Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12076) Evil Snowman


Evil Snowman
őstag
LOGOUT blog

Sziasztok,

Előre is elnézést kérek, ha a kérdéseimmel olyan témát/témákat feszegetek, melyek az elmúlt pár órában/napban már ki lettek tárgyalva, de nem volt lehetőségem az elmúlt 2 napban felgyülemlett közel 1000 HSZ-t végigolvasni. :R

Mai nappal jelezte a gépem, hogy letölthetem a Win 10-et. Ezzel kapcsolatban merült fel pár kérdésem, amire örülnék, ha választ kapnék.

1. Jelenleg egy jól belakott Windows 8.1-es rendszert használok, mely a laptopom gyártója jóvoltából előtelepítve lett anno a gépre. Felmentem hát a gyártó oldalára, hogy ellenőrizzem kitették-e már ők is a Win 10-el kapcsolatos információkat. Szerencsémre igen valamint egy egész korrekt leírást is mellékeltek mellé. 'A Windows 10-re vonatkozó korlátozások' résznél viszont megakadt a tekintetem az Intel Haswell processzorokat érintő sorokon. Viszont, ha jól értelmezem, akkor csak abban az esetben érinti, ha 32 bites rendszert teszek fel? (nekem most 64 bites van).

2. Van-e arra lehetőség, hogy miután letöltöm a 10-et, akkor ne a meglévő 8.1-es rendszerre 'telepítse fel', hanem teljesen szűz telepítést hajtson végre?

3. Van-e arra esetleg lehetőség, hogy a letöltött Win 10-et nem feltelepítem, hanem az ISO-t egy külső winchester-re rakom (egyáltalán érdemes-e)?

4. Ha a 3-as pont nem járható vagy teljesen értelmetlen, akkor van-e arra lehetőségem, hogy a meglévő 8.1 mellé feltelepítsem a 10-et és a gép dual boot-al induljon?

5. Ha jól olvastam elvileg az nVidia driverek fel lettek már készítve a 10-re, tehát nem kell, hogy gondom legyen a GT740M működésével?

6. Végül, de nem utolsó sorban van-e esetleg bármi infotok arról, hogy a közkedveltebb alkalmazások (TeamViewer, TeamSpeak, League of Legends :B ) működnek-e megfelelően, mert sajnos erről sehol nem találtam info-t.

A válaszokat előre is köszönöm, valamint azt is, hogy végig olvastad. :R

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.