- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- Rap, Hip-hop 90'
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-17 20:09 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cseze
tag
Pffffff........
-
Dewo
Topikgazda
-
csibe1
veterán
-
Chrys_
addikt
Season 5 crash nálatok is van?
Szerencsére ha nem foglalkozok a hibaüzenettel, csak visszaváltok a játék ablakra, akkor minden megy tovább hiba nélkül. -
Xaels
félisten
Hát majd kiderül, engem annyira nem izgat igazából. Eddig MW 2019 multit nyomtam de azt meguntam most várom a vanguardot. Ha vállalható lesz akkor megveszem és elleszek annak a multijával és hébe-hóba pár meccs warzone-ba. Mellé még (kena, tsushima directors cut meg death stranding directors cut és nekem ennyi az idei év)
MW2019-et Deluxe kiadásban rendeltem elő, simán több száz órám belement a Warzone előtt. Warzone-t egyik részről a társaság miatt játszom, ez az a játék ami akkor megy amikor minden mást kivégeztem és online vannak a barátaim. Próbáltam a többi BR-t is, Apex, Pubg, Fortnite, Firestorm... de ez volt a legjobb és ebbe a módba is beleszaladt több száz óra megjelenés óta.
-
nitro16
senior tag
Hát majd kiderül, engem annyira nem izgat igazából. Eddig MW 2019 multit nyomtam de azt meguntam most várom a vanguardot. Ha vállalható lesz akkor megveszem és elleszek annak a multijával és hébe-hóba pár meccs warzone-ba. Mellé még (kena, tsushima directors cut meg death stranding directors cut és nekem ennyi az idei év)
-
Xaels
félisten
Szerintem új térkép majd csak a Vanguard megjelenésével lesz. Eddigi szivárogtatások szerint elvileg lesz egy csendes-óceáni világháborús térkép.
Amúgy egyet értek illetve irtam én is, hogy egy nagy semmi az egész. Én is csak azért nyomtam rá a alap battle pass-ra mert volt 2000 CP-m és ugye ki lehet belőle farmolni amennyibe kerül, különben ha fizetni kellet volna érte akkor biztos hagyom a francba.
Ugyanez volt a Cold War-nál is, ott is voltak szivárogtatások aztán...
-
kisselandras
senior tag
Hát nem tudom de a kar 98 nak vissza vették az erejét? Faszit 2 szer fejbe lővőm erre le szedd 1 lővesel erdekes
-
nitro16
senior tag
Hát ez a Season úgy ahogy van egy kalap kutyagumi, tartalom az semmi igazából, cserébe szinte majdnem mindent le kellett törölnöm mellőle, hogy frissíteni tudjon.
A 2 új Warzone-os perk érdekes, a spotolós nagyon zavaró mert gyakorlatilag ha lőnek olyan mintha folyamatosan spotolós gránátot dobálnának rád. Világítasz mint egy karácsonyfa, de ennek elvileg a cold-blooded perk az ellenszere. A pajzsos perk meg elég kemény dióvá teszi 1 ember likvidálását, eddig egy fullos hátizsákkal 2-szer tudta magát feltölteni teljes páncélra az ember, most 4-szer. High Alert kiüti a Dead Silence-et ami kellett már.
A 2 új fegyvert szarásig dobálja a játék, egyiktől sem estem hanyatt, ezeknél kicsit többet vártam volna.
A pályára lekerültek ezek a mobil adótornyok, de konkrétan semmi nincs velük egyelőre és azon kívül, hogy rohadt hangosan búgnak hasznuk sem sok van. A "sztori" és a karakterek is full érdektelenek.
Erre a Battlepass-ra 1 forintot nem fogok elkölteni, sőt amíg nem jön a villogó buziruhákon kívül valami valós tartalom, mint mondjuk egy full új pálya, addig mást sem fognak tőlem látni.
Szerintem új térkép majd csak a Vanguard megjelenésével lesz. Eddigi szivárogtatások szerint elvileg lesz egy csendes-óceáni világháborús térkép.
Amúgy egyet értek illetve irtam én is, hogy egy nagy semmi az egész. Én is csak azért nyomtam rá a alap battle pass-ra mert volt 2000 CP-m és ugye ki lehet belőle farmolni amennyibe kerül, különben ha fizetni kellet volna érte akkor biztos hagyom a francba.
-
Xaels
félisten
Hát ez a Season úgy ahogy van egy kalap kutyagumi, tartalom az semmi igazából, cserébe szinte majdnem mindent le kellett törölnöm mellőle, hogy frissíteni tudjon.
A 2 új Warzone-os perk érdekes, a spotolós nagyon zavaró mert gyakorlatilag ha lőnek olyan mintha folyamatosan spotolós gránátot dobálnának rád. Világítasz mint egy karácsonyfa, de ennek elvileg a cold-blooded perk az ellenszere. A pajzsos perk meg elég kemény dióvá teszi 1 ember likvidálását, eddig egy fullos hátizsákkal 2-szer tudta magát feltölteni teljes páncélra az ember, most 4-szer. High Alert kiüti a Dead Silence-et ami kellett már.
A 2 új fegyvert szarásig dobálja a játék, egyiktől sem estem hanyatt, ezeknél kicsit többet vártam volna.
A pályára lekerültek ezek a mobil adótornyok, de konkrétan semmi nincs velük egyelőre és azon kívül, hogy rohadt hangosan búgnak hasznuk sem sok van. A "sztori" és a karakterek is full érdektelenek.
Erre a Battlepass-ra 1 forintot nem fogok elkölteni, sőt amíg nem jön a villogó buziruhákon kívül valami valós tartalom, mint mondjuk egy full új pálya, addig mást sem fognak tőlem látni.
-
nitro16
senior tag
Nem tudsz mit csinálni, vagyis de nem veszel bundle-t.
Majd ha lesz dupla xp akkor gyors kimaxolom a battle pass-t és hagyom is a francba. -
BITBOYS
addikt
Köszi
Amúgy ez tényleg nagyon zsenge eresztés. Kellene már egy teljes pályacsere vagy valami másik játékmód ami nem párolog el pár nap, hét alatt. -
nitro16
senior tag
Ja ugyan az, gondolom megint jól sikerült a frissítés. Én battle pass rész alatt nyomtam az 1000 CP-s opcióra aztán utána kiszedte egyből a store-ból.
Lehet probálnak összezavarni, hogy 2400-t vedd meg a battle pass + 20 tier skippet
-
BITBOYS
addikt
Van valami különbség, hogy a storebol vagy csak simán megveszem a battle passt?
Két helyen kínálja fel ugyanazt? Lehet túl reggel van nekem, pedig nem
-
nitro16
senior tag
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Laby
őstag
Az létezik hogy az augusztus 12-re hirdetett szezon 5, magyar idő szerint augusztus 13 21:00-kor indul?
-
gjung44
tag
mil sim-nek van egy full fekete ruhája, azzal is sokan mennek. szerintem az most a legjobb sötétben rejtözös skin. 1200cp-ért lehet megvenni és kapsz hozzá egy fekete M4A1 blueprintet is
-
Xaels
félisten
-
Bazsi1987
őstag
A Halloween event jó volt, a Rebirth is egész korrekt és stabil extra de a nagy része az eventeknek érdektelen volt. Verdansk84 egy hihetetlen olcsó húzás volt, ráadásul nem minden módosítás lett jó rajta. Azóta meg kiszúrják az ember szemét ilyen hülye glitches teleportkapukkal meg teljesen értelmetlen lezuhant műhold roncsokkal. Contract a most wanted óta nem jött új, egy csomó kisebb változást meg szinte egyből kivettek mint a távirányítós kisautó, minigunos heli/truck (nem mintha ezek hiányoztak volna) cserébe betették a Simsont ami tök használhatatlan.
De fizetős skinek jönnek sorba

-
Tsebacsi
nagyúr
A Halloween event jó volt, a Rebirth is egész korrekt és stabil extra de a nagy része az eventeknek érdektelen volt. Verdansk84 egy hihetetlen olcsó húzás volt, ráadásul nem minden módosítás lett jó rajta. Azóta meg kiszúrják az ember szemét ilyen hülye glitches teleportkapukkal meg teljesen értelmetlen lezuhant műhold roncsokkal. Contract a most wanted óta nem jött új, egy csomó kisebb változást meg szinte egyből kivettek mint a távirányítós kisautó, minigunos heli/truck (nem mintha ezek hiányoztak volna) cserébe betették a Simsont ami tök használhatatlan.
Teljesen egyetértek.
-
Xaels
félisten
-
Tsebacsi
nagyúr
Pontosan, nem nagyon érzem, hogy fordítanának rá kellő energiát. A tavalyi év nekem sokkal pazarabb érzést nyújtott, elég ha csak a Halloween eventre gondolok.
-
Xaels
félisten
-
Laby
őstag
Valahogy át kéne ide szoktatni a népet, még mindig az MW, CW topikokban megy a Warzone beszélgetés, így eléggé katyvasz a dolog.
-
szinesz.bob
senior tag
blueprint blitz
Pár órát ment csak:
[link] -
csibe1
veterán
-
zolokas
senior tag
-
kisselandras
senior tag
Üdv skacok!ezt az egér s bill engedélyezése ezt hol kell mert a .menűben megy a bill meg az egér de játékban nem
-
csibe1
veterán
-
Chrys_
addikt
-
zolokas
senior tag
Tegnap nekem is szórakozott.
A hibakódra rákeresve kiderült, hogy a szerverekkel van valami, és mivel emiatt nem frissül a játék nem lehet belépni.
Pár tipp volt rá:
1. PC és router újraindítás
2. Többszöri próbálkozás
3. Játék újratelepítésMivel nem írtad, hogy volt-e valamilyen hibakód, így akármitől is lehet.
Keress vissza, volt már ilyen, leírtam mit kell csinálni, milyen fájlokat kell törölni.
Utána töltögetett valamennyit, egy újraindítás, aztán nekem elindult.nem ír semmi hiba kódot csak, simán leáll azt csókolom
-
csibe1
veterán
Tegnap nekem is szórakozott.
A hibakódra rákeresve kiderült, hogy a szerverekkel van valami, és mivel emiatt nem frissül a játék nem lehet belépni.
Pár tipp volt rá:
1. PC és router újraindítás
2. Többszöri próbálkozás
3. Játék újratelepítésMivel nem írtad, hogy volt-e valamilyen hibakód, így akármitől is lehet.
Keress vissza, volt már ilyen, leírtam mit kell csinálni, milyen fájlokat kell törölni.
Utána töltögetett valamennyit, egy újraindítás, aztán nekem elindult. -
zolokas
senior tag
Sziasztok,
Az mitől van hogy fel telepítettem a game-t, és nem indul el laucherel, mindig safe modba akarja de akkor se megy, megoldás?
-
Xaels
félisten
Ps 4 en engedélyezett lett ?Az volt hülye aki ezt ki találta
Már PS3-on volt CS meg UT amik alatt ment. PS4-en is van/volt pár cím amibe betették a fejlesztők. A gép támogatta/kezelte már a PS3 kezdetén a bill+egér kombót. COD-ban az új MW volt az első.
-
kisselandras
senior tag
-
Xaels
félisten
Kevinhun ha ezt olvasod gratula barátom az egér még mindig nem engedélyezett ps en
De az, hivatalosan támogatott a CODMW(2019) óta... a PS meg a 3 óta támogatja.
-
kisselandras
senior tag
Kevinhun ha ezt olvasod gratula barátom az egér még mindig nem engedélyezett ps en
-
Dewo
Topikgazda
Na nálam ma betelt a pohár... megbeszéltük haverral, hogy kiüti a maradék 2-3 szintjét BattlePass-ban és utána megyünk mást játszani. Kidobtam a pénzt és instant eltűnt [link]. Duoba beteszik a Juggernautot, azt a kiírthatatlan fost. Verdansk már rohadt unalmas, a 84es verzió meg egy szarkupac. Bugos teleport kapuk, szar fegyverbalansz, ótvar színek és bevilágítás. Mindez 200GB-on...
Ez ilyen sajnos....mi nem is Warzone-ozunk inkább a Rebrtih-et nyomjuk. Gyors pörgős játék menet. Ha meghaltok akkor kilépés és jöhet a következő meccs. Legjobb mód jelenleg a Rebrith. Tessék kipróbálni ha ez meg volt akkor sokat játszani és megfogjátok látni hogy többet ér mint a Rebrith.
-
kisselandras
senior tag
Sziasztok !
El kezdtem én is a warzonnal játszani de oly gondokba ütköztem mi szerint ügye alapból van 10 fegyverem de már jó pár szintet léptem az elmúlt napokban de csak az alap fegyvereket adja be ugyan úgy ezt hol tudom állítani? Másik ebbe is sok csaló van adott valami rambo csávó 2 en lőjuk adok neki sniper fegyóval fejbe erre a társam is bele ereszt egy tárat s vigan ki lő minket
-
jozefgucci1
addikt
Na nálam ma betelt a pohár... megbeszéltük haverral, hogy kiüti a maradék 2-3 szintjét BattlePass-ban és utána megyünk mást játszani. Kidobtam a pénzt és instant eltűnt [link]. Duoba beteszik a Juggernautot, azt a kiírthatatlan fost. Verdansk már rohadt unalmas, a 84es verzió meg egy szarkupac. Bugos teleport kapuk, szar fegyverbalansz, ótvar színek és bevilágítás. Mindez 200GB-on...
Sajnos ez ilyen lett a cw-s miliővel is kinyírták a játékot . A fények a színek kritikán aluli lett , arról nem beszélve , hogy egyre kevesebb az fps is .Mi is leraktuk két hete és nem bántam meg .
-
Xaels
félisten
-
D1N4
tag
Fantasztikus ez a matchmake is
2-en vagyunk rebirth-re, senkit nem dob be mellénk. A dupla xp nekem valahogy elmarad, nem számolja
-
csibe1
veterán
Igen nem is wh-ról van szó persze ha olyan aim van benne hogy csak na.
De előbb utóbb konzolon is megjelennek majd!
Xbox-om van amíg zárt a rendszer addig nem lesz olyan könnyű azért csalni konzolon.
csibe1 Nem kötözködésből írtam, ne értsd félre csak annyira fel van hypeolva..mintha ezzel elértek volna bármit is hosszú távon.Értem, semmi gond.

Ez úgymond a reklám része.
Sajna ez van. A konzol hozza a pénz 99%-át, ott ne legyen csalás; ennyi a lényeg.
Az már nem számít, hogy a PC-sek mennyit fektetnek a hardverbe!
Ez egész addig nem lesz lényeges amíg a PC eladások le nem süllyednek az irodai PC-k szintjére, ezt konkrét $-árban értve /a bányászokat nem számítva/.
Akkor talán a hardver gyártók is lépnek valamit. -
Dewo
Topikgazda
Igen nem is wh-ról van szó persze ha olyan aim van benne hogy csak na.
De előbb utóbb konzolon is megjelennek majd!
Xbox-om van amíg zárt a rendszer addig nem lesz olyan könnyű azért csalni konzolon.
csibe1 Nem kötözködésből írtam, ne értsd félre csak annyira fel van hypeolva..mintha ezzel elértek volna bármit is hosszú távon. -
csibe1
veterán
-
Xaels
félisten
cronus ba nincs AIMBOT se wallhack.
Hivatalos oldalon is el tudod olvasni. Oda is le van írva.
De persze ha valaki ezt olvassa a csalás jut róla az eszébe.Amik fent vannak Youtube-on hogy cronus aim stb..az mind PC-én felvett game és ott igazi aimbot van használva. Így tudják lehúzni az embereket hogy egy SCRIPT-ért fizessenek nagy pénzeket és aztán jönnek rá hogy ebben semmi féle aim nincs mint a videóban.
Aimbot nincs, de azon kívül is van bőven olyan ami csalás a többi konzolos játékossal szemben. Egyébként WH-t ez a lelőtt sem tudott.
-
Dewo
Topikgazda
A lényeg, hogy a konzolos csalások ellen lépett fel!
Azért, mert a konzolosok adták-adják a fő bevételi forrást évek óta.
A másik topikban is jópáran átváltottak konzolra, valaki a csalók miatt is váltott, más meg a költséges harverfejlesztés miatt. (valaki meg nekiállt téríteni
)
Viszont ha konzolon megszűnik a csalómentesség az jókora bevételkiesés lenne, és nemcsak most hanem a jövőben is, mert sokkal kevesebben váltanának konzolra; mert minek ha ott is tele van minden csalókkal, mint PC-n.
Szerintem ezért ugrottak rá annyira a konzolos csalásra.Ez mind szép amit le írtál.
De most mibe telik ennek az illetőnek újabb oldalt csinálnia és elérhetővé tenni mások számára? -
Dewo
Topikgazda
cronus ba nincs AIMBOT se wallhack.
Hivatalos oldalon is el tudod olvasni. Oda is le van írva.
De persze ha valaki ezt olvassa a csalás jut róla az eszébe.Amik fent vannak Youtube-on hogy cronus aim stb..az mind PC-én felvett game és ott igazi aimbot van használva. Így tudják lehúzni az embereket hogy egy SCRIPT-ért fizessenek nagy pénzeket és aztán jönnek rá hogy ebben semmi féle aim nincs mint a videóban.
-
Xaels
félisten
A másik topikban is jópáran átváltottak konzolra, valaki a csalók miatt is váltott, más meg a költséges harverfejlesztés miatt. (valaki meg nekiállt téríteni
)
Viszont ha konzolon megszűnik a csalómentesség az jókora bevételkiesés lenne, és nemcsak most hanem a jövőben is, mert sokkal kevesebben váltanának konzolra; mert minek ha ott is tele van minden csalókkal, mint PC-n.
Szerintem ezért ugrottak rá annyira a konzolos csalásra.Cronusmax még mindig él...
-
csibe1
veterán
És akkor most mi történik?
Csinál egy másik weboldalt ad neki egy másik nevet és tadááá újra él.
Ezt nem is értem hogy ebbe mi a hír. Azt hiszik hogy ACTIVISION rendesen fellépet a csalások ellen? Szerintem nem sokan hiszik ezt el. Mert k@vára nem látszik sőt egyre több a csaló. Én azt várom hogy mikor lesz új weboldal ugyan ezzel a hack programmal csak persze más néven fut majd.
)
Szerintem ezért ugrottak rá annyira a konzolos csalásra. -
csibe1
veterán
Maga az acc ugye ingyenes ,de 1 dollár több oldalon is egy hitelesített kétlépcsős acc telefonszámmal + a csalás 10 dollár
lehet nem tudom és meg is van
Kérdés persze , hogy a csalók költenek e microtranzakcióra még a játékon belül ?"Kérdés persze , hogy a csalók költenek e microtranzakcióra még a játékon belül ?"
Passzolom, de tavaly valakik elköltöttek 300 millát, a cégnek ez a lényeg.
Amíg ennyi pénzt hoz nem foglalkoznak túlzottan a csalókkal PC-n.
A PC meg igazából a multis játékok mennek pár évig, aztán vedd meg a következőt.Kipróbáltam a Cold War-t, de refund lesz; nagyon nem jött be.
Nekem néha úgy tűnik, hogy a fejlesztői részlegben igencsak fordítva ülnek a lovon, mert x y z zs statisztika szerint ez lesz a menő, ezért ilyen játékot kell csinálni.
Tippem sincs honnan jönnek az ötletek, de nálam nem jött be a Cold War.
A loadouts-nál hülyét kaptam a multiban, mert ne más találja ki nekem, hogy mit mivel párosítsak össze. Szívlapáttal simogatnám körbe párszor azt a barmot aki ezt kitalálta.
A menü is tök jól átlátható volt, azt is sikerült átvariálni, mert miért is ne.
-
Dewo
Topikgazda
És akkor most mi történik?
Csinál egy másik weboldalt ad neki egy másik nevet és tadááá újra él.
Ezt nem is értem hogy ebbe mi a hír. Azt hiszik hogy ACTIVISION rendesen fellépet a csalások ellen? Szerintem nem sokan hiszik ezt el. Mert k@vára nem látszik sőt egyre több a csaló. Én azt várom hogy mikor lesz új weboldal ugyan ezzel a hack programmal csak persze más néven fut majd.
-
jozefgucci1
addikt
Pontosan. Csinál új accot a Blizzardnál és az Activisionnál is, bekapcsolja a cuccot és csókolom volt a bannak.
Kismillióan vannak akiknek nem tétel megvenni a programot, és az új accot.Amíg meg veszik a cuccokat pl. Warzone-ban, addig az Activision se nagyon erőlködik.
Tavaly is majd 300 millát kerestek ezen, dollárban.Maga az acc ugye ingyenes ,de 1 dollár több oldalon is egy hitelesített kétlépcsős acc telefonszámmal + a csalás 10 dollár
lehet nem tudom és meg is van
Kérdés persze , hogy a csalók költenek e microtranzakcióra még a játékon belül ? -
csibe1
veterán
Szerintem nem érted.. van hardver ban csak spooferral megkerülik/kivédik.

Pontosan. Csinál új accot a Blizzardnál és az Activisionnál is, bekapcsolja a cuccot és csókolom volt a bannak.
Kismillióan vannak akiknek nem tétel megvenni a programot, és az új accot.Amíg meg veszik a cuccokat pl. Warzone-ban, addig az Activision se nagyon erőlködik.
Tavaly is majd 300 millát kerestek ezen, dollárban. -
ridiculous
senior tag
Igen igen végig néztem.De akkor is ez egy megoldás el kell kezdeni.
Aztán lassan lassan rá unnak mindig új accot húzni stb..
Lépjenek fel határozottan vagy sehogy.Annyi pénzük hogy simán tudnának kezdeni valamit vele.
De én megkeresnék egy csaló programokat készítő céget és velük csináltatnám az anticheatet. De mivel ebbe pénz van amit a ACTIVISION is lát ilyen nem fog előfordulni.
Szerintem nem érted.. van hardver ban csak spooferral megkerülik/kivédik.

-
Dewo
Topikgazda
Keress rá a #GyurcsanyFeri nevű csíter csávóval készült beszélgetésre, itt is linkelték.
Abban ha jól emlékszem azt mondta, hogy a hardveres ban-t is kivédi a csalás, ha odafigyelsz és nem a régi bannolt accoddal használod.
Meg is találtam: [link]
Pont innen mesél arról, hogy miként lehet megkerülni a hardveres bant is.Igen igen végig néztem.De akkor is ez egy megoldás el kell kezdeni.
Aztán lassan lassan rá unnak mindig új accot húzni stb..
Lépjenek fel határozottan vagy sehogy.Annyi pénzük hogy simán tudnának kezdeni valamit vele.
De én megkeresnék egy csaló programokat készítő céget és velük csináltatnám az anticheatet. De mivel ebbe pénz van amit a ACTIVISION is lát ilyen nem fog előfordulni.
-
csibe1
veterán
Bírom hogy a Activision bekeményített....vicces . Ugyanúgy rengetek csaló van és lesz is. Én úgy veszem észre hogy nem akar tenni semmit ez ellen.Annyi de annyi hack oldal van amit ismer a Activision és semmi nem történik. HARDVER BAN-t adjanak annak legalább lenne is valami értelme szerintem.
Az már súlyosabb ban.. 
Keress rá a #GyurcsanyFeri nevű csíter csávóval készült beszélgetésre, itt is linkelték.
Abban ha jól emlékszem azt mondta, hogy a hardveres ban-t is kivédi a csalás, ha odafigyelsz és nem a régi bannolt accoddal használod.
Meg is találtam: [link]
Pont innen mesél arról, hogy miként lehet megkerülni a hardveres bant is. -
Tarill
őstag
Üdv! Ha 2560x1440p -ben játszom a dlss-t melyik szintre érdemes bekapcsolnom? Egyáltalán érdemes? Illetve általánosságban ti hogy lövitek be a grafikát hogy szép is legyen meg fps is, azt olvastam nem érdemes ultrán játszani... Köszi
-
Dewo
Topikgazda
Bírom hogy a Activision bekeményített....vicces . Ugyanúgy rengetek csaló van és lesz is. Én úgy veszem észre hogy nem akar tenni semmit ez ellen.Annyi de annyi hack oldal van amit ismer a Activision és semmi nem történik. HARDVER BAN-t adjanak annak legalább lenne is valami értelme szerintem.
Az már súlyosabb ban.. 
-
Xaels
félisten
Az a baj, hogy ez nem COD specifikus csalás úgy igazából és ha meg is valósul teljesen mindegy milyen formában, akkor sem lesz detektálható. Ugyanúgy ahogy a Cronus meg a Xim féle szarok sem azok. Lehet ezt most ebben a formában lelövették, de a tulaj ettől még továbbadhatja a forráskódot vagy bármi hasonló.
-
szinesz.bob
senior tag
Call of Duty: Warzone Update 1.39 Patch Notes
-
Xaels
félisten
-
csibe1
veterán
-
Chrys_
addikt
-
Xaels
félisten
-
Dewo
Topikgazda
Igen a KRIG 6 az most nagyon OP lett. De a PPSH is adja!
-
nitro16
senior tag
Jaja
Assault-nál Fara meg Krig nagyon adja. (Zero recoil és baromi erős) mellé egy MAC-10 vagy LC10 és mehet a dara.
Sokan nyomják az új LMG-vel is, de azzal lassú szerintem a karakter.... -
szinesz.bob
senior tag
Fegyverek napjainkban:
-
S.Milan
csendes tag
Sziasztok,
Valaki találkozott már azzal a hibával hogy ha a barátaim átjönnek hozzám játszani ( 3 db PS4) akkor nem tudunk egymásra csatlakozni warzone-on belül mindig platypus errort dob.
Van erre valami megoldás?
-
jozefgucci1
addikt
Tegnap bebizonyosodott , hogy mocsok mód manipulálva van a rendszer itt is . Egy kezdő lányt hívtunk be játszani akinek 0,5 alatt van a K/D-ja ( nekünk 1+és 2 között ) Hárman körönként 30+ killt hoztunk a csaj max1-2-t ,de nyertünk is ez a lényeg . Mintha egy teljesen más ligában játszottunk volna ,akik ránk jöttek azok meghaltak és leabáltunk mindenkit .Aztán a csajszi mikor két óra múlva lelépett és csak hárman maradtunk , akkor jöttek a szokásos 2-3 kill és szopó körök
Gusztustalan ez a rendszer . Szerencsére MW multiban már nem érezhető annyira ez mint anno . -
nitro16
senior tag
A csalók miatt hiába mérgelődni felesleges. Csalók mindig is lesznek amíg ebből pénz jön nekik. Csalásakból a bevétel hatalmas összegek szóval nem most lesz hogy nem találkozunk majd csíterrel a szerveren
Voltak/Vannak bugos helyek mint pld a : Stadium ugye ott a föld alá tudtak bugolni az emberek (már javították) de ezt tudtuk és addig nem mentünk oda ennyi volt a titok. De több ilyen dolog van a játékban amiről tudsz és el kerülöd..igen a hackeret nem tudod ez így is lesz sokáig.
1 dolgot várok már nagyon nagyon nagyon nagyon régen a FOV (field of view) lehetőséget MW-be. Vicc hogy a CW-ben alapból benne volt.. De már volt róla szó hogy tervezik és remélem minél előbb jönni.
Nagyobb gond a csalóknál a sok gyökér aki csak campel mindenhol.. Megvettem 2 napja az mw-t és csak multi ment, hogy felhúzzam az MW-s fegyvereket. Free-for-all vagyunk 10-n abból 5 campel. (Kocsi mögött/fal mellett/emeleten az ablakba stb. És ugyan ez megy warzone-ba is.
Én általában rebirth-t megyek mert az gyors és intenzív viszonylag, de az is játszhatatlan szinte mert az nekik a játék, hogy campelnek mindenhol. Másik kedvencem amikor meghalnak egy helyen mind 3-n majd újra-újra vagy 3-4x ugyan oda vissza szállnak ahol meghaltak.. (Nem tudom, hogy lehet valakinek ennyi esze ha meghalt már ott 2-3x akkor úgy se fog ott tudni semmit csinálni.) A legszomorúbb az egészbe amikor klán csapat van bent randomon mellettem és akkor is ezt nyomják.
Hogy ON is legyek, az AMAX még mindig baromi jó.
-
Dewo
Topikgazda
A csalók miatt hiába mérgelődni felesleges. Csalók mindig is lesznek amíg ebből pénz jön nekik. Csalásakból a bevétel hatalmas összegek szóval nem most lesz hogy nem találkozunk majd csíterrel a szerveren
Voltak/Vannak bugos helyek mint pld a : Stadium ugye ott a föld alá tudtak bugolni az emberek (már javították) de ezt tudtuk és addig nem mentünk oda ennyi volt a titok. De több ilyen dolog van a játékban amiről tudsz és el kerülöd..igen a hackeret nem tudod ez így is lesz sokáig.
1 dolgot várok már nagyon nagyon nagyon nagyon régen a FOV (field of view) lehetőséget MW-be. Vicc hogy a CW-ben alapból benne volt.. De már volt róla szó hogy tervezik és remélem minél előbb jönni.
-
csákány.
aktív tag
Engem a lag meg a lagkomp idegel konzolon. Ráadásul az elmúlt napokban olyan bugokba futottunk. Egyik körben beszorultam a Prison oldalában ejtőernyővel és ott fulladtam... a másikban a scavenger láda bent volt a hídban downtown és stadion között, aztán a bounty-nkat mutatta teljesen máshol mint ahol volt és egy vicc, hogy szezonok óta van pl. olyan bugom, hogy egy csomó contract-ot nem látok a térképen csak ha bejelöli valaki a csapatból. Ezeket rögzítettem és fel fogom tenni videóban.
Hát igen, én is beleakadtam tegnap a Factory-ban két oszlop közé vagy az oszlopba. Ott vergölődtem vagy 20mp-et mire ki tudtam jönni, szerencsémre az enemy-k nem láttak, hanem éppen futottak el, de nem rajtam múlt, hogy nem haltam meg. Na meg az ablakokon nem lehet rendesen ki-be ugrani, a Heartbeat Sensor csomószor nem mutatja az enemyt stb.
Jah, és megtaláltam a csíter [profilját] - "teljesen hihető" a statja.
Amikor nagy K/D-et ér el egy körben, akkor nagyrészt mindig csak 1-szer hal, mint az esetemben is(elrakják és ezt nem tudja elviselni, aztán bekapcsolja agresszívra a csítet és darál-kb így néz ki ez). -
Xaels
félisten
Már megígértem magamnak párszor, hogy ha legközelebb találkozok egy csalóval, akkor nem húzom fel magam, de az előbb nem sikerült. Plunderban olyan abszurd módon rakott el kb 5-6-szor egy kis puhapöcs-aki gondolom erre veri otthon, hogy majdnem agyvérzést kaptam. Először én nyírtam ki, majd amikor visszajött, jött a feketeleves-rám vadászott. M16-al volt, snipere nem volt, jah és én ghost voltam. Boneyardban bárhova jöttem vissza, azonnal tudta hol vagyok, és ha kidugtam a fejem, gyakorlatilag azonnal haltam. De nem egyszer már a levegőben leszedett 100-200m-ről M16-al úgy, hogy a killcam-ban látszott, hogy szinte minden golyó talál(tudom mire képes az M16-én is használom, de erre nem). Volt, hogy kb. a Boneyard helikopterleszálló mellőli hangártól lelőtt, pedig én a Boneyard-dal szembeni domboldalnál lévő nagy épület tetejére jöttem vissza direkt, hogy majd itt nem halok meg azonnal-hát tévedtem, kinéztem aztán kaptam valamilyen sorozatot és mentem "pihenni". Költse gyógyszerre az összes pénzét az ilyen kis ....

Engem a lag meg a lagkomp idegel konzolon. Ráadásul az elmúlt napokban olyan bugokba futottunk. Egyik körben beszorultam a Prison oldalában ejtőernyővel és ott fulladtam... a másikban a scavenger láda bent volt a hídban downtown és stadion között, aztán a bounty-nkat mutatta teljesen máshol mint ahol volt és egy vicc, hogy szezonok óta van pl. olyan bugom, hogy egy csomó contract-ot nem látok a térképen csak ha bejelöli valaki a csapatból. Ezeket rögzítettem és fel fogom tenni videóban.
-
csákány.
aktív tag
Már megígértem magamnak párszor, hogy ha legközelebb találkozok egy csalóval, akkor nem húzom fel magam, de az előbb nem sikerült. Plunderban olyan abszurd módon rakott el kb 5-6-szor egy kis puhapöcs-aki gondolom erre veri otthon, hogy majdnem agyvérzést kaptam. Először én nyírtam ki, majd amikor visszajött, jött a feketeleves-rám vadászott. M16-al volt, snipere nem volt, jah és én ghost voltam. Boneyardban bárhova jöttem vissza, azonnal tudta hol vagyok, és ha kidugtam a fejem, gyakorlatilag azonnal haltam. De nem egyszer már a levegőben leszedett 100-200m-ről M16-al úgy, hogy a killcam-ban látszott, hogy szinte minden golyó talál(tudom mire képes az M16-én is használom, de erre nem). Volt, hogy kb. a Boneyard helikopterleszálló mellőli hangártól lelőtt, pedig én a Boneyard-dal szembeni domboldalnál lévő nagy épület tetejére jöttem vissza direkt, hogy majd itt nem halok meg azonnal-hát tévedtem, kinéztem aztán kaptam valamilyen sorozatot és mentem "pihenni". Költse gyógyszerre az összes pénzét az ilyen kis ....

-
Chumlee
senior tag
Azt tudom, hogy neki futásból és magasra ha néz a karakter akkor sikerül általában. Viszont van hogy rossz napja van vagy nem tudom.
Másik dolog igen ami idegesítő, hogy az ablakot nem viszi be vagy ha igen akkor meg csak guggolva tudok kimennj rajta.
-
csibe1
veterán
Előfordult velem is párszor. Próbálj meg futásból beugrani.
Néha meg nem tudom az ablakot se betörni elsőre valamiért.
Múltkor a toronyba nem tudtam emiatt bemenni, le is szedett a heli.
-
nitro16
senior tag
Hú ne is mond... még a másik csoportba írtam múltkor, hogy botrányosan szar az audió benne. Természetesen ha én megyek akkor egyből halják de amikor ő van mellettem valahol abból én semmit nem hallok. De rendszeresen nagyobb nevű streamerek is szóvá teszik, hogy "miez" csináljanak már vele valamit. De hát ebből se lesz semmi.
Továbbra is majd jönnek az új battle pass-ok meg bundle-k aztán dől a lové.
-
Chumlee
senior tag
Cw-s scope-ok még most se csillognak? Ennyi idő után se sikerül megoldani? Swiss-be sikerült bele néznem
Az audió meg kabaré. Ma 3x a tracker perk segített , hogy megtudjam amúgy vannak mellettem és nem nem dead silence-t használt az ellenfelem... -
Cs1csó
titán
-
Dewo
Topikgazda
-
Chumlee
senior tag
Hogyan tudnám megoldani, hogy a karakterem az ablakokon egyből beugorjon. Frusztráló, hogy nem egyszer azért halok meg kontrollerrel, mert nem tudok egy ablakon elsőre bemenni. Ezt 5 alkalomból 3x eljátsza a játek.
-
Cs1csó
titán
-
Dewo
Topikgazda
-
Cs1csó
titán
Üdv, nem tudjátok mi lehet a gond, hogy nem halljuk egymást haverral a mikrofonon? Pedig a mikrofon működik mert Facebook messenger-ben tudunk beszélgetni, pár napja még működött a "fejünk felett" ott a hangszóró ikon is a játék betöltése előtt.
-
Dewo
Topikgazda
FOV-ot meg még mindig nem tették be MW-be!
CW-be persze egyből ott volt....
-
csibe1
veterán
-
csákány.
aktív tag
Köszi. Kicsit elfoglalt voltam a napokban, elsiklottam ez az update felett
-
konci79
őstag
Üdv. Egér beállításnál mi befolyásolja azt, hogy mennyire tudom a célon tartani a célkeresztet ?
-
szinesz.bob
senior tag
-
csákány.
aktív tag
Tegnap óta nálam eltűntek az Axial Arms scope szálkeresztjéről a fehér pontok, meg mintha kissebbet nagyítana. Ez valami update, vagy bug? Nálatok is ez a helyzet?
-
Chumlee
senior tag
-
szinesz.bob
senior tag
Emiatt az ingyenes hétvége miatt megint lefossák magukat a szerverek . Tegnap is többször behalt az egész és kidobált . Nem vettek elég darabszámot abból a fostalicska cw-böl , hogy ennyire nyomják az ingyenességet ?
Én örülök neki fegyvert húzni jó!
A zombis rész nem rossz, de sok pénzt nem adnék érte.(max 10 euro) -
jozefgucci1
addikt
Emiatt az ingyenes hétvége miatt megint lefossák magukat a szerverek . Tegnap is többször behalt az egész és kidobált . Nem vettek elég darabszámot abból a fostalicska cw-böl , hogy ennyire nyomják az ingyenességet ?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Asustor NAS
- Yettel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- Fujitsu 27" B27-9 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor - több db - gari számla - állítható magasság
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- Lenovo Thinkpad T14s gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350 - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- új, de karcos Lenovo ThinkCentre Neo 50t // Core i7 12700 // 16GB DDR4// 512GB
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 5th I i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)