Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomama
aktív tag
Sziasztok! Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy amióta feltelepítettem a win 10-et , azóta a hdmi-vel összekötött tv-n rossz a felbontás, vagyis le vannak vágva a szélek pedig azon a felbontáson használom amin eddig is (1920x1080). Valami ötlet? előre is köszi
-
Locutus
veterán
válasz
FollowTheORI #22436 üzenetére
Ott sincs semmilyen opció arra néve, hogy elrejtsen, vagy csoportosítson részben...
Egész egyszerűen azt akarom elérni, hogy mindig minden ikon látható legyen ott. Ne kelljen kibontogatni...
-
törölt tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy Windows 10 van a gépemen és tegnap processzor és ház csere volt,és azóta nincs hang ! Hiába frissítettem az illesztőprogramot és az ikonra rákatintva semmi sem történik.Ezt írja ki :unable to find a compatible srs audio device.
-
-
Boonen007
őstag
Van a zárképernyőnél a "Windows reflektorfény" nevű beállítás, a képeket ez honnan tölti le? Van most egy nagyon jó teraszos földműveléses kép, nagyon tetszik!
-
neko18
senior tag
Sziasztok!
Sajnos akadnak nálam problémák a Windows 10 Pro OS-el. Tudom nem egy hibamegoldó topic, de gondoltam kiírom hátha valaki tudja a megoldást/megoldásokat rá.
Tehát a problémák általában együtt jelentkeznek, csak nagyon ritkán külön-külön.
A fő probléma az, hogy néha csak úgy elmegy a hang. Teljesen random, van amikor videózás alatt, van, vagy csak simán asztalt használtam. Az összes hang elmegy, nem csak a flash, html alapú hangok. Ilyenkor minden videónál nincsenek hangok, ha beletekerek akkor megáll a videó.Ezzel a hibajelenséggel együtt szokott járni az is, hogy a Win10 főbb funkciókat nem tudom előhozni. Ilyen pl a Start menü, Market, Kereső, Feladatnézet.
Van még egy hibám, de ez már nem a fentebb felsorolt hibákhoz köthető közvetlen. (Vagy mégis?)
A lényeg az, hogy lefagy random, ha nézek valami videót YT-on, Indán. Ez is teljesen sztochasztikus. Van amikor 3-4 napig nem, van amikor egy nap alatt 2x. Itt megjegyezném, hogy a grafikai alkalmazások; játékok, 3d szoftverek, adobe grafikai szoftverek-nél nem reagálja ezt a tünetet. Nincs húzva semmi, a hőfokok rendben vannak, a tápom minőségi erős.Ha esetleg valaki tud segíteni, elindulni annak köszönöm szépen előre is a kedvességét!
-
-
Akos1994
aktív tag
Sziasztok!
Ha win7-ben csinálok egy microsoft easy transfer-es (windows áttelepítő) mentést akkor egy friss win 10 telepítés után vissza tudom állítani a mentést a win10 saját easy transfer nevű programjával? (ha még egyáltalán ez a neve win10-nél is..)
-
Locutus
veterán
A system tray ikonok rejtését valahogy be lehet állítani?
Tehát hogy mindig mutassa az összeset ott jobb alul is. -
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Hol találom a Windows 10 névjegyét? Az alábbira gondolok:
-
VGYke
addikt
Az elképzelhető hogy 08.28-án jött az utolsó Win10 frissítés? Csak azért, mert már hiányzik, hogy nem töltöget
-
Locutus
veterán
Ablak fejléc, meg keret színeket nem lehet állíani valahol?
Az addig ok, hogy ilyen kiemelő színt automatikusan állít a háttér alapján, de win7-ben pl ablak átlátszóságot, meg fejlécek színét is lehetett variálni.
-
hunluki
senior tag
Hali,
2 apróság amit észrevettem, és baromira zavar a hétköznapokban:
1. Ha rossz jelszót adok meg, akkor "sokat" gondolkodik a gép mire kiírja hogy rossz jelszó.
2. Ha egy mappában sok elem van (pl letöltések), és rendezni akarom őket dátum szerint, akkor elég sok idő mire sorba rakja szerencsétlen fájlokat. A legszebb, hogy utána ha bezárom, és újra megnyitom, akkor megint súlyos másodpercek mire sorba rendeződnek.Az elsőt eddig minden rendszeren tapasztaltam (pingvin, alma, ablak), viszont a második csak windóz betegség. Szeretnék érdeklődni hogy ez csak nálam hiba, vagy másoknál is előfordul? Ha igen, akkor mi lehet az oka? Írtam már róla feedbacket még DP alatt, de nem igazán hatotta meg őket. W7 alatt is ugyanez a tünet, 8as szériát nem használtam (de tippre ott is jelen lesz), viszont érdekes hogy XP alatt nincs ilyen gond (egy kis netbookon próbáltam, azonnal rendezte a fájlokat, pedig direkt egy az egybe ugyanazt a mappát raktam be neki).
Szerintetek ezt mi okozza? És lesz rá megoldás a jövőben, vagy törődjek bele?
-
semetka
őstag
Edge-ben azt be lehet álítani hogy megjegyezze azokat a szavakat vagy pl email címeket amiket beírtam, ahogy az IE megjegyezte?
-
Szép napot!
Valaki tapasztalt olyat, hogy a Windows 10 alatt nem tudja tölteni az Ipodját ?
Csatlakozik, majd ki írja az ITunes hogy leválaszthatja és onnantól kezdve nem tölti.
Kipróbáltam egy Sandisk Sansa-val, azt látszólag tölti -
A VirtualDub továbbra is tökéletesen működik.. Ez AVI-hoz tökéletes.
-
Colos1
őstag
Ezt ismered? Nekem megy Win10 alatt. És ez azért ideális, mert a Movie Maker -nél többet tud, de nem egy Sony Vegas, hogy 2 hónapig kelljen tanulni.
-
-
raidx
őstag
válasz
Karcsi1001 #22408 üzenetére
Mivel a gép automatikusan elküldi a hibajelentést így az MS tudomást szerez a hibás driverről és javítgatja. Nekem is volt hasonló gondom, sőt még az AMD oldalán is le volt tiltva a letöltési lehetőség, majd megjelent és települt a jó driver. Azóta nincs bajom.
Vagyis mégis van bajom.
A korábbi kis videovágom megszünt. Ami lenne helyette az meg nem Win 10 kompatibilis. Egy-két monstrum kivételével még nem sikerült semmivel vágni. Azok meg újra renderelik a fájlt ami minőségromlás és sok idő.
Úgy látszik ez is tartós gond lessz. Valamikor az XP-hez volt pár jó progim, jött a Win 7 és nem működtek. Majd sikerült idővel (pár év kellett hozzá) kompatibilis progikat összeszedni. Most jött a Win 10 és megint nem működnek a kis progik. Pedig elég sokan átálltak már a tizesre. Meglepő módon a vállalati szférába is. A fejlesztők úgy látszik nem érdekeltek az átállásba. Ami érdekes, a Windows MoviMaker sem akar 10 alatt működni csak a saját formátumával, én meg avikat szeretnék vágni és összefűzni.
-
Karcsi1001
tag
Ez érdekes.
Egy hétig azzal küszködtem, hogy minden reggel bekapcsoláskor problémát talált az "• Advanced Micro Devices, Inc. driver update for AMD Radeon HD 8750M - Hiba: 0x80246013" frissítéssel, és addig mindég újraindult, amíg vissza nem állítottam a frissítés előtti állapotra. Ez a gondom akkor szűnt meg, amikor (a Ti segítségetekkel) a "Frissítési elhalasztása" négyszöget kipipáltam. Ettől kezdve nem frissítette az AMD Radeon HD 8750M - t, kiírta, hogy "sikertelen frissítés". Örültem, na végre megint minden jó.
Ma reggelre viszont újra "sikeresen" telepítette, annak ellenére, hogy továbbra is ki van pipálva a halasztás! DE.. viszont, nem indul újra, most minden jó.
Mi történt? Lehet, hogy a Microsoft kijavította a hibát (ha hiba volt egyáltalán), vagy nálam történhetett valami? Egyszerű felhasználó vagyok, nem értek a számítástechnikához, de érdekel(ne).Köszönöm, ha Valaki válaszol.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Sztlaci #22406 üzenetére
A frissítés módjától függően tűnhet el (külsőről telepítve van ilyen opció), valamint van vírus, ami meghajtók gyökeréből törli a mappabejegyzéseket, de ez elég valószínűtlen, nincs, ami ne védné ki. A Lemezkarbantartó rendszerfájlos módja tud csak neked biztosat mondani, hogy van-e nyomokban korábbi Windows-telepítésed.
-
Sztlaci
aktív tag
Tiszta telepítéssel kb. mekkora a win10?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kutya topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Billentyűzet gondom van
- GTA VI
- Jövedelem
- Külpolitika
- Konzol Screenshot
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest