- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-17 20:09 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewo
Topikgazda
-
gjung44
tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
gjung44
tag
Ha egy vanguardos piszolyt viszek akimboval, azon van értelme a scope-nak? Mondják videókban hogy az extra accuracy miatt rakják rá de ha jól gondolom akkor az csak single verzióban célozva lövés közben javit a pontosságon. Akimboval hipfire lövéseknél hogyan segit az nekem?
-
Dewo
Topikgazda
-
Dewo
Topikgazda
Nem fognak foglalkozni az ilyen "kis" dolgokkal mert minek? Panaszkodnak az emberek? Sírnak hogy nerf így meg úgy stb. Mi számít nekik? A k***a tranzakciók a sok sok értelmetlen skin ami már lassan olyan lesz mint a Fortnite. (mondjuk én is vettem már nem 1 skint) de ki nem esik bűnbe?
Annyi a lényeg hogy ameddig naponta ömlik be a pénz hozzájuk akkor miért kapkodjanak?
Mennek a tranzakciók játszanak vele az emberek és ennyi.
Ja hogy néha játszhatatlan egy-egy kör? Semmi gond vegyél skint attól jobb lesz minden
-
Silverboy
aktív tag
-
jozefgucci1
addikt
Jó lenne ha a készítők foglalkoznának azzal a buggal is , hogy a BP-ben elérhető utolsó skin mennyire bugos . Van úgy , hogy csak a karakter feje látszik a + a fegyver és más nem , már lassan egy hónapja és semmi változás . Mondanom sem kell mindenki ezzel a skinnel megy .
A másik már megint nem engedi el az embert a vásárló box valamint a loadout is néha magához ragasztja az embert . Aztán ott van a Fire Sales bug is , hogy már rég lejárt ,de még mindíg aktív
-
BITBOYS
addikt
-
Kígyó
senior tag
-
Dewo
Topikgazda
-
Linem
senior tag
-
Kígyó
senior tag
-
Dewo
Topikgazda
Team orientált játék, jó ha vannak emberek akikkel tudsz csapatban mozogni!

-
Dewo
Topikgazda
-
Acheron
őstag
Nem szűk az egy kicsit? No offense, komolyan kérdem.
Nekem minden létező fegyver gold az MW -ben, de nem rémlik, hogy egy is lett volna, amit akár közel ennyi idő alatt maxra tudtam volna húzni (nem goldig, nyilván, az nagyobb falat, csak max levelig). Egy meccs 5 - 15 perc Shipmenten, az öt perces nyilván kevesebb XP - 6 meccs alatt nekem még sosem jött össze annyi pont, hogy maxos legyen egy fegyó.
Igaz, egyrészt az én teljesítményem nem mérvadó, másrészt nem is volt cél - így tőlem akár még így is lehet.
-
Kígyó
senior tag
-
kisselandras
senior tag
-
Dewo
Topikgazda
Persze igen a plunder az fun mód,lehet haverokkal ökörködni stb. Mindenki másra használja.

tupacamaru Igen többen a kill-re és a fegyver húzás miatt játszanak. De ezzel nincs is semmi gond.
Kígyó Kihúzni egy fegyvert. (max level-re) -
Kígyó
senior tag
-
tupacamaru
veterán
-
csákány.
aktív tag
Én viszont szinte csak plundert tolok! Összességében sokkal élvezetesebb szerintem mint a BR. Itt is lehet sokféle felfogásban játszani - lehet erőszakosan rusholni, vagy éppen bujdokolva killeket lopni, vagy éppen csak a pénzgyűjtésre menni, elkerülve mindenféle konfrontációt! Attól függ, mi lesz egy plunder meccsből, hogy milyen csapattársakat kapsz! Ki lehet fogni egész jókat is, de van amikor mindenki a saját feje után megy!
#874 Tsebacsi:
Nem lehetetlen plunderban sem fegyvert húzni, igaz hogy türelem kell hozzá a multihoz képest, és Verdansk-ban és Caldera-n is van mindig pár hely, ahol gyakorlatilag TDM van, és még ott van a nyílt multi is. Bizonyos fegyvertípusoknál a gold sem lehetetlen-nekem is van pár, pedig gyerek és egyéb teendők mellett nincs olyan sok időm játszani 40+-osan! -
Dewo
Topikgazda
-
kisselandras
senior tag
-
Tsebacsi
nagyúr
Én se vettem meg egyiket se, de már bánom kicsit. Plunderben pont az a jó, hogy a loadout-ot tudod tesztelni, meg laza, kötetlen lövöldözés, mellé még pénzt is gyűjthetsz

De nem mondom, hogy nem élveztem a 4 napos nyílt multit, ott húztam fel 2 fegyvert elég magasra. Plunderben ehhez nagyon sok idő kell... -
Dewo
Topikgazda
Én sose értettem a plundert. Haverom azért játszik mert nem veszi meg a MW-,multit és ezért plunderba kell neki fegyvert húzni. És pont erre panaszkodik hogy valaki azért játszik Plundert hogy a legtöbb pénzt gyűjtse!

-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem volt ellenfél?
-
kisselandras
senior tag
Gratulálok
-
kisselandras
senior tag
Mindenkinek boldog új évet !sikerekben dűs killt
-
nitro16
senior tag
-
nitro16
senior tag
Nem csak nálad. 2 hétig nem játsozttam most vissza jöttem és 1 óra alatt 2x kifagyott, 1x szerver disconnect, minden második meccs mikrolaggos.... arról nem is beszélve, hogy megint az alap graf sokkal szarabb mint volt. Ennyire elbaszni az egészet, hihetetlen.
Az amit leművelnek mind a cég körüli botrányok mind a studioknál lévő játékoknál. Dől a lé és akkor a fele tesztelő bandát kirúgni meg minden. Az a baj, hogy nincs konkurencia és így kb azt csinálnak amit akarnak. De egyre több helyen látom/olvasom, hogy a játékosok fellázadtak ez az állapot véget már. Kiváncsi leszek, hogy észbe kapnak-e.
-
Dewo
Topikgazda
-
Dewo
Topikgazda
Igen,kinek mi. Ez a krampus teljesen random dolog. Nehéz kiszámítani
-
D1N4
tag
Ps5-ön random kifagy az egész játék ... Eddig csak plunderben csinálta, mostmár a többi módban is... Van erre valami megoldás vagy várni kell a csodát a fantasztikus fejlesztőktől?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
kisselandras
senior tag
-
Dewo
Topikgazda
-
kill_switch
senior tag
Egyedül is van értelme hajtani, én már nem szoktam a fogyikon idegesíteni magam. Tegnap is nyertem egyet, 1,7M jött össze nekem, a másik két baleknak meg valami 300K/300K, mert nekik annyi volt a meccs, hogy a peek-re ugráltak vissza meghalni... Bőven össze lehet kalapálni egyedül is a betevőt, így meg, hogy felemelték 2M-ra a határt, még könnyebb, mert lassabban gyűlik mindenkinek. Verdansk-ba az 1M simán megvolt kb 10 perc alatt egy terület bejárásából (pl. boneyard, tran station), itt viszont többet kell rohangálni, mert egy területen nincs annyi lé. Bár most a karácsonyfák valamennyire feltolják az adott területet, meg ha van egy normális csapat és minden csapattag farmolja a pénzt és van annyi gógyi, hogy nem megy egy épületbe 2 ember ugyanazt a kört lefutni, akkor valószínűleg itt is hamar össze lehet szedni, de úgy néz ki ez ritka, mert nem találkoztam még túl rövid körrel ezen a pályán.
Ha kiszedik a karácsonyfákat meg a krampuszt és társait és máshoz nem nyúlnak, akkor elégedett leszek, továbbra is marad a plunder szórakozásra.
Az meg már csak plusz, hogy 50-60K XP simán megvan egy jó körrel XP duplázó nélkül, úgyhogy a BP-t is lehet rendesen pörgetni.
-
blue01song
aktív tag
-
Dewo
Topikgazda
Időközben már megoldódott a kolléga problémája.
Infóként le írom hogy egy scan/repair után újra játszható lett a játék.
-
blue01song
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Megvettem a játékot, de hibaüzenet nélkül kivág a asztalra, kb a menüig jutok csak el
Safe módot próbáltam illetve amit találtam guglin,azokat is próbálgattam de semmi.
3080+9700k,legfrissebb nvidia driver, a windows-t egy hete raktam fel újra és minden más játékom hibátlanul működik,kivéve ez.
Segítsetek please
-
Dewo
Topikgazda
-
Dewo
Topikgazda
-
konci79
őstag
-
kisselandras
senior tag
-
Dewo
Topikgazda
-
kisselandras
senior tag
1 szer csinálja csak pc én többször nem
-
kid46
aktív tag
-
andrey.
csendes tag
-
Dewo
Topikgazda
-
andrey.
csendes tag
-
Dewo
Topikgazda
Aktuális módok
-
Dewo
Topikgazda
-
Dewo
Topikgazda
-
andrey.
csendes tag
Sziasztok!
PS4-en játszom. Ma frissített a játék. Miután beléptem, lvl 1 vagyok holott 55 voltam. Fegyver szintek minden megmaradt amit eddig elértem, csak a rang esett vissza.
Szívesen fogadok minden ötletet.
Előre is köszönöm. -
jozefgucci1
addikt
Srácok másnak pc- n nincs olyan gond , hogy néha ki zoomol a fegyver illetve lerakja tálcára néha néha ?
-
BITBOYS
addikt
Most rendesen hiányzik a VG, nagyon bejött így ebben a formában.
A fegyverek nagyon gyorsan fejlődtek, sikerült legalább 4-5-öt kihúznom maxra.
Azon vigyorogtam, hogy a shipment végig lángokban és gázokban állt, mert mindenki dobálta default a molotov/gáz egyveleget
brutális volt a káosz. -
Dewo
Topikgazda
Igen nekem is ez a gondom a WZ-vel hogy NEM KÉPESEK behozni a FOV lehetőségét pedig rengetek embernek szüksége lenne rá.
Free Acess VG ideje alatt átmentem húzni a fegyvereket..120 FOV-on nyomtam 3 napig keresztül.Vissza mentem WZ és annyira lassúnak tűnt a játék hogy kellett pár óra mire újra megszoktam a 90-es FOV-ot.

-
BITBOYS
addikt
Most hétvégén sikerült tesztelnem az XSX-et azzal a céllal, hogy a közeljövőben mennyire lesz alkalmas arra a célra amiért váltottam pc-ről konzolra.
Cod Vanguard: 120Hz/120Fps/120Fov/1440p(monitor) + bill/egér minden összeállt és számomra kiválóan szerepelt.
Semmi lag, gyors mozgás, jó színek/kontraszt stb..
Warzone is jó lenne, csak ott sajnos a 80-as fov engem elpusztít jelenleg
Szóval csak ajánlani tudom a jelenlegi konzolokat erre a célra, főleg az XSX-et. -
Dewo
Topikgazda
Én ezért fektetek inkább konzolba. Xbox- Xbox One X / Series X
Inkább ezt veszem és 5 évig nincs vele gondom,mindent elvisz,nem laggol,nem kell frissíteni stb. A szemét bányászok miatt a grafikus kártya árából tudnék venni 3 vagy 4 Series X-et kb...
Persze a PC is jó,de hatalmas összegekbe kerül.
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
Nekem is ehhez a procis témához tartozik a kérdésem:
Örököltem egy másodlagos gépet, ami i5-6500 + 16GB DDR4-2133 + GTX970, valamint egy 1TB WD Blue EZEX-ről megy a game (rendszer 120GB SSD-n) és Panjno Best FPS videójából átvett beállításokkal még potato grafon (very low texture res miatt) menne még normálisan is, de sajnos pár percenként van egy kb. 1 másodperces akadás.
Ez a 4/4-es gyenge proci miatt van, vagy pedig amiatt, mert HDD-ről fut a game?
MSI Afterburner OSD-ben úgy láttam, hogy procit eléggé igénybeveszi (kb. folyamatosan 90%+ kihasználtság), míg a GPU az idő nagy részében nincs 90% feletti kihasználtságon sem.
Ha azt mondjátok, hogy valószínűleg egy SSD megoldaná, lehet tudok szerválni olcsón valami nem túl fényes kondíciójú 180GB-os SSD-t, ami a célnak pont megfelelne.
-
Fred23
nagyúr
Nálam nem volt elég anno, bár a VGA is gyösz volt. Most pedig 3400G-vel eszembe nem jutna kikapcsolni a HT-t ebben a játékban. (Már régen próbáltam vele, de ahogy felteszek egy Windows-t, tesztelhetek akár egyet 4/4 vs 4/8. Ami rémlik, hogy HT nélkül vannak mikroakadások, HT-val viszont sima.)
"We can even see hyperthreading deliver a significant boost to Warzone's lower percentile framerates, a factor that makes the game feel a lot smoother."
Szerintem ez itt a lényeg. A táblázatban is látszik, hogy mennyivel jobb a több szál a minimum fps-ek javításához. Ha választanom kell két proci között, és egyik hoz avg-ben 70-et, de 1% min-ben 30-at, a másik meg avg-ben 65-öt, de 1% min-ben 40-et, tuti ez utóbbit választom.
Érdemes nézni, hogy 4 GHz-es magokról van szó, és így annyi, amennyi. -
envagyok
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
In Call of Duty: Warzone, it is clear that higher core counts are beneficial. Every increase in core count has yielded us additional performance. We can even see hyperthreading deliver a significant boost to Warzone's lower percentile framerates, a factor that makes the game feel a lot smoother.
If you want steady 60+ FPS gameplay, any processor with four strong cores or more should be sufficient, but users of 144Hz or aster displays should invest in a modern processor with six cores or more.
...
With Warzone, Call of Duty's performance focus shifts more onto heavily onto the CPU side of the performance equation. On page 3 of this analysis, you should see that every increase in core count resulted in higher framerates in our test system. Having six CPU cores delivered a clear performance benefit over using four cores, making high core count processors a must for high framerate action within Warzone.
-
envagyok
veterán
Sziasztok,
COD Warzone-ra és Rainbow6-hez szeretnék összerakni egy gépet ismerősnek.
Az lenne kérdésem, hogy ezt a 2 játékot nézve i7-2600 vagy i5-4590 alapra építve érek el jobb eredményt?
i7-2600= sok szál, kisebb teljesítméyn/szál
i5-4590- 4 mag, de 1 magon erősebb -
gjung44
tag
-
Dewo
Topikgazda
-
lolller
tag
Csalokkal mi a helyzet? Teszi a dolgat az uj anticheat? Szivesen bekapcsolnam a crossplayt, de nem szivatnam magam, ha semmi valtozas.
-
nsrking
senior tag
-
lolller
tag
Fov az engem is elkeserit es ebben nem is hiszem hogy lesz valtozas. Viszont a 120hz-et tudnia kell a boxodnak, pontosabban a jatekba nyaron inplementalasra kerult a ps5-el egy idoben. 2.1 hdmin mennie kell, erdemes ranezni a konzol beallitasaira. Viszont a pacific mappal egyutt jott egy bug a boxra, beragad 60-ra... Vlszeg a textura glitch miatt. Lehet nalad is ez lesz akkor.
-
nsrking
senior tag
Mindennél jobban vártam ezt az "új" Warzone-t. Vanguard fegyverekből jelenleg 39 arany,rágörcsöltem, idegből kihúztam és aranyoztam mindent amit csak lehetett az első hónapban.
Xbox Series X-en játszom és baromira elszomorít, hogy azóta sincs FOV(pedig ezek a next gen gépek röhögve kihajtanák),illetve a 120hz sincs valamiért...Így egy kört sem mentem még az új mappon... -
lolller
tag
Amiatt sorry! Rad aztan tenyleg nem lehet ezt mondani, de nezd el nekem ahogyan te is irtad, mar osszekevertem a mindenert sirni kell allapottal.
nezd a jo oldalat, benne vagy a felso par szazalekban, ha fel is bosszant egy ilyen eset kovetkezo 5 korben hozzad kepest ugy is kapsz egy csomo botot akit aztan halomra lohetsz velem egyutt.
-
gjung44
tag
-
Acheron
őstag
+ #808lolller
Köszönet!
A puding próbája az evés, este futok egy pár kört, megnézem, bejön -e.
Verdanskból néha szó szerint kikergettek Plunderezés közben azzal, hogy nem gyűjtögetni, hanem vadászni jöttek páran (nem mintha tilos lenne
) Főleg, amikor valahogy rámtapadt (?) egy - egy kis csapat. Én a vadászatot meghagyom a multira.
-
lolller
tag
Keveset plunderezünk, csak grind céllal, de arra tökéletesen alkalmatlan. Nagy a map ahhoz, hogy érdemben vadássz a hotspotokban meg sokan kempelnek. Ha plunderezni mennél akkor az biztos fun. Nekem nem volt túl effektív ilyen céllal... MW fegyverek a vanguardoshoz képest sztem gyengék. Nagy kedvenc krig ment a temetőbe, cw-ből a swiss maradt az ads miatt.
-
Dewo
Topikgazda
lolller Ennyi menni kell akkor menni kell!!

Acheron Én csak kis mapozok,pörgős és jönnek a killek. Ezt a kis mapot élvezem.
kill_switch Ez így van ahogy mondod,de nem kell napokon át marni egymást. -
kill_switch
senior tag
-
Acheron
őstag
Vicc volt az utolsó mondat
Teljesen egyetértek.
Nem túl sűrűn látogatom a Warzone helyszíneket, olyankor leginkább Plunderezek (BR nem jön be). Viszont az új pálya megjelenése óta még nem voltam "odaát". Mi a tapasztalat, mennyire alkalmas plunderezéshez ez a pálya? Lehet gyűjtögetni, vagy a "vadászat" dominál? Plunderben használhatók az MW fegyverek? -
lolller
tag
-
Dewo
Topikgazda
-
Acheron
őstag
-
Dewo
Topikgazda
Ne vitázzatok kérlek,semmi értelme.
Számoljatok el magatokban ameddig csak kell és egy nagy mosoly!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- Realme Realfit F2 Pro Hibrid bluetooth fülhallgató
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- Dell OptiPlex 9020 MT LGA1150 félkonfiguráció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az meg már csak plusz, hogy 50-60K XP simán megvan egy jó körrel XP duplázó nélkül, úgyhogy a BP-t is lehet rendesen pörgetni.

a végén már szenvedés volt majdnem minden meccs, csak azért tartottam ki hogy kerek számmal szállhassak ki
,de persze ilyen mindig is lesz. De felesleges egymásnak menni mert valakinek más nézetei vannak.