Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
mikor nevezték át sima call of duty-ra a wz2-t?
lemaradtam.és mi lesz caldera után?
rühellem a 2-t 
-
válasz
kisselandras
üzenetére
tudjuk botok idegesítőek
mit játszol dmz vagy battleroyal?
Általában az ilyen egyértelmű csalókat ki reportálják de te is reportáljad aztán kap shadow bannt 2hét max és visszajön xD
alap hogy másként működik a fegyver ha rajta vagy egy aimbot még ha csak minimális 4-5 fok /másodpercre is van téve de a norecoil is megváltoztatja a TTK-t.
Akkor olyan könnyen kilőnek bárkit mint a villám nem lehet keresztben elfutni előttük pedig valójában nem tudod megölni fél másodperc (500ms) alatt ha valaki hirtelen elfut előtted még a pró tiszta játékosoknak is tovább tart.
-
kisselandras
senior tag
Hát nem is neked szántam !
lényeg az egészben az az hogy ,remélem az ilyen ugrálós foss talicskák akit 2 ember lő s törik a páncélja s szemtől szembe vannak egyszer csak gondol s ugrik egyet s kill cam ből vissza nézve meg se emeli a gépfegyvert csak szimplán rád lő s ki vagytok végezve
utána mikor vissza jön a levegőből lövöd törik a páncélja de ő a 3 dik épület tetején ki lő egy teljes 3 as armort s egyből halál remélem benne nem a következő ban hullámban ő is
-
H14
csendes tag
neked András nem ártana, ha lenne egy "szinkronhangod"

egyszerűen képtelenség megfogni a mondanivalódat és a gondolataidat
érthetetlen és értelmetlen vagy szinte mindig, és ez baromi zavaró ám! -
kisselandras
senior tag
Itt is üzenem hun vagner nek videó alapján el vagy küldve recoilos köcsög 🤭recoil ugrásra már nem jó
se a cronus erre veritek magatokat
-
kill_switch
senior tag
válasz
Acheron
üzenetére
Igen, kell is, mert van küldetés is olyan. De legutóbb, mikor tudtam valakitől szerezni egy famast és a következő körbe be akartam vinni, hogy szinteződjön... hát úgy döntött a játék, hogy nem kell az, és ugye olyankor a contraband-nek is heló. Úgyhogy most megint várok míg ki nem húzom BP-ből, vagy míg el nem tudom venni valakitől.
Szóval nem azzal van a baj, hogy nehéz lesz tőle a játék, dobókés megoldja 1 pillanat alatt a problémát, csak legalább ne égetné el a fegyvert olyankor. -
Acheron
őstag
válasz
kill_switch
üzenetére
DMZ -ben azért bug nélül is volt, hogy fegyver néllkül bement az ember - botoktól nem mission impossible elvenni a fegyverüket. Handicap, handicap, de azért játszható, ha valaki nagyon akarja.
-
kill_switch
senior tag
válasz
Polllen
üzenetére
Ja, elég sűrűn van olyan, hogy rád rohan valaki, aztán ha ő húzza a rövidebbet, akkor meg jön a "pls bro... pls bro...". Ha nem szeded fel, akkor meg durrantja az átkokat és kiderül, hogy még anyádat is elég közelről ismeri...

De hát basic cod community, az ilyen már meg sem birizgálja az ingerküszöböt. -
Polllen
félisten
válasz
kill_switch
üzenetére
Hja, solo-ban annyit lehet tenni, hogy messziről kilövöd a sofőrt, mert amikor szemből lőttem AR-rel, sebzett valakit. Gondolom a sofőrt, de végül rájuk robbant az a dög. És utána még kérdezte a srác, hogy esetleg bevesszük-e, miután 5 percig ránk lőtt mindent, aztán elment (gondolom tankolni) és újra visszajött lőni minket...
-
kill_switch
senior tag
válasz
Polllen
üzenetére
Nekem marad a menekülés, solo-ba szoktam nyomni, max akkor kerülök csapatba, ha összekaparnak a földről.

De külön jó, hogy ráadásul még missziót is raktak ahhoz a szörnyhöz, és ráadásul rögtön az első küldetések között van, úgyhogy egy jódarabig biztos használatban lesz.
Ha a frakció vége felé lenne hozzá kötve küldetés még azt mondanám oké, de így...
-
Polllen
félisten
válasz
kill_switch
üzenetére
Mi egy 6-s squad-dal, 5 perc alatt, úgy h kb 3-4 ember folyamatosan lent volt közülünk és szedtük fel egymást, ki tudtuk lőni. Nem volt rpg/javlinünk.
De volt fedezek elbújni. Kicsin múlt, h nem darált le minket 1 db tank.
-
Polllen
félisten
A DMZ-be az új "tank" úgy kellett, mint egy falat...
-
válasz
kisselandras
üzenetére
na jah tegnap csak a shipment pályát néztem az a legkisebb xD
-
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Hát plunderben elég gáz nah meg dmz ben semmi változást nem vettem észre ahhoz képest
-
válasz
kisselandras
üzenetére
-
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Lassan ase lesz elég
-
válasz
kisselandras
üzenetére
Szívatás rendesen és igen a semmiért pont ugyanúgy néz ki mint 2019-ben.
Most vissza raktam a régi 1660-at és a beállítások high/medium 1440p elsimítás low
45 fps-em van
Még testre szabom biztos low-ra kellene de az pocsék.(Majd küldenek egy jobb 4070ti-t az alzából addig marad a nagyon régi)
-
válasz
kisselandras
üzenetére
-
odipapa
senior tag
Miért jön őrölt lassan a update? Valaki tudja?
-
csibe1
veterán
válasz
kisselandras
üzenetére
"a hónapban volt egy magyar srác kínai accountal"
Miből derült ki, hogy magyar?
Gulyás, pacal, palacsinta volt a nickje?

-
-
ULPIUS
őstag
válasz
Polllen
üzenetére
Amikor szabadnapokon délelőtt/napközben is le tudok ülni játszani néhány kör dmz-t, konkrétan a játékosok kb 80%-a szerintem vpn-es kínai/ázsia, akik nem mellesleg nagyon szemét módón játszanak, angolul egy szót nem tud egyik se proxy chaten stb...
Este/késő este nem nagyon szoktam találkozni velük. (de csak dmz-ben van tapasztalatom) -
-
Polllen
félisten
Nálatok a játékos bázis nem változott az elmúlt 1-2 hétben? Régen alig volt kínai, most minden körre jut.
Tegnap vagy tegnap előtt ráadásul 2 db 3-s kínai squad meg is támodott minket, rögtön kezdés után, összehangoltan a 2 legközelebbi spawn pointról. Szerencsénkre elporladtak, de nagyon fura volt.
-
kisselandras
senior tag
válasz
kill_switch
üzenetére
Nem eddig mindig ott volt eddig mindig elsőnek szedtem fel
-
kill_switch
senior tag
válasz
kisselandras
üzenetére
Nem hiszem, hogy változott. Nem mindig van ott, vagy ott volt és már felszedték.
-
kisselandras
senior tag
Urak szép estét
Vondelen hol találom az arany sniper? Eddig Citty hall ban volt
most már nincs ott mai napi frissítés után
-
szinesz.bob
senior tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Bios ban. Mi az alaplap tipusa?
-
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
szinesz.bob
üzenetére
Ezt alaplapi configban, vagy intel progiban lehet?
-
válasz
szinesz.bob
üzenetére
azzal a hűtővel inkább ne 240mm kéne tuninghoz legalább 100W felett -
szinesz.bob
senior tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Az alap 65 W tdp helyett adj neki 150 W ot. (PL1)
Talán segít. -
h1ght3chzor
őstag
válasz
szinesz.bob
üzenetére
Nem húztam, ezt a fajtát sztem nem is nagyon lehet. Vizhutes van rajta, cooler master ml120
-
szinesz.bob
senior tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Alapon van a proci?
És a hűtés milyen? -
shotika
őstag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Biztos, hogy nem reális, legalábbis tuti nem a 3070 a ludas. Én a procira tippelnék, saját tapasztalat alapján az fogja meg leginkább a videokari teljesítményét ebben a játékban.
-
szinesz.bob
senior tag
Na most talán, olyan mint volt.
-
wolfhgb
aktív tag
Udv, ha esetleg mas is jart mar hasonlo cipoben, egy kis segitseget kernek. ps4 warzone rol van szo, az istenert nem akar elindulni. jatszottunk vele korabban, ment ahogy kell, most ujra jatszanank vele es semmi, azt irja, h not installed. installalom, vegig csinalja, vegen ugyanaz es kezdhetem elorol. letoroltem, ujra raktam a store bol, ugyanaz, mar otletem sincs mi lehet a gondja, valaki esetleg jart mar hasonlo cipoben???
-
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Mikori a videó?
Szerintem reális lesz mert még január február nekem is a körül (80-90) volt 3070-el valamelyik patch után aztán váltanom kellett.
-
h1ght3chzor
őstag
Valaki tud segíteni, hogy miért van 70fps-em 10700f+rtx3070+32gb ram: 1080p low graffal? Amit néztem YouTube videók alapján 120-130-nak kene lennie.
-
a lényeg a minimum fps ha tudjátok nézzétek
0.1%-os FPS-nek kell lennie 60 körül akkor tartja a 60-at ha kevesebb 0 akkor laggol mert van amikor semmi fps nem jött szaggatásoknál de a 30 közelit nehezebb észre venni.
Mondjuk nyilván ha csak 1x csinálta nem érdekes amit szokott repülőgépnél amikor ugranak sokan
Akkor újra kell indítani a mérést és kész vagy hagyni úgyis vissza áll magától
Msi afterurner-ben lehet beállítani
-
Polllen
félisten
válasz
gjung44
üzenetére
Nálam az a különbség, h eddig 90-100 fps-m volt Vondelen, az első szar patch óta ez stabil 60. Viszont fps drop nélkül darabos volt a játék. A helik akadozva repültek, ami nem fps hiba. Az utolsó patch óta ugyanúgy 60 fps van, de már smootabb.
Hozzáteszem, egy kört mentünk akkor, simán elhiszem, h a bejelölt rész még mindig fos.Az is egy vicc, h a legnagyobb és legkisebb mapon ugyanannyi fps-m van…
Szóval átfogalmazom. Az utolsó patch óta nálam játszhatónak tűnt. Előtte nem volt az.
-
gjung44
tag
válasz
Polllen
üzenetére
Na jo de a gond szerintem nem a szerver miatt van. Ha egy 165hz-es monitoron játszol és bezuhan az fps 90 környékére az okozhat olyan érzést hogy szaggat a játék, a késleltetés is hatalmasat ugrik a megszokotthoz képest. Közvetlenül a frissités után gyakorlaitag 60fps környékén játszottam, ahoz képest javult de ez barátom, még mindig nem fut szépen
-
gjung44
tag
válasz
BITBOYS
üzenetére
155-re volt lockolva az fps-em és szépen tudta is tartani. Most ennek a közelében nincs, ezért nem értem amikor másoktól azt látom hogy szerintük újra szépen fut. Twitch-en ha körbenézek, minenkinél kevesebb fps van mint korábban, de nyilván ha valakinek volt 220 fps-e és most van 150 körül akkor számára az még elviselhető játékélény maradt.
-
BaLee
addikt
Tegnap játszottunk egyet, úgy tűnik megoldották az akadozásos problémát.
-
BITBOYS
addikt
Jött update, lockdown visszakerült.
Resurgence valamiért hibával kidob, egyáltalán nem indul el nálam, viszont a lockdown olyan szinten javult, hogy szinte repül a karakter. Fps szerintem még mindig nem a legjobb, de a latency kiváló és nagyon jól játszható. -
szinesz.bob
senior tag
Huskerrs tudja a megoldást:
[link] -
-
shotika
őstag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Nekem a legutóbbi updatek óta Mazrán a 115-140fps-ről visszaesett 80-100-ra, majd pár óra után már a 80-at is köhögve éri el. De még, amikor rendben lenne az fps, akkor is érezni pl az egérrel való nézelődés közben, hogy a játék darabos.
Annak idején, amikor már bejelentették a WZ2.0-át, a csapat azt mondta, hogy az okozta a legtöbb problémát, hogy amikor belenyúltak a programba egy update-tel és megvariáltak valamit, az hibát okozott. Azzal védekeztek, hogy szorosak a határidők, és az engine még nem volt kész arra, hogy ekkora területet probléma mentesen megjelenítsen.
Azt ígérték, hogy a második részre már optimalizálják az engine-t, hogy ezeket elkerüljék.Na, ebből végül nem lett semmi. Nemcsak hogy visszatértek a régi hibák, de rengeteg új is lett. A küldetések kijelzése a megjelenés óta bugos. Fél év alatt képtelenek voltak arra, hogy ezt az alap dolgot is kijavítsák.
Szintén megjelenés óta folyamatosak a teljesítmény problémák. Azok, akiknek erős gépük volt, eddig nem igazán tapasztalhatták, de ahogy a linkelt cikk is mutatja, már odajutottunk, hogy a csúcsgépes tulajokat is elérték ezek a hibák. -
Polllen
félisten
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Ez valami durva mellékhatás. Amúgy azt néztük tegnap, hogy DMZ Vondel-n mindegy mennyi fps-d van, a szerver lagol. A helikopterek darabosan repülnek... Súrolja a játszhatatlan szintet.
-
Chrys_
addikt
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Nagyon sajnálom őket, még így is biztos marad csillió fps belőle

-
kisselandras
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Eddig igy volt s a pálya túloldalán is látni a kéregetőket
#3224Polllen
Hát nálam nincs dropp csak fps kevesebb lett#3220csibe1 ez ez nagyon de nagyon elbaszott dmz lett nem kicsit bottal harcolás több energiát vesz vesz mint egy players
#3217juliensorel az a baj ezzel hogy ő meg simán le lőhet ez igy nem fer ezt rendesen elbaszták nem kicsit redditen ahogy olvastam mindenki ki van akadva
Mai nap toltuk pár kört eginer retek szar aim hacket tolja egyedül ki nyirta a Pátyán az összes embert egy maga kocsival járta a pályát vicc kategória
-
Bohus84
tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Még mindíg tart ez? Nekem ócska gépen van de eddig tudtam játszani, egész eredményesen is néha, de most sajna teljesen játszhatatlan. Van erre esély, hogy még alakul?
-
Még cikk is van 4090 13900k is -50% droppol
[link]Azt mondjuk nem ertem mar nem divat tesztelni a játékot csak kidobják az jo van jo ez igy
-
-
Polllen
félisten
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Tegnap 750 méterről mutatta nekünk, h valaki meghalt.
Új patch nincs. Kb 30%-kal van kevesebb fps-m így, de nem lagol. Stabilan áll.
-
aha de így ha lelőnek valakit az akkor ott marad nem esik ki a játékból
idáig kiejthettél másokat hogy nem húztad fel és visszaküldted a picsába de most akkor ott fog maradni kuncsorogni
aztán ha szerencséje van vagy mennyire látni? úgy mint rég a pálya túloldaláról mutatatta hogy ott valaki kéreget?Meg kijavították már a hibákat dmz-ben? Játszható?
-
ULPIUS
őstag
válasz
Polllen
üzenetére
Igen, magyarán alig lesz (már most alig van) túlerőben lévő 5-6 fős squad, mert ez a kockázatot kevesen vállalják egy randommal szemben. Ennyi. Hacsak nem invite-al állnak össze.
Egyébként egy 3 fős squad, ha okosan éleszt, akkor simán visszaveri 30mp után a toxikus árulót, ha úgy alakulna. Érted, nem kell mellé állni 1 méterre 3an és nézni, hogy mi lesz a kövi 30mp-ben, 2 elbújík, kivár. Persze, ha közelben még élnek az ő társai is, akkor az szopó lehet, de az, hogy valaki pleading állapotban van, nem azt jelenti feltétlen, hogy a közelben még vannak társai, simán lehet egy solo vagy egy olyan valaki akit rég ott hagytak, csak ő tesz egy próbát. -
csibe1
veterán
Akkor jó ha te érted.

Szerintem ez egy elbaszott, összevissza variált katyvasz.
"Eddig 10ből kb 8 játékos ezt csinálta. "
Jájj, erre inkább nem is mondok semmit.Kínjukba nem tudnak már mit kitalálni, mint az ellenség élesztését?

Egyre szánalmasabb ez az agyonbonyolított akármi...
Ez már nagyon izzadtságszagú.
Ahogy most kinéz a adolog, következő MW-nek nevezett akármi is kimarad inkább; mert ez már csak lejjebb megy ahogy látom...
-
ULPIUS
őstag
Én értem.
"Miért éleszteném fel akit lelőttem az ellenség csapatából?" - Eddig 10ből kb 8 játékos ezt csinálta. A meccs legelején (vagy nyilván később is a meccs során) a spawnpontok közelében összeálló 6 fős squadok ezzel ki vannak lőve, új season óta én speciel egyetlen 6fős squaddal se találkoztam. Eddig az volt, hogy mondjuk egy erős/ügyes squad rárontott másokra, lekaszálták őket, aztán azok kérték, hogy húzzák fel őket, és a legtöbb esetben ez meg is történt(főleg pl Ashikán)...puff máris egy 6 fős squad, aztán ment a squad hunt contract azonnal, meg a maradék player levadászása UAV-vel.
Mostantól az van, hogy akit felhúzol annak bizalmat kell szavaznod, mivel nem válik azonnal a csapattársaddá, sőt védi a 30mp-es szabály (plusz ugye akit te őltél meg azt nem is húzhatod fel mostantól egyáltalán)
Így a lehetőség adott, hogy egy random valakinek adsz még egy esélyt, hogy tovább játszhasson, viszont kompromisszumokkal jár. De mint írtam invite-al továbbra is azonnal össze lehet állni, 6an is akár, szóval teljesen nem szünt meg az opció. Valaki mindig ügyesebb, míg a másik épp elbukik, de aztán ez nem azt jelenti, hogy "örök harag", voice chaten mindig is meg lehetett beszélni ezeket a dolgokat dmz-ben, csak eddig gátlástanul, különösebb kommunikáció nélkül művelték ezt egyesek.
Ettől függetlenül én sem mondom azt, hogy ez innetől egy tökéletes rendszer, de az biztos, hogy redukálta a hirtelen összeálló 6fős squadokat, amire rengetegenm panaszkodtak az elmúlt időszakban, így a fejlesztőknek ki kellett nyomni valamit magukból, hát ezt sikerült... -
ULPIUS
őstag
válasz
kisselandras
üzenetére
Megváltoztak a pleading szabályai!
Akit te vagy a csapattársad lelő, azt az emberkét ti nem húzhatjátok fel, hiába nyomja be a pleadinget, viszont a többi közelben lévő squad látja és ők már újraéleszthetik, azonban nem válik automatikusan a csapattárssá, hanem az akit felhúzol enemy marad, 30mp-ig nem sebezhető általatok, ő viszont lelőhet titeket! De ehhez nagyon toxikus játékosnak kell lennie valakinek
De miután valakit revive-olsz invite-al továbbra is össze lehet állni. -
wolfhgb
aktív tag
Esetleg tudja valaki, h mi lehet a gond a warzone nal, ha ps en mar kb 5x tolti le ujra az installt, vegig megy a letoltes, a vegen pedig kiirja, h not installed es kezdhetem ujra. utoljara season 2 volt mikor jatszott vele a poronty, akkor gond nelkul ment, most ujra neki akart veselkedni, erre kb egesz nap letoltogetest csinalt eredmenytelenul. valami otlet?
-
kisselandras
senior tag
Mi történt ezel a retek gyász játékkal
Fel szedjük az enemyt mert kéri erre le lő mindenkit s ez nem egyszer fordult elő
Plusz küldik a meghívott hogy tarsuljunk de közben nem fogadom el erre már náluk vagyok ezt a szar még jobban el baszták
-
BaLee
addikt
Ja most látom pont előttem írták...
Akkor nem egyedi.
-
-
BaLee
addikt
Játszik valaki Radeonnal?
RX6750XT-m van, eddig atomsimán ment a game bőven 120fps+, tegnap lejött a 22 gigás frissítés, akad, szaggat, 60-70fps, de játszhatatlanul akad. Feltettem a legfrisebb dirvert, ugyanezt tapasztaltam.Más tapasztalt ilyet?
-
kisselandras
senior tag
Retek szar lett a frissítés
Gratulálok a fejlesztő fasz... Így el baszni valamit
fps játék tiszta lagg dmz ben
-
ULPIUS
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Köszi srácok! Igen sejtettem, hogy ez a konklúzió mai napig laptop témában, meg úgy igazán nem is vágyok rá, csak eljátszottam a gondolattal és tettem egy próbát

-
ULPIUS
őstag
Üdv!
Elgondolkoztam rajta, hogy a nyár folyamán az asztali pc-met leváltanám egy gamer laptopra, de mivel nekem sose volt, illetve mára már olyan széles kínálat létezik, hogy fogalmam sincs melyek az ajánlott konstrukciók/márkák és melyek kerülendők, ezért kérnék segítséget.
A jelenlegi 1080p 144Hz moncsimat megtartanám. Épített pc-ben nekem jó 10 éve mindig nvidia volt, de ha van valami tuti mobil amd manapság, akkor attól sem zárkózók el, cpu szintén mindegy, amelyik ajánlottabb az érdekelne. Jelenleg a fő szempont, hogy wz2 szépen fusson rajta 1080p-ben.
A keret 300-350 ezer, használt/új is játszik, ha megfelel a szempontjaimnak.
Az se baj, ha lebeszéltek róla, mert annyira nem életbevágó.
(jelenlegi konfigom: r7 5800x, rtx 3060ti, 16gb ram)
Köszi! -
enginev3.0
félisten
Mi az anyjáért szivat ez a szar hogy minden játék előtt bajlódnom kell a videokártya driverrel hogy elinduljon? Mert betöltő kép után nem csinál semmit addig

-
enginev3.0
félisten
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Ráadásul elindulok duoban és mindig egyedül vagyok
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
erőltetik a csapatot xD pedig az sincs
(mármint csapat munka főleg random emberekkel elmegy a faszba hogy nyakonverném mert segíteni nem akar) -
enginev3.0
félisten
Hi
Egyszer van warzone 2.0-ban solo egyszer meg nincs?

-
atyca
senior tag
Sziasztok!
Ha megvásároltam-telepítettem a MWII-t, akkor törölhető a Warzone 2?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lemaradtam.
rühellem a 2-t 

se a cronus erre veritek magatokat
túl nagyok voltak az igényeim
ja elbasszák a pinget faccé nem mennek haza xD ezek is migránskodnak
Dewo