Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
setup
tag
Adrenalinban a tesztellálást átállítottam AMD optimalizáltról "az alkalmazás beállításainak használata"-ra. Ettől sokkal jobb lett, de
ingame soha nem megy 60% fölé a GPU használat így sem, van hogy pillanatokra nullára esik, az FPS meg össze-vissza, amerre fújja a szélA GPU-nak folyamatosan 100%-on kéne lenni, ha nincs limitálva az FPS nem?
-
setup
tag
Olvastam, hogy van ilyen 100% CPU használat bug, ezért bekapcsoltam a VGA driverben, hogy monitorozza és ez van , hogy a GPU használat 0 és 40% között ugrál, miközben az FPS 30 körülre esik, miközben a CPU használat viszonylag állandó ezen a szinten.
A játékba már nyilván be sem léptem. Minek?
Ezzel párhuzamosan próbáltam Quest2-vel VR-ban más szoftvereket és semmi probléma pedig a VR nagyságrendekkel nagyobb felbontás és erőforrásigény, mint a COD FullHD-ben.
Hogy a 100 éve telepített Win10-emen rossz, hát legyen, de hogy ezen a frissen telepített 11-en is, miközben naprakészre van frissítve, hát no comment.
Nem tudom mi vacakol. -
petymeg
addikt
"Esetleg még akkor van ez,ha most kezdted a játékot,vagy prestidgeltél,mert akkor 4-5 ös szintig nincs loadout,csak a gyári."
Dehogy. 55 Prestige 3-as szint. Meg akkor átállítani se lehet. Az az érdekes, hogy amikor odamegyek a ládához és megnyomom az F-et feldobja az 5 custom loadout-ot de akármelyiket választom, mindig az alap fegyvereket dobja be.
-
csibe1
addikt
Ha volt a köpenyén C bötű akkor Cuppermann volt az.

Ha nem akkor egy újabb tetűláda csaló.
Azért már röhej, hogy még mindig ez megy.
Fizetsz a játékért, fizetsz a hardverért meg a netért, hogy játszani tudj; aztán még mindig csak a cumi van a csíterek miatt.
Bérelt szerver az persze nincs...
-
Dave567
veterán
Most kezdtem el megint, én is abbahagytam az elején a nullázás miatt.
#3919kisselandras: Játszottam vele, ennyire durva nem volt, jó pár küldetést megcsináltunk, de aztán nullázva lett.
Komolyan az, hogy megjelenek, két csapattársam elrohan gyilkolni, na mondom meghúzom magam, és kerülök egyet, oldalra nézem, és már egy másik team, rohan mellettem, ugyan oda, ők is valószínűleg akkor spawnoltak.
A másik, meg a sok gyökér, bejön vadászni, és sík béna, mert ha lövik, elrohan.... Udorító COD GYÖKEREK... -
ULPIUS
őstag
úgy úgy
a nagy meta pulemyotot is felvittem max szintre, talán egy camo kijött belőle és ennyi, nagyon nem az én világom.
A TAQ Eradicator az első lmg amit jó érzésssel használtam így az elmúlt 1 év alatt ebben a játékban, bár az nem is annyira lmg-s, de igazából más fps-ekben sem csíptem soha ezeket. -
Kígyó
senior tag
Hali! Igaz nagyban függ egy rakat dologtól, de szvsz a 144 fps nem reális elvárás egy 3070-től 1440p-ben. Már ha átlagról beszélsz. Ha maximumről, akkor okay.
Nekem egy gaming trio 3070 ti van egy 13600k-val és 32gb 6000-es ramokkal párosítva, de meg dlss-sel, low texture details-szel sem hoz 144 fps átlagot, csak olyan 120 körül. Ha pedig natív-ban nézem, akkor 100-at sem..
-
Scale
őstag
Én kis keresgéltem már de ahány oldal annyi beállítás de én is ezt gondoltam hogy majd végig próbálgatom őket. Jelenlegi beallitasaimon legtöbb helyen megvan az fps de sokszor eléggé beesik és akkor ilyen fura input lagot erzekelek.
Nekem Ryzen 5 2600-am van most, valszeg egy fejlesztés nem ártana de nezegetek neten is ilyen bottleneck calculatort, meg van ilyen fos calculator ahol ott a warzone is pl és egy jobb procival sem ír nagyon sokkal többet szóval azon kívül hogy próbálgatom beállítani jól, nem tudom hogy tudnék-e tenni. Win10 amúgy. -
-
BaLee
addikt
Örültem én is mikor kicsit húzni akartam a season passt és ugye az összes napi küldetés Al Mazrah térképre van és látom nincs solo csak quad...

Léptem is ki. Mondjuk a nagy térképet a Resurgence érdekes volt, bár csak pár napig, a vége felé már frusztráló volt, hogy már a vége felé viszonylag kis körnél még 60+ ember élt és tényleg minden azon múlt, hogy hová szűkül a kör, kinek nem kell megmozdulni, mert amint megmozdultál 3an lőttek 3 bokor alól...
Gondolkodtam is, hogy miért fáj nekik benthagyni minden lehetőséget, de nem tudtam rájönni.
-
-
ULPIUS
őstag
(Én soha nem nyúltam ilyen beállításhoz és töklétesen működik az első perctől kezdve. Map ki-be zoomol görgőre, és a fegyverváltás is működik jól. Szerintem állítsd vissza defaultra az egész key bindinget és csak azokhoz a gombokhoz nyúlj amit máshogy szoktál meg, hátha ez megoldja. Egy próbát megér.)
ja látom közben megoldódott -
kill_switch
senior tag
Nekem semmi ilyen gond nem volt xboxon.
juliensorel
A revive pistol nem is fog bent maradni, ha jól tudom ez újítás. Eddig ugye ha azzal fejezted be az előző kört és nálad volt még a végén, akkor a következő meccset kezdhetted úgy, hogy megint nálad van, de most már nem. Visszaállítja defaultra minden meccs után. -
Acheron
őstag
Sok fegyvernél választható az egyes lövés mód is sorozatlövés helyett. Nem feltétlenül csökkenti a tűzgyorsaságot (Fenec -nél mondjuk épp igen), cserébe sokkal kisebb a visszarúgás - ergo sokkal pontosabban megy egy pontba minden kilőtt skuló - vagyis gyorsan aprítható vele az ellen. Szkópos megoldásoknál, ahol az automata mód a nagy recoil miatt nem játszik, roppant hasznos tud lenni. Egy próbát megér.
Jah - közelharcban persze komoly hátrány a kisebb tűzgyorsaság, ezt is figyelembe kell venni.
Btw, DMZ -ben minden fegyver jó, amivel messziről lehet fejeseket osztani - a botok csak közelharcban "kemények" távolról bármivel ritkíthatók, ami elég pontos egy - két fejlövéshez. -
ULPIUS
őstag
Na erre voltam kivancsi, akkor ezek szerint megse kerul be a fő fegyvertarba, koszi! Amugy vegulis nem is lenne logikus, mert ennyi erovel pl haverok kozott eleg lenne ha egyszer megvennenek egy fizetos fegyvert aztan szetdobalnak dmzben es mindenkinek meglenne egyszeri aron.
A botok ellen adta abban a meccsben amig hasznaltam
Biztos Inkabb izgalmas fegyver mint hatekony, nem azt mondom, hogy aki a winre megy csakis az ilyet hasznaljon, de sztem jopofa burst cucc. Amugy osszeraktam magamnak sima fennecbol de ugye a tuning nem ismert meg a skin se lesz ugyanolyan nyilvan. meccsre meg mondjuk nem vittem be
-
Polllen
félisten
Az a legrosszabb az egészben, hogy a season 2-ben már simán az orrom elé spawnolnak mindig a mobok. Season 1-ben ilyen csak akkor volt, ha nagy távot tettünk meg ernyővel. Itt viszont non-stop.
Mondjuk volt már előnye, hogy kivonásnál a hármas mobok védtek meg egy ambush-tól. 3-n le akartak minket szedni quarry-nál felülről, de közénk ugrottak a mobok és őket kezdték el lőni. 1000-ből 1x hasznuk is volt
-
csákány.
aktív tag
Nálam is úgy müködik. És persze, a küldi csere miatt, többször vissza kell menni 9-10-re, de ennél több jó fegyver minek? Az első pár leölt bot valamelyike úgyis dob egy RPK-t, azzal meg már lehet ritkítani az ellent
Eleinte én is 2 jó fegyverrel mentem be, de mostanában már szeretek egy fegyverrel vagy fegyver nélkül bemenni - ennek is meg van a varázsa
Bár akkor rossz ötlet ez, amikor a másik csapatot túl közel rakja be a játék, és neked még semmid sincsen
-
csákány.
aktív tag
10 fölé is lehet menni (jelenleg nekem 13 van) úgy, hogy egy contraband fegyverrel bemész-vagy fegyver nélkül, és a kihozott fegyverek valamelyikére a következő körben rárakod a te saját slotos fegyveredet, így az átkerül a conrabandek közé. Ha ezt sokszor így csinálod, akkor növekszik a contraband fegyvereid száma. Hogy mennyi a max, azt nem tudom.
-
Polllen
félisten
Tele van ilyen bug-gal a játék.
Van egy küldetés, h enemy player fegyverét kell kihozni.
Haverral vagy 60 fegyvert hoztunk ki, kézben, táskában mire meglett. Volt hogy 3 custom weapon volt nálam, semmi mob/saját...
A fele olyan fegyver volt biztosan, amit a player magának rakott össze...
És sok móka és kacagás után egyszer megadta...
-
geckowize
őstag
ScomComputer,
Bubaaa: Akkor az MW2019/WZ1 permabanom még mindig egy talány számomra, mivel az MSI AB-re tippeltem, de mindegy, már lenyeltem a 2,5 év grind + ~100 EUR losst...Viszont akkor ennél az MWII/WZ2.0 shadowbannál most arra tudok gondolni, hogy sértődött playerek mass reportoltak, csak éppen nem offensive name miatt, mint ahogy haveromat (Adii159 volt a nickje, az aztán nagyon offensive tényleg...), hanem a cheatinget pipálták ki a report formon és ez már shadowbant eredményez... Tehát tök jó, hogy ha végre jól játszol, akkor az a jutalmad, hogy vagy az SBMM büntet 5-6 meccsen keresztül, vagy mass-reportolnak és kapsz egy shadowbant, gratulálok Activision!
Azt sem gondolom, hogy IP vagy hardver ID alapján járt a ban, mivel WZ1-gyel a main accom permabanja után 2 hónapig tesóm accján problémamentesen játszottam ugyanezzel a géppel.
-
Grave_444
nagyúr
Persze csak nekem még nem tudja a kártyám, ezért maradt az AMD megoldása.
Az Nvidia Image Scaling-nél szebb és élesebb a kép, DLSS pedig nyilván a továbbfejlesztett változata, szóval ott valószínű a minőség is jobb, illetve több az FPS.
Ami érdekes, hogy például RTX 2060-on nincs fidelityfx lehetőség sem.Szóval aki régebbi kártyával játsza, mint az Nvidia RTX széria annak jöhet jól az infó.
GTX 1070-1080 még a mai napig sokaknak van, mert megállja a helyét. -
geckowize
őstag
MSI Afterburnerbe egyébként van beépítve Screenshot feature, be kell állítani rá a billentyűt és a mappát és annyi screenshotot lehet vele lőni, amennyit akarsz.
Settings->Screen Capture fül.
Valamint ha az OSD-n megjeleníted a Monitoringban a Framerate Avg-t is és a Settings->Benchmark fülön beállítod mivel kezdje illetve mivel fejezze be a benchmarkolást, akkor a Framerate Avg frissül arra az értékre ami a benchmark alatt volt. Ezzel ki lehet kerülni, hogy a menü, valamint infil (repülős) animáció FPS-e beleszámítson az átlag-FPS-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- Suzuki topik
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

battlepass is még a calderás cp-ből van meg 

A TAQ Eradicator az első lmg amit jó érzésssel használtam így az elmúlt 1 év alatt ebben a játékban, bár az nem is annyira lmg-s, de igazából más fps-ekben sem csíptem soha ezeket.

Dewo