Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Csupingo
üzenetére
Nem tudok létrehozni, mert valami AMD EULA-t kellene elfogadnom, amit nem tudok legörgetni az elfogadás gombig 640x480-ban (ti. nincs scroll bar), csökkentett módban meg nem indul el a szoftver, mert másik drivert tölt be. Szóval jól beszopatott az AMD, hogy nem tervezték minden felbontáson működőnek a szoftverüket. Próbáltam megkérdezni, hogy csak billentyűzettel esetleg el tudom e fogadni valahogy az EULA-t látatlanban, de senki nem próbálja ki nekem. Ami biztos, hogy a TAB nem működik, a SPACE+ENTER sem igazán. Más ötletem nincs. Mármint még ezt ajánlották: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED monitor topic
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Ma van a szülinapom
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Suzuki topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest