- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-17 20:09 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
veterán
Az accountok húzása az szerintem folyamatosan megy.
Amíg ekkora pénz van benne, meg van rá kereslet, mindig lesz csíter progi meg account árusítás.
Jöhet új anticsít, de hamar gyorsan azt is feltörik, aztán minden megy tovább ugyanúgy.Akadnak páran akik szerint nincsenek csíterek, mindenki profi, és biztos csak irigy vagy, mert jobb nálad valaki azért csíterezel.

Nem tudom mit szívnak, legyenek boldogok a befőttesüvegükben.
-
nitro16
senior tag
-
cseze
tag
Mi történt ezel a játékkal? Eddig ritkán találkozunk csalóval ,de ezzel az új frissítésel valami el lett cseszve tele lett csalóval
Most húzzák az account-at,az anti-cheat bevezetése előtt.
-
kisselandras
senior tag
Mi történt ezel a játékkal? Eddig ritkán találkozunk csalóval ,de ezzel az új frissítésel valami el lett cseszve tele lett csalóval
-
Dewo
Topikgazda
Én az új ANTI-CHEATRE leszek kíváncsi. Kernel névre hallgató kis programra...hogy mit tud majd!
-
csibe1
veterán
Engem sajnos a WW2 rész sem tudott behúzni -az eredeti 1 - 2 -t imádtam a kiegészítőkkel együtt, de ez valahogy nem tudta visszaadni. Részemről ezért nincs nagy várakozás a Vanguard -ot illetően. A (remélhetően) jövőre érkező MW rész viszont tűkönülősvárós, no, az tuti elővétel, béta és egyéb korai beszálló.
Pár napja néztem rá a WW2-re, és gagyi; ez ugrott be róla.
Nagyon semmittelen lett szvsz.
Az előző WW rész sokkal jobb volt, de még a CoD2 is.
A következő MW rész meg majd meglátjuk milyen lesz.
Az idei felhozatal után már egyik fejlesztő csapatban sem tudok megbízni.
Ígérettel meg soksoksok éve teli a padlás, csak éppen a megvalósítás késik. -
Acheron
őstag
"Tuti megveszem (talán PS -re is), mert gyűjtöm a sorozat részeit, de egyelőre nincs inger, hogy játszak is vele"
Mindenki maga tudja...
Ez a lényeg, hogy nincs meg az "ez kell nekem érzés", a Vanguard-nál , és az új BF-nél sem.
Aztán megy a magyarázkodás, hogy ez még csak béta, lesz ez majd jobb is, meg régebbi build stb...
A BF4 bétánál nem gondolkodtam, megvettem, mert bejött. A mostani az egy vicc, de itt is megvannak azok akik bólogatnak, mert kell, mert új; mindkét játéknál.
Ez lett a divat, az új mindig jobb...Engem sajnos a WW2 rész sem tudott behúzni -az eredeti 1 - 2 -t imádtam a kiegészítőkkel együtt, de ez valahogy nem tudta visszaadni. Részemről ezért nincs nagy várakozás a Vanguard -ot illetően. A (remélhetően) jövőre érkező MW rész viszont tűkönülősvárós, no, az tuti elővétel, béta és egyéb korai beszálló.
-
csibe1
veterán
A Camper vadászat néha campeléssel jár...
CW sniperek még nincsenek kihúzva, némelyekről jókat olvastam, lehet, megpróbálom feltuningolni őket. De addig is a Rytec AMR robbanó lőszerrel elég komoly érv a vitákban, egy, de maximum kettő lövés egy ellenfél. Lassú, de cserébe brutálisan erős. Többi fegyót MW multiban kihúzom, van még négy, ami nem gold, ez már csak a szórakozás rész
Vanguard egyelőre nem játszik. Tuti megveszem (talán PS -re is), mert gyűjtöm a sorozat részeit, de egyelőre nincs inger, hogy játszak is vele
"Tuti megveszem (talán PS -re is), mert gyűjtöm a sorozat részeit, de egyelőre nincs inger, hogy játszak is vele"
Mindenki maga tudja...
Ez a lényeg, hogy nincs meg az "ez kell nekem érzés", a Vanguard-nál , és az új BF-nél sem.
Aztán megy a magyarázkodás, hogy ez még csak béta, lesz ez majd jobb is, meg régebbi build stb...
A BF4 bétánál nem gondolkodtam, megvettem, mert bejött. A mostani az egy vicc, de itt is megvannak azok akik bólogatnak, mert kell, mert új; mindkét játéknál.
Ez lett a divat, az új mindig jobb... -
Acheron
őstag
A Camper vadászat néha campeléssel jár...
CW sniperek még nincsenek kihúzva, némelyekről jókat olvastam, lehet, megpróbálom feltuningolni őket. De addig is a Rytec AMR robbanó lőszerrel elég komoly érv a vitákban, egy, de maximum kettő lövés egy ellenfél. Lassú, de cserébe brutálisan erős. Többi fegyót MW multiban kihúzom, van még négy, ami nem gold, ez már csak a szórakozás rész
Vanguard egyelőre nem játszik. Tuti megveszem (talán PS -re is), mert gyűjtöm a sorozat részeit, de egyelőre nincs inger, hogy játszak is vele
-
Tsebacsi
nagyúr
Vagyis inkább jókat kempelni
Kár hogy a legtöbb sniper ami érdekes már maxolva van nekem, ilyenkor inkább az egyéb shotikra és fegyókra szoktam rámenni, amihez még kell valami. Meg ideje a vanguardos fegyót is fejleszteni, meg azt amit majd 31-es szinten kapok... -
Acheron
őstag
-
Sityu1990
csendes tag
-
Acheron
őstag
-
tupacamaru
veterán
-
Chrys_
addikt
szuper, éppen most vették ki ismét a plunder módot

-
csibe1
veterán
Nemtom', régebben csak HC -ban toltam - az az igazi kihívás. Ott azért a csalók is szívnak bőszen, ha jó vagy - one shot, one kill bármelyik fegyóból (nem is nagyon szeretnek ott jelen lenni...). Bár mostanában sokat vagyok Core módban, de csak azért, mert it veszettűl könnyű aprítani a népet, ha pl HC -n már hozzászoktál. Fogni kell pár OSOK fegyót, (pl Rytec AMR, JAK12) és HC tapasztalattal bedarálod a sok Core huszárt...
Nem igazán vonz a HC, szvsz nem valami nagy buli, hogy ha melléd lőnek is meghalsz.
A JAK12-es az jó cucc, ha szépen egy kupacban vannak a népek akkor 4-5 is megvan egyszerre.

#383 jozefgucci1
Kipróbáltam a bétát aztán uninstall, a topikot sem követem; elvannak ott a megmondóemberek egymás közt, nem érdekel a mindent is megmagyarázó duma.A BF204 béta el se indult, gondoltam hajrá.

Ahogy olvastam ott se fenékig tejföl minden, de legalább csíterek vannak.

-
Acheron
őstag
Ezt biztos csak azért mondják, mert rossz módokban játszanak.

Át kell menni HC-re, és ott nem lesz csaló, simán megvan a 10-e K/D egyesek szerint.

Akad pár emberke akik szerint ez a helyzet, de én az utóbbi pár hsz-el értek egyet, mert killcamban elég érdekes dolgokat látok Shipmenten.
Elég feltűnő ha kapásból a fejemre rántják a célkeresztet, főleg ha háttal van az ellenfél.
Nemtom', régebben csak HC -ban toltam - az az igazi kihívás. Ott azért a csalók is szívnak bőszen, ha jó vagy - one shot, one kill bármelyik fegyóból (nem is nagyon szeretnek ott jelen lenni...). Bár mostanában sokat vagyok Core módban, de csak azért, mert it veszettűl könnyű aprítani a népet, ha pl HC -n már hozzászoktál. Fogni kell pár OSOK fegyót, (pl Rytec AMR, JAK12) és HC tapasztalattal bedarálod a sok Core huszárt...
-
jozefgucci1
addikt

Át kell menni HC-re, és ott nem lesz csaló, simán megvan a 10-e K/D egyesek szerint.

Akad pár emberke akik szerint ez a helyzet, de én az utóbbi pár hsz-el értek egyet, mert killcamban elég érdekes dolgokat látok Shipmenten.
Elég feltűnő ha kapásból a fejemre rántják a célkeresztet, főleg ha háttal van az ellenfél.
Jah csalók nincsenek csak mi vagyunk bénák és amúgy is mindenki esportoló
A Vanguard topik is milyen népszerű a jól sikerült béta után
-
csibe1
veterán

-
Acheron
őstag
Alakul, ahogy jönnek a kiegészítők. Nekem alapból nem nagyon fekszenek az LMG -k, rush -hoz nehéz, távoli operáláshoz gyakran pontatlan (vannak persze kivételek, PKM -et remekül tudtam használni), nehéz megtalálni az arany középutat. Ha gold lesz, biztosan megy a polcra (no meg ott lesz a RAAL utána, mint új goldozandó)
#379Laby: Tegnap én egy Plunder meccset futottam a multi után, de léptem is, amikor vége lett - bárhova érkeztem, két percen belül komplett csapat esett rám, semmi gyűjtögetés, csak a vadászat. A respawn kizárólag a sűrűjében - volt, hogy földet sem tudtam érni, már a levegőben leszedtek, úgy is, ha ernyő nélkül zuhantam. Ha mégis leértem, a műsor visszaugrott az első pontra, rögtön célpont voltam. Tipikus SBMM szívatás - inkább kihagytam a továbbiakat. -
radi8tor
MODERÁTOR
Nekem 2-3 hónapja változott szembetűnően. Tényleg nincs nyugodt, könnyed játék, mindenki esportoló szint kb...
Tegnap jó kedvűen elkezdtünk játszani, első 4 kör, abból 3 undorítóan pofátlanul aimos, a maradék 1 meg simán hülyére lőtt egy elég jól mozgó csapat.
Ki is léptünk és mára ennyi. Pedig nem szoktunk kilépkedni, meg feladni, de már kezdek én is besokallni, hogy az SBMM elveszi a játékélményt, ráadásul az összes pöcsorrú aimos is ezekbe az erősebb lobbykba kerül, szóval mindig szembe jönnek...
Nincs arra lehetőség, hogy csak fejemet kiszellőztetve, játszok egy faszát.Mik vannak, nem is tudtam hogy van ilyen.
-
Laby
őstag
Nekem 2-3 hónapja változott szembetűnően. Tényleg nincs nyugodt, könnyed játék, mindenki esportoló szint kb...
Tegnap jó kedvűen elkezdtünk játszani, első 4 kör, abból 3 undorítóan pofátlanul aimos, a maradék 1 meg simán hülyére lőtt egy elég jól mozgó csapat.
Ki is léptünk és mára ennyi. Pedig nem szoktunk kilépkedni, meg feladni, de már kezdek én is besokallni, hogy az SBMM elveszi a játékélményt, ráadásul az összes pöcsorrú aimos is ezekbe az erősebb lobbykba kerül, szóval mindig szembe jönnek...
Nincs arra lehetőség, hogy csak fejemet kiszellőztetve, játszok egy faszát. -
radi8tor
MODERÁTOR
Most én is pont őt húzom. Nem sok fegyó van ami még goldozásra vár, de ő még pont ilyen. Nekem annyira nem jött be eddig, elég gyengécske, remélem a kiegészítőkkel fel lehet húzni egy használható szintre.
Más.
Érdekes meccsem volt nemrég. Úgyí tűnik az SBMM keblére ölelt ma este, és egy 27:2 meccset sikerült lehozni killstreak -ekkel együtt. Hasonló azért elő szokott fordulni, ez önmagában nem lepett meg, de közben jött egy, korábban még soha nem tapasztalt momentum:
20+ kill fölött feltűnt, hogy egyszer csak megjelentek az ellenfelek és a csapattársak a látómezőben - falon keresztül is. ellenfél kis piros hegyére állított négyzetben, fehér X -el, csapattárs kék négyzetben:
Egész addig ment ez a dolog, amíg a nagy rácsodálkozás közepette lepuffantottak hátulról.
Utána minden visszatért a normál alapállásba.(egyébként a képen látható kis piros enemy pár másodperc múlva kijött az épületből, de mivel pontosan láttam a mozgásából, hogy jön, számára nem lett jó vége a talinak
Kb ilyen lehet, amikor valaki WH -el? Komolyan, kissé kínosan éreztem magam)
Kérdés: mi a fene ez a "mutatom a kiholvan" feature? Mivel lehet ezt "kiérdemelni", előhívni? -
fletoka
tag
-
csibe1
veterán
-
fletoka
tag
Sziasztok!Nektek nem lett erőssebb az SBMM?Olyan playereket kapok mintha esportoló lennék
-
Acheron
őstag
Most én is pont őt húzom. Nem sok fegyó van ami még goldozásra vár, de ő még pont ilyen. Nekem annyira nem jött be eddig, elég gyengécske, remélem a kiegészítőkkel fel lehet húzni egy használható szintre.
Más.
Érdekes meccsem volt nemrég. Úgyí tűnik az SBMM keblére ölelt ma este, és egy 27:2 meccset sikerült lehozni killstreak -ekkel együtt. Hasonló azért elő szokott fordulni, ez önmagában nem lepett meg, de közben jött egy, korábban még soha nem tapasztalt momentum:
20+ kill fölött feltűnt, hogy egyszer csak megjelentek az ellenfelek és a csapattársak a látómezőben - falon keresztül is. ellenfél kis piros hegyére állított négyzetben, fehér X -el, csapattárs kék négyzetben:
Egész addig ment ez a dolog, amíg a nagy rácsodálkozás közepette lepuffantottak hátulról.
Utána minden visszatért a normál alapállásba.(egyébként a képen látható kis piros enemy pár másodperc múlva kijött az épületből, de mivel pontosan láttam a mozgásából, hogy jön, számára nem lett jó vége a talinak
Kérdés: mi a fene ez a "mutatom a kiholvan" feature? Mivel lehet ezt "kiérdemelni", előhívni?Uff, A meccs leírást nem is ide akartam, mert ez multi volt, és nem WZ... Sajnos a szerkesztési idő már lejárt

Mindenesetre inkább beteszem oda is, mert tanulságos - itt csak annyit tennék hozzá, hogy úgy tűnik, ez egy újabb bug a multiban, amit valamelyik új frissítés hozott... -
Acheron
őstag
Más.
Kérdés: mi a fene ez a "mutatom a kiholvan" feature? Mivel lehet ezt "kiérdemelni", előhívni? -
ToMy_
tag
[Azért vannak még vicces sztorik...]
Amúgy már előkerült azóta, ismét látszik a menüben is. -
radi8tor
MODERÁTOR
PKM, SA87, M91, MG34, Holger-26, MK9 Bruen, FINN és RAAL a teljes lista MW -ben (a sorrendben nem vagyok biztos, de mindegy is).
A season csak a prestige level -t nullázza, a fegyver szinteket nem, sőt, amit pl WZ -ban teszel hozzá a fegyver szinthez, az is megjelenik a multiban (és viszont).Most a FINN-t boostolom, eddig egész jól összebarátkoztunk. Tetszik a műanyag hangja tárazásnál is.
-
Acheron
őstag
PKM, SA87, M91, MG34, Holger-26, MK9 Bruen, FINN és RAAL a teljes lista MW -ben (a sorrendben nem vagyok biztos, de mindegy is).
A season csak a prestige level -t nullázza, a fegyver szinteket nem, sőt, amit pl WZ -ban teszel hozzá a fegyver szinthez, az is megjelenik a multiban (és viszont). -
radi8tor
MODERÁTOR
-
Tsebacsi
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Tsebacsi
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
Tényleg az létezhet hogy eltűnt teljesen az egyik LMG amit használtam eddig? Kivették a repertoárból? Valami 3 betűs neve volt.
-
Tsebacsi
nagyúr
-
nitro16
senior tag
-
DonDennis
senior tag
jó lett ez az update is... -15Fps. Eskü amikor elkezdtem játszani ezzel a játékkal szerintem 100-al biztos több fps-em volt, de most ehhez az update-hez konkrét méréseim is vannak.
-
hcol7
senior tag
-
nitro16
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
Vannak bajok bőven. Most mentem pár kör rebirth quad-ot, az audió megint sehol nem volt. Fél méterrel arrébb jött fel a létrán de semmit nem lehetett hallani belőle és természetesen meg is haltam egyből. Én már nagyon kezdem ezt unni, hogy tényleg basznak a világra. Előző szezonban is csak épp, hogy meglett a bp..
Dead silence mond valamit?
-
nitro16
senior tag
Vannak bajok bőven. Most mentem pár kör rebirth quad-ot, az audió megint sehol nem volt. Fél méterrel arrébb jött fel a létrán de semmit nem lehetett hallani belőle és természetesen meg is haltam egyből. Én már nagyon kezdem ezt unni, hogy tényleg basznak a világra. Előző szezonban is csak épp, hogy meglett a bp..
-
Tsebacsi
nagyúr
AR-ből elvileg megint csomót nerfeltek... én csak pár payload kört mentem de vicc az egész.
Nem elég, hogy sikerült megint random fegyvereknél az armory-t elrontani mert ha rámész akkor kidob a főmenübe és így nehéz a már megszerzett blueprintet vagy az egyedi összeállításokat használni... de volt beragadt plate a játék során ami folyamat előttem volt, illete nem volt második fegyverem nem tartotta kézbe stb... ja és persze a szokásos, hogy a képi beállítások megint elba...tak.
Szóval a szokásos megint.
Hehe igen az armory hibát én is észrevettem, az operátorválasztás lassúság/lagg továbbra is megvan, és igen, pár fegyó képe is hibás, de volt egy FFAR aminek a neve is hibásan jelent meg a játék alatt (ami dobozból esett).
-
nitro16
senior tag
AR-ből elvileg megint csomót nerfeltek... én csak pár payload kört mentem de vicc az egész.
Nem elég, hogy sikerült megint random fegyvereknél az armory-t elrontani mert ha rámész akkor kidob a főmenübe és így nehéz a már megszerzett blueprintet vagy az egyedi összeállításokat használni... de volt beragadt plate a játék során ami folyamat előttem volt, illete nem volt második fegyverem nem tartotta kézbe stb... ja és persze a szokásos, hogy a képi beállítások megint elba...tak.
Szóval a szokásos megint.
-
Tsebacsi
nagyúr
Még nem jutottam oda, de az új shoti szerintem gyenge, az AR jó, de amit ad blueprint azzal eléggé felfelé hord. EM2 fos, eddig is az volt, érzésre az MG82-n nem rondítottak annyit hogy letegyem

-
Laby
őstag
Új Downtown mennyire jön be Nektek?
Videókon láttam még csak, de rohadtul jól néznek ki a leborult épületek.
A szakadékban járkálás játékmenet szempontból gondolom eléggé nehéz lesz. Szűkülésnél biztos belehet majd szívni az átjárását, vagy a feljövetelt. -
Laby
őstag
Fú de borzalmasan rossz Trailer ez...
Szó szerint fájt nézni ezeket az összevágásokat, kamera állásokat, és kontroller movement-et...Amikor láttam a címét megjött a kedvem, hogy ez király lesz, de a videó alatt elég hamar elment tőle a kedvem.
-
BITBOYS
addikt
-
csibe1
veterán
Nem kevés idő elteltével sikerült megoldani a problémát. Gondoltam leírom, hátha a jövőben valakinek szüksége lenne rá.
A hiba előtti késő este változtattam a fegyverek között a Favorite-ot. Utána amikor játszottunk kidobott meccs végén dev error-ral többünket is egyszerre.
Aznapra az tökéletes volt végszónak, szóval nem játszottam. Másnap amikor indítani akartam, már nem ment állandóan ugyan erre a hibára állt ki. Nem raktam össze fejbe, hogy köze lehet hozzá, de sok külföldi fórumon írták lehetséges megoldásnak ezt is (sok más közzött), hogy black ops-os fegyver van Favorit-nak berakva (én barom, hogy gondolhattam ezt a gyalázatosságot...nevetséges, hogy ez probléma tud lenni egy ilyen játéknál?!
).Szóval eltartott egy ideig, míg betanultam a gomb sorrendet és egér pozíciót, hogy a menübe betöltés utáni ~2 másodpercbe sikerüljön Modern Warfare-os favorit fegyverre visszarakni, mielőtt kifagyna.
Amint sikerült, utána már nem volt gond.
Köszi!

Mostanában nem nagyon játszok a Warzone-ban, inkább az MW2019 multi, de majd igyekszem figyelni erre.
Egyre röhejesebb hibák jönnek elő, ez már kezd szánalmas lenni. -
nitro16
senior tag
Nem kevés idő elteltével sikerült megoldani a problémát. Gondoltam leírom, hátha a jövőben valakinek szüksége lenne rá.
A hiba előtti késő este változtattam a fegyverek között a Favorite-ot. Utána amikor játszottunk kidobott meccs végén dev error-ral többünket is egyszerre.
Aznapra az tökéletes volt végszónak, szóval nem játszottam. Másnap amikor indítani akartam, már nem ment állandóan ugyan erre a hibára állt ki. Nem raktam össze fejbe, hogy köze lehet hozzá, de sok külföldi fórumon írták lehetséges megoldásnak ezt is (sok más közzött), hogy black ops-os fegyver van Favorit-nak berakva (én barom, hogy gondolhattam ezt a gyalázatosságot...nevetséges, hogy ez probléma tud lenni egy ilyen játéknál?!
).Szóval eltartott egy ideig, míg betanultam a gomb sorrendet és egér pozíciót, hogy a menübe betöltés utáni ~2 másodpercbe sikerüljön Modern Warfare-os favorit fegyverre visszarakni, mielőtt kifagyna.
Én alig várom már, hogy hozzá csatolják a vanguard cuccokat is. Lesz majd hiba dömping 1000-rel.... Gyors hétvégén megcsináltam a maradék 6 szintet, hogy meglegyen 100-ra a bp, de elég is volt. Sikerült a rebirth-t is elba... ezzel a 60 ember móddal.
-
Tsebacsi
nagyúr
Ez azért WFT
-
Laby
őstag
Tegnap óta nem tudok játszani...
Este jött egy update, utána DEV Error 5573-al. Azóta nem tudok visszalépni. Online services-en túlmegy, utána meg a menüben amikor feljön a PPSH promó kép, ott kifagy és feljön a Dev error.
Scan and Repair-on túl vagyok (100-jára sikerült, mert amúgy az is 90% környékén mindig kifagyott), játék újratelepítésen is, videókártya driver frissítésen is, és safe módba lépve is ugyan úgy kidob.Mi a retkes hímvesszőt tudok még csinálni, hogy megoldja a problémát?
-
DonDennis
senior tag
-
nesh_019
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
DonDennis
senior tag
Csak egy fura kérdésem lenne, lecseréltem a 3700x-emet egy 5600x-re. Eddig városban egy adott háztetőn ugyan arra nézve 1440p-ben 93FPS-em volt, a csere után ugyan ott ugyan oda nézve 83. Na ugye az 5600x azért játékokban bőven erősebb mint a 3700x, és pl. PUBG-ben hozza is azt a plusz 20fps-et amit elvártam, de Warzone-ban offos. Valamit lehet frissíteni kéne? Állítani?
// generated by Infinity Ward
version = 1
VideoMemoryScale = 0.85
RendererWorkerCount = 6
ConfigCloudStorageEnabled = 1
Ezek ugyan azok voltak 3700x és 5600x esetében is, lehet a RenderWorkerCount-on állítanom kéne? De mire?Köszönöm a segítséget.
RendererWorkerCount = 6 átállítottam 3-ra és ez megoldotta a problémát, így már szépen Warzone alatt is hozza + fps-eket az 5600x!
-
szinesz.bob
senior tag
Csak egy fura kérdésem lenne, lecseréltem a 3700x-emet egy 5600x-re. Eddig városban egy adott háztetőn ugyan arra nézve 1440p-ben 93FPS-em volt, a csere után ugyan ott ugyan oda nézve 83. Na ugye az 5600x azért játékokban bőven erősebb mint a 3700x, és pl. PUBG-ben hozza is azt a plusz 20fps-et amit elvártam, de Warzone-ban offos. Valamit lehet frissíteni kéne? Állítani?
version = 1
VideoMemoryScale = 0.85
RendererWorkerCount = 6
Ezek ugyan azok voltak 3700x és 5600x esetében is, lehet a RenderWorkerCount-on állítanom kéne? De mire?Köszönöm a segítséget.
Talán segít:
[link] -
pehaa
tag
version = 1
VideoMemoryScale = 0.85
RendererWorkerCount = 6
Én 3060 -> 3070Ti csere után érzek hasonlót. Multiban hozza az elvárt teljesítményt (CW ultra/high 144 fps rtx, dlss nélkül), de a Wz az már egy teljesen más kategória … Arról nem beszélve, hogy az utolsó frissítés óta fagy a menüje is. 😅
-
DonDennis
senior tag
version = 1
VideoMemoryScale = 0.85
RendererWorkerCount = 6
-
radi8tor
MODERÁTOR
Este jött egy update, utána DEV Error 5573-al. Azóta nem tudok visszalépni. Online services-en túlmegy, utána meg a menüben amikor feljön a PPSH promó kép, ott kifagy és feljön a Dev error.
Scan and Repair-on túl vagyok (100-jára sikerült, mert amúgy az is 90% környékén mindig kifagyott), játék újratelepítésen is, videókártya driver frissítésen is, és safe módba lépve is ugyan úgy kidob.Mi a retkes hímvesszőt tudok még csinálni, hogy megoldja a problémát?
Checkdisket futtass a gépen
chkdsk C: /f /xÚjra kell hozzá indítani a gépet. A futás végén kiírja talált-e valami hibát aztán rögtön indítja Windowst.
-
Laby
őstag
-
Acheron
őstag
Remélem nem okoz csalódást. Én idestova már két éve tolom (elővételben volt meg), majd minden napra jut egy játék, de megunni nem tudom. A WZ -ban találtam élhető játékokat, de alapvetően nekem a multi adja meg azt a teret (akár stílusban, akár módban), ahol azt játszom, amit épp én szeretnék, amiben épp jól érzem magam. És egy játékban - szerintem - ez a lényeg. Szóval jó szórakozást
-
radi8tor
MODERÁTOR
Igen ez.

Ahogy az előttem szólók leírták, még elég széles a játékosbázis, ritka, hogy egy percet vagy többet kell egy - egy játékra várni. A Vanguard nem tudom milyen lesz, mennyire lesz játékos - elvonó (eddig nem feltétlenül ebbe az irányba mutatnak a visszajelzések, őszintén, engem sem mozgatott meg nagyon, biztosan maradok még az MW2019 mellett a jövő évi játékig.)
Ezzel együtt azért mostanában gyakrabban fordul elő, hogy pár napos időtávon ugyanazokkal a játékosokkal is sikerül összefutni, ez némiképp azért jelezheti a játékos szám csökkenést. (Anno 2018 -ban az MW2 -ben már igen gyakoriak voltak az ismerős nevek, ugyanabban az évben az MW3 -ban szinte már csak ugyanazokkal az arcokkal lehetett összefutni nap mint nap.)Na, most megint akciós, holnap akkor megveszem. Kicsit kezdem unni Warzone-t

-
kisselandras
senior tag
-
DaveE12
csendes tag
-
DaveE12
csendes tag
psn másnak is később dobja be a lobbiba ? olyan mintha össze akarna omlani a textura
később rakja össze a pályát stb alig akar betölteni mikor már földön is vagyok
PC-n nagy különbség ha valakinek HDD-ről vs SSDről tölti be a játékot.. Havernak volt már bugos textúrája pc-n is!
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
duckload
aktív tag
psn másnak is később dobja be a lobbiba ? olyan mintha össze akarna omlani a textura
-
kisselandras
senior tag
-
Acheron
őstag
Sok ilyen (is) volt, de nem kizárólag. Ezeket hamar meg lehetett ismerni - és lépni is azonnal kifelé. De emellett sok normális meccs is volt, főleg Brit, de gyakran Német, Olasz és Francia srácokkal. Viszont ezzel együtt is rengeteg volt a csaló (nem mintha most nem lenne
) -
hcol7
senior tag
-
hcol7
senior tag
Igen ez.

Ahogy az előttem szólók leírták, még elég széles a játékosbázis, ritka, hogy egy percet vagy többet kell egy - egy játékra várni. A Vanguard nem tudom milyen lesz, mennyire lesz játékos - elvonó (eddig nem feltétlenül ebbe az irányba mutatnak a visszajelzések, őszintén, engem sem mozgatott meg nagyon, biztosan maradok még az MW2019 mellett a jövő évi játékig.)
Ezzel együtt azért mostanában gyakrabban fordul elő, hogy pár napos időtávon ugyanazokkal a játékosokkal is sikerül összefutni, ez némiképp azért jelezheti a játékos szám csökkenést. (Anno 2018 -ban az MW2 -ben már igen gyakoriak voltak az ismerős nevek, ugyanabban az évben az MW3 -ban szinte már csak ugyanazokkal az arcokkal lehetett összefutni nap mint nap.)2018ban mw2? mar evekkel korabbanrol az remlik, h csak magas pingu orosz lobbikba dobott be hosszu ido utan.
-
Acheron
őstag
Igen ez.

Ezzel együtt azért mostanában gyakrabban fordul elő, hogy pár napos időtávon ugyanazokkal a játékosokkal is sikerül összefutni, ez némiképp azért jelezheti a játékos szám csökkenést. (Anno 2018 -ban az MW2 -ben már igen gyakoriak voltak az ismerős nevek, ugyanabban az évben az MW3 -ban szinte már csak ugyanazokkal az arcokkal lehetett összefutni nap mint nap.) -
Linem
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
Black Ops volt az utolsó nekem, ott már nem igen tudtam játszani senkivel multiban.
-
csibe1
veterán
Az MW2019, ha arra gondolsz; néha van akcióban 40€ környékén, én is annyiért vettem pár hónapja.
Shipment, Shoothouse mindig tele van.
Párszor toltam a Ground War-t is, ott is voltak játékosok.
Nagyon ritka ha egy-két játékosra várni kell. -
Acheron
őstag
Dettó, Vanguard nem győzött meg, majd akcióban megy a polcra. Az új MW2 várós jövőre, reméljük hozza majd azt a feelinget, mint az eredeti.
(bár az MW2019 nagy kedvenc, és a mai napig ezt tolom, de az eredeti MW2 eddig a best of COD - nálam) -
csibe1
veterán
Azt inkább kihagyom, játszottam 15 percet a bétával, kihagyom.
Állandóan pörgeti a videókártyát, mint a Cold War.
A BF2042 béta videóktól se estem hasra. Lehet, hogy kipróbálom majd, de eddig az se tetszik. -
Tsebacsi
nagyúr
Most a clash tud ezen segíteni de mivel lassan itt a vángárd megvárom mit hoz a jövő.
-
csibe1
veterán
-
konci79
őstag
A Raal az erős, de lassú. Párszor mentem vele, de annyira nem jött be.
A Finn az pontos, de gyengébb valamivel, viszont messzebbre is jó.
A Holger az nekem olyannak tűnt, mint a Kilo nagy tárral, hosszabb csővel.
A Stoner az jó cucc, kaptam rá bluprintet, Glade Ripper néven, dobtam rá egy 4x-es távcsövet, meg pár cuccot azzal bőven jó messzebbre is.
Azt nem írtad, hogy hol használnád. MW2019 multiba se rosszak, de ott inkább a tűzgyorsaság dönt, főleg Shipmenten.
A PKM se rossz, no stock meg egyéb módosításokkal, de az lmg-knél jobban kell figyelni, hogy te kezdj előbb tüzelni. Ki kell tapasztalni, hogy mit érdemes változtatni.
Most az MG34-est is fejlesztgetem, tűzgyorsaságra nem rossz.Nem véletlenül írtam a warzone topicba
-
csibe1
veterán
A Raal az erős, de lassú. Párszor mentem vele, de annyira nem jött be.
A Finn az pontos, de gyengébb valamivel, viszont messzebbre is jó.
A Holger az nekem olyannak tűnt, mint a Kilo nagy tárral, hosszabb csővel.
A Stoner az jó cucc, kaptam rá bluprintet, Glade Ripper néven, dobtam rá egy 4x-es távcsövet, meg pár cuccot azzal bőven jó messzebbre is.
Azt nem írtad, hogy hol használnád. MW2019 multiba se rosszak, de ott inkább a tűzgyorsaság dönt, főleg Shipmenten.
A PKM se rossz, no stock meg egyéb módosításokkal, de az lmg-knél jobban kell figyelni, hogy te kezdj előbb tüzelni. Ki kell tapasztalni, hogy mit érdemes változtatni.
Most az MG34-est is fejlesztgetem, tűzgyorsaságra nem rossz. -
konci79
őstag
Hát a legjobb a Stoner és az MG82 most, a Stonerre adott anno egy kvázi tökéletes blueprintet valamelyik season végén a játék, talán a Forsaken Threaty volt az...
MG82 dettó, ahhoz is van egy elég jó blueprint, és baromi jó a tűzgyorsasága.
A Finn elég pontos, nem rossz, a Holger nekem ki van maxolva, az se volt rossz...
Raal nagyon alacsonyan van még, de nem érzem a csíziót benne...De pl. AR-ból a Fara megint kicsit meta lett, Gru+Liberator+Specnaz Grip+Specnaz 60+Axial3x és pontlövő, vagy a QBZ Agency+TaskForce+60as tár+FieldAgent underbarrel és Axial3x.
És ezek jóval jobb ADS-el bírnak, mint egy LMG, a töltési és mozgási sebességről nem is beszélve.Ahogy próbáltam unlockolni ezeket, valahogy jobban ment az Sa- val a játék. Mg se rossz, csak azon nem volt olyan távcső, ami az egyikhez kellett.
Smg-k is valahogy nem mennek, ez a sok ugribugri szivat, közelharcban nem vagyok jó... -
Tsebacsi
nagyúr
Hát a legjobb a Stoner és az MG82 most, a Stonerre adott anno egy kvázi tökéletes blueprintet valamelyik season végén a játék, talán a Forsaken Threaty volt az...
MG82 dettó, ahhoz is van egy elég jó blueprint, és baromi jó a tűzgyorsasága.
A Finn elég pontos, nem rossz, a Holger nekem ki van maxolva, az se volt rossz...
Raal nagyon alacsonyan van még, de nem érzem a csíziót benne...De pl. AR-ból a Fara megint kicsit meta lett, Gru+Liberator+Specnaz Grip+Specnaz 60+Axial3x és pontlövő, vagy a QBZ Agency+TaskForce+60as tár+FieldAgent underbarrel és Axial3x.
És ezek jóval jobb ADS-el bírnak, mint egy LMG, a töltési és mozgási sebességről nem is beszélve. -
konci79
őstag
Ti melyiket húznátok a 3 közül?
Finn, Raal, Holger.
Pkm-re is ráférne, azt írják a legjobbnak..
Lmg nekem úgy látom sokkal használhatóbb, mint egy AR... -
cseze
tag
De lehet
,ha te érkezel elsőként az oldalán van egy piros gomb(a két támasztókar között) és te aktiválhatod a tornyot.Ha már zöld a torony, akkor a környéken sétálva is vannak olyan helyek ahol ha áthaladsz megkapod a jutalmat(plusz az idegesítő zajt a füledre meg a számokat a képernyőre)
-
konci79
őstag
Azért a két dikicsért szvsz nem éri meg a strapa, nem is foglalkoztam vele.
Remélem a Halloween event legalább olyan jó lesz, mint tavaly, én már azt várom.
Nézegettem a Mission-öket, de nem sok érdekes van.Pár shotit összehoztam, de a többi nagy része tök átlag cucc, a maradék meg vicc kategória.Csak a kíváncsiság hajtott, hogy mi az. Utána rájöttem hogy br- ben van, de tömegek mennek oda...
-
csibe1
veterán
Azért a két dikicsért szvsz nem éri meg a strapa, nem is foglalkoztam vele.
Remélem a Halloween event legalább olyan jó lesz, mint tavaly, én már azt várom.
Nézegettem a Mission-öket, de nem sok érdekes van.Pár shotit összehoztam, de a többi nagy része tök átlag cucc, a maradék meg vicc kategória. -
Tsebacsi
nagyúr
-
konci79
őstag
Valaki elárulja mi a lényege ennek az új feladatnak? Odamegyek egy ilyen mobil rádiótoronyhoz, és azon kívül hogy szétlőnek, nem lehet semmi csinálni...
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok.
Ezt az Optimize shadert bla bla blát minden új indításnál meg kell várni? Esetleg van valami megoldás?
PCn ez nagyon idegesítő tud lenni...
konzolos haverok már rég játszanának, de rám kell várniuk , én pedig csak nézek ki a fejemből amíg optimalizál...(van PSem is, de azon nem játszok FPS-t)Ha ékezet van a win10 felhasználó nevedben, akkor minden alkalommal frissít. Egyebkent csak az előttem szólók elmondásakor.
-
Acheron
őstag
Sziasztok.
Ezt az Optimize shadert bla bla blát minden új indításnál meg kell várni? Esetleg van valami megoldás?
konzolos haverok már rég játszanának, de rám kell várniuk , én pedig csak nézek ki a fejemből amíg optimalizál...(van PSem is, de azon nem játszok FPS-t)Egyszer hagyni kel végigfutni, legalább azon a játék típuson (jelenleg nálad Warzone), amivel játszol utána a következő nagyobb frissítésig vagy VGA driver frissítésig nem jön elő. Én jellemzően a fenti frissítések után egyszer végigvárom, míg a WZ, Multi, Campaign és CoOp módokat is végigfrissíti, utána kezdek játszani (a multi a leghosszabb, a többi viszonylag hamar megvan).
-
szinesz.bob
senior tag
Sziasztok.
konzolos haverok már rég játszanának, de rám kell várniuk , én pedig csak nézek ki a fejemből amíg optimalizál...(van PSem is, de azon nem játszok FPS-t)Ha új drivert teszel fel, akkor igen több percig is eltart. De utána már hamar betölt.
-
nesh_019
senior tag
Sziasztok.
konzolos haverok már rég játszanának, de rám kell várniuk , én pedig csak nézek ki a fejemből amíg optimalizál...(van PSem is, de azon nem játszok FPS-t) -
kisselandras
senior tag
-
kisselandras
senior tag
Az egyszer biztos hogy az anthi cheat nem megy
lőjük a csáveszt házból 2 en félre vonulók fedezékbe erre egy lővésel ki szed falon keresztül 5 szintű havert is
-
venom8888
őstag
amit az uj cod betaban elerek, azt vihetem tovabb ha kijon?>
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Óra topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 2TB-os, bontatlan SSD, 2 év garanciával eladó!
- Samsung 990 Pro 1TB-os PCIe 4.0 M.2 NVMe 2280 SSD, bontatlanul, 2 év garanciával eladó!
- ADATA Legend 900 Pro 2TB-os PCIe Gen4 M.2 NVMe 2280 SSD, bontatlanul, 5 év garanciával eladó!
- AMD R7 350X és RX550 VGA kártyák
- Megvigyázott, 3,5 éves, 128 Gb, iPhone 13, 81% akku
- Arany János - Kapcsos könyv
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest