- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
nortol #45944 üzenetére
Ha jól számolom, az elmúlt 3 hétben jött 3 kumulatív (én egy ezeket tartalmazó ISO-t főztem, amivel aztán a család összes gépét frissítettem), úgyh reszelik ezt elég rendesen. Az edge (ha vki használja...) bővítményei miatt érdekes lehet a mielőbbi váltás.
#45937: win7-en én már nem maradok, nagyjából gatyába tudtam rázni a win10-es gépeinket, szerencsére a legtöbb vadhajtásra "van fix". Egyébként mégiscsak évekkel fiatalabb, biztonságosabb rendszer. Illetve egy win7 DX11-el az újabb VGA-k képességeit se fogja tudni kihasználni. Amúgy nálunk minden példány legális, két laptopunk OEM 7-essel jött, ezt upgradeltem, két asztalinkon pedig a nejem révén Dreamsparkos win10 van, régesrég kinőttem már a nyomjukfelacracket hozzáállásból, nem elsősorban a szoftvergyártók iránt érzett húdeforró lojalitás, hanem a crackek 90%-ában megbújó malware miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest