- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-17 20:09 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
Ma este becrashelt már indításnál az MW2, szerencsére a redditen volt rá megoldás, és nem az, amint a szuper support ajánlott, hogy telepítsd újra a kibaszott játékot (nem találta a game fileokat).
Komolyan néha elgondolkozom rajta, hogy ennyire fos munkáért hogy kaphat valaki fizetést... És miért nem én vagyok az a valaki...hogy tudtatok ezért pénzt adni?

-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
kiszpista900
aktív tag
-
kiszpista900
aktív tag
-
nggabi
félisten
-
BITBOYS
addikt
Most nem tudom eldönteni gyengébbek vagy sem, de csipával volt, hogy egy lövés két enemy, illetve így sokkal könnyebb számomra a dmz.
Randomokat inkább hagyjuk.. voltam olyan csapatban ahol a társaim tényleg csapatként dolgoztak, csináltuk a melót és már már legyőzhetetlennek éreztük magunkat. Aztán a következő játékban ha elestem le se h*gy*ztak és elszaladtak össze vissza lövöldözve
Nem szeretek így játszani, szívesebben megyek ar-el vagy smg-vel, de a pokolian erős botok miatt kellett a változtatás. -
Acheron
őstag
Nekem sem, nem is nagyon élem ezt a módot. Nekem is 99% multi.
A botokkal egyébként nincs semmi gond - nem kell velük közelharcolni. Nekem kb 30 - 60 bot a felhozatal / meccs (páncélosok is) - igaz, nem mászok az arcukba - távolról is fejbe tudom őket lőni bármivel (mondjuk a legjobb egy jó sniper...)
#2841Mr X: Két óra - egy óra - egyre megy. Egyiket sincs időm / türelmem kivárni
A multiban pörgés van, no meg nem kiszámítható AI -k - nekem az kell a kikapcsolódáshoz.
#2842Tsebacsi: Na, az egy jó mód volt, azért megérte néha átnézni a Warzone -ba
-
BITBOYS
addikt
Én most az akció keretében vettem meg. Azon kívül, hogy néha sok a kamuember, nekem bejön, eléggé olyan, mint a Vanguard volt, amit csak nyílt hétvégén nyüstöltem.
Nincs error, hibaüzenet, kilépegetés mint a warzone/DMZ-nél, tudom húzni a fegyókat és nekem relatíve változatos a pályafelhozatal és a játékmódok is. Csak sima quick game-et játszok. A DMZ-nél már többször kaptam volna agyhalált, mint ebben.Vanguard nekem is bejött, meg is vettem. Sajnos meguntam már, de amíg nem volt más nagyon jókat mentem rajta.
Na de majd a 3. season.. plunder visszatér.. remélem a legjobbakat
-
kisselandras
senior tag
-
Acheron
őstag
Nem lenne rossz néhanap elbohóckodni, de jelenleg a saját loadout vesztett meccs utáni kétórás lockolása miatt igazából csak a pályán sűrűn fellelhető fegyverek húzására jó (illetve lenne jó, ha azok már nem lennének kihúzva).
-
kill_switch
senior tag
Nem tudtam, xbox-ra van meg az MW2, de kíváncsiságból kipróbáltam PS5-ön is, hogy van-e valami különbség és most szembesültem ezzel. És hát sajnos van különbség is, sokkal gyorsabban talál meccset PS-en, gondolom boxon a "nem játékba épített" crossplay kikapcsolás zavarja, de azért röhej, hogy simán várat 20 perceket is akár és valahogy ps-en szerverekből is jobbakra kerültem, mert semmi lagg/ping probléma nem volt amíg játszottam... Ellenben boxon mostanában szinte rendszeresen botrány a ping, nem egyszer estem be emiatt a vagonok közé vonaton mászkálás közben... de így marad a szenvedés boxon, mert hogy én még egyszer ki nem fizetem a játékot az biztos.
-
ULPIUS
őstag
-
Tsebacsi
nagyúr
-
nggabi
félisten
eddig volt 900 xp-m már vagy 1 éve. most kaptam 100at, erre felemelték a battle passt 1100ra
mondjuk engem nem érint, megyek calderázni. egy vicc ez a sötét grafika, "okádék az egész". olyan mint a dmz, kalap sz@r 
sok mindent kimásoltak a rebirthből meg calderáról, de még így se sikerült olyan minőséget csinálni.
-
BITBOYS
addikt
-
BITBOYS
addikt
-
nggabi
félisten
-
Pingvin1985
tag
Szia!
Abban topicban már úgy szeretnék kérdezni, hogy tudom milyen felbontású 27"-os monitort keresek az SX mellé.
Bíztam benne, hogy itt lesz valakinek konkrét tapasztalata SeriesX és fullHD/WQHD felbontású monitorral kapcsolatban. -
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
venom8888
őstag
-
kisselandras
senior tag
ez pedig olyan mint a cronus másképp
ilyet árul itt ph- n egy warzonos
#2636BerserkGuts sose csaltam nem is fogok nekem többet ér egy jó játék de ,sok videot láttam tiktokon volt egy magyar srác warzont játszik játszanak s le videozzta saját haverját milyen setupal játszik az asztalon ott feküdt a cronus szóval
-
BerserkGuts
addikt
Ne már nem lehetsz ennyire pepega 3:10-nél rácuppan a közepére a célpontnak tiszta bot módjára.
A távoliakat alig látni mégis a rácuppanás látható, hogy elkapja aztán nem ereszti így nem lehet tisztán játszani.
Mert az asist ennyire nem jó ezt már feltúrbózták olyan mint a cronus zen [link] ahhoz is van jó sok letölthető beállítás.Mondjuk tudni kell hozzá nem egyszerű jól megcsinálni én is használtam, de a konzolos irányítás, mozgás akkor is megmarad ami az idegeimre megy.
Én inkább maradok a szokásos legit aimbot-nál amíg nem veszem fel a loadoutomat és igen én legalább bevallom amíg nem szedem fel a legális bot fegyvereimet (pl:rpk) addig nem fogok hátrányból játszani mert már mindenki csal a legszarabb fegyverekkel is 100méterre pontosan ellőnek.
Megnézel egy profit Dr.Dissrespect vagy shroud sose végig pontosan találja el kicsit jobbra, balra, alá, felé megy a célkereszt mindig, de a bot az mindig ott marad mértani középponton.
Mert már okos cheat van
a headshot-al egyből bukta van meg az erősségét is lejjebb veszik az okosabbak, hogy egy kicsit később kövesse le a célpontot ne tűnjön gépiesnek.
De felismerhető mert van egy bekattanás, ráakadása és onnan nem engedi teljesen gépies. Persze a konzolon nehéz az assist miatt kiszűrni azért is lehet jól csalni vele és a riccochet is toleránsabb velük még az egérrel egyből bukta van már makró miatt is mer tudják nem lehet úgy célozni könnyen észre veszik. -
BerserkGuts
addikt
dmz br nem ugyan az?
jön a paraszt és vadászik és nem a dogtag missió miatt csak mert egy nagy paraszt hacker
végignéztem már pár ilyet azzal szórakoznak hogy itt nincs bann mert nincs reaplay se a bug miatt így lehet sok killt begyűjtenie anélkül hogy kirakná a szerver mint a br-ben
dmz-ben lehetne nagyobb csapatban is küldetéseket csinálni
hát, de nem mert parasztok vannak főként ha én lelövöm azért elvárja hogy felhúzzam
persze tisztelet a kivételnek mert van aki csak kirabol aztán felhúz legalább
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Polllen
félisten
Összeakadtam tegnap egy sráccal valami Britt vagy amcsi lehet a szleng alapján de nagyon hülye végig dumál és irányít de teljesen jól csinálja, és őrült player hunt van vele. Ma este pl. egy 6 fős!! Group-ot lőttünk le 3-an a reptéren.
Így simán fun a játék és még nem is sajnálom hogy esetleg meghalok a végén.DMZ-ben mi ketten játszunk haverral, már csak 99%-ban player vadászat van mióta meglett a 2. weapon slot.
Komoly harcok vannak mindig, jó móka.
Harmadik főt már nem hívunk, mert 10-ből 2 értelmes van, a többi mint a fejetlen csirke rohangál és lebuktat/lelöveti magát. (Pedig mekkora fun egy jól előkészített ambush
) -
radi8tor
MODERÁTOR
Összeakadtam tegnap egy sráccal valami Britt vagy amcsi lehet a szleng alapján de nagyon hülye végig dumál és irányít de teljesen jól csinálja, és őrült player hunt van vele. Ma este pl. egy 6 fős!! Group-ot lőttünk le 3-an a reptéren.
Így simán fun a játék és még nem is sajnálom hogy esetleg meghalok a végén.Csapattal jó a game, én hétvégén toltam két kört klántagokkal Battle Royale Trios. Jó volt.
-
BerserkGuts
addikt
Nem ez rémlik a leírásból, a DMZ-nél lesz contraband és küldetés reset ha jól olvastam, az eddig feloldott fegyverek nem tűnnek el, és a loadout sem, de ha mégis, azt nem nehéz pótolni szvsz. Bár nekem sosem rémlett a korábbi verzióknál sem, hogy egy frissítés után a loadout elveszett volna.
az akkor jóó -
Találtgyerek
veterán
Nem ez rémlik a leírásból, a DMZ-nél lesz contraband és küldetés reset ha jól olvastam, az eddig feloldott fegyverek nem tűnnek el, és a loadout sem, de ha mégis, azt nem nehéz pótolni szvsz. Bár nekem sosem rémlett a korábbi verzióknál sem, hogy egy frissítés után a loadout elveszett volna.
Még jó, hogy annyira sok időt nem öltem bele DMZ-be.
-
Xaels
félisten
-
BaLee
addikt
-
kisselandras
senior tag
Ezt nem értem eddig ilyen nem volt ez csak az új frissítéssel jött be vagy valami cheat?
-
kisselandras
senior tag
Élmény mikor egy csaló játszik
verjem bele !
Dmz ben most valami kis csicska tendeless ha jó rémlik igy irta nem tudom hogy honnét tudta hol vagyok de olyan gyorsan futott a-ból B.be s mindenkinek fejeseket osztott mind a 6 embernek vicc kategória -
konci79
őstag
150-es sakinnal nem bírtam kettőt megölni...
Másik kedvenc hogy az újraélesztő pisztolyt nem használja, pedig volt hogy 3 is volt nálam...
Meg random eltűnik, mikor a táskából berakom a pisztoly helyére a lőszeres ládát, erre eltűnik a pisztoly, nem berakja a zsákba... -
Polllen
félisten
Van olyan is, a múltkor a reptéren az alapmobok preshootoltak, az épület mögül, ahogy kiléptem, lőtték a fejest 30-40 méterről.
Néha nem értem, hogy miért kellett őket ilyen erősre feltekerni. Playereket lényegesen könnyebb leszedni sokszor, mint ezeket.
-
Polllen
félisten
A kék ruhás páncélos mob autoshotival képes 3 armoros playert egy pillanat alatt kivégezni, ha olyanja van.
-
kisselandras
senior tag
-
kisselandras
senior tag
Nyugi mai nap dmz Ben 2x lőttem fejbe ere ő egy lövésel ki szed vicc kategória másik példa csapattárs 2x megy át a csávón kocsival s nem döglik bele e
3dik felda 2 csapatarts lövi a gyereket erre ki szedi őket 1 lövésel s hozzá teszem mind a 2 lövések találtak mert mondták nem hiszik el sniper legerosebb fegyverével nem tudják kiszedni ide batman kell már mert sok a superman
-
Ergo_Proxy
tag
Nekem olyan bugom volt, hogy halál után az insured slotos fegyverem ott figyelt a contraband stashben, az ilyen bugokat szeretem, lehetne többször

-
oriic
HÁZIGAZDA
Tudja valaki pontosan mit kell csinálni ahhoz, hogy az ingyenes Ghost skint megkapjuk PC-re is? Valamit a COD Warzone mobile-al kell csinálni, de nekem kicsit ez magas, sosem töltöttem le a mobilos játékot...

AHogy nézem csak le kell tölteni előre... Aztán majd májusban megkapjuk?!
Kicsit komolytalan.Elérhető már a skin? Én úgy tudtam majd csak tavasszal a Warzone Moblie megjelenéskor kapjuk meg. (Régió béta fut még csak)
-
BaLee
addikt
-
konci79
őstag
-
Polllen
félisten
Nem kell discord-n összebeszélni. A héten 2x is csináltunk randomokkal 6 fős csapatot. Megtámadtuk egymást, 1-1 meghalt, beindolt a voip beszélgetés, hogy mi lenne, ha inkább összefognánk. Ment is utána a darálás, mivel 6v3 nem túl fair harc. Viszont baromi jó élmény két lmg-s LVT-vel konvojban vonulni.

Simán invite-t kell küldeni a másik csapatnak.
-
kisselandras
senior tag
1 millió az hogy 2 csapat ugyan arra a szervere menjen szerintem bf Ben lehetséges de warzon 1 s 2 Ben nem találkoztam ilyenel
-
bepken
veterán
UPDATE | DECEMBER 19
RECENTLY IMPLEMENTED
Below we’ve included a list of items that were recently addressed and communicated via Trello and Twitter.
Bug Fixes
-Fixed an issue that resulted in base AI Combatant difficulty being increased across DMZ that was only intended for a specific area.(értsd: jelenleg a "specific area" a pályán belüli random hely.... bárhol!
)szerk.: szerintem majd 1-2 patch és lebutítják ténylegesen őket. reálisan nézve nyilván nekik se érdekük, hogy mindig mindent kihozz...de gondolom hosszabb távon úgysem tartható ez a nehézség.
az a fura amúgy, hogy nem minden kör ilyen! szóval tök olyan érzésem van, mintha valamk triggerelné ezt a nehézséget. csak nem tudom, hogy mi az
-
bepken
veterán
nem az volt patch notes-ban, hogy könnyítettek az AI nehézségen? vagy ezt csak beképzeltem?

-
Polllen
félisten
Biztos, hogy nehezítettek rajta, ami kár, mert sokat levon a játékélményből, amikor egy mob mögött 30 méterrel kilépek egy erkélyre, háttal áll, de azonnal megfordul és már lő is, pontosan. És ez sima, armor nélküli mob.

konci79
Minket már lőttek le úgy mobok, hogy egy homokdűnében voltak, nem volt mire visszalőni, rendszeresen lebegnek is, de a kedvencem az volt, amikor egy tégla kerítésen keresztül hittelt... -
oriic
HÁZIGAZDA
-
csákány.
aktív tag
Pár éve, amikor még aktívan foglalkoztam pc karbantartással és javítással, "mindent is" láttam, csak rendezett ideális szoftverkörnyezetet nem. Nem a topik témájához tartozik, ezért nem fejteném ki bővebben. Röviden, az átlagfelhasználók nagy része nem törekszik arra, minél egyszerűbb és átláthatóbb legyen a szoftverkörnyezet - mindent is feltelepítenek next-next-ok-val(tisztelet a kivételnek). Nem fordítanak elég figyelmet ezek beállítására, melyek nagy része indul windows-al együtt, és még egy csomó háttérben futó szolgáltatásra sem, amelyek nagy részére nincs is szükség. Játék alatt, a háttérben még fut a böngésző és minden féle szir-sz@r. És mivel pc-ről beszélünk - az eltérő hardver és szoftver combó érdekes dolgokat tud csinálni. Főleg úgy, hogy a felhasználó azt hiszi, mert "überbrutál" géppel rendelkezik, azt nem akaszthatja meg semmi...hát pedig DE!

-
tupacamaru
veterán
Egyik sincs.
A jelenség random, az elmúlt napokban kevés volt, de pl. tegnap kimondottan sok, és szinte mindig game crash nem szerver leállás vagy hasonlók, olyan eddig talán 1x volt és akkor meg is maradtak a lootok/fegyverek.
Feltettem este az új nvidia drivert, nem tudom segít-e a dolgon…Nekem már volt, hogy a töltőképernyőn kidobott.
-
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
-
nggabi
félisten
-
kisselandras
senior tag
-
Grave_444
nagyúr
-
kisselandras
senior tag
-
geckowize
őstag
Unhinged BR Trios-ban lehet Ping wheel-en kiválasztani, hogy invite nearby players to team / request to join nearby team és úgy triókat max 6-at lehet darálni. Többi BR módban úgy tudom hiába nyomod ezeket a ping wheelen, nem lehet "hivatalosan" összeállni egy csapatba.
-
BaLee
addikt
-
BaLee
addikt
Valami mégsem így van, vagy nem tudom, de tegnap is lőttek le úgy, hogy egy squad volt ill. most is az előbb, mikor meghaltam láttam, hogy egy 4-es squad ölt meg, pedig én solo-t indítottam.
-
kisselandras
senior tag
-
kisselandras
senior tag
-
viperabácsi
addikt
-
tupacamaru
veterán
-
Tsebacsi
nagyúr
Volt 1 normális társ, de a végén megint egy kemper faszparaszt várt az utcsó helinél ez meg nem segített csak bebújt a kurva helibe. Faszkivan komolyan...
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
viperabácsi
addikt
Akkor megnyugodtam. Nem igazán értem én sem , hogy DMZ-ben miért rohangálnak a társak minden felé , miért nem a bejelölt célpontot csinálják ök is ?
-
csákány.
aktív tag
Nekem a WZ2 nem akadt ki még soha. A WZ1-nél volt az, hogy ha kikapcsoltam, vagy kézzel próbáltam meg beállítani a lapozófájl méretét, akkor egy idő után kiakadt. Akkor átállítottam automatára, hogy a rendszer kezelje, azóta minden oké.
-
kisselandras
senior tag
Vége lett egy jó kis DMZ-nek, sikerült egy értelmes és okos partnert találni, weapon case-t is kihoztunk, már ránk jött a sugárzás is. De miután kiléptünk az aktuális játékból, nem számolgatta végig a nálam lévő fegyók xp-növekedését, hanem egyből kiírta, hogy update requres a restart... Kérdés (nem figyeltem eléggé) ilyenkor elmenti a fegyók Xp-jét is, vagy azt most buktam a hülye frissítés miatt?!
Bosszant, hogy nincs egy visszanézhető stat a DMZ-hez, sőt semmi, csak a multihoz...
Se K/D, semmi...Azt a retket minden kulcs meg volt nálunk erre connect szerver update minden elveszett vicc kategória kezd ez már lenni
-
BaLee
addikt
Jah köszi. Többi fegyókkal már egész jól állok. DMZ-ben meg többnyire egyedül megyek egy 5 percet aztán lelőnek az első házból rámrohanó botok. De majd szép lassan meglesz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
radi8tor
MODERÁTOR
Aha, ezek szerint ez ilyen turnusokban megy. Érdekes megoldás.
-
BaLee
addikt
Tegnap én is így jártam. Egyik haverom segített Chemistet ölni, eléggé vért izzadós volt (nem elütöttük kocsival) folyamatosan ki-be rohangálás a gáz miatt, de meglett a fegyó. Menjünk a térkép széli kimenekítési pontra. Sehol senki. Hívja a helit. Mondom kicsit a háttérbe vonulok a sziklák alá, elnézek balra, hirtelen azt hittem a társamat látom, de nem. Lőni kezdtek, visszamentem a fedezék mögé, egy másik kemper meg a fa mögött bújt tőlem 5m-re ő leszedett. Nagyon örültem. Vitték is a fegyót.
Na következő körben nem cifráztuk, mivel havernak megvolt, kb. a kimenekítési ponttól 300m-re indultunk. Odamentünk, lehívta a helit, kidobta a fegyót nekem. Páran még így is odaértek próbálkozni de sikerült kihozni.
-
Khaosz55
addikt
Nekem is volt ilyen, 2 gránátot kaptam a heló belsejébe. Tetszik a DMZ, pont az ilyen miatt van izgulás...
-
nggabi
félisten
én voltam
nem nem, bf-eztem egy kicsit, van benne clash meg vanguard utánzat pályák is, jáccatok mer jó és főleg ingyenes 4 napig 
-
konci79
őstag
Én ki akartam próbálni a BR-t, de nem értem mi a f.sznak mennek trióba meg quadba ha mindegyik meg amerre lát. Persze az ellenfelek bírnak csapatba mozogni, de akikkel én vagyok mindegyik rambo.
Mi a p...áért nem megy akkor szólóba?? -
csákány.
aktív tag
Én is arra vártam, de hiába
Hát, így ezzel tuti, hogy jóval kevesebben fognak játszani - persze lehet ez is a cél
A BR-t én nem élem, a plundert toltam ezerrel. A WZ2 dmz egy sz@r, lehet vele maszatolni, de hosszútávon szerintem érdektelenségbe fog fulladni. Az lenne a legjobb, hogy ha a wz2-ben lenne pluder, vagy valami nagyon hasonló játékmód, mert a hangok azok mégiscsak jobbak, a gunplay sem rossz, a lootolást meg már kezdem megszokni(tény, hogy lassabb). -
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
kisselandras
senior tag
-
nggabi
félisten
-
kisselandras
senior tag
-
Bubaaa
senior tag
-
BaLee
addikt
Hát én is így vagyok, fel is adtam egyelőre a dolgot. Videókban tök jól néz ki, hogy bemennek a zónába, egy csokorban állnak az ellenfelek az út közepén, végigmennek rajtuk kocsiva, ott a Chemist is, azt is elütik, kiszállnak, senki még rájuk sem lő, felveszik a fegyóját és vissza a kocsiba...
Persze ahogy hallottam nagy divat a kimenekítő pontot kempelni szóval utána is lenne kaland.Na a fenti dolog nálam úgy szokott kinézni, hogy bemegyek a zónába, amikor ugyanott van mint a videóban, nekem egy enemy nincs az út közepén, de meg sem találom a kib*szott chemystet mert mindenféle házban vannak az enemyk majd ki kell jönnöm mert megfulladnék. Aztán mégbónuszként le is lőnek.
Másik ami történni szokott, hogy bemegyek a zónába, kapok a kocsira egy emp-t vagy mit és szarrálőnek, vagy már mikor megyek befelé szarrálőnek.
-
Warzoz
senior tag
20 perced van indulástól, amíg elkezd növekedni a nukleáris vihar vagy mi a szösz az, és utána még 10 perc amíg beteríti az egész térképet.
-
kill_switch
senior tag
-
konci79
őstag
-
kisselandras
senior tag
-
Tsebacsi
nagyúr
-
kisselandras
senior tag
-
zozika84
őstag
Katonai bazisok, barakkok, neha kulcsos helyineken l, ja es a tobbi jatekosnal

De itt konnyu dolgod van veluk mert ezt is multinak nezik es ugralgatnak osszevissza a.... okosak

-
radi8tor
MODERÁTOR
-
kisselandras
senior tag
-
Találtgyerek
veterán
-
Warzoz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Asztalos klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Ingatlanos topic!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Akciókamerák
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Visszatérés az aranykorba: Heroes of Might and Magic: Olden Era Early Access
- További aktív témák...
- ASUS RX 9070 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Fujitsu LIFEBOOK E459 I3-8130U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD laptop
- HP ProBook 450 G8 I3-1115g4 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G2 Ryzen 3 5450u/16GB/256 GB SSD/14"FHD gyári gar
- HP Elite x2 G4 I5-8265U/8 GB RAM/256 SSD/3k IPS TOUCH 2in1 laptop és tablet
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Phantom Black - Karcmentes állapot
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak ráb@sznak mert a calderások nagy része rühelli a 2-t.

5120x...... 
ilyet árul itt ph- n egy warzonos
Dewo