- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Victoryus: Except in Hungarian :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ferenc. #80708 üzenetére
Ja már értem, vettél valahol kulcsot, igaz? Nos, a legjobb esetben nem MSDN-es vagy hasonló kulcsot vettél, elsőként aktiváltad, nem lesz gond. De előfordulhat (és neten írnak is ilyet), hogy idővel blokkolják a kulcsot, mert valami nem okés vele (MSDN-es kulcsot több gépen is lehet aktiválni, mielőtt letiltják, régebben egyszerre két gépre szólt, nem tudom, hogy most mi van). Ilyenkor az ügyfélszolgálat talán tud valamit mondani. Legalább van matricád vagy számlád?
King Unique: Eddig is tisztában voltam az aktív partícióval, te pörögsz a témán, te akarod mindenkire ráerőltetni az akaratodat, meg te nem bírod abbahagyni. Baromi unalmas már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest