Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
válasz
szinesz.bob
üzenetére
A shadowban ellen sem lehet fellebbezni, nem csak akkor ha egyáltaláln nem vagy banolva, így kezdődik hatalmas betűkkel a státusz: "NOT ELIGIBLE FOR APPEAL"
Ez azért van mert ez egy felülvizsgálat, tehát semmi nincs bizonyítva ellened még, ezért nincs mi ellen fellebbezni. Nem azt mondom, hogy nem hülyeség ez az egész rendszer, én is utálatosnak tartom; se értesítést nem kapsz, se tenni nem tudsz ellene semmit, de egyelőre sajnos ez így működik.
Én mióta kaptam kétszer a 3 napot azóta mindig számolok vele, hogy mikor kapok megint valami idióta miatta, és ez nagyon gáz, hogy így kell játszani....(szerencsére most már több mint egy hónapja nem volt semmi, lekopogom) -
szinesz.bob
senior tag
Még warzone 1 ben, 2X is volt hogy nem talált szervert sok napig.
Lefuttattam és ott volt a zöld pipa.
A másodiknál majdnem 2 hetet vártam hogy tudjak játszani.
Ja és nem tudtam fellebbezni sem, mert nem voltam bannolva.
Idegesítő dolog. A suport válaszra sem méltatott.
Ha jól emlékszem 8 körüli killem volt. A következő meccsen pedig már nem lobbyztatott be minket. Próba solo és kiderült miattam.
1 es K/D val , nem hiszem hogy csalnék. -
ULPIUS
őstag
Én is azt akartam írni, hogy szerintem "A vpn azt hiszem egyértelműen nem tilos", de most látom, hogy a NEM szócska valahogy kimaradt amikor gépeltem.
szinesz.bob
Hogy ne mutatná, ilyen a shadowban állapot ha lekérdezed: "your account is being reviewed...stb"
Tele vannak vele a fórumok a neten, mindenkinek így néz ki olyankor, én is azokat átolvasva derítettem ki, hogy mi ez az egész amikor legelőször így jártam.
Nekem mindkétszer ezt írta 3 napig amikor kaptam. Aztán átvált zöldre, amikor felülvizsgálták a szitut és nem találtak semmi tiltottat. -
szinesz.bob
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Igaz! A shadowt nem mutatja.
-
-
Dewo
Topikgazda
VPN-t használunk szerintem már 3 éve...
Mi az hogy VPN használat miatt ban? Ez honnan jött?
VPN-t bárki használhat ha pld magas a ping és átvált más szerverre.Az összes STREAM-er VPN-t használ..(van kivétel)
Haverom pld kint él Dánia és NORDVPN-t használ hogy olyan szerveren tudjon játszani ahol jó a pingje.. WZ1 óta VPN-t használunk mondom még1x..nincs következménye nem is lehet.. -
-
ULPIUS
őstag
De miért nem nézed meg a linket amit küldtem? Abból rögtön kiderül, hogy van e shadowban-od vagy sem.
Ha nincs ban ilyen: [kép] shadowban pedig ilyen: [kép]
A shadowbant nem azért kapod feltétlen mert csaltál, hanem mert több rosszindulatú/rosszhiszemű játékos jelentette a fiókodat valamiért. Arra pedig a jelenlegi rendszer így reagál. Ezek a kivizsgálási folyamatok (ami kvázi maga a shadowban) kb 3-14 napig tarthatnak, ha valóban találnak valamit akkor permanens bant kapsz, ha nem, akkor visszaáll minden a régibe. Ezalatt semmit nem tehetsz ellene, várni kell és néha csekkolni ezt a linket, hogy mi a helyzet.BerserkGuts
A link amit küldtem tökéletesen kimutatja, hogy mi a tényállás éppen.
Ha az anticheat felfedezi a csalást játék közben, akkor rögtön permanens bant kap az illető és többet be sem tud lépni a profiljába. Ha csak más játékosok reportolgatnak, akkor shadowbant kapsz és megfigyelik a profilt adott ideig, de azalatt ugyanúgy lehet játszani, viszont kifejezetten olyan lobbykba dob be, ahol mindenki shadowbannolt, ezért is talál lassabban meccset olyankor a játék.
Én kb egy hónapja, másfél héten belül (!) kaptam két alkalommal 3 nap shadow-t, akkor olvastam utána, hogy mi a szar ez az egész és hogyan működik. Sajnos mai napig nem értem miért kaptam, de mindegy is, nem igazán volt mitől tartanom, nekem tiszta volt a lelkiismeretem, de persze szívás volt a várakozás. Ettől függetlenül igazából ugyanúgy tudtam játszani minden este, 2-4 perc alatt mindig talált meccset csak magasabb pinggel, laggosabb szervereket, de pl egyszerűbb dmz missionöket ott is meg tudtam csinálni. -
-
-
ULPIUS
őstag
Akkor ez lehet inkább shadowban lesz. Server disconnected után az szokott jönni....
Itt bejelentkezel és aztán tudod csekkolni, hogy mi a helyzet a fiókoddal: [link]Nekem hamar talál meccset mindig, dmz és multi is. De ettől függetlenül laggolnak még mindig a szerverek, full kamu volt, hogy megoldják a problémát. Tegnap 5 dmz meccsből 3 játszhatatlan volt kb, amint lehetett menekültem hostage contractal ki a pályáról.
-
IzI
senior tag
Hi
Nektek talál meccset ? Battle royal solo,nem igazán akar találni,hiába pörög már 2-3 perce
-
kona005
senior tag
hali warzone calderat le lehet tölteni még? nem találom sehol
-
atyca
senior tag
[Erre] valaki?
Tegyük hozzá, hogy WZ2 videókon másnál is láttam...
Engem nagyon zavar
-
Dewo
Topikgazda
válasz
konci79
üzenetére
A csúszkálást (cancel slide) itt mw2 már nem lehetséges.Persze tudni kell jól mozogni ettől függetlenül. Skinek meg ezek semmit nem adnak pluszba szóval ez nem opció.
Én 30 éves vagyok engem annyira nem tud érdekelni ha egy csaló öl, amit tegyek hozzá 20 meccsből ha 1x találkozok. Ha van akkor kilépünk és új meccset indítunk.
Meg ugye sbmm rendszer elvileg működik, úgy hogy a képességeid szerint dobál be enemy,igen persze ez nem mindig sikerül a rendszernek!
-
csibe1
veterán
válasz
BITBOYS
üzenetére
" a játékot játéknak fogtuk fel, jót röhögtünk miközben egymást gyepáltuk pl multiban

Ez a hozzáállás sajnos nagyon megváltozott. Minden rögtön, és azonnal kellene,
a győzelem is a játékban.
Gyakorolni, ugyan már; van csít aztán máris első a statban.Anno játszottam CoD2-vel klános csapattal, és hétvégén ha nem volt más programjuk akkor a klános szerón nyomtuk. Valaki csak dumálni jött fel - hogy mi a helyzet - ha nem volt kedve játszani; jó kis csapat verődött össze.
Előfordult, hogy néha egy szobában volt teamchat-en az egész banda, úgy játszottunk egymás ellen.
Ha meg sok volt a hülye meg a csaló akkor restart, CD kulcs vagy jelszó a szeróra, és nyugisan tudtunk játszani.
Az anyázó mókusok automatán kapták a bannt, utána meg általában ment is a jelszó a szeróra.
Ezt most már nem lehet megcsinálni az újabb játékoknál. -
BITBOYS
addikt
válasz
Polllen
üzenetére
Nekem is van 1-2 ilyen ismerősöm aki nem tud veszteni.. egyik pillanatban még visítva röhög mert lelőtt valakit, de amint ő kapja a rudit már fröcsögve ordít. Velük nem is játszok, sajnos a való életben is ennyire borulékonyak.
20-as éveim elején, és ezt kijelenthetem a haverokra/barátokra is nem volt jellemző ez a stílus.. a játékot játéknak fogtuk fel, jót röhögtünk miközben egymást gyepáltuk pl multiban
-
Polllen
félisten
válasz
BITBOYS
üzenetére
Én 40 körül remekül szórakozom a DMZ-vel. Igaz, csak ezzel játszom, fix 2 fős csapat vagyunk.
Az amit írsz amúgy régen is így volt. FPS multi játékban a többséget csak a K/D érdekli gyerekként. Annyi változott, hogy az interet széleskörben elterjedt és mindenki el tudja sírni a bánatát.
Illetve kevesebb lett a kontrol. Anno max a chatbe tudtak írni, de mivel fix szerverek voltak, az adminok kirakták őket, ha nem viselkedtek. 25 éve is volt olyan ismerősöm, akit ha lelőttek szétverte a billentyűzetet. Nincs új a nap alatt.
-
BITBOYS
addikt
válasz
konci79
üzenetére
Teljesen egyetértek veled, már csak azért is mert kb azonos korúak vagyunk.
Sajnos a szórakoztató játék ebben a formában totál megváltozott, itt kiégetik magukat a fiatalok és totál remegnek a győzelemért, killekért(tiszteletakivételnek).
KáDé, KáDé, KáDé... ez megy.
Magyar sztrímerek többsége sír ha lelövik őket a játékban, teljesen idegbe kerülnek.. mint a megbolondult hiénák úgy tudnak viselkedni.
De nem szeretnék most ebbe nagyon belemenni.. lényegében ez a játék/stílus már nem a mi korosztályunkat képviseli, ez egyre jobban degenerálódik, eltorzul. -
atyca
senior tag
Sziasztok!
A ládák,és a kidobott fegyverek körvonala világít nálam.
Ez valami beállítás probléma, vagy a video driver vicceskedik? -
konci79
őstag
Korábban is írtam, más is, plusz tele a net is a pc-n az Amd Vega kártyás, vagy Vega Igp-s játékosoknak directx hibával el sem indult a játék. Ez a Season 3 megjelenésével kezdődött, és most sikerült kijavítaniuk.
Közben rátaláltam a Lost Light-ra, most azt nyüstölöm.
Jó a Warzone is , de itt egyre jobban zavart hogy legtöbbször esélytelen voltam ( nem vagyok pro játékos, de azért annyira sza.nak se érzem magam), a 10/6-7-szer falon át , egyből fejlövés, stb ellen.
Meg ez az ugrálás csúszkálás a fiatal kölyköknek való a sok arany meg csilivili skin-ekkel.
Ők a célközönség, nem az idősebb korosztály (44 vagyok).
A szórakoztató játék lenne a cél, de az nem élvezet, ha azt érzed, hogy mintha vaklőszerrel mennél sorkatonaként Chuck Norris ellen, aki rád se néz de már halott vagy. -
Jobb mint a fortnite meg az elavult csgo
-
Dewo
Topikgazda
válasz
konci79
üzenetére
Igazából nem értem amit írsz hogy nem indult el a játék neked vagy másoknak. Ilyenről nem tudok, de persze ha ezt állítod akkor lehet.
Én Xbox Series X-en játszom a codot, a kezdtek óta soha nem volt olyan gondom hogy nem tudok belépni a játékba. Ettől függetlenül amire panaszkodni tudok azok random szerver laggok, ami miatt bizony már sokszor meggyűlt a bajom.
Mostani frissítés szerintem jót tett a játéknak, szerintem próbáld ki.
TTK csökkentették, gyorsabb lett a movement és vissza hozták a kidobható shoppot is ami sokszor jól jött volna még az elején.
Igazából sokan panaszkodnak sok mindenre, Facebookon a Call of Duty Warzone Hungary moderátora vagyok 40 000 tag, és ott látom csak azt igazán hogy senkinek nem tetszik semmi de ugyan úgy játszanak vele mert többnyire az emberek csapatban játszanak és az egyik húzza a másikat.
A lényeg a lényeg akinek nem tetszik a cod az ne játsszon vele..kész.
-
konci79
őstag
1 hónapig tartott kijavítani a hibát, ami a Vega tulajdonosokat érintette... Bár én meg nem próbáltam, de állítólag már elindul a játék.
Bár elgondolkodtam, hogy telepítsem-e újra.
Szerencsére én csak az ingyenes részével játszottam, de akik megvették a játékot, azokkal nagy kib.szás hogy hetekig nem tudták játszani ... -
csákány.
aktív tag
-
csákány.
aktív tag
Eddig én annyira nem figyelgettem a társaim szintjét, de tegnap este azt nem lehetett nem észrevenni, hogy rajtam kívül mindenki egyes szintű - és nem is egyszer fordult elő!
Eddig én is DMZ-ztem(már egészen megkedveltem ezt a játékmódot), de mivel "ősPlunderes" vagyok - kezdettől inkább azt nyomom, mint a BR-t - ezért most hogy újra van, inkább azzal játszom!
Én perpill' 531-en vagyok, és a plunder K/D-em is 1,07(volt több is, csak, csak néha elvisz a vérem) - szóval nem vagyok igazán jó játékos, de persze azért kezdő sem!
Szóval ezért volt furcsa a tegnapi matchmaking. -
ULPIUS
őstag
válasz
csákány.
üzenetére
Plunderben én kb még nem kaptam lvl100 feletti társakat. Az én szintem kb lvl 520, de hozzá kell tenni, hogy én alapvetően csak dmz-t játszok, és csak néha levezetésnek vagy nagy mapra való fegyver buildet próbálgatni járok oda, ugyanis ennek a módnak semmi tétje nincs számomra. Így tehát mióta van plunder jó ha játszottam 20-25 meccset, és lehet az ottani skillemhez igazítja a társakat?
-
csákány.
aktív tag
Nem tudom, hogy mi van ma este, de ennyi 1-es szintű emberkével még nem találkoztam. Nem egy olyan party volt, hogy rajtam kívül minden csapattársam az volt! Talán féláras az account az EngineOwning-nál, vagy mi a fax'
Plunder amúgy. -
BITBOYS
addikt
Valahogyan el lehet tüntetni a kiírásokat játék közben? Gyakorlatilag átláthatatlan a kijelző bizonyos helyzetekben.. a képernyő közepén megjelenő nagy ablakok kitakarnak szinte mindent..
Ezt már korábban akartam kérdezni de most lett tele a nudlim tőle. -
Igen szokásuk mert pl 1-2éve bőven elég volt a 6/12-es ryzen5 2600
-
kisselandras
senior tag
Hmm Gondoltam játszom kicsit a plunderral nekem bejön lehet darálni a népet 😂de emeltek a teljesítményen is ahogy látom már nem elég a gépem
vagy nálam a hiba 😂 -
akos727
senior tag
Esetleg találkozott már valaki Networking failed to start [reason:HUENEME-NEGEV] hibaüzenettel PC-n? Bármilyen megoldást próbálok, nem sikerül megoldani, és nem indul el....Előre is köszi!
-
nggabi
félisten
válasz
shotika
üzenetére
kva win11et kéne használni de egyszerűen nem kívánja a szervezetem. ráadás 11 alatt még mindig 1 percet kell várni egy nagyobb exe fájl megnyitásakor. meg az az okádék csicsa kinézet.
és még mindig van ssd seq teljesítményvesztés:

vadász copni jársz te ide mondá a lenovo

beteszem ide is, lehet matekolni a %okon
jó win11 használatot
-
BITBOYS
addikt
válasz
BerserkGuts
üzenetére
400 FOV azmiaz
-
geckowize
őstag
válasz
csákány.
üzenetére
Nem. Battle.net-en a Play gomb melletti fogaskerék, show in explorer. Mappa fel, aztán ezt az egészet kell. Megadás ugyancsak fogaskerék és Game Settings -> install location.
És a másik topicban írtad hogy az oprendszer csere miatt jobb lenne újra letölteni, én nem látom semmi előnyét, ugyanazok a fájlok fognak letöltődni, max updateli utána.
-
csákány.
aktív tag
Új gépet építek, és lenne két kérdésem:
-Windows 11-ben gondolkodok, és az lenne a kérdésem, hogy van-e bármi probléma, anomália a W11 és a Warzone 2 viszonylatában?
-Az új gépre át lehet-e vinni a Warzone mappát, hogy ne kelljen letölteni újra az egész játékot? -
nggabi
félisten
válasz
BerserkGuts
üzenetére
köszi. a kettő együtt nem megy
4k-ban ennyit tud a 4060 Calderán. -
-
Dewo
Topikgazda
[link] Plunder trailer
-
Dewo
Topikgazda
Üdv all.
Ma sokak kedvence várva várt módja a PLUNDER visszatér.
Én mindig azt mondtam a Plundert azok szeretik a legjobban akiknek nincs meg a multi és itt könnyebben tudnak fejlődni,fegyvereket húzni stb.
-
nggabi
félisten
mi a fontosabb? a méret vagy az fps?
A.: 27" 4k 90-100 fps
B.: 15" QHD 150 fpsCsak Calderázok, gondolkozom új monitor vételén.
-
Polllen
félisten
Én is kaptam már ilyen warningot, meg hogy sértő a nevem, meg ilyenek. Kivizsgálják és nem lesz belőle semmi. Akiket megölsz, nem viselik jól és riportálgatnak. Tegnap egy magyar squad irogatott és a végén riportoltak is, mert le mertük lőni őket... 2v3-ban kikaptak, úgy hogy rajtam 1-s vest volt, nekik meg nem...

Innen is üdvözlöm a kis gyökereket.BerserkGuts
Van itt is 1-2 fórumtárs, aki egy időben mindenre csalást kiáltott.
-
Az igen vannak bajok ott a rendszerben
Az még szép lehet ha moderátor egy rendes bant néz be.Nem tudom minek kell erőltetni humán erőforrást ilyen ügyekben mert vannak már úgynevezett nyomozók akik fel vannak hatalmazva hogy ki osszanak büntetéseket, de ha rendesen olvasni se tud az idiótája csak anyu apu pénzén bevásárolta magát a játék cégbe.
-
BaLee
addikt
Kaptam egy Offensive Chat warningot úgy, hogy még soha nem írta chatbe semmit, a voice chat is le van tiltva amióta játszom a játékkal.
-
Polllen
félisten
Nálam most új bug van. Building 21 nem indul el, mert azt írja, hogy nincs meg egy dlc...
-
Bubaaa
senior tag
Én sem nyúltam volna hozzá,de a season3 frissítés olyan jól sikerült,hogy ezt is sikerült elcseszniük.
-
ULPIUS
őstag
(Én soha nem nyúltam ilyen beállításhoz és töklétesen működik az első perctől kezdve. Map ki-be zoomol görgőre, és a fegyverváltás is működik jól. Szerintem állítsd vissza defaultra az egész key bindinget és csak azokhoz a gombokhoz nyúlj amit máshogy szoktál meg, hátha ez megoldja. Egy próbát megér.)
ja látom közben megoldódott
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- EAFC 26
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- További aktív témák...
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én mióta kaptam kétszer a 3 napot azóta mindig számolok vele, hogy mikor kapok megint valami idióta miatta, és ez nagyon gáz, hogy így kell játszani....(szerencsére most már több mint egy hónapja nem volt semmi, lekopogom)
semmit nem mutat nekem volt pár acc ami shadowot kapott és szép zöld maradt mintha okés lenne de kb 2hétig nem talál játékot aztán nem tudnak mit kezdeni ezekkel a reportokkal mert mindenki mindenkit reportál főleg ha jól játszol
De nem nálad lesz a probléma szerintem.

vagy nálam a hiba 😂
mit nem adnék egy jó rebirthért. A fél karom