Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csákány.
aktív tag
-
csákány.
aktív tag
Számomra inkább azt volt szörnyű hallani, hogy mikre képes a csaló szoftver. Pl.: akár 360 fokban figyel, hogy nagyon durva rásegítést is be lehet állítani, és nagyon finom dolgokat is-amik csak épp annyira segítenek, hogy mindig a csíter jöjjön ki jól egy fight-ból, és hogy ne tűnjön fel a másik félnek hogy csalással győzték le. Szóval aki ésszel használja, azt szinte lehetetlen hogy bannolják. Az viszont jó volt ebben, hogy amikor amikor kicsit furán "raknak el", akkor eddig nagyrészt a pingre meg szervergondokra fogta az ember, most viszont egy kicsit már árnyaltabb a kép.
És így az ember már másképp néz a menő sztrímerekre is, már tudja, hogy náluk miért viselkedik ugyanaz a fegyver kezelhetőbben(norecoil) mint nálad, és hogy sok esetben miért tudják hogy éppen hova kell benézni és honnan fog jönni az enemy.
-
csákány.
aktív tag
Tegnap óta nálam eltűntek az Axial Arms scope szálkeresztjéről a fehér pontok, meg mintha kissebbet nagyítana. Ez valami update, vagy bug? Nálatok is ez a helyzet?
-
csákány.
aktív tag
válasz szinesz.bob #106 üzenetére
Köszi. Kicsit elfoglalt voltam a napokban, elsiklottam ez az update felett
-
csákány.
aktív tag
Már megígértem magamnak párszor, hogy ha legközelebb találkozok egy csalóval, akkor nem húzom fel magam, de az előbb nem sikerült. Plunderban olyan abszurd módon rakott el kb 5-6-szor egy kis puhapöcs-aki gondolom erre veri otthon, hogy majdnem agyvérzést kaptam. Először én nyírtam ki, majd amikor visszajött, jött a feketeleves-rám vadászott. M16-al volt, snipere nem volt, jah és én ghost voltam. Boneyardban bárhova jöttem vissza, azonnal tudta hol vagyok, és ha kidugtam a fejem, gyakorlatilag azonnal haltam. De nem egyszer már a levegőben leszedett 100-200m-ről M16-al úgy, hogy a killcam-ban látszott, hogy szinte minden golyó talál(tudom mire képes az M16-én is használom, de erre nem). Volt, hogy kb. a Boneyard helikopterleszálló mellőli hangártól lelőtt, pedig én a Boneyard-dal szembeni domboldalnál lévő nagy épület tetejére jöttem vissza direkt, hogy majd itt nem halok meg azonnal-hát tévedtem, kinéztem aztán kaptam valamilyen sorozatot és mentem "pihenni". Költse gyógyszerre az összes pénzét az ilyen kis ....
[ Szerkesztve ]
-
csákány.
aktív tag
Hát igen, én is beleakadtam tegnap a Factory-ban két oszlop közé vagy az oszlopba. Ott vergölődtem vagy 20mp-et mire ki tudtam jönni, szerencsémre az enemy-k nem láttak, hanem éppen futottak el, de nem rajtam múlt, hogy nem haltam meg. Na meg az ablakokon nem lehet rendesen ki-be ugrani, a Heartbeat Sensor csomószor nem mutatja az enemyt stb.
Jah, és megtaláltam a csíter [profilját] - "teljesen hihető" a statja.
Amikor nagy K/D-et ér el egy körben, akkor nagyrészt mindig csak 1-szer hal, mint az esetemben is(elrakják és ezt nem tudja elviselni, aztán bekapcsolja agresszívra a csítet és darál-kb így néz ki ez). -
csákány.
aktív tag
Na, ha jól látom, mostantól kötelező a kétlépcsős azonosítás az Activision-COD fiókhoz. Nekem eddig nem volt, de most belépés előtt kierőszakolta a játék. Meglátjuk mennyivel lesz kevesebb cheater.
-
csákány.
aktív tag
Nem hiszem el, már megint összef@sta magát a játék az update után! Scan and Repair nem segít - valami ötlet?!
-
csákány.
aktív tag
Na, ilyenkor szoktam hosszan és válsztékosan káromkodni, amikor a hozzád hasonlók már a levegőben leszednek! Én elvből ritkán élek ezzel a lehetőséggel, és nem is vagyok jó benne, de te nagyon ügyes vagy - gratula!
[ Szerkesztve ]
-
csákány.
aktív tag
Én viszont szinte csak plundert tolok! Összességében sokkal élvezetesebb szerintem mint a BR. Itt is lehet sokféle felfogásban játszani - lehet erőszakosan rusholni, vagy éppen bujdokolva killeket lopni, vagy éppen csak a pénzgyűjtésre menni, elkerülve mindenféle konfrontációt! Attól függ, mi lesz egy plunder meccsből, hogy milyen csapattársakat kapsz! Ki lehet fogni egész jókat is, de van amikor mindenki a saját feje után megy!
#874 Tsebacsi:
Nem lehetetlen plunderban sem fegyvert húzni, igaz hogy türelem kell hozzá a multihoz képest, és Verdansk-ban és Caldera-n is van mindig pár hely, ahol gyakorlatilag TDM van, és még ott van a nyílt multi is. Bizonyos fegyvertípusoknál a gold sem lehetetlen-nekem is van pár, pedig gyerek és egyéb teendők mellett nincs olyan sok időm játszani 40+-osan! -
csákány.
aktív tag
Lehet egy gépről 2 account-al játszani? Kéne a gyereknek csinálnom egy másikat, mert csak rontja az arányomat.
-
csákány.
aktív tag
válasz geckowize #1097 üzenetére
Köszi az infot! Én úgy gondoltam, hogy csinálok másik battlenet fiókot(majd a telepített progit megmutatom neki), meg valószínűleg kell egy másik activision fiók is, vagy nem? Windows bejelentkezést nem terveztem-amúgy jelenleg sincs. Remélem így is müködni fog! Csak azért aggódom, mert nem szeretném, ha bannolnák az eredeti fiókomat, mert kurvára nem csalok, csak a gyerek nagyon szeret bent autózni, helikopterezni stb.
[ Szerkesztve ]
-
csákány.
aktív tag
válasz geckowize #1111 üzenetére
Úgy csináltam, ahogy fentebb leírtam. Nincs + win user, csak másik battlenet és activision account two-factor authentication-nal, és a két fiók összekötve. A gyerekkel meg madarat lehet fogatni, mert most tényleg azt csinál amit akar. Imád villamosozni, helikopterezni, felvonózni, ejtőernyőzni, az egyéb járműveket használni, tornyokra felmászni stb. - nem számít hányszor "nyomják le", mert neki a lövöldözés még csak másodlagos.
-
csákány.
aktív tag
Én nagyrészt plunderezek, és néha rebirth. A kd sosem érdekelt, élvezni akarom a játékot és nem egy sarokban gubbasztani remegve(persze néha ilyen is van), ezért sokszor van hogy egyedül rámegyek teamekre is - kissebb nagyobb sikerrel (persze ez látszik az arányomon is).
És igen, alig várom, hogy este hazaérjek...
-
csákány.
aktív tag
válasz Mentolka #1727 üzenetére
Térképre a (fél)megoldás: Settings - Keyboard & Mouse - Gameplay - Overlays Behaviors - Map Behaviors - Hold. Viszont így sajnos mikor előhozod a map-ot, akkor nem aktív a kurzor - azt egy jobb klikkel kell aktiválni. Ha meg az alatta lévő beállítást, a Map Cursor-t bekapcsolod, akkor a Behavior visszavált Toggle-re. Ez engem is nagyon zavar, mert én is haltam már ez miatt, mert aktív maradt a Map. Szóval.............
[ Szerkesztve ]
-
csákány.
aktív tag
válasz Tsebacsi #1953 üzenetére
Én is arra vártam, de hiába Hát, így ezzel tuti, hogy jóval kevesebben fognak játszani - persze lehet ez is a cél A BR-t én nem élem, a plundert toltam ezerrel. A WZ2 dmz egy sz@r, lehet vele maszatolni, de hosszútávon szerintem érdektelenségbe fog fulladni. Az lenne a legjobb, hogy ha a wz2-ben lenne pluder, vagy valami nagyon hasonló játékmód, mert a hangok azok mégiscsak jobbak, a gunplay sem rossz, a lootolást meg már kezdem megszokni(tény, hogy lassabb).
-
csákány.
aktív tag
Azt hiszem az imént sikerült eléggé felidegesítenem egy teamet DMZ-ben. Egyedül mentem be, hogy csináljam a küldiket. Épp végeztem az LTV felrobbantásával, amikor nem messze már jött a gáz. Futottam a kimenekítési pontra, amikor látom, hogy már ott egy team kocsival és lekérték a helit. Körözgettek, harcoltak a botokkal. Közben utolért a gáz, de rájuk mentem... Az egyiknek nem sikerült eljutnia a heliig - sztem lelőtte egy bot. A másikat a heli mellett lőttem le. A harmadik már bent volt a heliben mikor odaértem. Mivel nem volt sok időm pajzsolni ezért ledownolt, de volt selfem és a heli mellett felszedtem magam, majd visszaugrottam a gépbe, és hasalt állapotában szitává lőttem
Hát, vót' öröm a háznál, azt kell mondjam[ Szerkesztve ]
-
-
csákány.
aktív tag
válasz viperabácsi #2025 üzenetére
Én tegnap lőttem le egy enemy-t a heliben - a #2012-es hozzászólásomban le is írtam. De, nehogy már én érezzem rosszul magam, mert a játékszabályok adta kereteken belül esetleg lelőttem valakit. Gondolom mindegyikünkkel előfordult már, hogy az utolsó utáni pillanatban lőtték le, és bukta a loot-ját. De ez van, egyszer fent - egyszer lent. Teljesen más az, amikor valaki csal, akár lájt'osabb formában is(makro stb.), az a szememben egy ........
-
csákány.
aktív tag
válasz viperabácsi #2031 üzenetére
Ezt elhiszem - ebben nincs vita köztünk. A karma dolgozik azért rendesen, mert ahogy leírtam sikerült egy teamet a helinél egyedül likvidálnom, de pár partyval később meg engem szedett szét egy team, ahogy a teherautó platón vártam a helit - természetesen buktam a küldit, mert nem tudtam kivinni, amit kellett volna.
-
csákány.
aktív tag
Komolyan mondom, a leírásotok alapján olyan mintha nem is ugyanazzal a játékkal játszanánk. Beszéltek itt napi többszöri crash-ről stb.
Nálam még nem crash-elt a játék egyszer sem! Szervergondok - magas ping, laggolás nálam is vannak, na de ennyi crash???
Szerintem nem ártana átgondolni, hogy nem-e valami hardveres gond, vagy esetleg szoftveres probléma(user error) van nálatok!
Én PC-n tolom.[ Szerkesztve ]
-
csákány.
aktív tag
válasz kisselandras #2150 üzenetére
Azt nem állítom, hogy crash nem fordulhat elő (bár nálam még nem volt), de az hogy itt néhány embernél napi többszöri, rendszeres crash van, akkor ott valami egyéb gond lehet - nem a játék. Lehet hogy hardver probléma, vagy egyszerűen csak "kupleráj" van a gépen - összeakadó szoftverek stb.
-
csákány.
aktív tag
válasz Tsebacsi #2156 üzenetére
Pár éve, amikor még aktívan foglalkoztam pc karbantartással és javítással, "mindent is" láttam, csak rendezett ideális szoftverkörnyezetet nem. Nem a topik témájához tartozik, ezért nem fejteném ki bővebben. Röviden, az átlagfelhasználók nagy része nem törekszik arra, minél egyszerűbb és átláthatóbb legyen a szoftverkörnyezet - mindent is feltelepítenek next-next-ok-val(tisztelet a kivételnek). Nem fordítanak elég figyelmet ezek beállítására, melyek nagy része indul windows-al együtt, és még egy csomó háttérben futó szolgáltatásra sem, amelyek nagy részére nincs is szükség. Játék alatt, a háttérben még fut a böngésző és minden féle szir-sz@r. És mivel pc-ről beszélünk - az eltérő hardver és szoftver combó érdekes dolgokat tud csinálni. Főleg úgy, hogy a felhasználó azt hiszi, mert "überbrutál" géppel rendelkezik, azt nem akaszthatja meg semmi...hát pedig DE!
[ Szerkesztve ]
-
csákány.
aktív tag
10 fölé is lehet menni (jelenleg nekem 13 van) úgy, hogy egy contraband fegyverrel bemész-vagy fegyver nélkül, és a kihozott fegyverek valamelyikére a következő körben rárakod a te saját slotos fegyveredet, így az átkerül a conrabandek közé. Ha ezt sokszor így csinálod, akkor növekszik a contraband fegyvereid száma. Hogy mennyi a max, azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
csákány.
aktív tag
Nálam is úgy müködik. És persze, a küldi csere miatt, többször vissza kell menni 9-10-re, de ennél több jó fegyver minek? Az első pár leölt bot valamelyike úgyis dob egy RPK-t, azzal meg már lehet ritkítani az ellent Eleinte én is 2 jó fegyverrel mentem be, de mostanában már szeretek egy fegyverrel vagy fegyver nélkül bemenni - ennek is meg van a varázsa Bár akkor rossz ötlet ez, amikor a másik csapatot túl közel rakja be a játék, és neked még semmid sincsen
-
csákány.
aktív tag
válasz kisselandras #2633 üzenetére
Bizony-bizony egyértelműen használnak valami recoilt befolyásoló dolgot, mert 3:00-tól a VEL 46-nak és a Kastov-74U-nak azokkal a setupokkal jóval nagyobb recoilja lenne. Csak okosan használják, gyakorlatilag alig észrevehető!
-
csákány.
aktív tag
válasz Polllen #2639 üzenetére
Márpedig ő is csal, csak finoman - pont annyira csak, hogy mindig egy kicsivel ő legyen jobb! Rakd már össze azt a setupot és lőjél vele és meglátod! Az M4 setupjában a barrel ad neki recoil control-t a rear grip pedig aiming stability-t és ennyi, de ennek ellenére a fegyvere mégsem ugrál véletlenszerűen horizontálisan - mert azt nem nagyon lehet megfogni, mint a vertikális recoilt!
Ha rárakod az összes létező recoilt jó irányba befolyásoló attachmentet a fegyverre, még akkor is véletlenszerűen elugrik horizontálisan, namármost az övé meg nem, szóval...
És akkor még nem beszéltünk az egyéb csalásokról.A menő streamerek nagy része valószínűleg csal, csak finoman és okosan!
[ Szerkesztve ]
-
csákány.
aktív tag
válasz Polllen #2642 üzenetére
Nincs meg a multi, de ennek ellenére, ki van húzva az összes AR, összes SMG(még a VEL 46 is), 2 BR, 2 LMG, 3 MR és 4 SR. Szóval azért egy kicsit képben vagyok.
Nem tudom min játszol, én pc-n. Konzolon, ha jól sejtem van minimális recoil control is(javítsatok ki, ha tévedek).
De látom nem volt meg a a mondandóm lényege. A vertikális recoilt kis gyakorlással könnyű megfogni, mert lövés közben kicsit húzod le az egeret és kész. De véletlenszerű horizontálisat hogy fogod meg???[ Szerkesztve ]
-
csákány.
aktív tag
válasz Polllen #2646 üzenetére
Ha érted mire gondolok a horizontális recoillal kapcsolatban, és megnézed az iménti videót, akkor rájössz, hogy csal, hiszen az övé 1 recoilt befolyásoló attachmenttel sem ugyanúgy viselkedik mint a tiéd - nem ugrál, jobbra vagy balra. Márpedig azt senki sem tudja előre, hogy hányadik golyó után ugrik egyet a fegyver jobbra vagy balra! Ha gondolod szúrj be ide egy képet VEL 46 setupodról és egy videót, hogy milyen recoilod van.
[ Szerkesztve ]
-
-
csákány.
aktív tag
Új gépet építek, és lenne két kérdésem:
-Windows 11-ben gondolkodok, és az lenne a kérdésem, hogy van-e bármi probléma, anomália a W11 és a Warzone 2 viszonylatában?
-Az új gépre át lehet-e vinni a Warzone mappát, hogy ne kelljen letölteni újra az egész játékot? -
csákány.
aktív tag
Nem tudom, hogy mi van ma este, de ennyi 1-es szintű emberkével még nem találkoztam. Nem egy olyan party volt, hogy rajtam kívül minden csapattársam az volt! Talán féláras az account az EngineOwning-nál, vagy mi a fax' Plunder amúgy.
-
csákány.
aktív tag
válasz juliensorel #3053 üzenetére
Eddig én annyira nem figyelgettem a társaim szintjét, de tegnap este azt nem lehetett nem észrevenni, hogy rajtam kívül mindenki egyes szintű - és nem is egyszer fordult elő!
Eddig én is DMZ-ztem(már egészen megkedveltem ezt a játékmódot), de mivel "ősPlunderes" vagyok - kezdettől inkább azt nyomom, mint a BR-t - ezért most hogy újra van, inkább azzal játszom!
Én perpill' 531-en vagyok, és a plunder K/D-em is 1,07(volt több is, csak, csak néha elvisz a vérem) - szóval nem vagyok igazán jó játékos, de persze azért kezdő sem!
Szóval ezért volt furcsa a tegnapi matchmaking.[ Szerkesztve ]
-
csákány.
aktív tag
-
-
csákány.
aktív tag
Srácok - bár nem vagyok topikgazda - de szerintem hanyagolnunk kellene ezt a csalós dolgot, mert elég fagyos lett itt a hangulat a topikban!
Valamilyen szinten nekem is részem volt abban, hogy ez elkezdődött, viszont nem szeretném, hogy most csak a "sárdobálás"-on legyen a hangsúly itt!
Természetesen a csalókat továbbra is elítélem! És azt hiszem, hogy a tisztán játszó játékosoknak meg van a (negatív) véleménye róluk! De ők valamiért elindultak azon az úton, és nem hiszem, hogy most a mi felháborodásunk miatt letérnének róla - szóval felesleges papolni, szembesíteni őket ezzel!
Jó játékot mindenkinek!Más: Azért a Plundert jól elrejtették - előbb be kell lépni a Warzone Ranked Play-be, aztán onnan kilépéskor dobja fel azt a menüt, ahonnan elérhető
[ Szerkesztve ]
-
csákány.
aktív tag
Ma véletlenül találtam rá ennek a csávónak a videóira. Pl. ebben a videójában, de a többiben is látszik, hogy csaló - aimbotot biztos, de még kitudja mi mást is használ - és még streameli is! Kérdem én, egy olyan ember aki tisztán játszik(még csak egy macro-m sem volt soha), nem lehet ezeket a f@ssz...kat örökre kitiltani??? Hiába van benne annyi órám, közben rengeteg fejlődés, fegyver beállítási ismeret, ha jön egy ilyen hulladék és legyaláz, utána meg teleélvezi a kínai gamer székét, hogy ő milyen jó játékos!
[ Szerkesztve ]
-
csákány.
aktív tag
válasz juliensorel #3367 üzenetére
Az általam linkelt csávó nem nagyon gyanús, hanem tuti csaló, ráadásul a butábbik fajtából, mert nála az aimbot érzékenysége fel van nyomva rendesen, és így egyértelműen látszik, hogy csal, és még wallhacket is használ!
Az általad linkelt figura is csal szerintem, bár nála az aimbot nincs olyan érzékenyre állítva mint az előzőnél, de wallhacket ő is használ, mert érdekes, hogy mindig azonnal tudja hogy hol az enemy, legtöbbször jó fele fordul, jó fele megy.
És akkor még meg sem említettem a fegyver recoilt, mert az valahogy ezeknél a "streamereknél" mindig sokkal kissebb. Persze megmagyarázzák, hogy ők jobban le tudják tartani, persze ebben még lehet is valami - a sok óra játék után, de akkor sem lenne akkora a különbség! AR-el 50+m-re sokszor úgy lőnek mint ha lézerfegyverük lenne, és ha olyankor még mellé megnézed a fegyverösszeállítást is, akkor rájössz, hogy csalnak, mert ha te ugyanúgy összeállítod a fegyvert, neked totál másképp fog viselkedni. Persze most már rá lehet fogni a weapon tuningra is, mert annak az értékei nem látszanak, ha a sima fegyverösszeállítást megmutatják!
Szóval nehéz helyzetben vannak a tisztán játszó COD-osok!#3368BerserkGuts: "nem tudják már szűrni se" - ez valamilyen szinten érthető. Én azt nem értem, hogy a ricochet mellett nincs egy team, aki keres youtubon, streamekben, statokban csalókat, egyértelműen kiugró eredményeket, és azonnal tiltja? Tudom, hogy a kiadó sajnos nem érdekelt a csalók leleplezésében, mert ők is pénzt hoznak, ezért vannak sokszor csak látszatintézkedések!
[ Szerkesztve ]
-
csákány.
aktív tag
válasz BerserkGuts #3371 üzenetére
Nem rossz az FTAC Ripper, de eléggé lassítja a mozgást - mostanában ritkán használom. Jó az a setup, ha távolra lövöldözöl(bár oda sniper való) és van időd elővenni, de ha esetleg kicsit közelebb van az enemy, akkor akkor ilyen ads-el és sprint to fire értékekkel nem lesz esélyed.
Ha nem titkos, megmutatnád a te bevált M13B setupod?
-
csákány.
aktív tag
válasz juliensorel #3373 üzenetére
Régebben én is majdnem minden AR-re ráraktam a legnagyobb barrel-t és tárat, egy VLK 4.0 optic-ot, pl. Harbinger D20 muzzle-t és egy FTAC Ripper 56 underbarrel-t. Ez szép és jó igazán távolra, ahol van időd elővenni és nyugodtan használni, de közelebb lévő enemy-nél nem nagyon lesz időd használni(oké, arra tudom, hogy smg kell), és még a mozgás is lassabb vele.
Manapság inkább a sniper support jellegű fegyvereket favorizálom, amik közelre és távolra is jók valamilyen szinten. Próbálom úgy összeállítani a fegyvereket, hogy úgy növeljem a bullet velocity-t és a ranget, hogy közben a mozgást érdemben ne lassítsam, és még pontos is legyen! Az optic-nál fontos nálam, hogy azért valamit nagyítson is, és ne takarjon ki sokat a látótérből! Szóval mindezen szempontok figyelembevételével nem egyszerű összeállítani egy fegyvert, de törekszem rá! Amúgy meg mindenkinek más a játékstílusa és ezzel együtt a szempontjai is.
Mostanában ezt az M13B-t próbálgatom:#3374Glaz-dozfhut: én is kíváncsi lennék rá, hogy ki volt az!
#3375BerserkGuts: próbáld ki a fenti setupomat - egész pontosnak mondanám, viszont inkább középtávra van. Ja, és ha esetleg az optic-ot lecseréled egy AIM OP-V4-re, akkor még pontosabbnak tűnik a kisebb visual recoil miatt.
[ Szerkesztve ]
-
csákány.
aktív tag
nggabi és Glaz-dozfhut:
Teljes tisztelettel, és jóindulattal írom, hogy nem nagyon értem ezt a sírást a Caldera miatt. Persze, vagyunk még itt páran, akiknek kellemes és nosztalgikus emlékei vannak a Calderáról, Rebirthről vagy akár Verdanskról is! És bár ez valójában egy új játék, de szokható és nem rosszabb mint az elődei, sőt bizonyos dolgokban jobb pl. fegyverhangokban vagy a mozgások hangjában - végre lehet hallani, hogy honnan jön az enemy, vagy az épített fegyveredet egyből tudod tesztelni a lőtéren, nem kell gamet indítani hozzá stb. Nyilván sokunknak hiányzik a slide cancel és a lootolás is más - lassabb, de ez mind szokható és jónéhány probléma is megmaradt pl. szervergondok, egyéb bugok, csalók és az operátor skinek is egyre őrültebbek - bár ez szubjektív. De összességében megmaradt ugyanaz a COD érzés! Az élet egy folyamatos változás - ha lemaradsz, kimaradsz! -
csákány.
aktív tag
Ezt az optikás példádat nem nagyon értem, mert itt sincs másképpen mint régen - hogy az enemy éppen kitűnik-e a környezetből, az nagyrészt a skinjén múlik, hogy te éppen milyen fegyóval mész rá és azon van-e optika vagy nincs, az meg rajtad múlik, és hogy a fight közben melyikőtök hogyan mozog és ki jön ki győztesen az az egyéni skilleken múlik(ha csak nem csaló) - csakúgy mint eddig! Az operátor skinek egyre őrültebbek és színesebbek, szóval az a legkissebb gond az, hogy meglátod-e az enemyt!
És ha már realisztikusság...ez egy játék, csak némileg realisztikus - mind a környezet és mind az egyéb dolgok! Én nem vagyok mai gyerek, még voltam katona(lőttem AK-val, PKM-géppuskával, RPG-vel, dobtam kézigránátot, használtam gázálarcot stb.), és ha azt hiszed, hogy a valóságban ilyen gyorsan váltasz fegyvert, vagy ilyen gyorsan tartasz célra, vagy sorozatlövéskor csak ekkora recoilja van egy fegyvernek, vagy ilyen súlyú fegyverekkel tartósan tudsz futni, vagy netán ilyen slide cancel féle mozgást tudsz kivitelezni, vagy a katonák bakkecskeként ugrálnak a csatatéren fegyverrel a kezükben, akkor óriási tévedésben vagy! A slide cancel elvételével és a lootolás lassításával pont hogy realisztikusabb lett a játék! Nyilván a készítők próbálnak egyensúlyozni a realisztikusság és a játszhatóság határán!
Szóval szerintem tedd félre az előítéletedet és nyomjad ezerrel - meglátod, megszereted! Ha viszont mégsem így lenne, akkor szimplán csak nem kell játszani vele, és panaszkodni meg végképp felesleges - az élet megy tovább![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Így készül egy Earfun headset
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL9
- Virpil VPC WarBRD Base + WarBRD Grip
- FUJITSU ESPRIMO E500 E85+ SFF /I3 - 8GB DDR3 - 128GB SSD/ WIN10 PRO - 15mp bootidő UTOLSÓ DB !
- Xiaomi 14T Pro
- GAMER / KONZOL MÉRETŰ (ITX)-PC /I5 8600-6MAG- ASUS ROG WIFI-BT-16GB DDR4 -RX6600-8GB-DDR6 -1TB SSD/!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest