- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cickánykoma
tag
Üdv!
Az alábbi furcsa és egyben idegesítő anomália kapcsán kérném a tippeket. Van egy 4 éves mini-ITX rendszer, Intel alapú (i3-4170) és Nvdia kártyás (GT740). Eddig stabilan ment rajta a Win 10 Pro, de mivel cseréltem az SSD-t benne nagyobbra, így újratelepítettem aug elején az egészet. A régi Windows még az első, 1607-es verzió volt, ami folyamatosasn frissült. Az új SSD-re egy másik, már 1803-as verziót raktam fel és aktiváltam be, és az alábbiakat produkálja:
- először random, majd egyre sűrűbb időközönként elkezdi "becsukni" a futó programok ablakait. Valójában nem zárja be, mert futnak a feladatkezelő szerint, de eltűnnek a képről, mintha bezáródtak volna. Sorra "bezárja" őket, majd eltűnik a tálca végül és a háttérkép is, csak egy sötét kép marad ami nem reagál már semmire (start gombra sem). Újra kell indítani a gépet, hogy helyreálljon, de ez a használható állapot csak a következő ilyen jelenségig áll fent.
- betöltődés közben rövid időre felvillan valami böngészős ablak a tálcán, de eltűnik gyorsan.
- betöltődés után, használat közben egy ablak körvonalai villannak fel kb. fél mp-re, ezek ismétlődnek 5-10 percenként, addig, amíg el nem indul az ablakok bezárogatása.Ez nem újraindítás / telepítés után történt, a mostani friss állapotban csinálja.
- megnéztem többféle vírusírtóval is (Avastot használok, de van fent Spybot S&D is), egyik sem talált semmi egyértelműen gyanúsat.
- Tesztből visszatettem a régi SSD-t az egyik telepítéshez, hátha az új nem tetszik neki, de azzal is produkálta.
- próbáltam régebbi Nvidia driverrel is, gondolván arra, hogy lehet az akad össze a Windows-al. Próbáltam a gyári Nvdia driverrel is, amit a Win 10 tesz fel telepítéskor, sikertelenül.
- 4 x volt eddig újratelepítve a Windows, (különböző ISO-kből is próbáltam) addig stabil volt, amíg frissen gyári állapotban volt rövid ideig használva, de aztán mindig előjött ez a probléma, amikor leszedte a frissítéseket.
- A neten nem találtam rákeresve mostanában datált panaszokat ilyen anomáliára.Eddig lehet tévesen arra jutottam, hogy van valami az augusztusi frissítéscsomagban, ami ezt okozza vagy triggereli és a megjelenítés / VGA irányában csinálja ezt, mert ha visszaállítottam júliusira a frissítéseket akkor ment egy darabig.
- Hiába állítottam le késleltetésre a frissítést, sajnos egy idő után leszedi az új csomagokat is, és ismét előjön ez a probléma.
- A lakótársam hasonló korú-összetételű konfiggal rendelkezik és ő egyáltalán nem tapasztalt ilyet.(meg az új SSD-re való újratelepítés előtt én sem).Valami tippetek van, hogy miért műveli ezt a Windows?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Nők, nőügyek (18+)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Forrmell.enn
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Opel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest