb semmit nem látni a képeken, anélkül hogy nekiállnék a böngészőben nagyítgatni.
[ Szerkesztve ]
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Cs1csó
félisten
válasz Potyka03 #83574 üzenetére
AZ OEM kulcs az alaplaphoz kötődik elsősorban de olvastam már olyat is ha MS fiókkal használod a gépet akkor az MS fiókhoz rendeli és ha meghal a géped és egy új gépen bejelentkezel és troubelshootolsz és azt állítod hogy ez a te géped akár még szerncséd is lehet és folytathatod azon a gépen a licencet.
Nemrég ajánlották itt ezt az oldalt: [link]
Amúgy megjegyzem mivel ez kvázi az UTOLSÓ windows - elméletileg - ezért ha veszel egy RETAIL kulcsot azt öregkorodig tudod hasznáni
Korábbi oprendszerek kb. 3 évente cserélődtek itt akár - géptől függetlenül - 5-10-15 vagy akár még tovább is tudod használni a retail kulcsot.
Itt 14 dollár (4 ezer forint) egy OEM win 10 home és 28 dollár (8 ezer forint) egy RETAIL win 10 home[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Potyka03 #96471 üzenetére
ITT válaszd ki a "ONE Bing" vagy "One Windows Spotlight image" opciót.
[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz Potyka03 #96800 üzenetére
Szia! Nálam is nagyon ritkán csinál hasonlót. Olyan mint akkor amikor egy kijelzőn használok és rákapcsolom a másodikat és 1-2mp mire szinkronizálja meg a megfelelő helyre(elsődleges) teszi a hang kimenetet. Na ez szokott két három naponta egyszer-egyszer megismétlődni egy kijelzőnél. Én elengedtem........
Viszont nekem nem zár be semmit! Minden megy tovább.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
King Unique
titán
válasz Potyka03 #148532 üzenetére
• How to Remove PIN from your Account in Windows 10
• 3 Ways to Create New Administrator Account in Windows 10[ Szerkesztve ]
-
beef
őstag
válasz Potyka03 #148535 üzenetére
Töltsd le a HirenBootCD-t, benne van az NT Password Edit és a Windows Login Unlocker is. Utóbbi új felhasználót is tud létrehozni vagy meglévőt unlockolni.
-
King Unique
titán
válasz Potyka03 #148535 üzenetére
Az előzőleg linkelt hozzászólásban eleve ott van az útmutató, hogyan oldható meg a telepítőről bootolva a "password reset", rendszergazda fiók aktiválása, stb.
-
tordaitibi
veterán
-
beef
őstag
válasz Potyka03 #148538 üzenetére
Igaz, nem írtam le az apró, de fontos részletet, hogy a Hirent ki kell írni bootolható formában egy pendrive-ra és arról indítani.
-
-
this is life
Ármester
válasz Potyka03 #148774 üzenetére
A műveleti központban. Ha tablet módban van van akkor nincs start menü, csak az asztal csempékkel [link] . Igaz olyankor is engedi start menübe kitűzni. Olyan mintha valami össze lenne gubancolódva nálad és amiatt nem engedi a kitűzést.
Egy helyreállító telepítés, javítás lehet, hogy nem ártana.
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
King Unique
titán
válasz Potyka03 #148786 üzenetére
How to Remove PIN from your Account in Windows 10
Világosan szemléltetik azok az útmutatók hogyan lehet a PIN-kódot eltávolítani, automatikus bejelentkezést beállítani, stb., amik ha nem váltak be, akkor az nem feltétlen azért lehet mert nem működnek és nem lehet megoldani azok alapján, hanem lehet nem megfelelően lettek alkalmazva...
"A netplwiz-nél sincs ott hogy jelszót és felhasználót kell módosítani."
Mármint max. a jelölőnégyzet nem jelenik meg, ha a Windows Hello bejelentkezés megkövetelése be van kapcsolva, amit ilyenkor előtte ki kellene kapcsolni és akkor utána már megjelenik.
Amire a PIN-kód eltávolítása előtt is szükség lehet, amit a linkelt útmutatóban eleve leírnak."The Remove button will be grayed out if this is for a Microsoft account and you have turned on Require Windows Hello sign-in for Microsoft accounts. To enable the Remove button, you will need to turn off Require Windows Hello sign-in for Microsoft accounts, and refresh the "Sign-in options" page in Settings."
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest