- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- Rap, Hip-hop 90'
-
1400 - 1301
4506 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-17 20:09 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubaaa
senior tag
Igen,este már nekem is jó volt,én sem csináltam semmit,beengedett egyből. Nekem még kell 5 BP,majd szombaton kipörgetem. Jó volt végre darálni tegnap,már rendesen elfelejtettem 3hét alatt.
-
Tsebacsi
nagyúr
Napközben ment minden gond nélkül router reset sem kellett, és meglett a 100as BP is. -
csibe1
veterán
Szégyelld magad, hogy ennyit sem teszel azokért akik drága pénzért csítet vesznek, és te nem indítod újra a routert, hogy belépve ingyen fragként gyarapítsd a statukat.

Komolyan nem értem hová lesz ez a világ....

-
Tsebacsi
nagyúr
Nálam is ez van már, előtte tudtam pár kört menni.
Engem továbbra se enged be, router resetet nem csináltam...
-
tupacamaru
veterán
-
Khaosz55
addikt
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Bubaaa
senior tag
-
nggabi
félisten
-
Bubaaa
senior tag
-
nggabi
félisten
-
Tsebacsi
nagyúr
-
nggabi
félisten
-
Tsebacsi
nagyúr
-
nggabi
félisten
-
Tsebacsi
nagyúr
Van PLUNDER!
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
2 playert keresünk haverommal Titanium Trials-ra, a következő a (Caldera) KD-nk WzStats szerint:
enyém: 1.01
haverom: 1.75Privátban várom a jelentkezőket.
-
Chrys_
addikt
Én csak plunder és resurgence (vagy mi) módokat játszok, mert nem vagyok pro és itt egy esés után is van még game. Battle royal-t kipróbáltam, elég is volt

-
Tsebacsi
nagyúr
Na igen kolléga jól leírta hogy Frodó módra galoppozni egy fél órát majd hátbalövődni kemperjancsi által nem a leg felemelőbb érzés

Plunderben meg lehet azt csinálni amit akarsz. -
Bubaaa
senior tag
-
Bubaaa
senior tag
-
kill_switch
senior tag
Igen, 16-tól adják vissza a plunder, de már 11-től kellett volna, az volt az elsődleges terv, csak valami fejes gondolom megint okosabbat talált ki.
A plunder amúgy is akkora bázissal rendelkezik, hogy szégyen, hogy nem állandó játékmód, erre sok külföldi site és játékos is panaszkodik, mindhiába...
#1371kill_switch: Én elbasztam a zsét Arnie-ra, nulla közelében állok, de nem is sajnálom annyira. nem tudom mit hoz majd az október, így inkább ne maradjon bent semmi, 1 ezres értékű euro meg nem akkora tétel, hogy sírjak utána.Nekem is Arnie után maradt 800 am. :Đ
@Ryoo
Nagyjából az az egyetlen mód, ahol tisztességes XP-t lehet kiszedni. Egy jó kör után simán ugrasz egy levelt, de van hogy másfelet. Ráadásul viszonylag hosszú (ha nem az 1 milliós van betéve), loot-olhatsz ha akarsz, csinálhatsz mission-öket, lövöldözhetsz, van több lehetőséged. -
Tsebacsi
nagyúr
-
nggabi
félisten
Igen, 16-tól adják vissza a plunder, de már 11-től kellett volna, az volt az elsődleges terv, csak valami fejes gondolom megint okosabbat talált ki.
A plunder amúgy is akkora bázissal rendelkezik, hogy szégyen, hogy nem állandó játékmód, erre sok külföldi site és játékos is panaszkodik, mindhiába...
#1371kill_switch: Én elbasztam a zsét Arnie-ra, nulla közelében állok, de nem is sajnálom annyira. nem tudom mit hoz majd az október, így inkább ne maradjon bent semmi, 1 ezres értékű euro meg nem akkora tétel, hogy sírjak utána.szégyen, hogy nem a clash van fixre berakva.
-
csibe1
veterán
Elméletileg gyűjtögetős, de volt több olyan kör, hogy simán elsétáltam, mert a pályán senkit sem láttam. A végén derült ki, hogy az áruháznál vagy máskor a raktárnál volt a tali, és ott ment a TDM.

-
nggabi
félisten
-
Ryoo
őstag
Miért olyan jó az a plunder? Ez egy lövöldözős játék, miért jó, ha csak gyűjtögetni kell?
-
Tsebacsi
nagyúr
#1371kill_switch: Én elbasztam a zsét Arnie-ra, nulla közelében állok, de nem is sajnálom annyira. nem tudom mit hoz majd az október, így inkább ne maradjon bent semmi, 1 ezres értékű euro meg nem akkora tétel, hogy sírjak utána. -
Bubaaa
senior tag
Ha jók az infók,keddtől lesz plunder. Csütörtöktől pedig golden plunder.
-
kill_switch
senior tag
Én is úgy érzem, hogy a mostani BP ott rohad meg... 65 körül vagyok, de még egy 100-ast kiszedek belőle, hogy meglegyen az 1000 és csá. Esélytelen... nyertünk két kört quad-ba a zombisba, öltem 10 körül mindkét meccsbe és a két meccs együtt sem dobott át 1 BP levelen sem... és ez dupla XP alatt volt. XD
-
Tsebacsi
nagyúr
Én csak azért hányok tőle, mert 10-ből talán 2 meccs volt amit be lehetett négyen fejezni. Kilépnek menet közben mert meghal és meg sem várja, hogy visszavegyük. Vagy kilép menet közben mert ő máshová jelölt és a többiek a leader után mennek. Vagy kilép, mert halál idegesítően csak folyamatosan jelöl magának lőszerre de mivel senkinek sincs nem kap stb. Ez egy BR. Az ilyen barmok miért nem a multival játszanak inkább? Ott van elég lőszer, és a meccs végéig akárhányszor meghalhat.
Elég szar hogy nincs más játékmód csak BR és resurgence... Idegesítő hogy pontos legyek...
-
NY_A
őstag
Én csak azért hányok tőle, mert 10-ből talán 2 meccs volt amit be lehetett négyen fejezni. Kilépnek menet közben mert meghal és meg sem várja, hogy visszavegyük. Vagy kilép menet közben mert ő máshová jelölt és a többiek a leader után mennek. Vagy kilép, mert halál idegesítően csak folyamatosan jelöl magának lőszerre de mivel senkinek sincs nem kap stb. Ez egy BR. Az ilyen barmok miért nem a multival játszanak inkább? Ott van elég lőszer, és a meccs végéig akárhányszor meghalhat.
-
nggabi
félisten
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Bubaaa
senior tag
-
Tsebacsi
nagyúr
Hát ezzel a játékkal sem kell játszani pár napig akkor.
A resurgencre megy a sok pro... Hánynom kell. Faszér nincs egy normális játékmód csak ezek a szarok...
-
tupacamaru
veterán
-
Tsebacsi
nagyúr
Akkora fos el nem tudom mondani
Összevissza laggol, szar, ez a mod meg kb. annyit se ér mint a skinek amiket meg lehet venni... -
Tsebacsi
nagyúr
-
nggabi
félisten
-
csibe1
veterán
-
Tsebacsi
nagyúr
Pedig a net az jó, legalábbis nálam.
Fps 50-60, nekem elég
Mi okoz magas latency-t, a net , a monitor, vagy más?
Tudom hogy egy 4/4-es APU nem épp "gamer" proci, de kocajátékra megfelel.
Lehet idén cserélek egy 5600G-re, monitor meg csak akkor lesz cserélve ha elromlik. Anno direkt kocka monitort vettem, jobban bejön mint ezek a mostaniak.Szerk: a digis eszközt használom, saját router segít esetleg?
Szia, akkor nem hiszem, kérdés az országon belül hol vagy, a latency inkább netes dolog szokott lenni. A saját router talán segíthet, de nem vagyok benne annyira biztos.
Plusz ha 5600G gondolom a VGA is integrált bele, azért az se túl combos. -
konci79
őstag
Pedig a net az jó, legalábbis nálam.
Fps 50-60, nekem elég
Mi okoz magas latency-t, a net , a monitor, vagy más?
Tudom hogy egy 4/4-es APU nem épp "gamer" proci, de kocajátékra megfelel.
Lehet idén cserélek egy 5600G-re, monitor meg csak akkor lesz cserélve ha elromlik. Anno direkt kocka monitort vettem, jobban bejön mint ezek a mostaniak.Szerk: a digis eszközt használom, saját router segít esetleg?
-
Tsebacsi
nagyúr
Játszottam már sokat, de hihetetlen, hogy hetente 1-2 meccsen jön minden, a többinél meg mindig én pusztulok meg...
Hozzáteszem, egy 3200G- vel nyomom, egy 1280x1024- es monitoron (VGA csatlakozó), és sokszor visszajátszásnál mintha én szinte el sem találnám az ellent, pedig mikor lövök, akkor én úgy látom...
Most a monitor lassú ( nyilván nem gamer
), vagy a gép vagy a net(latency 50-80 körül változik).Magas a latency-d is amúgy

Meg sajnos sokat számít az fps. -
NY_A
őstag
-
csibe1
veterán
Játszottam már sokat, de hihetetlen, hogy hetente 1-2 meccsen jön minden, a többinél meg mindig én pusztulok meg...
Hozzáteszem, egy 3200G- vel nyomom, egy 1280x1024- es monitoron (VGA csatlakozó), és sokszor visszajátszásnál mintha én szinte el sem találnám az ellent, pedig mikor lövök, akkor én úgy látom...
), vagy a gép vagy a net(latency 50-80 körül változik).SMBB amit keresel, olvass vissza.

Az elcseszerintett fejlesztők, menedzserek vagy kiknek az ajándéka.
A mentőben is ütni kéne a barmot aki kitalálta.

-
konci79
őstag
), vagy a gép vagy a net(latency 50-80 körül változik). -
nggabi
félisten
-
Tsebacsi
nagyúr
-
konci79
őstag
-
Tsebacsi
nagyúr
Ezen felsírtam
Pont ma nyertem egy Csempion kalderát, tök véletlen, random csapattal, a többi 40 kísérlet persze csúfos kudarc volt. Illetve volt egy második és harmadik hely korábban, de az arányt nézve nem jobb
-
nggabi
félisten
-
Tsebacsi
nagyúr
Jó megint elbaszták a warm up-ban a loadout-ot, és mindig a kedvenc van elsőnek a kezedben, nem tudsz változtatni csak ha meghaltál (és előtte másikat jelöltél be) Ez egy olyan visszatérő hiba, amit nem is tudok hova tenni, és egyből előjön, nem veszik észre a teszten?
-
konci79
őstag
Egyik mód se tetszik, mondom legyen BR. Beültem egy légvédelmi ágyúhoz fél percre, erre kidobott inaktivitás miatt, pedig lőttem repcsiket
-
Tsebacsi
nagyúr
Remek kép!
Csak a linkjét adta oda a rendszer telefonon keresztül

-
szinesz.bob
senior tag
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
nggabi
félisten
-
Ace owner
addikt
-
nggabi
félisten
-
Tsebacsi
nagyúr
-
nggabi
félisten
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Bubaaa
senior tag
Ugyan ezt éreztem tegnap
Gondoltam,nyaralásból hazatérve játszom egy jót két hét után. 30perc múlva inkább kikapcsoltam. Remélem jövőhéten jobb felhozatal lesz. -
Tsebacsi
nagyúr
Passz én 2020ban átszoktam cs-ről codra és azóta semmi más
Előtte is szinte csak cs volt a codokat meg anno kampányban játszottam csak. Bf 3 volt meg talán csak. Nem tudok segíteni.
-
tupacamaru
veterán
-
nggabi
félisten
jaja jobban járok ha nézek egy filmet vagy olvasok egy könyvet

mi van még ilyen hentelős multi fps? csé nem nagyon tetszik. Bf-et sztem már nem tolja senki...
-
Tsebacsi
nagyúr
-
nggabi
félisten

Már a f0s plundert is kivették... áhhh...
-
kill_switch
senior tag
Én is most az ingyenes vanguard héten szedtem ki, ment is gold skin-ig a történet. Kicsit egyszerűbb multiba, mint warzone-ba küszködi ilyenekkel. De ha már ingyen osztogatják, igazán odaadhatták volna a Cold War-os szögbelövőt is, az még nincs meg.
-
Tsebacsi
nagyúr
Köszi srácok valóban ajándék volt. Sokan "örültek" neki, hogy
kifarmolták aztán meg mindenki megkapja
-
kill_switch
senior tag
Lehet, hogy csak nem számolta el minden meccsnél a slidekilleket és most visszamenőleg pótolta.
Ok, nem szóltam.
-
Ryoo
őstag
Félidős ajándék, az update-vel odaadtak minden challenge-vel feloldandó fegyvert.
-
Bubaaa
senior tag
Na majd holnap ránézek a blixenre,épp nemrég kezdtem el a feloldását. Viszont ami bosszantó,mostanában folyamatosan kifagy a játék,valami szerver hibára hivatkozva. Másnál is előfordul? Remélem javítják,mert 10 játékból 5x kidob.
-
Tsebacsi
nagyúr
Megkaptam a blixen-t, ez a félidős ajándék vagy valamit nagyon jól csináltam? (Tudtommal 4 pont még visszavolt a 15x 3 slidekill-ből), plusz jött vagy 4 meele fegyó (a pushdagger, a katana, a balta és a bontókalapács).
-
nggabi
félisten
-
komyka
tag
Most amúgy másnál is laggol folyamatosan, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés? (PC) Egy hete mióta újra elővettem kb egyetlen kört nem tudok úgy lejátszani, hogy a végére ne akadozzon játszhatatlan szinten.
-
nggabi
félisten
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
Most ez a lagg,meg megfagy az egész game utánna kidob,mi a szar?
Szokásos szerverhibák.
-
craftsman01
senior tag
Most ez a lagg,meg megfagy az egész game utánna kidob,mi a szar?
-
lacy86
addikt
Nem igazan warzone kerdes de a Cold war topik kicsit halott
Zombie -nal melyik jatekmoddal lehet a legjobban XP-t farmolni?
Esetleg tipp / tanács is johet
-
csibe1
veterán
-
Bubaaa
senior tag
-
nggabi
félisten
-
csibe1
veterán
-
nggabi
félisten
Új szezon. Sehol egy clash... csak mész mint fordó a semmiben... ezek tényleg nem akarják h bárki is játssza ezt a f0st?

-
nggabi
félisten
Ez a payload egész jó

-
nggabi
félisten
Csorognak infók a Warzone 2 érkezéséről és nincs itt egy bejegyzés sem ? Pedig a modern Warfare topik már pörög , mennek a neked is jaj nekem is és én is fergeteges posztok már talán egymás kezét is fogják

én csak várom a clasht vagy egy rebirth blood moneyt...

-
Khaosz55
addikt
Csorognak infók a Warzone 2 érkezéséről és nincs itt egy bejegyzés sem ? Pedig a modern Warfare topik már pörög , mennek a neked is jaj nekem is és én is fergeteges posztok már talán egymás kezét is fogják

Át kell néznem oda...
-
jozefgucci1
addikt

-
gergo5991
őstag
-
gergo5991
őstag
-
Bubaaa
senior tag
A vanguardos fegyvereknél mindegyiknél van két perk.
-
gergo5991
őstag
amúgy a fegyvereknél a loadout hogy mit teszek rá map-től is függ? mert észrevettem ugyan azt az optikát nem engedi minden map-en használni.. vagy csak én vok ennyire balf és benézek valamit? mp40 most kapott pld 2 perket is, eddig ez nem volt ott
-
gergo5991
őstag
mp40-re mi értelme a 4x és a 8x os scopenak?
-
nagybá
senior tag
3050Ti 4GB. Low-n van kb. minden és az enyémben egy 1060 van, asszem az is 4 vagy 3 gigás és semmi ilyen problémám nincsen

Egyébként a beállításoknál is mutatja h a határ alatt van a felhasznált VRAM.De azért köszi!

radi8tor: köszi, ott is írtam egy kommentet ezzel kapcsolatban
-
nggabi
félisten
Üdv Mindenkinek,
Egy kb. off topik kérdésem lenne hozzátok.
Bátyám most vett laptop-ot (https://www.amazon.com/MSI-Katana-GF66-Notebook-i5-11400H/dp/B09DRDJJC1 Ti-s verziót) és a Warzone olyan 90-100FPS-sel fut ami tök jó lenne, ha nem akadna be kb. minden alkalommal amikor közelharc kezdődik vagy ládát nyit stb.Ti tapasztaltatok ilyet? Már átrágtuk magunkat végtelen fórumon, meg próbáltunk rengeteg "megoldást", de még mindig fenn áll a probléma. Ezért gondoltam kétségbeesésemben írok ide is, hátha.
Előre is köszi!
3050 4GB? A beállítások maxon vannak? Talán az lehet a nyűgje h elfogy a vram.
Új hozzászólás Aktív témák
-
1400 - 1301
4506 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Asustor NAS
- Yettel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- Fujitsu 27" B27-9 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor - több db - gari számla - állítható magasság
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- Lenovo Thinkpad T14s gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350 - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Napközben ment minden gond nélkül router reset sem kellett, és meglett a 100as BP is.

Dewo