Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
De miért nem hostage helivel mentek ki? Biztonságosabb szerintem sokkal. Kor induláskor egyet aktivaltok, az végig mutatja hogy hol a ház (nem időre megy szerencsére) majd elmentek a fegyvereket vagy a táskáért. Utána irány túszt menteni, oda külön heli jön amit nem igazán kempelnek mert nem tudják hova teszi a rendszer. (Arra kell figyelni hogy ha városba teszi a túsz házat a gép, akkor felejtős a dolog mert háztetőn lesz a kimenteni pont. Ebbe futottunk bele nemrég. Ez bug)
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
válasz radi8tor #1996 üzenetére
3-4 kimenekítési pont van random elhelyezve a pályán, azokon tudsz kimenni, vagy csinálsz egy túszmentő küldit. Akkor kb. helybe jön a heli.
Sok kis ügyes pedig előszeretettel kempeli a kimenekítési pontokat, és szedik le a teli zsákos szerencsétleneket. Valahol geci dolognak tartom, de ez van...Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz radi8tor #1989 üzenetére
Csak hangot akartam adni csalódottságomnak, hogy egy napi szívás után örültem volna este 10kor lefekvés előtt egy kis sikerélménynek... Hát nem
Természetesen a játék része, bár én sose mentem direkte kilépőket kempelni, az persze megesett, hogy akkor értünk oda, mikor más ment ki.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
BaLee
addikt
válasz Tsebacsi #1986 üzenetére
Tegnap én is így jártam. Egyik haverom segített Chemistet ölni, eléggé vért izzadós volt (nem elütöttük kocsival) folyamatosan ki-be rohangálás a gáz miatt, de meglett a fegyó. Menjünk a térkép széli kimenekítési pontra. Sehol senki. Hívja a helit. Mondom kicsit a háttérbe vonulok a sziklák alá, elnézek balra, hirtelen azt hittem a társamat látom, de nem. Lőni kezdtek, visszamentem a fedezék mögé, egy másik kemper meg a fa mögött bújt tőlem 5m-re ő leszedett. Nagyon örültem. Vitték is a fegyót.
Na következő körben nem cifráztuk, mivel havernak megvolt, kb. a kimenekítési ponttól 300m-re indultunk. Odamentünk, lehívta a helit, kidobta a fegyót nekem. Páran még így is odaértek próbálkozni de sikerült kihozni.
-
Mentolka
senior tag
Olyat nem lehet, mint a régiben, hogy játék közben gombnyomásra látszik a csapattársak aktuális eredménye, meg a napi küldetés (pl.: TAB meg ESC gomb)?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Sokan említettétek ezt a heli témát. De fordítva nem megy? Tehát te lövöd azokat akikért jön a heli?
⭐ Stella
-
nagyúr
Hogy az ***** ****** arra, aki lelőtt a kimenekítő heliben mikor végre 1 nap küzdelem után szereztem light helit és vittem volna ki az adatot egyedül mert a többi alkalommal a társak rosszabbak voltak mint az npc-k...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Warzoz
senior tag
válasz kisselandras #1984 üzenetére
Bronzoncel nevű játékostól kaptam. Ha az te vagy, akkor igen.
-
zo-lee
aktív tag
válasz konci79 #1979 üzenetére
Hogy miért ?!
Amiért a területfoglalós, fogoly szabadítós multi játékmódokban is a killekre fókuszálnak a népek, és nem arra, hogy az elsődleges feladatot csináld, védd a foglyot, esetleg foglald a következő területet. Csak tudnám, hogy az ilyenek miért nem tdm-et mennek ...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz konci79 #1979 üzenetére
Mert ez ilyen, én ha nem jön senki vagy nem reagál semmit arra amit jelölök, akkor követem a normálisabbnak tűnőt, lesz ami lesz alapon...
Vagy egyedül bohóckodsz, és jó esetben egy komolyabb pajzsos NPC különítmény egy shotilövéssel padlóra visz[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Kirúgott a játék egy DMZ körből...
3-an voltunk, az egyik társunk kiment, mert... Kitudja, másiknak segítettem, nulla beszéd, nem írt senki senkinek semmit. Már hívtam a második helit, közben lőttük az ellent akik jöttek ránk, erre kicked... Gyűjtemény oda... Ist*** f***** azt...Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Bubaaa
aktív tag
A field upgrade a Br részben nem képezi a loadout részét. DMZ be viheted,amit beállítasz.
Ezt a perk dolgot még én sem nagyon vágom,mert a régiben nem igy volt. Most ugye csomagok vannak. Viszont amíg nem veszed fel a loadout droppot meccs közben,addig nem rendelkezel vele.
-
zo-lee
aktív tag
Sziasztok!
Tegyetek tisztába legyetek szívesek, mert 2 dolgot nem értek most perpill a játékban:
1) Nem mindig hallom az ellenfelet Warzone-ban. Azt mondják, ez a dead silence, field upgrade-nek "köszönhető". Oké, ezt még el is fogadom. Viszont én ezt a field upgrade-et hol tudom beállítani ? Mert a neten utána néztem a wz-ban használható f.upgrade listának, és ezek( gumi katona, revive pistol stb.) mind lootolhatók, de ezt a dead silence-t is így kell felszedni, vagy loadout-ban kell beállítani ?! Ha loadout-ban, akkor hol ? Mert ott csak a perkeket engedi módosítani, nekem field upgrade-et állítani csak a klasszikus multiplayer játékmódok alatt enged.2) Ugyanúgy wz-al kapcsolatos a kérdés. A loadout-ban kiválasztott perkekkel a kis karakterem alapból rendelkezik, vagy ezeket is valahogy meg kell venni ?!
Válaszotokat előre is köszi, és sorry, de az első wz-al nem játszottam, nem igazán ismerem még ki magam a játék mechanikájában. -
Warzoz
senior tag
Ha valaki esetleg társat keres DMZ-be, BR-be.
Activision: Warzoz#8334878 -
Khaosz55
addikt
Van olyan fegyver mint Cooper, semmi recoil és gyorsan lő? Mert az új gameben a M4 nem hozta ezt, a TAQ tetszik mert erős, de nem lézerfegyver. M13-at húzom remélem jobb lesz a recoil mint az M4-en, középtávra keresek valami AR-t vagy LMG-t.
-
nggabi
félisten
-
kisselandras
senior tag
Ebbe a dmz módban egyre több a csaló 1 embert 3 an nem tudunk leszedni az már vicc megfordul s leszedi a többi embert is
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
nagyúr
válasz csákány. #1960 üzenetére
Félek a DMZ az új Plunder. Meg kell szokni sajnos, attól tartok. Csak a réginél így még a fegyver maxolást lehetőségét is elveszik a BR-al, oké ha meg lenne Plunder a fele csapat oda menne ott b***ná el az időt, és nem vennék a fizetős kis camokat az új játékhoz...
[ Szerkesztve ]
-
csákány.
aktív tag
válasz Tsebacsi #1953 üzenetére
Én is arra vártam, de hiába Hát, így ezzel tuti, hogy jóval kevesebben fognak játszani - persze lehet ez is a cél A BR-t én nem élem, a plundert toltam ezerrel. A WZ2 dmz egy sz@r, lehet vele maszatolni, de hosszútávon szerintem érdektelenségbe fog fulladni. Az lenne a legjobb, hogy ha a wz2-ben lenne pluder, vagy valami nagyon hasonló játékmód, mert a hangok azok mégiscsak jobbak, a gunplay sem rossz, a lootolást meg már kezdem megszokni(tény, hogy lassabb).
-
kisselandras
senior tag
Számomra megint egy újdonság volt az hogy csapattárs donetelt ezt az 1 millát budos kocs...kínai a csapattársat meg kiszedi pajzson keresztül hiába védekezett a pajzsal
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Glaz-dozfhut
őstag
Vicces, hogy két évig játszottál valamivel, aztán egy egész más fajta dolgot akarnak lenyomni a torkodon. Mert annyi mindent változtattak a kettesben, hogy nem ugyanaz a játék. Azért elég népes tábor nem BR-ezett. Már látom a harmadik rész újítását; visszahozzák az eredeti feature-öket.
- Glaz-doz-fhut -
-
nagyúr
Nincs plunder? Így naná senki se fog játszani ezzel bszki...
-
Bubaaa
aktív tag
Van egy rakat xp duplázóm,azt dmz-ben nem lehet használni?
-
nggabi
félisten
2. kör, szaggatott majd sz@rrá fagyott az egész van ami nem változik
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
még ez a dög unalmas caldera br is jólesik eskü
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz Glaz-dozfhut #1947 üzenetére
hát ja. kár a resurgence-ért, tényleg visszarakhatták volna.
mondjuk meccset nem talál de sebaj az érzés megvan
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
-
Glaz-dozfhut
őstag
Feldobja, hogy "modify install" és ki kell pipálni a Calderát. Aztán nem tudom mi lesz belőle. Valami 25GB-ról van szó.
A sávszélességen nem kell veszekedni, mert maxon kapom.
De az biztos, hogy nagyon nívós játék, mert ez az etalon.
Hát akkor van egy BR solo és egy BR quad. Nagyon jóó. Hétvégén biztos kipróbálom[ Szerkesztve ]
- Glaz-doz-fhut -
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nincs itt semmi látnivaló.
⭐ Stella
-
nggabi
félisten
-
geckowize
őstag
Csak úgy mondom, hogy mindenhol elkezdték ezt a likevadász clickbaiter hülyeséget terjeszteni az Alcatraz-szigetről készült valódi képekkel, mivel a Rebirth Island map a valódi Alcatraz-szigeten alapul...
NaviHUN:
Nem lehetne külön topic Warzone: Caldera és Warzone 2.0 néven? Akit az egyik nem érdekel, annak nem kéne olvasni a másikról. -
nggabi
félisten
válasz Glaz-dozfhut #1933 üzenetére
ja ezen én is gondolkoztam. nyilván az fáj nekik h a kutya nem játszaná ezt az unalmas f0stengert, maradt volna a nép nagy része rebirthen
a másik h full ingyen van, ami azért valljuk be nem annyira jövedelmező nekik. lehetnek üzleti szempontok is.
A Call of Duty nemrégiben megjelent közleménye megemlíti, hogy a játékosok két gyors tempójú Battle Royale módra számíthatnak a Warzone 2020 frissített verziójában, és sokkal intenzívebben élhetik át a régi szép időket.
este 7kor kiderül.
"szenyor dzsíííí"
-
-
Glaz-dozfhut
őstag
Majd kiderül. Ha nem is egyből. Csak mint gondolati kísérlet; sok cég örülne ha akkora részesedésük lenne, mint a két kispálya felhasználói. Puff, futtatnának két népszerű verziót. Nem tudom mit fáj nekik, ha valaki azt nyomná. A szervereknek nem mindegy? Ideális esetben egy az egyben át kéne vándorolni az összes eddigi játékosnak. Csakhogy nem így lesz.
- Glaz-doz-fhut -
-
nggabi
félisten
-
nagyúr
válasz kisselandras #1925 üzenetére
Eddig itt is az volt... A legjobbkor csinálta persze... Fos trágyahalom ez... A néha lehetetlenül erős botokról a DMZben nem is beszélve...
-
BaLee
addikt
válasz Zsigi_2 #1921 üzenetére
Annyi a lényeg, hogy ha lelősz egy enemyt és van a földön pénz és fegyver is akkor úgy kell felvenni a pénzt, hogy közben a fegyver van kijelölve azaz kijelölöd a fegyót, áthúzod a kamerát a pénzre de még maradjon a fegyver aktív és ha megnyomod a gombot akkor a pénzt veszi fel és 1.3 millád lesz. De mintha úgy is működne, hogy te dobsz ki valamennyi pénzt.
Nem csináltam még de a tiktok kb. 8 ilyen videót dobott ma reggel fel.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nagyon jó ez a játék, egész jól menő DMZ, vinnék ki fegyót, küldihez cuccot, puff megfagy és kilép asztalra...
-
Bubaaa
aktív tag
Akkor megnyugodtam,hogy nem nálam van a hiba. Majd legközelebb kipróbálom hogy ha nem költöm el belépés után,akkor hozzá adja e,vagy akkor sem.
-
Bubaaa
aktív tag
Srácok,csak nálam nem működik rendesen a token bank? Mikor kapom a tokeneket,mindig 0-át mutat. Ha kilépek a gameből és vissza,akkor mutatja rendesen.
-
Warzoz
senior tag
Most már minden körben tolja valaki a csapatból...
-
Warzoz
senior tag
Mai random csapattársaim:
-
nggabi
félisten
csak lesz már végre 28.-a
"szenyor dzsíííí"
-
konci79
őstag