Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Nem lehet, hogy Fennec-ből nem az alap fegyvert hanem egy blueprintjét pimpelted fel?
Nekem volt pár olyan custom modom elmentve, ami blueprinten alapult, nem alap fegyveren, és azokból meztelen M4 lett WZ-ben, multiban meg bebugol és a loadoutját kiválasztva egyszerűen nincs fegyver az operator kezében (secondary működik).
-
BaLee
addikt
Az mitől függ, hogy a buy stationnél vásárolható fegyvereken milyen felszerelés van? Vettem már M13B-t, Kastov 762-t is és olyasmi felszerelés volt rajtuk mint amiket én loadoutban beállítottam, tegnap vettem egy Fenec-et és egy szűr gyári, 0 módosítással rendelkező fegyót kaptam...
-
BaLee
addikt
Tegnap volt egy érdekes tapasztalásom, bár valószínűleg csak nem ismertem a játékot.
Szóval lelőttek amikor már csak ~25-en éltek, épp nem siettem sehova szóval néztem tovább a csávót, majd pár perc múlva kiírta, hogy all operator will redeploy vagy valami ilyesmit és már jöttem is vissza ejtőernyővel, pedig már előtte a gulagban is meghaltam. Odamentem a hullámhoz, elég jó felszerelést össze tudtam még szedni.
Eddig azt hittem ez csak azokra vonatkozik akik még játékban vannak és meghalnak a felirat visszaszámlálása alatt... -
nesh_019
senior tag
[link]
Sziasztok.
Nálam amióta megjelent a játék(WZ 2.0) ilyen grafika "bug" vagy nem is tudom hogy pontosan micsoda ez Fekete pontok?!
Valaki tudja hogy mi ez?
Megoldás van?
Képen jól látható a hiba. -
Dewo
Topikgazda
válasz
kisselandras
üzenetére
Igen, most néztem én is. Újra inaktív
-
Dewo
Topikgazda
Pacsi
2 embert keresek azonnali kezdéssel DMZ 21-es épület behatolására!
-
kisselandras
senior tag
Aki találkozott már ezzel az adamtowere köcsöggel küldje el reportra hátha többen leszünk bannolják a csicska gyászt
800 m ról m16 0 scoopal teljes 3 armor s biztos halál jah s fejre
-
Khaosz55
addikt
válasz
kisselandras
üzenetére
Kék és piros kártyát találtam, 21-es kártyát még nem. Majd jobban átvizsgálom a zsebeit...
-
Khaosz55
addikt
B21-es kártyát találod random vagy meg kell szerezni ?
-
cseze
tag
Nekem van 4db B21 kártyám

Elég 1 darab, nem veszik el,ha meghalok
Tapasztalat 
Ja és BUÉK mindenkinek.
-
Kaci84
őstag
Üdv, aki szívesen hozna ki cuccot DMZ-ben az jelöljön bátran. Meg lehet BR is utána.
Kaci84#2260
Battle.net vagyok, de gondolom játékba is lehet jelölni.
Ma is fogok menni berúgás helyett.
-
cseze
tag
válasz
kisselandras
üzenetére
B21 lesz az

Én kezdem elengedni, még nem sikerült élve kijutni
-
kisselandras
senior tag
Hát ez a b13 valami elég jónak ígérkezik itt lehet darálni mondjuk értelmét nem látom nincs küldi de itt is az al nagyon erős
na meg senki nem tudja mi merre mit miért csinálunk -
Polllen
félisten
Tele van ilyen bug-gal a játék.
Van egy küldetés, h enemy player fegyverét kell kihozni.
Haverral vagy 60 fegyvert hoztunk ki, kézben, táskában mire meglett. Volt hogy 3 custom weapon volt nálam, semmi mob/saját...
A fele olyan fegyver volt biztosan, amit a player magának rakott össze...
És sok móka és kacagás után egyszer megadta...
-
Bubaaa
senior tag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Értem,köszi. Mondjuk az nem volt nehéz küldi,csak bosszantó,hogy megcsinálja az ember,és nem adja meg.
-
Bubaaa
senior tag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Ha beviszem magammal,és megint kihozom úgy hogy a kezemben van,akkor elfogadja,vagy megint mehetek a szállodába?
-
Bubaaa
senior tag
Könnyebb megszerezni a sárga dobozt a juggernauttól,mint a túszmentős küldit megcsinálni. Pedig mikor nem volt küldetés,többször megcsináltuk. Baszott erős lett az AI. Van hogy 3 tárat lövök beléjük mire megdöglenek,ők persze 1 lövésből törik az armort..
Viszont hogy jó is jusson mára,az egyik extract alkalmával belefutottunk 3 magyar srácba,nem lőttek ránk,együtt vártuk a helit,közben lőttük az AI-okat. Köszi srácok!!
-
Bubaaa
senior tag
3 nap alatt 12x próbáltuk meg a túszmentős küldit,mire kitakarítjuk az épületet,felrobban a túsz😀 el van átkozva nálunk ez a küldi. Viszont a hotelból kihoztuk az arany fegyvert. A szoba nyitást kipipálta,extractoltunk és nem pipálta ki a küldit.
A hátizsákomba tettem,lehet az volt a baj? -
Ergo_Proxy
tag
Randomokkal nem mindig lehet sajna, de azért van amelyikkel lehet kommunikálni, kerültem már én is jó csapatba, meg szoktam leosztani pénzt a többieknek ha széfet nyitunk, de persze a jellemző sokszor az, hogy mindenki megy a saját feje után, de a botokkal való hadakozásba felesleges beleállni ha nem pont ott vannak ahova menni kell. De legjobban nekem a stash hiányzik amibe kilehetne hozni más cuccokat, hármas mellény, maszk, háti stb. pont azon gondolkoztam, hogy ezeknek az extractos looter shootereknek gyakorlatilag pont ez az értelme, hogy jó kövér loottal menjél ki, na a DMZ-ben ez sincs meg, mert minden lootodat elveszi a játék, csak 1-2 fegyvert tudsz kivinni annak fügvényében mennyivel mentél be, meg olyan cuccokkal amiket magadra veszel, de ha eleve volt akkor annak is mindegy. Azért az Escape from Tarkovban vagy a Division Dark Zone-ban más a helyzet. DMZ-ben nincs karakter fejlődés, stasch fejlődés, csak fegyvert tudsz benne húzni, meg küldiket csinálni azért, hogy majd legyen stashed arra, hogyha elveszíted a saját épített fegyveredet. Na mindegy, még béta reméljük változtatnak ezen a rendszeren, ettől függetlenül tetszik ez a játékmód, jó a gunplay, őrült helyzetekbe és random keletkező sztorikba futhat bele az ember amin jókat lehet röhögni vagy bosszankodni másnap a haverokkal.
-
kisselandras
senior tag
Hát nm is egyszer mentünk már be csak egy jó csapat kell valamelyik nap mentünk be újból egyik tag bent ragadt leszedtek a botok
2 x mentem be érte a felhőbe felélesztettem 3 dik húzásnál már én is bent ragadtam nem is érdekelt együtt mentünk együtt halunk nálam a squad jelentése 3 dik tag elment
#2355BaLeeHát ebbe a battleroyálba is vannak bőven csalók de még a minigame is nem tudom hogy csinálták hogy át látnak a füstön Az még a jobbik eset hogy sziklából mászik elő az a szar mikor a semmiből tudja te merre vagy s 2000m ről kiszed
-
Kaci84
őstag
Nekem a legnagyobb bajom a DMZ-vel, hogy kb. sosem tudom azt megcsinálni, hogy rámegyünk a weapon case-re vagy bemegyünk a felhőbe. Tök jó lenne rámenni ellenséges csapatra is. Viszont legtöbbszőr megy a végeláthatatlan lövöldözés a botok ellen. Kicsit unalmas néha.
-
venom8888
őstag
válasz
szinesz.bob
üzenetére
Ennél jobb gépen low-on sincs fix 240 fps.
Mondom ha megszakadok sem tudok 200 tol tobbet kihozni belole 1440p ben,de akkor a grafika mar csunya. Ha Balancedra teszem a scalinget, akkor van kb 150-180fps,es jol is nez ki meg a jatek.
-
BaLee
addikt
válasz
kisselandras
üzenetére
Hű ez a játék fel tud b@szni néha. Először volt egy olyan eset, hogy esélyesen egy csaló lőtt le falon át, erre a replay helyett bevágott a gulagba, pedig minden ilyen esetben a replayt be szokta adni. Se megnézni se reportolni nem tudtam.
Most az előbb utolsó kör volt már, nem is volt szar pozícióm, vízben voltam, sajna az enemy is, kiszúrt, lelőtt, majd otthagyott (valószínű nem volt gázmaszkja). Felgyógyítottam magam, bevágtam egy stim-et, kimászok a parton a sziklán, ott van velem szemben, pont nekiállok lőni, eltűnik az eredeti az eredeti helyen és egy 10m-rel balra lévő pozícióból lelő...
2. lettem szóval elvileg nem volt más játékos. Replayban annyi volt, hogy a sziklán mászik ki a vízből az ember velem együtt és közben lelő...Ilyenkor sajnálom, hogy AMD-nél nincs olyan mint Nvidianal volt, hogy automatikusan lementette azt a pár másodperces videót ha lelőttél valakit vagy meghaltál, megnéztem volna...
-
kisselandras
senior tag
válasz
Ergo_Proxy
üzenetére
Ez a kivihás
de ez jó így szerintem van benne adrenalin mikor 30 fős botok jönnek
Ezek a random hát nekem nem igazán jönnek be van annyi bolond benne hogy az nem igaz
azt bírom mikor egyes Westel rohangálni akar s ki szedik
Máma is játszottam tegnap is jó playerekkel ha nekem volt pénzem én vetem cuccot a playernek
Vagy máma nekem vettek cuccot
-
Ergo_Proxy
tag
Így száz óra DMZ után azért megfogalmazódott bennem pár dolog ami baromira idegesít. Az egyik az AI, leginkább a spawnolásuk, az, hogy ömlenek rád ha tűzharc van, egyszerűen fix számú bot kéne adott helyekre, kapjanak két három autó/helikopter erősítést azt kész. De ez, hogy konkrétan özönlenek teljesen kinyírja a solo játékot, egyszer bemenekültem egy szobába rendbe rakni magam, és oda spawnoltak be a botok. Aztán az insured slot cooldown ideje egyszerűen túl hosszú, és a többi megszerzése meg túl nehéz, baromi idegesítő mikor húzok egy fegyvert és az első körben bukom, aztán várjak két órát mire megint bevihetem. Ami még baromi bosszantó, hogy nem lehet bármit kihozni mint Tarkovban, kell a játékba stash a cuccoknak a fegyvereken kívül, mert ha az bosszantó, hogy elveszted mondjuk az insured fegyvered, ennél már csak az idegesítőbb, hogy egyes mellényben, self revive nélkül, kis hátizsákkal kell bemenni, máskor meg kitudtam volna hozni hármat. Ezek azok a dolgok amik szerintem a legjobban megölik a solo játékot, inkább megyek már randomokkal én is, ha a haverom nem ér rá.
-
Ergo_Proxy
tag
válasz
cintula187
üzenetére
A tokent ha újraindítod a játékot akkor már látni fogod amit nem kaptál meg, én már kipörgettem a battle past, mindig megkaptam a tokent így.
-
Redneck
nagyúr
Volt már valami re-balance? Vagy még mindig op enemyk szaladgálnak, teleportáló csalókkal karöltve?
-
Dewo
Topikgazda
válasz
kisselandras
üzenetére
LOCKED. Még nem javították.
-
kisselandras
senior tag
Skacok b21 card ez mi?? Mert megint újra számol 70 orát
-
Dewo
Topikgazda
Bocsi a kapu telefonos minőségért.
Tegnap sikerült megcsinálni az Atomgrad raid-et..
Nagyon nehéz volt szerintem 74 perc kellett hozzá de azért csak sikerült. Pedig már sokszor volt hogy na jó még most utoljára próbáljuk meg. A logikai része tetszett hogy azért kell gondolkozni benne és kell egy jó csapat aki tudja mi fán terem az enemy
Várjuk a folytatást.. GAZ operátort megkaptuk de elég karcsúnak éreztem a rewardokat. Kaphattunk volna még pár dolgot, de azért ennek is örültünk persze.Aki esetleg tervezi megcsinálni annak sok sikert kívánok. Nekem 1x elég is volt

-
válasz
cintula187
üzenetére
A BP token hiba ismert sajnos kezdettől fogva, de akkora hiba, hogy még mindig nem sikerült javítaniuk...
-
cintula187
addikt
Másnál szokott olyan lenni vagy esetleg known issue hogy meccs végén nem számolja az xp ket a drága? Illetve összeszedek battle pass tokent, de a BP térképre belépve ismét 0 db ot mutat?
-
venom8888
őstag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
OC-zva van annyin.
-
venom8888
őstag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
WZ ben 160-200 fps Minden Low.
Multiplayerben 200-220 fps szinten Low.
Ha medium vagy high ra rakom akkor 140-150 fps mind WZ ben -
venom8888
őstag
válasz
kisselandras
üzenetére
Melyik reszt? Eleg sok komment jot fel a linkel.
-
kisselandras
senior tag
-
Khaosz55
addikt
válasz
venom8888
üzenetére
Biztos, nem tudom megmondani, teljesen más a configunk. Nekem 3440x1440 100Hz monitorom van, 97FPS a limit, többet nem engedek neki monitor nem bír többet a VGA 2080Super, kb 80%-on megy. Illetve én Nvidia imige scalinget használok, fidelity FX CAS-sal nem tudom kihajtani a monitort.
-
venom8888
őstag
válasz
kiszpista900
üzenetére
Igen,miert?
-
venom8888
őstag
Azt tudja valaki miert van, hogy ha a Windows kis gombot megnyomom, mar nem ugrik fel az asztal, hanem ki kell Alt Tab olnom akkor tudok kimenni a windowsba csak.
-
zozika84
őstag
Nőtt a TTK a játékban??
-
-
Khaosz55
addikt
válasz
kiszpista900
üzenetére
Szia,
érdemes ezt a videót megnézni és beállítani, nekem hozott rengeteg FPS úgy hogy a kép minőségén semmi különöset nem vettem észre. Próbáld ki. A srác nagyon alaposan kivesézi és képekkel, számokkal is mutatja a különbségeket.
[link]
A másik videójában felsálázási lehetőségeket elemzi ki. Ezt is érdemes megnézni.
[link]
Én az Nvidia Image scalinget használom Ultra beállításon így megvan a 100FPS stabilan a fenti beállításokkal 3440X1440-es monitoron 2080Super VGA-val.
Úgy látom legjobb minőségea Fidelity FX CAS-nak van viszont azzal csak 70-80 FPS körüli tud a VGA. -
venom8888
őstag
válasz
kiszpista900
üzenetére
[link] 1440p Low hoz trekerj
-
kisselandras
senior tag
Minden kedves fórumtársnak Boldog karácsonyi ünnepeket 🎅
-
válasz
tupacamaru
üzenetére
-
konci79
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Azt hogy? Nekem 25,4 giga... Nincs ott az 1 is?
-
válasz
tupacamaru
üzenetére
& nggabi:
Köszik! -
Hány GB most a játék?
-
venom8888
őstag
válasz
kisselandras
üzenetére
Igen, skineket is javit pl, operator skineket stb.
-
Bubaaa
senior tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Ugyan ez a szett van nekem is,fixen megvan a 165FPS. Le is korlátoztam ennyire,ennyit tud a monitorom is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

800 m ról m16 0 scoopal teljes 3 armor s biztos halál jah s fejre

Tapasztalat

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tegnap sikerült megcsinálni az Atomgrad raid-et.. 
Hat akkor ez igy nem mondott semmit nekem