- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
1200 - 1101
4502 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-17 20:09 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
-
Tsebacsi
nagyúr
-
BITBOYS
addikt
-
ЯΞD
senior tag
-
Mizol29
senior tag
-
Jinxb1rd
addikt
Vagy 100 különféle oka lehet, hogy egy játék akadozik és még le is fitymál minket, hogy hasraütésre nem tudjuk neki megválaszolni mi lehet a probléma.
Kár hogy nem úgy kezdett neki, hogy "lehet egy kérdésem?", csak hogy jobban prezentálja a színvonalát. -
jozefgucci1
addikt
-
venom8888
őstag
NA meglett a megoldas miert akadozott a jatek, igaz nem innen a csoportbol derult ez ki sajnos. Minden jot.
-
Tsebacsi
nagyúr
-
nitro16
senior tag
Welgun-t minimálisan nerfelték múltkor. SMG-k közül szerintem a legjobb az owen, főleg ha egy 3-4 fős csapattal nézel szembe mert sokszor meg tud menteni a 72-s tár. Assaultból meg a XM4 most nagyon erős.
Rebirth blood money-t nyomom most, hogy meglegyen a Bp, levegőbe míg leérek min 1-2 embert simán kiszedek ha XM4 van a kezembe.Ja meg persze a diamatti is szokás szerint darál.
-
Jinxb1rd
addikt
-
csibe1
veterán
-
Jinxb1rd
addikt
-
Jinxb1rd
addikt
Azt azért szemétségnek tartom, hogy pár fegyónál plusz skineket csak azután lehet unlockolni, ha megvan a fegyver 70-es szintje. Főleg hogy kimondottan elvárások vannak hozzájuk írkálva, hogy mik legyenek felszerelve, örültem volna, ha húzás közben már ezt is le lehetett volna tudni, de így biztos nem fogok foglalkozni vele.
Ez a Bren ez tényleg elég meta, ahogy felhúztam 70-re és kipróbáltam, ez a no recoil durva. Csak fájna a szívem az Automaton miatt.
Btw én is keresek játékos társakat, de olyanokat akik br közben is inkább a csetepatét keresik bujkálás helyett, ergo tudnak lőni.

-
Ace owner
addikt
-
fletoka
tag
-
venom8888
őstag
es be esik az fps em 120 rol 40 re
-
venom8888
őstag
Sziasztok, lehet ti tudjatok mi a baj. Van 120 fps em atlagban, de neha akadozik a jatek, akadozik a kep. Az mitol van? Valami beallitasi problema?
-
Tsebacsi
nagyúr
-
ЯΞD
senior tag
-
Tsebacsi
nagyúr
Áhh az ingyenes Vanguard-nak hála az összes SMG-t kihúztam (Arma és Wel is meglett
) már csak a Grau kéne nagyon de igen, arra csak ez a **** jó, a Vanguard nem.
Az a bajom, hogy marha kicsi pálya, nagyon tagolt, mindenhol van valami elbújós hely.
Egyedül annak örülök, hogy erősödtek a killstreakek és már épületen belül is hatásos tud lenni egy airstrike. -
ЯΞD
senior tag
Már ha elszámolja... Nekem tegnap az első meccset számolta 430k azóta mentem még 3-4 meccset és maradt a számláló 430k-n pedig egyik meccsnél 2. lettünk.
-
N@idia
őstag
Sziasztok!
Jatekos társakat keresek BR-re kd igazából lényegtelen, de jó ha ismered azert a játékot
Activison ID PaDre87#3683013
-
tupacamaru
veterán
-
Tsebacsi
nagyúr
Kinyír ez a rebirth map plunder, halálszar, játszhatatlan fos...
-
csibe1
veterán
Egyre érdekesebb, jobb is, hogy nem foglalkoztam vele.

Az előzőnél meglett a Battlepass meg a Prestige 200 is; utána meg a Vanguard miatt nem érdekelt a dolog. -
szinesz.bob
senior tag
-
Atish19
őstag
Nekem kereken 200-as szinten lett meg. Mondjuk én játszogattam Cold War/Vanguard-al is sokszor dupla xp-ért.
-
szinesz.bob
senior tag
Prestige11, Level 350:
Battle pass 100....
Vicc amit műveltek. -
ЯΞD
senior tag
-
Atish19
őstag
A Make it Rain challenget hogy lehet megcsinálni ha nincs is Blood Money?
-
nggabi
félisten
az a jó ha sokan vannak
meg is van a 750 töltényes szerelmem 
-
kisselandras
senior tag
Uh ez Rebirth Payload szerintem egész jó !nincs sok ember egy pályán
-
nggabi
félisten
-
Jinxb1rd
addikt
-
nggabi
félisten
most megvenni se kell 14 napig

-
kill_switch
senior tag
Persze, hogy jobban fejlődik a fegyver, sokan csak ezért veszik meg a játékot, hogy multiba húzzák a fegyvereket.
Kis pályán egy 10 perces meccs alatt simán lehet 50 fölötti killeket csinálni.
A sima lövéseket védi a pajzs, a páncéltörő lőszereket nem nagyon. lábra kell menni ha mögöttük vagy az a biztos, vagy thermite gránát a hátára és az teszi szépen a dolgát.
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Jinxb1rd
addikt
Nagyon durván gyorsabban fejlődnek a fegyók Vanguardban keresztül, mint Warzone-ba szenvedve velük.
Egyébként néha látom, hogy valaki a páncéllal a hátán rohangál. Az levédi a hátbalövést is?
-
ЯΞD
senior tag
HI! Segítsetek már egy kicsit. Mit akar jelenteni a Push or halt the payload for a total of 20 minutes rebirth island küldi?
-
csibe1
veterán
Valahogy már nem érdekel a BattlePass.
A mostanit már meg se vettem. Megnéztem mi van benne, aztán inkább mentem az MW2019 multit tolni. Nem fogott meg, főleg, mert teleszórták Vanguardos vackokkal.
Kíváncsi leszek a következő részre, bár ezek után nincs nagy bizodalmam benne, hogy jól sikerül. Főleg az előrehozott megjelenés miatt.
Remélem ezt az összemixelt Warzone-t végre elfelejtik,mert egy katyvasz az egész. -
Ace owner
addikt
Sokszor jatszottal ugy hogy sima dupla xp volt nem minden is dupla xp mint tegnap es ma delelott.
-
szinesz.bob
senior tag
-
geckowize
őstag
Csak a Battle Pass XP token befolyásolja.
Valamint a BP progress csak a játékban eltelt időt veszi figyelembe (tökmind1 ha BR-ben 100 killed van vagy 0), viszont játékonként másmilyen aránnyal teszi ezt (MW/WZ/BOCW/VG).Sima XP tokennel nem lehet BP progresst gyorsítani, ahogy Weapon XP tokennel sem.
-
Ace owner
addikt
-
nggabi
félisten
most nem azért de az előbb valaki egy szögbelövővel nyírt ki
nagyon vicces 
-
Tsebacsi
nagyúr
-
N_A_S
veterán
Sziasztok!
Az mitől lehet hogy a BattlePass-on belül baromi lassan tudok szintet ugrani. 140-es szint mellett 50-nél tartok a BattlePass-be.
-
csibe1
veterán
-
nggabi
félisten
-
csibe1
veterán
-
steewcv65
őstag
Sziasztok!
Keresek tarsakat br-re, vagy akar egy csapatot.Ha szamit a k/d akkor 1.43..... -
Ace owner
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem mondanám 100% biztosra, de az elején arról volt szó Vanguard kapja (pont azért mert csábító volt végre csalásmentes multi). Aztán már nem követtem a híreket.
-
craftsman01
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
Vanguard kapta csak meg, nem?
-
craftsman01
senior tag
....... sok most a csaló,mizu azzal az új csaláselleni izével,szerintem nincs is semmi védelem.
-
tupacamaru
veterán
-
nggabi
félisten
-
konci79
őstag
-
nggabi
félisten
-
konci79
őstag
Sziasztok.
Ilyet még nem láttam...
Egér van, és kontrollernek látja. Nem tudom állítani sem. Mit lehet ilyenkor tenni?
Eddig ilyet nem csinált.Egyébként navigálni tudok menüben, csak játszani nem...
-
geckowize
őstag
-
fletoka
tag
Ez a 300 hp levisz az életröl.Meg ez a random fagyás kiéget.
-
Jinxb1rd
addikt
-
BITBOYS
addikt
-
Laby
őstag
-
Ace owner
addikt
-
Laby
őstag
-
craftsman01
senior tag
Akkor aki pc-n tolja azt is köteleznéd kontroller használatra?
-
kisselandras
senior tag
Nem mindenki játszik egér s billel mint te !ez csalás csak még nem ismered be magadnak
igaz engedélyezett de tuti be tiltanám
-
wjbhbdux
veterán
-
craftsman01
senior tag
Te milyen bolygón élsz,warzone nincs Csak konzololon,mindenki játszik mindenkivel.
-
Tsebacsi
nagyúr
Ilyenkor ki szokták venni sajnos
-
tupacamaru
veterán
Hol a Plunder?
-
nggabi
félisten
-
Dewo
Topikgazda
Az AIM-assist versus egér + keyboard PC vitákat kérem mellőzzük.
Értelmetlen támadni mind2 oldalt.
Peace
-
kisselandras
senior tag
Az egér s Bill is számomra csalás ez nem fer konzolon csak hogy tud
nem egyenlő a küzdelem
-
nggabi
félisten
megint van clash
indulhat a mészárlás
és nem keveri be az egeresek mellé a konzolosokat.
-
Jinxb1rd
addikt
Szerintem meg fogalmad sincs az előéletemről, úgyhogy megszólom igen. Quake 3 Arena óta játszok multiplayerekkel (Quake 3 Arena, CS, Quake 4, Call of Duty, Call Of Duty 2, Wolfenstein, PAYDAY 2, CS:GO, Call Of Duty: Modern Warfare, Overwatch, PUBG, Fortnite, APEX) és nem hétvégi kocaplayer szinten álltam soha egyikhez se. Volt PlayStation 1, Playstation 4, Playstation 5-öm is.
Szóval igen, kérlek szakértsd meg a multiplayer játékokhoz és a konzolos irányításhoz való hozzáértésemet.
Igen csalásról beszélek, mert ez az aim assist, ami a játékba van beleépítve, másnak nem tudom titulálni. Nincs szebb, mnit azt látni killcamba, hogy elkezdek futni ugrani valamerre és végig a mellkaasomon van a célkereszt, mint valami darázs, mait nem lehet sehogy sem elhessegetni. Nekem ne mondja senki hogy ehhez a skillnek sok köze van, hogy NAGYJÁBÓL felém tolja a célkeresztet. ADS-be ezek ellen lemenni egyenlő a halálos ítélettel.
És nyilván nem fogok gamepadon játszani, nem azért van pc-m, nem véletlenül azon játszok FPS-t és nem konzolon. De nem drónirányító sunyi nullák ellen szeretnék harcolni és felháborít, hogy ők dönthetnek erről, én meg nem.
És vicces, múltkor teljesen random belenéztem DrDisrespect egyik élő streamjében, ahol pont pár percre rá megölte egy ilyen player. Pont ezt kezdte el ecsetelni. De nyilván neki se volt konzolja meg nem ért hozzá. Sőt, játszani se szokott.
-
craftsman01
senior tag
Szerintem életében nem játszott konzolon,csak halotta valakitől aki halotta valakitől,hogy ez így működik még csukott szemmel is lelő a konzolos. Mielőtt a kollega megszól én pc-s voltam 1 évvel ezelőttig most meg boxos de eger bill tolom,mégse vagyok dili ,hogy tudjam nem így működik. Az amit ő ír full csalás. Ennyi.
-
Laby
őstag
Rendelj egy webshop-ból egy kontrollert, kezdj el játszani vele pár napot, aztán miután rájöttél hogy eléggé messze áll a valóságtól az amit mondasz, akkor küldd vissza...
Aim assist szerintem is undorító dolog, de csak azoknak akik alapból is jó játékosok. Ha vakon vagy, és nem célzol jól, akkor messze nem segít annyit, mint ahogy itt elő van adva.
-
Jinxb1rd
addikt
Inkább várnék többet, mint hogy egy unskill player, aki 20 percig bokornak képzeli magát odajön pár méterre és lazán hátbalő minket, mert rátapad a hátunk közepére majd mellkasunkra a célkereszt és csak tolja a lövésgombot. Kimozogni persze nem lehet előle, mire visszalő az ember, már halott... Rohadt értelmes így a játék.
Legalább ha nem tartaná ránk normálisan akkor a végtagokra elmozogna a célkereszt, de nem: színtisztán a testünk közepére megy az összes golyó, mi ez a baromság?!
-
Laby
őstag
Mert nem lenne játszópajtásod PC-n.
Ha ki lehetne kapcsolni, akkor mindenki kikapcsolná.
Konzolosok azért mert nem akarnak aimos, WH-s PC-s barmok ellen játszani.
PC-sek egy része meg az aim assistosok ellen nem akar.Csak míg konzolon több százszor annyi aktív játékos van, addig PC-n lennének időszakok amikor fél órákat is várhatnál mire összedob egy lobby-t...
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Jinxb1rd
addikt
Milyen jó hogy ez a mocsadék crossplay tönkrevágja az egész játékot úgy ahogy van. Nem tudom hogy miért nem dönthetek ÉN IS ARRÓL, hogy akarok-e aimes konzolosok ellen játszani, akik mást se csinálnak csak nyomják a lövés gombot.
-
csákány.
aktív tag
Úgy csináltam, ahogy fentebb leírtam. Nincs + win user, csak másik battlenet és activision account two-factor authentication-nal, és a két fiók összekötve. A gyerekkel meg madarat lehet fogatni, mert most tényleg azt csinál amit akar. Imád villamosozni, helikopterezni, felvonózni, ejtőernyőzni, az egyéb járműveket használni, tornyokra felmászni stb. - nem számít hányszor "nyomják le", mert neki a lövöldözés még csak másodlagos.
-
geckowize
őstag
Szia,
Azért csináltam csak új win usert is, hogy ne kelljen állandóan logout-loginelni, amihez még lehet authenticator is kell (ha nem jegyezteted meg a gépet vele?).
Simán fog működni úgy is, hogy logout-login, haverom is egyszer megkért mikor nem ért rá, hogy húzzam ki a BP-jét, mert nekem meg volt időm. Semmi rossz nem történt az accommal.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
D1N4
tag
Ha PS-en vagy, kikapcsolható. Egyéb esetben nem, tudomásom szerint.
-
Jinxb1rd
addikt
Állítólag érkezett 7 hozzászólás a témához, de nem látom egyiket se. Ezek törölve lettek vagy csak bugos a topik? Mert a válasz továbbra is érdekelne, hogy a crossplay valahogy kikapcsolható-e

Új hozzászólás Aktív témák
-
1200 - 1101
4502 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 11 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 17 Pro 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana 15 B14WEK-234 GAMER notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion Pro 5 GAMER notebook - R9 8945HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nagyon vicces