Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewo
Topikgazda
Csalók sajnos mindig is lesznek.Hiába sírunk sajnos nem megyünk vele semmire.Kis emberek vagyunk mi
Más hírek:
CR AMAX kapott egy kis nerfet de ki bírja!
-
csibe1
veterán
A sikerélmény, ebroki növelése a győzelmek, statok mutogatásával?

Amúgy ez megy a CoD2 óta, már akkor volt olyan cucc ami a videóban említett dolgok jó részét tudta, max nem tudtad ennyire részletesen konfigolni.Az accountvásárlás részét meg is értem valahol, mert nem mindenkinek van ideje, kedve ahhoz, hogy felhúzzon minden fegyvert.
Az meg vicces, hogy máshol jóval olcsóbbak a játékbeli cuccok vagy a játék,
de ez már a BF3-nál is előjött. -
Chumlee
senior tag
Na ma sikerült hosszú idő után bele futni egy csalóba. Csak 8-an néztük rebirth-ön. Rángatott a fegyvere mindenre és csak fejest lőtt. Utolsó csapatott már a pálya másik feléről elkezdte lőni....
-
Cs1csó
titán
Üdv, kipróbáltam ez a "Battle Royale" típusú ingyenes lövöldét és az lenne a kérdésem, hogy van egy asztali játékindító ikon de ha arra duplán rákattintok - mint más játéknál - akkor előbb felhozza a Battle.net kliens ablakban és még ott is rá kell kattintani a játék indítására.
Nem lehet ezt egy menetben megoldani főleg hogy a Battle.net kliens ablaka ne is nyíljon meg. A Steam-en ez kiválóan működik pl. PES-nél. -
steewcv65
őstag
Sziasztok!
Problémám a következő lenne (warzoneban) fhd-ban és 2k-ban is u.a fps-em van és a beállítások sem változnak csak a felbontás...Ez mitől lehet?
Friss driverek, gép:
ryzen 5 3600 @4,5ghz
16gb 3200mhz cl16 (2x8gb)
b450 aorus elite lap
rtx 3070 gigabyte
Van ötletetek? -
csákány.
aktív tag
Számomra inkább azt volt szörnyű hallani, hogy mikre képes a csaló szoftver. Pl.: akár 360 fokban figyel, hogy nagyon durva rásegítést is be lehet állítani, és nagyon finom dolgokat is-amik csak épp annyira segítenek, hogy mindig a csíter jöjjön ki jól egy fight-ból, és hogy ne tűnjön fel a másik félnek hogy csalással győzték le. Szóval aki ésszel használja, azt szinte lehetetlen hogy bannolják. Az viszont jó volt ebben, hogy amikor amikor kicsit furán "raknak el", akkor eddig nagyrészt a pingre meg szervergondokra fogta az ember, most viszont egy kicsit már árnyaltabb a kép.
És így az ember már másképp néz a menő sztrímerekre is, már tudja, hogy náluk miért viselkedik ugyanaz a fegyver kezelhetőbben(norecoil) mint nálad, és hogy sok esetben miért tudják hogy éppen hova kell benézni és honnan fog jönni az enemy.
-
Dewo
Topikgazda
Igen végig hallgattam. Feri gyerek párszor maga ellen beszél.
Mikor kérdik tőle hogy mennyit keres vele akkor először azt mondja hogy Season 1-től season 4-ig csak mondok valamit nem volt semmi. Season 6 pedig tudta eladni az accokat.
Van igazság abban amiket el mond,de nem hiszem el minden szavát. Saját vélemény.
hackerek mindig is lesznek amíg nagy pénz van benne.,...sajnos
-
csákány.
aktív tag
-
nitro16
senior tag
Közben ránéztem megint, nem volt jó majd aktiváltam egy dupla xp-s tokent és mentem még pár meccset és most kibugolt szerencsére, szóval most minden oké.
Nakatomi-s képeidre vissza térve szoktad nézni Thinnd-et meg talán Godku-t?

(Nálam ha stream nézés akkor Zlaner meg Thinnd a kedvenc, ha meg szövegelős akkor doc és Godku mindig bolondozik.)
Más: Megint utána néztem mivan a M.O.A.B bundle helyzetével de ugyan úgy, semmit nem lehet tudni szinte és egyre több helyen csak azt közlik, hogy ez a mw forráskódjába már 2019-ben is benne volt és lehet ebből nem is lesz semmi. Pedig jó lett volna egy 10k CP-s csomag ami tele van az eddigi MW-s cuccokkal.. így aki most kezdte csak mint én annak is meglenének.
-
Roxbury
őstag
Sziasztok. Meg szeretném kérdezni, hogy ki milyen beállításokkal használja a kontrollerjét XBOX SERIES kontrolleren (ha ez számít valamit a PS-hez és a többi XBOX kontrollerhez képest) a Warzone-nál?
Erre gondolok:
Én 5-5 beállításokkal használom SERIES kontrollerrel. A ZOOM megegyezik a képen lévőkkel.
Nagyon köszönöm.
-
nitro16
senior tag
Tudom, hogy van ilyen funkció. Én nem használom alvó módba, azért gondoltam ha már előtölthető leszedem, de gondolom mindenkit máskor enged hozzá, ne az legyen mindenki egyszere cuppan rá.
Ma amúgy ahogy beléptem egyből feldobta.
Sajnos nem tudom, hogy csak én vagyok olyan szerencsés vagy másnál is jelentkezik-e az, hogy a battle pass-ban nem mennek a szintlépések. Játszottam 4-5 matchet csomó xp-t kaptam de semmit nem mozdult, csak a külön a profilnál lévő szint megy.....
A másik meg eddig volt 30-40ms pingem most meg kb a duplája.
-
Dewo
Topikgazda
Az új Nakatomi torony/pláza 31. szintjén lévő titkos vaultban 100.000 péééz van.

![Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Redeploy $4000 [#1 19] [#1|19]THINND HINND $1300 #XIL CL 19 $100100 7”](https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/188250502_3929029490485329_3203702801724838394_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-3&_nc_sid=b9115d&_nc_ohc=zY-PHPaa-0wAX99RfBJ&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=52bf3c2ff5e0970e0044e56822474a16&oe=60CD55DA)
-
cintula187
addikt
köszi, látom.
Ez a 80's action heroes event is jónak néz ki. -
Dewo
Topikgazda
válasz
cintula187
üzenetére
Roxbury már meg is válaszolta neked.
-
Roxbury
őstag
válasz
cintula187
üzenetére
Ma reggelre megjött a plunder squad.

-
Dewo
Topikgazda

-
cintula187
addikt
Nincs esetleg hír róla hogy mikor jön vissza a plunder trio / squad?
-
nitro16
senior tag
Valaki próbálta már a holnapi frissítés előtöltését? Én néztem Ps-n de nekem nem dobta fel, pedig jó lenne letölteni mert holnap biztus fullon lesz minden.
-
soldi3r
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Én MP5/Kilo141-gyel. De utóbbit le kellene cserélnem egy kicsit nagyobb hatótávolságúra, talán KRIG-re vagy M4-re.
-
soldi3r
veterán
válasz
szinesz.bob
üzenetére
Ezek közül nekem sok nincs a listában, miért?
-
Dewo
Topikgazda
-
Dewo
Topikgazda
válasz
szinesz.bob
üzenetére
Igen
ha fegyvert akarok össze rakni akkor JGOD! 
-
szinesz.bob
senior tag
Warzone fegyverek rangsora, optimális felszereléssel:
[link]Forrás :JGOD
-
Dewo
Topikgazda
Aki tud az belinkelheti,hogy könnyebb legyen az út ide!
-
-
Dewo
Topikgazda
válasz
szinesz.bob
üzenetére
már jó helyen van

-
Dewo
Topikgazda
Tegnapi 1v5 szituációm Rebrtihen!

https://www.youtube.com/watch?v=0mK-cGAs74k [link]
-
Dewo
Topikgazda
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Már át is lett rakva!

-
-
Dewo
Topikgazda
válasz
szinesz.bob
üzenetére
még most át tudom tenni?
-
Raga
senior tag
Üdv.
Napokban vásároltam egy Asus TUF Gaming A15 notebook-ot az alábbi specifikációkkal:
CPU: AMD Ryzen 5 4600H
RAM: 16 giga
GPU: Nvidia Geforce GTX 166 TiHa elindítom a játékot a dev6065 hibaüzenettel mindig kidob.
Azt gondolom ez a gép bőven elegendő kell legyen a játékhoz. -
csibe1
veterán
válasz
szinesz.bob
üzenetére
Azt szépen bezárták, mehetsz a linkelt topikba, de ott ne nagyon panaszkodj, mert egyből rádmásznak, hogy blablabla...

-
cintula187
addikt
Miért szedték ki ezek a tetvek a plunder triot?
-
Chrys_
addikt
Az a baj ezzel a topikkal, hogy egy elcseszett csoportban van, így nehezen találnak rá. Én is csak a linket láttam az MW-ben.
-
Srácok a cw-s MP5 változott , mert a napokban több ember is közelharcban azzal kaszált le ? Egyre több játékos mp5- Ak47 párossal szaladgál ? Az M16 még mindig op vagy már felejtős ?
-
nitro16
senior tag
Sziasztok
Most akadtam a topikra, pont a napokba kezdtem el játszani a warzone-nal, szerintem is jó, hogy van különálló topikja.

Ha már itt vagyok gondoltam megosztom, hátha valaki még nem tudja de aki Ps-n játszik az Május 20-n a Play at home miatt kap 5db dupla xp tokent. (Tudom nem sok, de a semminél mégis több).
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dewo
Topikgazda
válasz
szinesz.bob
üzenetére
Igen tisztelet a kivételnek persze!
Amax kapott nerfet de én még ugyanúgy nyomom vele és szerintem elég jó még mindig.
-
szinesz.bob
senior tag
Amax nerf:
[link] -
Dewo
Topikgazda
válasz
szinesz.bob
üzenetére
Igen ez oké! De a aki konzolos arra senki nem gondol!

És aki PC-én játszik és sír a Roze skin végett én őt nem értem...
Olyan filterek vannak hogy mindent is látnak a pályán... -
szinesz.bob
senior tag
A legjobb warzone láthatóság:
[link] -
soldi3r
veterán
Lehet valahogy iranyitottan kapcsolodni a jatekba? Ertem ez alatt, hogy a most megjelent BR Duo-t ismerossel jatszani?
-
Dewo
Topikgazda
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! Örülök hogy tetszik és remélem beindulunk lassacskán!

-
-
Chumlee
senior tag
Játék kérte lépjek be az Activision fiókommal, már egy éve játszok vele de beleptem. Xbox platformon játszok eredetileg, most minden cuccom camok oda lett. Egyedül a CP-m maradt meg. Ilyenkor mit lehet csinálni? Ez hogy lehetséges?
-
adam320
senior tag
Hali.
Nem most jött elő, de miért lehet hogy távolabbi dolgoknak alacsonyabb az fps-e?
Pl. egy 200m-re lévő ember. vagy helikopter? Egy patch után lett ilyen és néha zavaró. -
Dewo
Topikgazda
válasz
Krisztoferj
üzenetére
Kill és utánna a TeaBag-et

-
Krisztoferj
újonc
Mit javasolsz camperek ellen?
-
hgp
csendes tag
Mit javasolsz a Sniper-es kemperek ellen?
-
BRtiger
újonc
Hello, milyen hatékony Loadout-ot javasolnál a rebirth island-ra?
-
l4cz
csendes tag
Amax + Ffar

-
Dewo
Topikgazda
válasz
2thletme2day
üzenetére
Kedves Sputynik nem de most már van !

-
Dewo
Topikgazda
Gulaaag!

-
Dewo
Topikgazda
Üdv mindenkinek aki ide tévedett.
Akik Warzone-oznak és csapatot vagy játszó társat illetve kezdő szinten vannak még és sok kérdésük van a játékkal kapcsolatban itt felteheti őket hogy tudjunk egymásnak minél többet segíteni.Legyen egy jó kis közösség ahol az ember bátran mer írni! Hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest