- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- Rap, Hip-hop 90'
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-17 20:09 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewo
Topikgazda
Korábban is írtam, más is, plusz tele a net is a pc-n az Amd Vega kártyás, vagy Vega Igp-s játékosoknak directx hibával el sem indult a játék. Ez a Season 3 megjelenésével kezdődött, és most sikerült kijavítaniuk.
Közben rátaláltam a Lost Light-ra, most azt nyüstölöm.
Jó a Warzone is , de itt egyre jobban zavart hogy legtöbbször esélytelen voltam ( nem vagyok pro játékos, de azért annyira sza.nak se érzem magam), a 10/6-7-szer falon át , egyből fejlövés, stb ellen.
Meg ez az ugrálás csúszkálás a fiatal kölyköknek való a sok arany meg csilivili skin-ekkel.
Ők a célközönség, nem az idősebb korosztály (44 vagyok).
A szórakoztató játék lenne a cél, de az nem élvezet, ha azt érzed, hogy mintha vaklőszerrel mennél sorkatonaként Chuck Norris ellen, aki rád se néz de már halott vagy.A csúszkálást (cancel slide) itt mw2 már nem lehetséges.Persze tudni kell jól mozogni ettől függetlenül. Skinek meg ezek semmit nem adnak pluszba szóval ez nem opció.
Én 30 éves vagyok engem annyira nem tud érdekelni ha egy csaló öl, amit tegyek hozzá 20 meccsből ha 1x találkozok. Ha van akkor kilépünk és új meccset indítunk.
Meg ugye sbmm rendszer elvileg működik, úgy hogy a képességeid szerint dobál be enemy,igen persze ez nem mindig sikerül a rendszernek!
-
BITBOYS
addikt
Korábban is írtam, más is, plusz tele a net is a pc-n az Amd Vega kártyás, vagy Vega Igp-s játékosoknak directx hibával el sem indult a játék. Ez a Season 3 megjelenésével kezdődött, és most sikerült kijavítaniuk.
Közben rátaláltam a Lost Light-ra, most azt nyüstölöm.
Jó a Warzone is , de itt egyre jobban zavart hogy legtöbbször esélytelen voltam ( nem vagyok pro játékos, de azért annyira sza.nak se érzem magam), a 10/6-7-szer falon át , egyből fejlövés, stb ellen.
Meg ez az ugrálás csúszkálás a fiatal kölyköknek való a sok arany meg csilivili skin-ekkel.
Ők a célközönség, nem az idősebb korosztály (44 vagyok).
A szórakoztató játék lenne a cél, de az nem élvezet, ha azt érzed, hogy mintha vaklőszerrel mennél sorkatonaként Chuck Norris ellen, aki rád se néz de már halott vagy.Teljesen egyetértek veled, már csak azért is mert kb azonos korúak vagyunk.
Sajnos a szórakoztató játék ebben a formában totál megváltozott, itt kiégetik magukat a fiatalok és totál remegnek a győzelemért, killekért(tiszteletakivételnek).
KáDé, KáDé, KáDé... ez megy.
Magyar sztrímerek többsége sír ha lelövik őket a játékban, teljesen idegbe kerülnek.. mint a megbolondult hiénák úgy tudnak viselkedni.
De nem szeretnék most ebbe nagyon belemenni.. lényegében ez a játék/stílus már nem a mi korosztályunkat képviseli, ez egyre jobban degenerálódik, eltorzul. -
Dewo
Topikgazda
1 hónapig tartott kijavítani a hibát, ami a Vega tulajdonosokat érintette... Bár én meg nem próbáltam, de állítólag már elindul a játék.
Bár elgondolkodtam, hogy telepítsem-e újra.
Szerencsére én csak az ingyenes részével játszottam, de akik megvették a játékot, azokkal nagy kib.szás hogy hetekig nem tudták játszani ...Igazából nem értem amit írsz hogy nem indult el a játék neked vagy másoknak. Ilyenről nem tudok, de persze ha ezt állítod akkor lehet.
Én Xbox Series X-en játszom a codot, a kezdtek óta soha nem volt olyan gondom hogy nem tudok belépni a játékba. Ettől függetlenül amire panaszkodni tudok azok random szerver laggok, ami miatt bizony már sokszor meggyűlt a bajom.
Mostani frissítés szerintem jót tett a játéknak, szerintem próbáld ki.
TTK csökkentették, gyorsabb lett a movement és vissza hozták a kidobható shoppot is ami sokszor jól jött volna még az elején.
Igazából sokan panaszkodnak sok mindenre, Facebookon a Call of Duty Warzone Hungary moderátora vagyok 40 000 tag, és ott látom csak azt igazán hogy senkinek nem tetszik semmi de ugyan úgy játszanak vele mert többnyire az emberek csapatban játszanak és az egyik húzza a másikat.
A lényeg a lényeg akinek nem tetszik a cod az ne játsszon vele..kész.
-
csibe1
veterán
1 hónapig tartott kijavítani a hibát, ami a Vega tulajdonosokat érintette... Bár én meg nem próbáltam, de állítólag már elindul a játék.
Bár elgondolkodtam, hogy telepítsem-e újra.
Szerencsére én csak az ingyenes részével játszottam, de akik megvették a játékot, azokkal nagy kib.szás hogy hetekig nem tudták játszani ...Biztos van valami ilyen esetekre is az apróbetűs részben.
-
ULPIUS
őstag
Én nem azt mondtam, hogy TE ezt csinálnád, hanem én úgy emlékszem olvastam ilyet anno, hogy többek közt az ilyen esetek elkerülése végett változtattak a játékon ezen a téren.
A második mondatoddal pedig teljesen egyet értek, én is szoktam ezt tapasztalni, bár mondom én főleg csak DMZ-t játszom, amin szintén regeteget kéne dolgoznia a fejlesztőknek, mert kezd nagyon elvérezni. Sorra dobják ki az újabb fizetős színes-szagos, ám teljesen haszontalan tartalmakat, hogy fizessen nekik a nép, miközben a dmz-be kb semmi érdemi újdonság nem jött season 2-vel. Se egy új boss, se mondjuk 7 új megszerezhető weapon case, az ígért AI balance pedig csak még roszabb lett, a solo mód már kvázi játszhatatlan, rengeteg mission teljesítehetlenül nehéz, nyögve-nyelősen végezhető és bugyuta, vagy simán óriási szerencse kell hozzá, hogy kivitelezze az ember, stb stb...Polllen : ja hoppá, na ezt nem tudtam, még nem tartok ott valszeg, csak emlékszem, hogy s1-ben nem így volt.
-
ULPIUS
őstag
Ez gondolom BR, mert DMZ-ben nincs ilyen. Egyébként nekem rémlik, hogy ez úgy működik, hogy a gázon kívűl nem halmozhatsz fel maszkokat, de amikor már gázon belül vagy akkor eltehetsz többet, halott enemy hátizsákokból pl. Ennek kb az a célja, hogy ne tudjanak elbújni egy sarokban shielddel meg maszkkal teli hátizsákkal várván az utolsó kört meg azt, hogy a többi játékos kinyírja egymást (esetleg a gáz őket).
DMZ-ben egyébként azt vettem észre újabban, mint bug(?), hogy hiába durable maszkkal fejezek be sikeresen egy menetet, a következő meccsben sima maszkkal indulok....
-
BerserkGuts
addikt
-
bobooo
addikt
-
Mizol29
senior tag
-
kisselandras
senior tag
Repülő bot-ok csak nálam jelentek meg, vagy másnál is?
Másik: beszálltam a helibe, erre felszállásnál egyszer csak a földön voltam...
Persze utána le is vadásztak, hiába kiabáltam az utolsó heliről hogy ne lőjenek...
Pedig egyszer már jöttem ki úgy hogy voltunk vagy 7en rajta, az tök jó volt.Az még semmi
mikor melléd teleportál
igazi élmény
-
Tsebacsi
nagyúr
Repülő bot-ok csak nálam jelentek meg, vagy másnál is?
Másik: beszálltam a helibe, erre felszállásnál egyszer csak a földön voltam...
Persze utána le is vadásztak, hiába kiabáltam az utolsó heliről hogy ne lőjenek...
Pedig egyszer már jöttem ki úgy hogy voltunk vagy 7en rajta, az tök jó volt.Ismert bug sajnos.
-
Tsebacsi
nagyúr
-
BerserkGuts
addikt
na ja elég béta jó volna ha már dolgoznának de még kínai ünnepeket tartanak lehet
-
Polllen
félisten
-
Tsebacsi
nagyúr
-
kisselandras
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
tupacamaru
veterán
-
Tsebacsi
nagyúr
-
nggabi
félisten
-
Tsebacsi
nagyúr
Kaptak kis upgrade-et sajnos
Nagyon óvatosnak kell lenni, nem lehet már csak úgy berontani közéjük. -
Tsebacsi
nagyúr
A zsákot nekem ma sikerült kipakolni többször is másból, de a vagonos bug itt is megvolt, mindig bezárta a ládákat amiket megnyitottam.
A lelőtt operátortól a nagyobb táskát nem lehet elvenni? Ma vagy 4 operátort lőttem le de egyiktől sem tudtam nagyobb (medium vagy large) táskát elvenni. Nem emlékszem, hogy ez normális, vagy szintén bug?! -
Warzoz
senior tag
-
Warzoz
senior tag
Nekem ugyanez a problémám. 10 kör DMZ-ből 9x a 3 ember 3 felé megy. Nincs kommunikáció. Mindenki tojik a másikra. Ezért is keresek még mindig játszópajtikat.
-
zo-lee
aktív tag
Hogy miért ?!
Amiért a területfoglalós, fogoly szabadítós multi játékmódokban is a killekre fókuszálnak a népek, és nem arra, hogy az elsődleges feladatot csináld, védd a foglyot, esetleg foglald a következő területet. Csak tudnám, hogy az ilyenek miért nem tdm-et mennek ... -
Tsebacsi
nagyúr
Mert ez ilyen, én ha nem jön senki vagy nem reagál semmit arra amit jelölök, akkor követem a normálisabbnak tűnőt, lesz ami lesz alapon...
Vagy egyedül bohóckodsz, és jó esetben egy komolyabb pajzsos NPC különítmény egy shotilövéssel padlóra visz
-
kisselandras
senior tag
-
Khaosz55
addikt
Azért a gépi ellenfelek is kib.ott durvák...
Pont lemaradtam a kimenekítésről a pálya szélén, jött a gáz vagy mi, rohanas, nagy nehezen autóhoz jutok, erre használták azt a cuccot, ami leállította az autót... Nagy nehezen elmenekülök, másik autó, erre egymás után többször 20-30 enemy , persze kilőtték a második autót is alólam, meg engem is esélyem se volt... Mondom ilyen nincs , tele jó cuccal, erre buktaEgyszer a sugárzás belepte mind a három kimenekítési pontot. Nyugtáztuk, hogy itt a vég, de egyszer csak bejelentették, hogy nyílt egy utolsó esély menekítési pont. Azon jutottunk ki. Jó tudni hogy van, illetve, hogy ebbe csak egy helyi jön és a legvélsőkig vár aztán elhúz. Tehát ilyen esetben még bele lehet botlani humán ellenfelekbe.
-
Tsebacsi
nagyúr
Pont lemaradtam a kimenekítésről a pálya szélén, jött a gáz vagy mi, rohanas, nagy nehezen autóhoz jutok, erre használták azt a cuccot, ami leállította az autót... Nagy nehezen elmenekülök, másik autó, erre egymás után többször 20-30 enemy , persze kilőtték a második autót is alólam, meg engem is esélyem se volt... Mondom ilyen nincs , tele jó cuccal, erre buktaSzerintem ahogy fejlődsz egyre erősebbeket küldenek rád... Nekem ez a tapasztalatom... És kurva idegesítő, hogy egyedül kb. megoldhatatlan a DMZ.
-
konci79
őstag
Pont lemaradtam a kimenekítésről a pálya szélén, jött a gáz vagy mi, rohanas, nagy nehezen autóhoz jutok, erre használták azt a cuccot, ami leállította az autót... Nagy nehezen elmenekülök, másik autó, erre egymás után többször 20-30 enemy , persze kilőtték a második autót is alólam, meg engem is esélyem se volt... Mondom ilyen nincs , tele jó cuccal, erre bukta -
kisselandras
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Találtgyerek
veterán
Lehet több fps kell, hogy be tudj ugorni a raklapok közé.
Anno Quake 3-ban kellett a sok fps, hogy egyik helyről a másikra át tudj ugrani. Legalábbis ezt beszélték. -
Khaosz55
addikt
Hasonlít a tarkovra, bár azzal nem játszottam. Vannak küldik azt kiválasztod. Akkor teljesül ha ki tudsz jutni. Ha magaddal vitted a loadout fegyvereket és mehallsz akkor egy ideig nem kapod vissza, ez visszaszámláló. Amikor lejár vissza kapod a fegyvereket és hátizsákot illetve a kulcsokat, mellény.
Én egy fegyvert rakok be és a pályán fel veszek egy másik fegyvert. A hátizsákba is szoktam rakni és haza viszem. Akkor jó ha nem tudtam kijönni és zárolva van a fő fegyverem.
Ha olyan fegyvert viszel ki ami nincs unlockolva akkor automatikusan unlockolodik warzone-ba is és lehet fejleszteni.
Nekem tetszik DMZ, kis kalandjáték, küldik 66 ellenfél van pályán ami nem AI. -
kisselandras
senior tag
-
viperabácsi
addikt
-
kisselandras
senior tag
-
nggabi
félisten
-
kisselandras
senior tag
-
kisselandras
senior tag
-
Tsebacsi
nagyúr
Pedig a net az jó, legalábbis nálam.
Fps 50-60, nekem elég
Mi okoz magas latency-t, a net , a monitor, vagy más?
Tudom hogy egy 4/4-es APU nem épp "gamer" proci, de kocajátékra megfelel.
Lehet idén cserélek egy 5600G-re, monitor meg csak akkor lesz cserélve ha elromlik. Anno direkt kocka monitort vettem, jobban bejön mint ezek a mostaniak.Szerk: a digis eszközt használom, saját router segít esetleg?
Szia, akkor nem hiszem, kérdés az országon belül hol vagy, a latency inkább netes dolog szokott lenni. A saját router talán segíthet, de nem vagyok benne annyira biztos.
Plusz ha 5600G gondolom a VGA is integrált bele, azért az se túl combos. -
Tsebacsi
nagyúr
Játszottam már sokat, de hihetetlen, hogy hetente 1-2 meccsen jön minden, a többinél meg mindig én pusztulok meg...
Hozzáteszem, egy 3200G- vel nyomom, egy 1280x1024- es monitoron (VGA csatlakozó), és sokszor visszajátszásnál mintha én szinte el sem találnám az ellent, pedig mikor lövök, akkor én úgy látom...
Most a monitor lassú ( nyilván nem gamer
), vagy a gép vagy a net(latency 50-80 körül változik).Magas a latency-d is amúgy

Meg sajnos sokat számít az fps. -
csibe1
veterán
Játszottam már sokat, de hihetetlen, hogy hetente 1-2 meccsen jön minden, a többinél meg mindig én pusztulok meg...
Hozzáteszem, egy 3200G- vel nyomom, egy 1280x1024- es monitoron (VGA csatlakozó), és sokszor visszajátszásnál mintha én szinte el sem találnám az ellent, pedig mikor lövök, akkor én úgy látom...
Most a monitor lassú ( nyilván nem gamer
), vagy a gép vagy a net(latency 50-80 körül változik).SMBB amit keresel, olvass vissza.

Az elcseszerintett fejlesztők, menedzserek vagy kiknek az ajándéka.
A mentőben is ütni kéne a barmot aki kitalálta.

-
nggabi
félisten
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Jó megint elbaszták a warm up-ban a loadout-ot, és mindig a kedvenc van elsőnek a kezedben, nem tudsz változtatni csak ha meghaltál (és előtte másikat jelöltél be) Ez egy olyan visszatérő hiba, amit nem is tudok hova tenni, és egyből előjön, nem veszik észre a teszten?
-
nggabi
félisten
-
ThodEE
őstag
#1265laragirl83
Köszi kipróbálom
#1266konci79
Lehet lőni a szörnyet, ad páncélt, loadoutot, maszkot, bombázást
a térképen látod éppen hová támad, a kör a majom oda szikla esik, a csík a gyík ott utólag is fagyasztás hatás marad érvényben még ilyen kékes a föld addig kerülendő a terület
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
kugli81
aktív tag
-
Aki21
aktív tag
-
H14
csendes tag
elnézést, normális "segítő" írásnak szántam, sokan nincsenek tisztában ezekkel! a bugokat nem kell bemutatni nekem sem, remélem javul a helyzet majd nálad!
( nekem célkereszt-bugom volt Xboxon hetekig, fegyverfelvétel után egy-másfél percig nem láttam semmit, se a fegyvert, se az aimet, csak egy fehér pötty a képernyő közepén! az volt a célzókám..
egy játék újratelepítés után ez megszűnt) -
H14
csendes tag
csütörtökig Vanguard Plunder van! se Mw-s, se CW-s fegyverek nem játszanak! hiába van saját loadoutod, default vanguard fegyókat kapsz! nincs heartbeat, se semtex, szóval semmi modern! ez kivételesen nem bug, hanem egy játékmódváltoztatás a plunderben! eddig csak a duo-trió-négyest változtatták, most már az új Cod fegyverei is egy ilyen játékmódfajta lett! csinálj szerintem egy loadoutot erre, 10 helyed van, az egyiket áldozd be! ha megnézed, az összes loadoutod felkiáltójeles! hát ezért :)
-
Tsebacsi
nagyúr
Ezt a bugot írtam fentebb. Valamit elcsesztek, és játék során ha másik loadoutot választasz, akkor továbbra is az elsőnek választottat adja be, bár most 2 napja már nem szórakoztam vele, félek ezen még nem javítottak semmit.
-
Dewo
Topikgazda
-
jozefgucci1
addikt
Itt most ezen a mapon nagyon eldurvultak a kezdeti napokhoz képest . Levegőben szétszednek bármit csinálsz + világ végéről kiszednek , úgy AR el , hogy nem is látod ki volt . Mi lett a nagy antichet rendszerrel amit bejelentettek ?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
CrabRave
tag
Sok sniper boldog lehet ezen a pályán... Azt már látom hogy a repülőtérre nem nagyon fogok menni. Onnan a toronyból úgy lőttek le kettőnket is, hogy bent voltunk a házban, senki más, lépcsőfordulóban élesztettem újra, erre engem is leszedett 3 falon keresztül... Egyelőre fegyvert se tudom melyiket húzzam, engem leszednek 3 lövésből, én meg szinte el se találom egy tárral...
A sniperes problémával tényleg kezdeni kellene valamit, borzasztó hogy azt se látom honnan lőnek el
-
Tsebacsi
nagyúr
-
D013
aktív tag
Pont ezt érzem csak a normál br-el. Bemegyek lehet ez elején valaki leszed ha sűrű helyre megyek utàna gulag, azt ha ott is vesztek akkor annyi. Ha meg messze ugrom ki akkor lootolgatok 10 percet és utàna nagy eséllyel valaki messziről sniperrel....a Rebirthben meg van hogy az elején 3szor kiszednek utàna pont jól érkezem és én csinálok double killt. Vannak persze ott is 0 killes meccsek de ritka. Àtlagban 4-7, de volt 14 killes meccsem is ami szàmomra nagy szó mivel nem vagyok ezekben a játékokban annyira jó. Sajnos én is főleg randomokkal ugrom, mert az ismerősi körből a legtöbben elpàrtoltak már a játéktól. Persze cheaterekre fogják, de hiába magyarázom hogy akik leszednek minket 95%-ban csak simán sokkal jobb jàtékosok mint mi....
-
CrabRave
tag
-
kisselandras
senior tag
-
csibe1
veterán
-
csibe1
veterán
A Raal az erős, de lassú. Párszor mentem vele, de annyira nem jött be.
A Finn az pontos, de gyengébb valamivel, viszont messzebbre is jó.
A Holger az nekem olyannak tűnt, mint a Kilo nagy tárral, hosszabb csővel.
A Stoner az jó cucc, kaptam rá bluprintet, Glade Ripper néven, dobtam rá egy 4x-es távcsövet, meg pár cuccot azzal bőven jó messzebbre is.
Azt nem írtad, hogy hol használnád. MW2019 multiba se rosszak, de ott inkább a tűzgyorsaság dönt, főleg Shipmenten.
A PKM se rossz, no stock meg egyéb módosításokkal, de az lmg-knél jobban kell figyelni, hogy te kezdj előbb tüzelni. Ki kell tapasztalni, hogy mit érdemes változtatni.
Most az MG34-est is fejlesztgetem, tűzgyorsaságra nem rossz. -
Tsebacsi
nagyúr
Hát a legjobb a Stoner és az MG82 most, a Stonerre adott anno egy kvázi tökéletes blueprintet valamelyik season végén a játék, talán a Forsaken Threaty volt az...
MG82 dettó, ahhoz is van egy elég jó blueprint, és baromi jó a tűzgyorsasága.
A Finn elég pontos, nem rossz, a Holger nekem ki van maxolva, az se volt rossz...
Raal nagyon alacsonyan van még, de nem érzem a csíziót benne...De pl. AR-ból a Fara megint kicsit meta lett, Gru+Liberator+Specnaz Grip+Specnaz 60+Axial3x és pontlövő, vagy a QBZ Agency+TaskForce+60as tár+FieldAgent underbarrel és Axial3x.
És ezek jóval jobb ADS-el bírnak, mint egy LMG, a töltési és mozgási sebességről nem is beszélve. -
cseze
tag
De lehet
,ha te érkezel elsőként az oldalán van egy piros gomb(a két támasztókar között) és te aktiválhatod a tornyot.Ha már zöld a torony, akkor a környéken sétálva is vannak olyan helyek ahol ha áthaladsz megkapod a jutalmat(plusz az idegesítő zajt a füledre meg a számokat a képernyőre)
-
Tsebacsi
nagyúr
-
csibe1
veterán
Ez nem bug, hanem fícsör! Extra hosszú hatóidejű gáz!

Most akciós a gázmaszk a store-ban!

#206 kisselandras
Ez tuti azért van, mert a rossz oldalon vagy!
Menj át a másik csapatba, és úgy próbáld!
Amíg el nem felejtem: éljen a frissítés!

-
csibe1
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PayPal
- Autós topik
- További aktív témák...
- Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 2TB-os, bontatlan SSD, 2 év garanciával eladó!
- Samsung 990 Pro 1TB-os PCIe 4.0 M.2 NVMe 2280 SSD, bontatlanul, 2 év garanciával eladó!
- ADATA Legend 900 Pro 2TB-os PCIe Gen4 M.2 NVMe 2280 SSD, bontatlanul, 5 év garanciával eladó!
- AMD R7 350X és RX550 VGA kártyák
- Megvigyázott, 3,5 éves, 128 Gb, iPhone 13, 81% akku
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 27GR75Q-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

igazi élmény

Dewo