- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Valami fura történt...
Telepitettünk egy billencs drivert, de nem volt jó ehhez a verzióhoz, töröltük. Alkalmazások telepitése/törlése, ahogy kell. A winDos-nak bepipáltam az eszközöknél, hogy letöltés forgalmi dijas kapcsolaton is, illetve az EN-US csomagot elkezdetem letölteni, de megállitottam, túl sok idő, csak az eszköztár miatt kellett volna, ami szintén eltűnt.
Panda dome futtatva, semmit nem talált. Utolsó a logban az egy hónapos valami a tempben.Itt vettük észre, h a Brave profilok törlődtek. Újra kellett szinkronizálni a profilokat, szerencsére mobilon megvolt minden.
Azt meg most vettük észre, h egy halom program is törlődött, főleg, amiket a fiam használt, játékok meg ilyesmik (FiveM, Medal, Rockstar launcher, FyreMC, OpenIV), főleg olyanok, amik a nem hivatalos, mod szerverekhez kellenek. Játékok, Win eredeti, nem szoktunk semmi "furát" telepiteni.
Mi a bánat volt ez? SSD rendben, nincs hiba, win logok szokás szerint semmit nem mutatnak, a hiányzó progik mappája kiürült...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest