Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
VoidXs
nagyúr
-
olivera88
veterán
válasz olivera88 #36469 üzenetére
Valakinek valami ötlete mit tudod evvel kezdeni? Miért nincs asztal?
Elmesélem a tegnapi történteket. Egy olyan fájlt töltöttem le tegnap amit nem kellett volna telepiteni telerakta a gépet adwareval, ,meg telepitetett valami Daily pc clean vagy milyen nevű szemét programot meg reklámok jöttek fel az asztalon, meg Chromeban kezdőlapot változtatott.Rögtön kapcsoltam h baj van és lefuttattam egy vizsgálatot Malwarebytessal, talált egy csomó PUP-ot meg Adwaret, de virus nem volt közte még ekkor, de sajnos nem tudtam megvárni h befejezze mert mennem kellett otthonról, és aztán később telefonáltam a muternek h nézze meg végeredményt, és mondta 1000 valemennyi találat volt , mondtam neki h töröltesse ki vele aztán kapcsolja ki a gépet. Na és mikor hazajöttem ez fogadott. CTrl+alt+del re reagál a gép, előjön a bejelentkezési képernyő és feladatkezelőt is megtudom nyitni, az látszik.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Meglivorn
aktív tag
válasz olivera88 #36481 üzenetére
Én is szívtam ezzel és találtam ezt a videót ami segített:
https://youtu.be/cyER0R6xsjw?t=3m37sÖsszefoglalva: (admin)command promptban:
BCDEDIT /SET {DEFAULT} BOOTMENUPOLICY LEGACYEzek után az F8 ujra működik és lesz boot menü safe módokkal illetve repair lehetőséggel.
-
Dumi86
senior tag
válasz olivera88 #36469 üzenetére
Nyomd a Shift billentyűt miközben egérrel rányomsz az újrainditás gombra és ott előhoz több választási lehetőséget majd
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
félisten
válasz olivera88 #37173 üzenetére
Ne is mondd!
Ezzel a rohadt windows.old-dal szenvedek már napok óta.
Minden Windows-indításnál lefuttatom a lemezkarbantartót, és egy kicsit mindig töröl is, így az eredeti 6 GB-ból már csak 400 MB van meg, ami viszont csupa-csupa hardlink, és az FSutil sem engedi felszabadítani őket, mert szerinte más használja.Ha bárkinek van ötlete...
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
olivera88
veterán
válasz olivera88 #56085 üzenetére
Megjavult aztán a következő indításnál.
Most raktam be az új alaplap lemezét. Ezeket fel kell telepíteni?
Ugye hardver cserém volt CPU + alaplap , de a Win nem lett újra rakva, és rendben van így is.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
vlevi
nagyúr
válasz olivera88 #77686 üzenetére
Windows + P gomb lenyomására jön fel az előbbi hozzászóló által rajzolt képernő.
Csak néha megtévesztő, mert az esetek jó részében az egyes megjelenítő lesz a TV, a másik pedig a monitor.
Aztán a képernőbeállításokban jobbra-balra egymás mellé tudod húzni a két megjelenítőt úgy, hogy az egyikről a másikra az egér jó irányba menjen át. -
hajdouczy
tag
válasz olivera88 #88679 üzenetére
Szia. Valószínűleg azért nem működik nálad, mert a házba épített jack csatlakozó még a hagyományos sztereo kiépítés 3 csatlakozó ponttal, nem pedig a 4 pólusú csatlakozó, ami a telefonokban, tabletekben van beszerelve.
Próbáld ki a telefonon, beszélgetés közben működik-e a mikrofon.
Murphy: Ami el tud romlani, az el is romlik.
-
hajdouczy
tag
válasz olivera88 #88690 üzenetére
Szia. Hm. valahol a beállításoknál talán van egy gomb ami alaphelyzetbe állítja a hangkártyát. Nem tudom nem ismerem az msi alaplapot.
Ha sikerült, ne variáld tovább, szerintem érdemes megvenni azt az átalakítót, amit MasterMark posztolt be.
Murphy: Ami el tud romlani, az el is romlik.
-
-
TRob1
veterán
válasz olivera88 #88741 üzenetére
Realtek-től szedj le több verziót. Valamelyikkel nincs az amit szeretnél.
Legjobb ha guglizol a konkrét hardver alapján, ki melyik verziót használja hozzá.ui: Jah, ráadásul a Realtek oldalán közzétettnél szoktak újabbak is lenni.
Legjobb ha pl. Itt próbálkozol.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
-
olivera88
veterán
válasz olivera88 #91415 üzenetére
Ja arra rájöttem közbe h megjelenítési nyelve nem vonatkozik a nyelv. Mert nincs ott az A betű ikon. És akár milyen nyelvet akarok, egyiknél se nincs ott.
Megnéztem a rendszer információt, és single edition Windows home 10.
Tehát akkor bukta??LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
válasz olivera88 #93048 üzenetére
Nem legális. Nincs ingyen ebéd, ami 35-40k alatt van az nem legális példány.
Nézz utánna magad. pl. [link], de csak vissza kéne olvasnod. Nem telik el úgy hét (nap!) hogy valaki meg ne kérdezné, hogy ez miért ilyen olcsó, tényleg legális? A boltban meg miért ilyen drága?
Attól hogy egy szériaszámgenerátorral aktiválod a programot, nem lesz legális, csak aktivált (amíg el nem éri az MS ingerküszöbét, és le nem tiltja)Arcátlan fizetett hirdetés. Nem mellesleg ez felveti a felület gazdájának bűnrészességét is. Ennyi erővel drogot is árulhatna, és alatta apróbetűvel odaírja, hogy ez nem az én bizniszem, itt és itt kell reklamálni, ha csak porcukrot kaptál.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
King Unique
titán
válasz olivera88 #95335 üzenetére
Ez így konkrétumok (mit akarsz csinálni?) nélkül elég általános kérdés. Ennyi erővel az általános válasz az, hogy normál esetben a beépített particionáló eszközöket. Ha olyan particionálási műveletről van szó, amit nem lehet azokkal megoldani, vagy csak több lépésben és destruktív módon, akkor meg értelemszerűen külső programot. Meg akkor is, ha olyan megoldás kell, ami mutatja a tényleges végrehajtás előtt is grafikusan a lemezen végzett változtatásokat, van lehetőség közben a műveletek visszavonására stb.
Amit utólag leírtál, az a Windows lemezkezelőjével is megoldható. De ilyenkor csak 1 db partíciót kell létrehozni a HDD-n, a másik OS-nek szánt terület nem lefoglalt (unallocated) legyen, aztán majd annak a telepítője particionálja, formázza. Plusz az MBR/GPT - CSM/UEFI párosítást sem árt megfontolni és annak megfelelően inicializálni a lemezt, ahogyan később majd telepítve lesz rá a másik OS. Bár a Linuxokat elvileg lehet a szokásostól eltérő módon is, de nem jó keverni. Aztán még azt is érdemes megfontolni, hogy mindenképpen a HDD-re legyen telepítve, vagy ha van rajta elég szabad hely, akkor akár az SSD-re.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz olivera88 #96463 üzenetére
Igen, ezzel az alkalmazással (be tudod állítani, hogy a napi képeket mind mentse automatikusan, utána már szemezgethetsz is a mappájából): Dynamic Theme.
-
törölt tag
válasz olivera88 #96511 üzenetére
Akkor a kép már a gépeden van.
Először megnyitod a%localappdata%\Packages\Microsoft.Windows.ContentDeliveryManager_cw5n1h2txyewy\LocalState\Assets
mappát.
Ott lesz jó sok kiterjesztés nélküli fájl. A nagyobb méretűek a képek. Vagy kimásolod mindet valahova, vagy méret szerint rendezed és válogatsz, majd azokat másolod. Ha kimásoltad, akkor adj nekik .jpg kiterjesztést. Egy gyors megoldás parancssorba beírni az adott mappához, hogy ren *.* *.jpg.
A képednek ott kell lennie.[ Szerkesztve ]
-
-
King Unique
titán
válasz olivera88 #103016 üzenetére
Volt már róla szó számtalanszor, hogy amit az MCT letölt ESD, valamint a direkt letöltés standard ISO-t, azoknál eleve több kiadás közül lehet választani a telepítésnél (példa), beleértve Home és Pro + azok N-es változatait is. Ha olyan géped van, amelyik gyárilag Windowszal előtelepített és a BIOS tartalmazza az OEM kulcsot, akkor viszont az a kiadás (pl. Home / Pro) kerül alapértelmezetten kiválasztásra és az fog települni. Ha ezt felül akarod bírálni, akkor az EI.cfg & PID.txt megoldás ad erre lehetőséget.
-
Cr00py
senior tag
válasz olivera88 #103886 üzenetére
Frissíteni próbálod, avagy clean install? Főverziónál én mindig clean installt csinálok, mert a frissítéssel csak a gondok vannak sok esetben. Javasolt nálad is inkább ezt tenni, ha van rá mód.
Azt, hogy mi okozza pontosan a BSOD-t, azt vagy az eseménynapló alapján, avagy ezzel a programmal lehet viszonylag egyszerűen kideríteni. Így látatlanba ez sok minden lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- QMK/VIA-as, vezeték nélküli Epomaker klaviatúra jött fémházzal
- trek81 károsultjai
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Projektor topic
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest