Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz Grave_444 #2196 üzenetére
RendererWorkerCount érték átállítása nem segítene neki vajon?
javasolni csak azért nem mertem, mert bár magamnak átállítottam 4-re... de olvastam olyat is, hogy nem szeretik az ilyen mókolásokat
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Grave_444
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #2195 üzenetére
Inkább ez baromi kevés infó számunkra, így nehéz bármit javasolni.
Szerintem a hardvernek elégnek kéne lennie, kérdés hogy vannak beálíltva a cpu igényes dolgok.[ Szerkesztve ]
-
válasz kisselandras #2192 üzenetére
ha ezek után sem éri el a kívánt fps értéket, akkor el kell gondolkodni a cpu+alaplap+ram cserén, szerintem az a 2.generációs ryzen már elég karcsú lesz...
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Grave_444
nagyúr
Valami rosszul van beállítva.
-
konci79
őstag
Mondjuk az se mindegy milyen a frissítés/felbontás amin ennyit tud .
-
Grave_444
nagyúr
válasz kisselandras #2190 üzenetére
[link]
Majd írj hogy sikerült, értelemszerűen nem kell az élsimítást és a textúrákat sem ultrára tenni.
"display fülön dynamic resolution"[ Szerkesztve ]
-
kisselandras
senior tag
Valaki tudd egy jó grafikai beállítástSAPPHIRE - RX580 8GB ra? havernak vettem egyet itt az oldalon de nem éri el még 60 fps t se csak 37 -40 et ryzen2700x/ 3200 mhz rampár 16 gb vanneki plusz ssd
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
phoenix64
őstag
Nekem el se indul most. Rányomok steamen h play, aztán semmi, meg se nyikkan. Újratelepítettem, csináltam egy pár fixet is amiket írtak, de semmi. Ezért a játékért még az ingyen is sok...
-
BaLee
addikt
Tegnap találkoztam egy autós rambóval. PUBG-ben ez a dolog divat meg egész jól működik, itt viszonylag könnyű szétkapni a nem páncélozott kocsikat de a csávó elég jól nyomta. Egyedül volt a kocsiban, ülőpozíciót váltott menet közben és úgy lőtt meg megpróbált elütni ami nem sikerült neki de mindig úgy ugrott ki, hogy az autó fedezéket biztosított neki. Végignéztem a meccsét, ügyesen játszott, utánam még vagy 10 embert lelőtt végül egy másik ügyes játékos lőtte ki akimboval a végső 1v1-ben.
Nem gondoltam, hogy itt is ilyen hatékonyan lehet ezt a járműves harcot művelni ráadásul egyedül.
-
Acheron
őstag
MWII topic, Campaign, multi és WZ2 vegyesen.
-
csibe1
addikt
válasz st3v3np3t3r #2180 üzenetére
Láttam, és ennek ellenére szajkózzák jónéhányan, hogy márpedig csalók nincsenek...
Amíg ekkora pénz van a csalások gyártásában, a kimaxolt accok eladásában, nem is fog változni a helyzet." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Gondolom ezt a videót nem kell bemutatni, egyik nagytudású warzone-os játékosnak sem YT videó
Mielött bárki aggódna,hogy idővel letörölnék, nekem offline megvan Archívumban... Sajnos nagyon lesújtó amit a csávó mond... és hajlok afelé, hogy ne kételkedjek egyetlen szavában sem...[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
bepken
veterán
mi már nem is nagyon szoktunk éppen emiatt exfil pontra menni... kimentünk egy túszt inkább, ott max észreveszik a helikoptert, de legalább nem jelzi a map, hogy jön
egyébként ez a "request to join enemy squad" működött már valakinek? én egyszer próbáltam lengetni a "fehér zászlót" solo-ban, de sajnos nem jött össze
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
csibe1
addikt
válasz kisselandras #2176 üzenetére
Hiába mondanám, ő meg pár társa jobban tudják, szokás szerint.
Nem éri meg miattuk koptatni a billentyűzetet. Akármit is szednek adhatnának belőle, néha jól jönne az a cucc." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
kisselandras
senior tag
Hát mai nap láttam élőben is egyik ismert warzonos srácok twichen is közvetítenek meg tiktokon is s élőben kaptak le nem is egyet szóval annak a nagytudásunak uzenném kapcsolja ki a chetat magánál ha még tényleg nem találkozót velük akkor vagy ase tudja mi a csaló szinonimája 😂
Pszt említsd meg neki mikor elsőnek meg jelent a játék már akkor indult a ban hullám ha jól rémlik 24 ezer fiókot banoltakPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
csibe1
addikt
válasz st3v3np3t3r #2173 üzenetére
A másik topikban megmondták a tutit: csalók márpedig nincsenek, mert a nagytudású kolléga állítása szerint nem találkozott egy csalóval sem...
Érdekes, akkor mindenki hallucinál amikor csalót lát, a streamerek is?
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
válasz kisselandras #2165 üzenetére
Azzal nincs gond, inkább a nyanvadt cheaterekkel kezdene valamit az Activision, mert tönkrevágják a játékélményt, rohadt bosszantó tud lenni, hogy egy vagy több cheater miatt van bukva a kimentés, vagy éppen a küldi...
Én személy szerint nagyon elítélem a csaló játékosok minden formáját, akkor is ha barát,akkor is ha ismerős, akkor is ha vadidegen
-
Redneck
nagyúr
válasz kisselandras #2169 üzenetére
Ez DMZ módban megy? Én még csak pár kört mentem, de a squadon kívül, csak NPC-kkel találkoztam.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
kisselandras
senior tag
-
Warzoz
senior tag
Megelőző lerohanást kell alkalmazni. Egyszer-kétszer bevált már.
(Most például pont megelőzték a megelőző lerohanást... )[ Szerkesztve ]
-
zozika84
őstag
Ez van, amikor a CoD közösségnek akarnak lassab, taktikusabb játékmódot bemutatni
Tisztelet a kevés értelmes kivételnek.PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
juve600
nagyúr
sok a vérpistike
-
kisselandras
senior tag
Divatba jött játékban az hogy le rohanjuk a másikat a pályán 10 másodperc alatt plusz mikor ki akarsz menekülni ott várnak a köcsögök
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
GoTReX
őstag
válasz kisselandras #2162 üzenetére
Azt még nem is próbáltam megmondom őszintén
XBOX ID: GoTReX #4839
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Keresek játékos társakat WarZonera (Xbox). Szeretném kipróbálni milyen lehet normális csapatmunkával, mikrofonnal. Más játék is képbe jöhet természetesen.XBOX ID: GoTReX #4839
-
kisselandras
senior tag
válasz ScomComputer #2157 üzenetére
Utolsó vit mindent én se láttam hol van az ember
Játékban is ugyan ez vanPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
csákány.
aktív tag
válasz Tsebacsi #2156 üzenetére
Pár éve, amikor még aktívan foglalkoztam pc karbantartással és javítással, "mindent is" láttam, csak rendezett ideális szoftverkörnyezetet nem. Nem a topik témájához tartozik, ezért nem fejteném ki bővebben. Röviden, az átlagfelhasználók nagy része nem törekszik arra, minél egyszerűbb és átláthatóbb legyen a szoftverkörnyezet - mindent is feltelepítenek next-next-ok-val(tisztelet a kivételnek). Nem fordítanak elég figyelmet ezek beállítására, melyek nagy része indul windows-al együtt, és még egy csomó háttérben futó szolgáltatásra sem, amelyek nagy részére nincs is szükség. Játék alatt, a háttérben még fut a böngésző és minden féle szir-sz@r. És mivel pc-ről beszélünk - az eltérő hardver és szoftver combó érdekes dolgokat tud csinálni. Főleg úgy, hogy a felhasználó azt hiszi, mert "überbrutál" géppel rendelkezik, azt nem akaszthatja meg semmi...hát pedig DE!
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz ScomComputer #2157 üzenetére
Izé, nem is tudom miért nem vagyok ezen meglepődve.
Aztán csodálkoznak ha megy az anyázás mindenhol.
Egy darabig lehet a konzolos aim assistra fogni a dolgokat, de az sem bír el mindent." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
ScomComputer
veterán
[link] ..
-
Redneck
nagyúr
DMZ miatt felraktam a gamet, és egész jó. 60Hz VRR módban toltam, Fidelity CAS-t bekapcsolva 40-re. Ki akartam próbálni a 120Hz VRR módot is, de fekete képernyőt kaptam már a menüben is. Sima VRR nélküli 120Hz-cel működik.
Ez valami bug, vagy mi lehet a gond?Series X + TCL C728 TV
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
bepken
veterán
válasz csákány. #2149 üzenetére
azt hiszem, akkor kaptam crasht többször is, amikor pl meccsekeresésre nyomva párhuzamosan rám írt valaki Steam-en (Steam átfedést kikapcsoltam, azóta nyilván ilyen nem volt)
illetve egyszer volt egy olyan crash is, hogy azt írta ki vagyok jelentkezve Steam-en...valami net hiba lehetett valóban, hiszen dc is jelzett, hogy újracsatlakoztam a szobába. na de akkor is....ezen crashel maga a játék? más multikban ilyenkor legrosszabb esetben kivág főmenübe, ahonnan vissza tudsz csatlakozni (vagy normális esetben ki se dob csak mondjuk fél perc múlva)
mindegy én sem tartom ezt annyira veszélyesnek azért.... nyilván szebben nézett volna ki, ha egyből hibák nélkül jött volna ki, de ez van.
-
csákány.
aktív tag
válasz kisselandras #2150 üzenetére
Azt nem állítom, hogy crash nem fordulhat elő (bár nálam még nem volt), de az hogy itt néhány embernél napi többszöri, rendszeres crash van, akkor ott valami egyéb gond lehet - nem a játék. Lehet hogy hardver probléma, vagy egyszerűen csak "kupleráj" van a gépen - összeakadó szoftverek stb.
-
csákány.
aktív tag
Komolyan mondom, a leírásotok alapján olyan mintha nem is ugyanazzal a játékkal játszanánk. Beszéltek itt napi többszöri crash-ről stb.
Nálam még nem crash-elt a játék egyszer sem! Szervergondok - magas ping, laggolás nálam is vannak, na de ennyi crash???
Szerintem nem ártana átgondolni, hogy nem-e valami hardveres gond, vagy esetleg szoftveres probléma(user error) van nálatok!
Én PC-n tolom.[ Szerkesztve ]
-
kisselandras
senior tag
Segítsetek már kicsit
Játékon belül hol találom az adott felhasználó tiltást többet nem szeretnék több agyhalot idiótával játszani 1 Ben tudom merre van de itt nem találom az istenért sePiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
tupacamaru
veterán
válasz Tsebacsi #2146 üzenetére
Nekem már volt, hogy a töltőképernyőn kidobott.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
nagyúr
válasz Találtgyerek #2145 üzenetére
Egyik sincs. A jelenség random, az elmúlt napokban kevés volt, de pl. tegnap kimondottan sok, és szinte mindig game crash nem szerver leállás vagy hasonlók, olyan eddig talán 1x volt és akkor meg is maradtak a lootok/fegyverek.
Feltettem este az új nvidia drivert, nem tudom segít-e a dolgon…Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
-
Estét, hát nem tudom mi van a WZ2/DMZvel, de ma késő délután óta 6szor fagyott ki nekem játék, bukva minden lootom
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Irtó sok crash van ma DMZ-ben, főleg az első kör vége felé, 3-5 perc körül elég gyakran kidob hibával ez a szar...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz phoenix64 #2134 üzenetére
Olyan módon ismerős, még a '19-es játék kampány módjában tapasztaltam, de egész más felállásban. A hardverek voltak mások. RTX 2060 Super, az maradt a mai napig, de i7 9700k-val megállt egy-egy másodpercekre a játék, de nem olyan sűrűn. Processzor cserével megszűnt. De a lényeg, hogy a te videókártyád hanyományosan erősebb, az azonos árkategóriájú nvidiánál. Hogy a második részére most mennyire igaz ez a képlet, nem tudom. A VGA-nak elég kell lennie.
- Glaz-doz-fhut -
-
phoenix64
őstag
Sziasztok!
Vettem egy RX 5700 XT-t, viszont játszhatatlan a játék... Pár másodpercenként megfagy teljesen a kép. Tavaly uaezzel a konfiggal a warzone 1 ment gond nélkül egy RX 580-al. Ryzen 5 1500X + 16GB RAM + most ez az RX 5700 XT... Járt már valaki hasonlóan? Van rá bármi megoldás?
-
bepken
veterán
DMZ soloban akkor is húzom az adott fegyvert, ha mondjuk talált M4 segítségét igénybe véve gyilkolászok npc-ket fél órán át, majd megmurdálok?
[ Szerkesztve ]
-
Találtgyerek
veterán
válasz kisselandras #2129 üzenetére
Játssz egy kicsit valami mással! El kell engedni ilyenkor kicsit, mert megutálod a játékot.
06-3o/9759I39
-
BaLee
addikt
válasz kisselandras #2129 üzenetére
Engem az szokott sokkolni, hogy sz*rrá lövöm a csávót, lelövöm róla a 3 platet, rohanok utána majd lőjük egymást és az esetek 90%-ban én halok meg 3 plattel. De miért?
A másik meg, hogy tegnap is már végjátékban, kiugrok az ablakon, futnék a körbe, mellettem lévő házban a csávó úgy lőtt le, hogy sorozatlövéssel kb. 3 golyóból haltam.
Nekem ez valahogy sehogy nem jön össze, van még mit tanulnom az biztos... -
kisselandras
senior tag
Ebbe a kibaszott játékban egyre több a csaló nem hiszem el hogy egy egész kibaszott tár kevés beléjük s vigan leszednek minket ez már kész vicc kategória dmz ben
Ide még a xanax is kevés[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz st3v3np3t3r #2127 üzenetére
Erről a "Gyurcsány Feri" nevű csókát kellene megkérdezni, hogy pontosan mi a helyzet; mert ő ezt elsőkézből tudja.
Amúgy nem hallottam róla, hogy bármelyik nagy csíteroldal bezárt volna.
Másrészt a hw bant már tavaly is ki tudták játszani, szóval akkor ezzel sincsenek előbbre." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
valamelyik online játéknál ezt a ban módot alkalmazzák, blokkolják a full hw-t így ban után semmilyen accounttal nem lehet a gépen játszani... és ahhoz, hogy újra tudjon accountot csinálni, teljesen új hardver kell mindenből...
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz st3v3np3t3r #2117 üzenetére
Sokra nem mennek vele, másnap már ugyanúgy játszik; másik accal, ugyanazon a gépen.
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
kisselandras
senior tag
válasz Találtgyerek #2113 üzenetére
Hát még 100 se éri meg még az rpg se ölné meg
#2115Tsebacsi ezek az ilyenek élvezik ezt nem tudom mi értelme globál bant adnék az ilyeneknek semmi mást
-
bepken
veterán
válasz geckowize #2122 üzenetére
megoldódott azzal, hogy letöltöttem én is Steam-en keresztül ott már fel tudtam őket venni és tudtuk is tolni. de ja, valószínűleg csak annyi volt, hogy ott is külön fel kellett volna venni őket activision ID alapján. mindegy mostmár
a VRAM zabálás oka is meglett végül szerintem, az explorer.exe evett meg majdnem 1 giga VRAM-ot (feladatkezelőben nyomtam neki egy újraindítást, utána már rendben van)
illetve az is meglett segítséggel, hogy hol látom, mi mennyi VRAM-ot eszik
szóval mostmár csak játszani kell
-
bepken
veterán
válasz geckowize #2118 üzenetére
nem kizárt, hogy én nem csináltam meg valamit, amit meg kellett volna....én utoljára még beta alatt indítottam el a játékot, akkor egyik haver sem izgult rá én meg egyedül nem tolom random emberekkel. (ez még battle.net kliensen keresztül)
aztán ma látom, hogy 3 haver Steam-en játszik együtt, gondoltam elindítom akkor én is...erre nézem, hogy nincs online 1 barátom sem. értsd: battle.net kliensben nem volt online senki, Steam kliensben ugye láttam őket.számomra is fura ez a crossplatform tekintetében....de na
egyébként az alap problémát most úgy kerültem ki, hogy levettem mindent a francba minimumra.....így kb feleannyi VRAM-ot fogyaszt maga a játék és elférek a 4GB alatt (amit nem értek, hogy korábban is ugyanezek a háttérprogramok futottak és akkor medium beállításokkal toltam) - arról van esetleg valami infó, hogy milyen beállítások zabálnak leginkább VRAM-ot?
-
geckowize
őstag
válasz st3v3np3t3r #2117 üzenetére
Szia,
Kétlem, mert akkor miért engedett másik accon 2 hónapig wz1-ezni ugyanazzal a géppel?
-
Warzoz
senior tag
Eddig 2 kört mentem az előbb. Mindkét körben annyi történt, hogy a spawnolásunktól számított 2 percben levadászott minket egy másik csapat játékos.
-
geckowize
őstag
Szia,
A linkelt hsz-ben azt írod, hogy "lényeg, hogy konkrétan így tudunk csak haverokkal játszani, mert mindenki más ott töltötte le ", ez tényleg igaz, hogy Battle.net-es nem tud Steam-essel egy partyba menni? Elég hülyén hangzik, tekintve, hogy mi PC-sekként gyakran játszunk PS4 és PS5 playerekkel egy partyban..
-
-
nagyúr
válasz kisselandras #2112 üzenetére
Azmi hallod... Rohadjon el az ilyen a székében ülve...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
bepken
veterán
sziasztok!
VGA topikban már rákérdeztem, de hátha itt hamarabb kapok segítséget
adott egy RX580 4GB kártya, ami egyébként elviekben bírná - bizonyos kompromisszumokkal persze - azonban a VRAM annyira maxon pörög, hogy szerintem emiatt elég komoly laggolást tapasztalok... erre tudtok valami megoldást?
-
Találtgyerek
veterán
válasz kisselandras #2112 üzenetére
Ide több kell, mint 50. Ebben nem tudom mit élvez a csaló játékos, de egészségére!
06-3o/9759I39
-
kisselandras
senior tag
válasz Találtgyerek #2111 üzenetére
Még az is kevés beléjük beszarás meg is találtam tiktokon [szemét]
-
Találtgyerek
veterán
válasz kisselandras #2110 üzenetére
50 lőszeres fegyver nélkül el sem mozdulok.
Azzal lehet itt csak biztosra menni.
Vagy RPG.06-3o/9759I39
-
kisselandras
senior tag
Ez itt a baj nagy a pálya pedig lehetne nagyobb a távolság
#2103BaLee hát nem tudom de ez valahogy nem lesz jó
ahogy észre vettem lassan már egy tár se elég ebbe a sok buziba s itt nem a botokról van most szó
-
geckowize
őstag
#2106 ScomComputer,
#2107 Bubaaa: Akkor az MW2019/WZ1 permabanom még mindig egy talány számomra, mivel az MSI AB-re tippeltem, de mindegy, már lenyeltem a 2,5 év grind + ~100 EUR losst...Viszont akkor ennél az MWII/WZ2.0 shadowbannál most arra tudok gondolni, hogy sértődött playerek mass reportoltak, csak éppen nem offensive name miatt, mint ahogy haveromat (Adii159 volt a nickje, az aztán nagyon offensive tényleg...), hanem a cheatinget pipálták ki a report formon és ez már shadowbant eredményez... Tehát tök jó, hogy ha végre jól játszol, akkor az a jutalmad, hogy vagy az SBMM büntet 5-6 meccsen keresztül, vagy mass-reportolnak és kapsz egy shadowbant, gratulálok Activision!
Azt sem gondolom, hogy IP vagy hardver ID alapján járt a ban, mivel WZ1-gyel a main accom permabanja után 2 hónapig tesóm accján problémamentesen játszottam ugyanezzel a géppel.
-
cintula187
addikt
Atyaég az imént akkora lag volt hogy szerepet váltottam csapat társsal aki visszaesett aztán odébb tértem vissza a testembe és server disconnect. Derék
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
ScomComputer
veterán
válasz geckowize #2105 üzenetére
Nem tudom mi lehet nálad,de nekem van egy nagy WZ-s barátom,ő nagy kocka,nála minden IS fut amiket írták..Sőt még reshade is van,mert neki úgy jó saját jó éles lumasharp-al...több száz órát tolt már bele az új wz2.0-ba is...semmi baja nem volt soha...
"Logitech G Hubot használok"...ő is használ ilyet,szóval ahogy írod tuti nem ez...
Érdekes a dolog na.. -
geckowize
őstag
válasz geckowize #1498 üzenetére
Előzmény:
Lásd a hsz, amire válaszolok, röviden: indokolatlanul permabannoltak MW2019/WZ1-ből kb. 3 hónapja, így 2,5 év grind és kb 100 EUR érték kuka.Így MWII/WZ2.0-nál már nagyon óvatosan, direkt figyeltem, hogy ne menjen az MSI Afterburner, se RTSS, se Intelligent Standby List Cleaner, se nem mókoltam semmilyen Documents-beli konfig fájllal, mégis kaptam egy shadowbant MWII/WZ2.0-ra...
Logitech G Hubot használok az egerem miatt, de haverom is használ és neki semmilyen banja sincs.
Akinek nehezen talál meccset és lealázzák a görcsök, érdemes lecsekkolni az Activision Support Appeal A Ban oldalán.
-
geckowize
őstag
Szerintem egy háttérfunkció nélküli UI element, aminek nem kéne ott lennie, csak senki nem fogja fixálni, mert
a) nincs QA-s aki észrevette
b) nem vesztenek vele zsetont
c) playerek nem tudják exploitolni hogy gyorsabban húzzák a fegyvert mint a "prémium" MP-ben
d) all of the aboveDe azok után, hogy az XP tokenekhez nem sikerült nagyon bonyolult visszaszámlálót beépíteni, szerintem ne is csodálkozzunk ilyeneken...
-
BaLee
addikt
válasz kisselandras #2099 üzenetére
Ahogy múltkor észrevettem volt amikor csak 100-150m-re...
-
Warzoz
senior tag
válasz kisselandras #2099 üzenetére
Olyan messze, hogy mielőtt eljutnék az első épületig, vagy mobig, akitől elvenném a fegyverét, a szomszédba spawnolt komák kiszednek csipával. Ez egyre gyakrabban fordul elő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- OpenWRT topic
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szólánc.
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest