Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
adika4444 #86585 üzenetére
Hát így egybe én nem láttam, magamnak is úgy legóztam össze.
Már csak azért is, mert ugye itt több különálló komponens együtteséről van szó, és nem biztos, hogy például ugyanaz a DHCP szerver Nálad, mint nálam
Nekem pl. a DHCP-t a routeren futkosó Openwrt-hez adott dnsmasq látja el, így annak a leírását néztem a boot opciókhoz. A TFTP nálam egy NAS-on fut, emiatt (mármint, hogy nem ugyanott van ahol a DHCP) kellett külön tűzfalszabály is a routerre. Az iPXE-nek meg az oldalán van jó kis leírás meg ott a fórum hozzá.(#86588) adika4444: Én itt kezdenék neki, különösen a DISM és WinPE fejezeteknek, illetve a Command-Line Tools alatt ott a bcdedit doksija is, ha szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Posta, csomagküldés
- World of Tanks - MMO
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Felújított Playstation 4 Slim 11.00 FW + GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest