- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
Cs1csó #81295 üzenetére
Igazad lehet, bocs.
3db öreg Samsung 940T, egy Sony TV, meg egy Rift van a VGA-n. Utóbbi miatt futok bele mindig minden vacakolásba, mert kóros nyereségvágyból úgy írták meg a (nem) „támogatását”, hogy rendszerszervízként elindul egy service, ami hide-olja a VR megjelenítőjét, így az nem választható a Windowsban és nem is jelenik meg rajta az asztal.
A Sony TV-t én magam szoktam letiltani megelőzendő az NV nyereségvágyából eredő kórságot, miszerint egyszerre max 4 megjelenítő lehet csak aktív a kártyán, „mert csak” hiszen annak ellenére hogy hide-olva van a Rift negyediknek a hardveren beleszámít.
Előre is bocs, ha valaki nyereségvágyát kihagytam, csak már nem győzöm számon tartani melyik cégnek mi az érdeke és éppen melyik milliárdos fillérkéje miatt nyelem az ideget.
Szóval hogy lesz nekem tálcám?
szerk:
Adná magát, hogy húzzam ki a Riftet, de USB3 kell neki, ráadásul 3db, így kénytelen vagyok hátra (is)dugni és a szoba adottságai miatt a gép a fal és az asztal közé kerül szorosan. Mögötte kábeldzsungel így a fenekéhez a hozzáférés erősen térdalázó negyed órás kínszenvedés, ami még nagyobb szívás, mint a tálcával vacakolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- UHD filmek lejátszása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nargile - vízipipa
- SSD kibeszélő
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest