- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-17 20:09 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Ma este becrashelt már indításnál az MW2, szerencsére a redditen volt rá megoldás, és nem az, amint a szuper support ajánlott, hogy telepítsd újra a kibaszott játékot (nem találta a game fileokat).
Komolyan néha elgondolkozom rajta, hogy ennyire fos munkáért hogy kaphat valaki fizetést... És miért nem én vagyok az a valaki... -
Tsebacsi
nagyúr
kva win11et kéne használni de egyszerűen nem kívánja a szervezetem. ráadás 11 alatt még mindig 1 percet kell várni egy nagyobb exe fájl megnyitásakor. meg az az okádék csicsa kinézet.
és még mindig van ssd seq teljesítményvesztés:

vadász copni jársz te ide mondá a lenovo

beteszem ide is, lehet matekolni a %okon
jó win11 használatot
Ez az SSD dolog annyit tesz, hogy 1 másodperccel (se) később tölti be a játékot az elején, onnantól a memóriából fut.
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Jó lett csak nem számolta a trofikat meg a fegyvert se láttam hogy fejlődött volna (victus), plusz mindenki sniperezik, nem véletlen, hatalmas szabad területek vannak...
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Ezt nem nevezném releváns listának a 1060 nálam jobban teljesített.
-
Tsebacsi
nagyúr
Hát olyan beállítások mellett fut, olyan mintha 1280on játszana
Tehát leveszi a render resolutiont csak hogy több fps legyen és utána upscale-eli FHD-ra?
-
Tsebacsi
nagyúr
Más a render resolution, vajon miért? És mit takar?

-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Tegnap 2-t DMZ-tem, segítők persze sehol, de egész jól ellavíroztam, a botok nem tudtak leszedni, vagy szerencsém volt, vagy a sima sötétzöld ruhásokon gyengítettek. Ftac Recon és Kastov volt nálam, még élveztem is néha.
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Na nekem ezek a büntik benne egyáltalán nem tetszenek. Ráadásul mivel még sokkal nehezebb lett a buzerátor botok miatt, nincs hajlandóságom odamenni bohóckodni

-
Tsebacsi
nagyúr
Inkább kerülöm őket és tiplit veszek amint jön a következő brigád.
kisselandras
Most viszont már menekülni se volt időnk, küzdöttünk egy másik csapattal, erre ezek is a nyakunkba szakadtak. Basszus.. rengeteg mani, minden felszerelés pillanatok alatt odalett
Tsebacsi
Sajnos nincs meg a multi, de annyian szarozzák azt is, hogy lehet nem is érdemes pénzt költenem rá. Pedig jó lenne, csak mostanában teljesen másra kell a pénz, nem játékra
Én most az akció keretében vettem meg. Azon kívül, hogy néha sok a kamuember, nekem bejön, eléggé olyan, mint a Vanguard volt, amit csak nyílt hétvégén nyüstöltem.
Nincs error, hibaüzenet, kilépegetés mint a warzone/DMZ-nél, tudom húzni a fegyókat és nekem relatíve változatos a pályafelhozatal és a játékmódok is. Csak sima quick game-et játszok. A DMZ-nél már többször kaptam volna agyhalált, mint ebben. -
Tsebacsi
nagyúr
6 ember nem bírt el velük folyamat töltötte fel a botokat egymást húztuk fel kemény diók lettek
Magyarán szar ahogy van, és játszhatatlan... Örülünk neki... Még jó hogy az időm 99%-át már a Multiban töltöm.
-
Tsebacsi
nagyúr
Nektek is sokáig keresi a játékosokat vagymi van shadowot kaptam
Nemigazán.
-
Tsebacsi
nagyúr
Értem, akkor valszeg nem ugrok rá a 3070 témára, valami nagyobb szintlépés kéne ezek szerint, csak ugye anno a FHD miatt sem erőltettem a komolyabb kártyákat, meg most 1-2 éve nem igazán fps multiztam semmivel, single új címekhez meg remek volt eddig a 3060ti is. (egyébként egy 1080ti-t váltott, mert kíváncsi voltam az rtx-re.)
Ilyen a ramom 2x8GB, Kingston KHX2666C15D4/8G , nyilván nem egy nagy durranás. (Nincsenek húzva se)
kiszpista900
Igen néztem pár külföldi ajánlást ott is szerepelt ez a radeon, csak ehhez meg ajánlott lenne egy 1200W-os táp
, nem tudom...akkor azt is cserélni kéne csak emiatt, bár gondolom a 3080hoz is min 750W ajánlott.Megnéztem, hülye vagyok, nekem Ryzen 5 5600 van, szóval azért lehet több az fps-em is.
Bocsi! -
Tsebacsi
nagyúr
Lenne egy hardveres kérdésem.
Jelenlegi konfigom:
Asus ROG STRIX B350-I GAMING
R5 3600
Gigabyte rtx 3060ti vision oc
16gb ram
GIGABYTE G27F - 1080p 144Hz
Samsung 850 pro ssd
Seasonic Focus+ SSR-650FX 650W 80+ GoldSzeretnék egy picivel több FPS-t, netes ajánlások alapján belőtt, visszavett grafikával játszom, de egyszerűen azt érzem, hogy kevés az a 85-100 fps (ami leginkább max 90fps) amit ki tud préselni magából a gép és rendszeresen mintha fps dropok is lennének. Olvastam több helyen, hogy ezek inkább szerver/netes problémák, de valahogy akkor is azt érzem, hogy kéne egy erősebb gpu, vagy valami megoldás erre, mert egyszerűen nem érzem azt, hogy smooth a játék.
Nincsen nagy elvárásom, csak picivel több, egy stabil 120 fps már nagyon jó lenne.
Az upgrade-re egy olyan max 50-60K-t szánnék most.
Szerintetek megérné Rtx 3070re váltani? Vagy mi lenne a legjobb kártya ehhez az igényhez, max 200K árban? (használtpiac) Ha lehet szeretnék nvidianál maradni.
Nektek hasonló szintű géppel hogy fut a játék?
Köszi!Hasonló konfigom van, figyelek mi lesz a vége. Nekem azért bőven 100-120fps van majd megírom milyen beállításokkal
-
Tsebacsi
nagyúr
Azért az se semmi húzás, hogy DMZ-ben az új Crown mission-öket csak akkor éred el, ha megvetted az MW2-t. Plusz több fegyvert és kulcsokat tudsz tárolni ha megvan véve a játék. Lesz itt lázadás...
Ez az előző szezonban is így volt.
Mármint a több tárhely. -
Tsebacsi
nagyúr
Egyébklént a season01 battlepass tartalma feloldható így útólag is vagy az a hajó már elúszott? Token szinten az egész roadmapot pont fel tudtam oldani az utolsó napokban de végül nem vettem battelpasst, kellett volna vennem pár száz CP-t csak elfelejtettem, most viszont szívesen megtenném.
Elúszott.
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
eddig volt 900 xp-m már vagy 1 éve. most kaptam 100at, erre felemelték a battle passt 1100ra
mondjuk engem nem érint, megyek calderázni. egy vicc ez a sötét grafika, "okádék az egész". olyan mint a dmz, kalap sz@r 
sok mindent kimásoltak a rebirthből meg calderáról, de még így se sikerült olyan minőséget csinálni.
A DMZ ugyanolyan szar

-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
nem lesz
teljesen kilőve 
plunder lesz helyetteAdná az ég fszom, végre lenne egy rendes játékmód

-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Szerintem a milyen monitort vegyek topikban sokkal jobban tudnak neked segíteni!
-
Tsebacsi
nagyúr
Van olyan vonatos küldi ahol az a feladat hogy ölj meg vagy 20 ellenfelet a vonatról.
-
Tsebacsi
nagyúr
Az a baj hogy nincs egy olyan játékmód ahol minden nélkül lehet bohóckodni, mint a plunder volt. DMZ-ben bukod a geared és seperc alatt vége lehet, BR ugyanez vagy most p. leugrottunk volna egy szikla széli barlang szájából puff ernyő nem nyílt mindketten haltunk full gearrel... Calderan is rendszeres a tereptárgyban való elakadás.
-
Tsebacsi
nagyúr
Ma este úgy lőttek le calderan hogy arcába kapta a stunt de rám fordult és pontosan lelőtt.
-
Tsebacsi
nagyúr
S akkor mondják hogy nem [használnak] semmit
Érdekes, bár elsőre nem biztos hogy bemondanám, hogy aim...
-
Tsebacsi
nagyúr
dmz br nem ugyan az?
jön a paraszt és vadászik és nem a dogtag missió miatt csak mert egy nagy paraszt hacker
végignéztem már pár ilyet azzal szórakoznak hogy itt nincs bann mert nincs reaplay se a bug miatt így lehet sok killt begyűjtenie anélkül hogy kirakná a szerver mint a br-ben
dmz-ben lehetne nagyobb csapatban is küldetéseket csinálni
hát, de nem mert parasztok vannak főként ha én lelövöm azért elvárja hogy felhúzzam
persze tisztelet a kivételnek mert van aki csak kirabol aztán felhúz legalább
Nagyon sok küldi van a vége felé ahol playereket kell gyilkolászni megadott helyeken vagy fegyvertípusokkal. Szóval nem csak arra mennek hogy megöljenek. Remélem

-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Én solo-ban is szeretem a BR-t. Könnyebben meg is nyerem.
Ó nem írtam, hogy ez DMZ, a BR nekem sosem volt a kedvencem, abban még bénább vagyok
-
Tsebacsi
nagyúr
Összeakadtam tegnap egy sráccal valami Britt vagy amcsi lehet a szleng alapján de nagyon hülye végig dumál és irányít de teljesen jól csinálja, és őrült player hunt van vele. Ma este pl. egy 6 fős!! Group-ot lőttünk le 3-an a reptéren.
Így simán fun a játék és még nem is sajnálom hogy esetleg meghalok a végén. -
Tsebacsi
nagyúr
warzone szezon2 resetnél minden fegyvered és loadout-od elveszik?
Nem ez rémlik a leírásból, a DMZ-nél lesz contraband és küldetés reset ha jól olvastam, az eddig feloldott fegyverek nem tűnnek el, és a loadout sem, de ha mégis, azt nem nehéz pótolni szvsz. Bár nekem sosem rémlett a korábbi verzióknál sem, hogy egy frissítés után a loadout elveszett volna.
-
Tsebacsi
nagyúr
Heh azt hiszed én igen?
De fullon van a kulcsos táskám és a fegyveres is, utóbbiban most 11/10 van és a kezemben még 2, plusz 1 a hátizsákban. Az összes contraband fegyó 5 attach-os, főleg operátoroktól szerzettek. -
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Hova? Kiveszik a hátizsákot, a mellényt, leolcsósítja a boltban az elsődleges fegyvereket. Minden kihullik a halottakból a földre. Tök jó volt, hogy el tudtad rakni a cuccokat a csapattársaknak, nem kellett személyesen odarohangálni minden szarért. Ha hátizsákból lootolás azért volt jó mert ha benne voltál nem tudott belepiszkálni Ödönke és kipakolni előtted azt amire neked is szükséged lett volna.
Egyetértek, sok olyan jónak tűnő újítást vesznek ki, amiket megszoktunk, sőt, hasznosak vagy érdekesek voltak, színesítették a játékot!
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Repülő bot-ok csak nálam jelentek meg, vagy másnál is?
Másik: beszálltam a helibe, erre felszállásnál egyszer csak a földön voltam...
Persze utána le is vadásztak, hiába kiabáltam az utolsó heliről hogy ne lőjenek...
Pedig egyszer már jöttem ki úgy hogy voltunk vagy 7en rajta, az tök jó volt.Ismert bug sajnos.
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Ezt nem értem eddig ilyen nem volt ez csak az új frissítéssel jött be vagy valami cheat?
Fogalmam nincs, én is csak 2-3 hete tudom hogy kell átállni

Ez valamikor múlt héten lehetett... Vagy előtte 1 héttel.
Cheat? Nem hiszem, inkább "feature", azaz bug
-
Tsebacsi
nagyúr
Érdekes eset lehetséges valamiről nem tudok vagy nem vagyok tisztában
Hogy létezik az ha valakit levadászunk dmz Ben s mi újra fel húzzuk hogy csapatban legyen fel is húzzuk de a csapattárs át nem húzzuk fel magunkhoz de ő fel húzza közbe a mi squadunkba van már az illető s a volt csapattárs simán ki nyir minket ez mi
?
EZ volt velem is

Lelőttek minket, én átálltam, azt hittem haver is, felszedtem, erre elkezdte lelőni az új csapatot, erre muszáj voltam lelőni őt
Rohadtul nem értettem a dolgot, de hát kénytelen voltam. -
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Nyugi mai nap dmz Ben 2x lőttem fejbe ere ő egy lövésel ki szed vicc kategória másik példa csapattárs 2x megy át a csávón kocsival s nem döglik bele e
3dik felda 2 csapatarts lövi a gyereket erre ki szedi őket 1 lövésel s hozzá teszem mind a 2 lövések találtak mert mondták nem hiszik el sniper legerosebb fegyverével nem tudják kiszedni ide batman kell már mert sok a superman
Kihoztam egy Autoshotit, 850-es Brysont, egy lockwoodot dobtam el érte, erre most megint a lockwood van nálam...
Komolyan mondom ez kész -
Tsebacsi
nagyúr
A röhögőgörcs kap(na) el, mikor elkezdem egyedül a DMZ-t, belefutok 3 mobba, lelövöm az elsőt, kettő megfordul, puff fejes down... Érted, MOB...
Fegyver oda, megint várunk 2 órát... Komolyan nevetséges szar ez az egész néha... -
Tsebacsi
nagyúr
Nekem olyan bugom volt, hogy halál után az insured slotos fegyverem ott figyelt a contraband stashben, az ilyen bugokat szeretem, lehetne többször

Egyre több ilyen lesz, aztán csak jön megint valami frissítés amivel javítják és elcsesznek mást

-
Tsebacsi
nagyúr
Érdekes volt, indítottam egy DMZ-t, eléggé korán meghaltunk, legyakott minket egy ellenséges csapat, de megmaradt minden fegyverem...
-
Tsebacsi
nagyúr
Igen végül én is erre jutottam, hogy valószínűleg csak májusban, a megjelenéskor kapjuk meg a skineket. De azt még nem tudom, hogyan, mit kell összekapcsolni mivel

-
Tsebacsi
nagyúr
Tudja valaki pontosan mit kell csinálni ahhoz, hogy az ingyenes Ghost skint megkapjuk PC-re is? Valamit a COD Warzone mobile-al kell csinálni, de nekem kicsit ez magas, sosem töltöttem le a mobilos játékot...

AHogy nézem csak le kell tölteni előre... Aztán majd májusban megkapjuk?!
Kicsit komolytalan. -
Tsebacsi
nagyúr
Gondolom ha Fennec nincs a loadoutodban, akkor sima egyszerű fegyót ad, nem?!
-
Tsebacsi
nagyúr
Másnál szokott olyan lenni vagy esetleg known issue hogy meccs végén nem számolja az xp ket a drága? Illetve összeszedek battle pass tokent, de a BP térképre belépve ismét 0 db ot mutat?
A BP token hiba ismert sajnos kezdettől fogva, de akkora hiba, hogy még mindig nem sikerült javítaniuk...
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Kaptak kis upgrade-et sajnos
Nagyon óvatosnak kell lenni, nem lehet már csak úgy berontani közéjük. -
Tsebacsi
nagyúr
1 millió az hogy 2 csapat ugyan arra a szervere menjen szerintem bf Ben lehetséges de warzon 1 s 2 Ben nem találkoztam ilyenel
Nekünk 1x sikerült még warzone 1-ben az egyik zombis játékmódban

Szerintem itt is megoldható csak ügyesnek kell lenni. -
Tsebacsi
nagyúr
Összebeszélnek többen discordon és a 2 csapat összeáll, sajnos ez egyre gyakoribb lesz. Viszont dombon ülő fűcsomó legyek, ha ez a készítőknek nem jutott eszébe. De úgy látszik az ilyenek IS le vannak szarva részükről...
-
Tsebacsi
nagyúr
A zsákot nekem ma sikerült kipakolni többször is másból, de a vagonos bug itt is megvolt, mindig bezárta a ládákat amiket megnyitottam.
A lelőtt operátortól a nagyobb táskát nem lehet elvenni? Ma vagy 4 operátort lőttem le de egyiktől sem tudtam nagyobb (medium vagy large) táskát elvenni. Nem emlékszem, hogy ez normális, vagy szintén bug?! -
Tsebacsi
nagyúr
UPDATE | DECEMBER 19
RECENTLY IMPLEMENTED
Below we’ve included a list of items that were recently addressed and communicated via Trello and Twitter.
Bug Fixes
-Fixed an issue that resulted in base AI Combatant difficulty being increased across DMZ that was only intended for a specific area.(értsd: jelenleg a "specific area" a pályán belüli random hely.... bárhol!
)szerk.: szerintem majd 1-2 patch és lebutítják ténylegesen őket. reálisan nézve nyilván nekik se érdekük, hogy mindig mindent kihozz...de gondolom hosszabb távon úgysem tartható ez a nehézség.
az a fura amúgy, hogy nem minden kör ilyen! szóval tök olyan érzésem van, mintha valamk triggerelné ezt a nehézséget. csak nem tudom, hogy mi az
SBMM már itt is?

-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
én magam is meglepődtem, hogy bejött nekem a multi
tegnap viszont nagyon kiakasztott a DMZ.... én nem tudom, hogy mi alapján dobja le a botokat, de az szerintem nem normális, hogy egy tűzharcban egyszercsak abból az irányból is elkezdenek spawnolni, amerre próbálunk menekülni és addig senki sem volt ott... és ezt egymás után többször játszotta el abban a körben, végül be is nyaltuk sajnos.
Mondom szerintem nehezítettek a DMZ-n, és van hogy annyira sokan jönnek, hogy az kész téboly, baromi pontosan és erőset lő elég gyakran a béna 1 bites is, a páncélosokról nem is beszélve...
-
Tsebacsi
nagyúr
Kicsit túl erősek lettek az NPC-k helyeként DMZ-ben plusz nerfelték a shotit így még szopás is....
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Azt nem állítom, hogy crash nem fordulhat elő (bár nálam még nem volt), de az hogy itt néhány embernél napi többszöri, rendszeres crash van, akkor ott valami egyéb gond lehet - nem a játék. Lehet hogy hardver probléma, vagy egyszerűen csak "kupleráj" van a gépen - összeakadó szoftverek stb.
Nálad mit takar a kupleráj kifejezés? Csak hogy tudjam mit csinálok SZERINTED rosszul a gépemen
-
Tsebacsi
nagyúr
Barátomat PS-en dobálja ki folyamatosan. Memória,cpu vagy gpu oc van a gépen?
Egyik sincs.
A jelenség random, az elmúlt napokban kevés volt, de pl. tegnap kimondottan sok, és szinte mindig game crash nem szerver leállás vagy hasonlók, olyan eddig talán 1x volt és akkor meg is maradtak a lootok/fegyverek.
Feltettem este az új nvidia drivert, nem tudom segít-e a dolgon… -
Tsebacsi
nagyúr
Pc vagy konzol?
PC
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Irtó sok crash van ma DMZ-ben, főleg az első kör vége felé, 3-5 perc körül elég gyakran kidob hibával ez a szar...
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Dmz be milyen messze rakja a csapatokat ?
Nem elég messze...
-
Tsebacsi
nagyúr
De ez BR ugye?! Mondtam, hogy van olyan, hogy összeállnak. A módját nem ismerem, mert a BR nekem kívül esik a komfortzónámon

-
Tsebacsi
nagyúr
A contraband fegyót nem tudod állítgatni tudtommal.
-
Tsebacsi
nagyúr
Nekem bejön a DMZ, mert nagyon jó fegyver kioldásra, fejlesztésre, meg gyakorolni a pályát. Mozgásokat, fegyver kezelését, gránátokat stb. Szóval nagyon jó. Főleg aki ezekbe nem pro.
Viszont ezen felül egyedül (legalábbis én így járok) nagyon nehéz meg csinálni amit akarsz. Kevés az idő sietni kellene. Rohanni 1-2 küldit megcsinálni, hogy legyen pénz aztán buy station, hogy legyen fegyver pl.- utána rohanni a fegyver lootokhoz vagy a radioaktív felhőbe. Ezután kimenni. Na most ez 10/1 sikerül. Legtöbbszőr beragadunk a folyamatosan ömlő NPC miatt egy helyre vagy összefutunk teammel és nem vesszük észre időben vagy igen, de jobbak.
Grave444: Nem tudom mire gondolsz. A BR-be is ahogy használod oldódnak ki kiegészítők és egyre jobb a fegyvered. Ez itt is így van. Ez a mód amúgy se feltétlenül az egymás elleni harcra van kitalálva. Aki akarja jó eséllyel el tudja kerülni az ellenséges teamet.
+1 Ugyan ezek vannak. Most szerencsénk volt, de nagyon gyakran elég szarok a spawn pontok, azaz közel tesz le 2-3 csoportot is, és ha csak az egyik ellenfélnél van sniper (általában van) akkor kb. buktad a köröd. Vagy ha kedves társaid ész nélkül belerohannak egy 2-3 páncélos NPC hordába...
-
Tsebacsi
nagyúr
Ha én WZ2-ben BR Solo módban megyek akkor ott mindenki Solo-ban van?
PUBG-ben így volt, de volt már pár fura esetem amiből arra gondolok, hogy itt nem biztos, hogy így van vagy csak összejátszanak.Tegnap pl. lőttem egy kocsiban lévő emberre egy házból, próbált visszalőni de nem jött össze neki, utána nekiállt jobbra balra menni az ablak előtt (páncélozott kocsi volt ezét nem hullott szét) hamar kapcsoltam, hogy el akarja terelni a figyelmemet, elindultam le a lépcsőn ahol már jött fel valaki aki le is lőtt. Kapásból arra gondoltam, hogy a társa szedett ki amíg én vele foglalkoztam.
Ven lehetőség összeállni másokkal az új rendszerben, a proximity chat miatt is. Amúgy mindenki Solo-ként indul. Az más kérdés, hogy pl. discordon össze vannak kötve.
-
Tsebacsi
nagyúr
Hát jó neked
Nagyon
-
Tsebacsi
nagyúr
Hát vettem észre
nem igaz az hogy nem tudnának előre szólni hogy xx időben szerver leállás lesz .Kezd már nálam is idegesítő lenni
Ez nem tervezett leállás volt, hanem a szokásos?! crash
Megáll minden, még páran beírják chatbe, hogy lagg vagy crash?! aztán pukk már a Lobbyban vagyunk megint. Mondom szerencsére a fegyót nem vette el. -
Tsebacsi
nagyúr
Most is volt egy szerver leállás, játék első 5 percében, szerencsére most nem vette el a fegyvert... De kezd komolytalan lenni az egész...
-
Tsebacsi
nagyúr
Egyre több crash-t dob a játék a DMZ-k vége felé amikor már igen kiterjed lesz a gáz...
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Kijutottunk és egy fasza sniperem volt, meg egy 2 attachmentes RPK. Az új game indításánál "Welcome to al mazrah..." Majd hibaüzenet, fegyverek, dupla armor pápá...

-
Tsebacsi
nagyúr
Volt 1 normális társ, de a végén megint egy kemper faszparaszt várt az utcsó helinél ez meg nem segített csak bebújt a kurva helibe. Faszkivan komolyan...
-
Tsebacsi
nagyúr
Azért szomorú , ha ez teszi boldoggá .
Adj Acti nevet felveszlek, én is unom az egyedül mászkálást, csak hülyékkel rakott ma délután össze 1 óra alatt, kezdek ideges lenni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Építő/felújító topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Parfüm topik
- Android Auto és Carplay utólag? A Carpodgo Mini kicsi és olcsóbb, mint a nagyok
- Apple Watch
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E459 I3-8130U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD laptop
- HP ProBook 450 G8 I3-1115g4 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G2 Ryzen 3 5450u/16GB/256 GB SSD/14"FHD gyári gar
- HP Elite x2 G4 I5-8265U/8 GB RAM/256 SSD/3k IPS TOUCH 2in1 laptop és tablet
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 4x Corsair Air Series AF140 140mm red (CO-9050086-WW)
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Sony Xperia XZ2 4/64GB ezüst/ 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak ráb@sznak mert a calderások nagy része rühelli a 2-t.

Nagyon várom!