Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53978) Yeffy


Yeffy
veterán

Sziasztok Szakik!

lenne egy kerdesem.

karacsonyra beujitottam magamnak egy Clevo laptopot (UK-ban elek), amit oprendszer nelkul kertem, mondvan, elvagyok en jol a 7-esemmel, szerettem is, minden jo lesz. na mar most, kiderult, h hiaba vannak hozza a gyartonak elkeszitve a driverei, voltak inkompatibilitasi problemaim, miutan feldobtam a 7est. arrol nem is beszelve, h a skypeom, amit hasznalok mindennap, egyszeruen nem volt hajlando felmenni. ilyet meg sose lattam/tapasztaltam, pedig nem ma kezdtem a telepitgetest, nem tudom, mi lehet ennek az oka, kaptam Ph!-n olyan tippeket, h nagy esellyel a gyarto valahogy kozpontilag letiltotta ezt a modellt, meg amiket most lehet toluk rendelni, es igy nem tamogatott.
fel is hivtam oket, mint kiderult, valoban az a gond, 8-ra vagy 10-re valo frissitest javasoltak, mondvan rengeteg kompatibilitasi es egyeb problemakkal jeleznek nekik vissza az ugyfelek, ok sem ajanljak mar, ugye nem tamogatott az MS altal, blabla.

jo, lett win10.

ott ment minden, mukszik rendesen, bar egy ket dolog hianyzik a 7bol, de egesz jol elkezdtem belakni. beallitottam, h a loginnal ne kerjen mindig jelszot, hanem automatice inditson. ok.

par napja hazajottem holidayre, es az itthon meglevo PC-men, amit szulo hasznal, letrehoztam egy HomeGroup-ot, es csatlakoztattam a Clevot, h ne kelljen mindig az elott gornyednem, ha pl a 24"-en akarok filmet nezni, vagy a laposon levo fajljaimbol akarmit.

ez meg is tortent, es szerintem azota lett az a hiba, amivel korabban nem talalkoztam, nevezetesen, hogy elbaszarintotta a loginomat. :(((
duplikalta a profilomat valamiert, lasd bal also sarok, de csak a nevet, a kepet, mast nem, a beallitasoknalnem volt visszaallitva arra, h jelszot kerjen, de lett egy masik, ugyanolyan nevu profil. tehat ott is volt egy duplikalas, meg egy Homegroup user$-nevu profil, a groupbol kileptettem a gepet, a duplikaltat toroltem azota, de semmi. ugyanugy szar, ilyet kapok minden gepinditasnal, amit le kell okeznom, majd beirni a sajat profilom jelszavat.
pedig csak egy k.rva profilom van, es nincs beallitva password request. :W

barkinek barmi otlete, h ez mi a tokomtol lehet, es foleg, hogyan tudnam visszaallitani? nagyon halas lennek erte! :R

udv

[ Szerkesztve ]

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.