- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-17 20:09 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszpista900
aktív tag
Szebbnek nem szebb, mert 27'-ról 34'-ra váltottam. Így a nagyobb felbontás nem észrevehető.
Tartani fogja, ha 2560-ban ennyi fps-ed van.
Ahh , értem, köszi
-
kiszpista900
aktív tag
Fejből nem tudom, de közepes grafikán. 2560x1440p-ről váltottam. Jóval erősebb kártya kell a 3440-hez azonos beállításokkal, de nekem megérte a szimulátorozás miatt.
Azért gondolom szebb is a játék? Vagy nem,?
Most megvan a 200-250 fps ,én is olyanra szeretnék váltani és a 144 fixet akkor remélem tartja , ezért érdekelt volna
-
BITBOYS
addikt
Fejből nem tudom, de közepes grafikán. 2560x1440p-ről váltottam. Jóval erősebb kártya kell a 3440-hez azonos beállításokkal, de nekem megérte a szimulátorozás miatt.
Szimulátorozáshoz nem lenne jobb esetleg egy vr cucc? Én is mostanában szeretném elkezdeni.
Bocs az off miatt. -
kiszpista900
aktív tag
Szia!
Nekem hasonló a gépem 12700k RTX4080 2x16GB 4000 MHz és 3440x1440P-Ben is fix 140 fps-em van dlss minden egyéb nélkül.Milyen részletességgel?
Miről váltottál? Mármint milyen monitorod volt előtte, igazából az érdekel kb mekkora teljesítmény vesztessel jár az ekkora felbontás
-
BaLee
addikt
Én meg ki sem próbáltam. Tegnap mentem egy Solo BR-t, amit szerencsére sikerült megnyernem, aztán ki is léptem.
Sajnos nincs sok időm rá. Valamikor kipróbálom azt a módot is. Miben különbözik a BR-től?Itt is a végjátékig vissza tudsz jönni ha meghalsz. Van egy számláló ami földetérés után indul el 10-40mp körül szokott lenni, ha addig nem ölnek meg visszajöhetsz ha ismét meghalsz. Persze mikor visszajössz valami alap fegyód lesz egy tárnyi lőszerrel szóval világot nem váltod meg vele.
Jah és javították azt a bugot, ha bokáig érő vízbe esel ejtőernyő nélkül akkor nem haltál meg. Most már meghalsz.
-
ULPIUS
őstag
Ha mindkét kártya gyári beállításokkal megy akkor kb. 10%-al erősebb. Most a jelenlegi 90 fps-ből kiindulva nem lesz + 20 fps.
A DDR4-ed típusa kellene és hogy mekkora frekvencián és milyen időzítésekkel megy. A nagyon gyenge memória is sokat tud rontani az fps-en és a droppok is lehetnek miatta. 2x8 vagy 1x16GB?Értem, akkor valszeg nem ugrok rá a 3070 témára, valami nagyobb szintlépés kéne ezek szerint, csak ugye anno a FHD miatt sem erőltettem a komolyabb kártyákat, meg most 1-2 éve nem igazán fps multiztam semmivel, single új címekhez meg remek volt eddig a 3060ti is. (egyébként egy 1080ti-t váltott, mert kíváncsi voltam az rtx-re.)
Ilyen a ramom 2x8GB, Kingston KHX2666C15D4/8G , nyilván nem egy nagy durranás. (Nincsenek húzva se)
kiszpista900
Igen néztem pár külföldi ajánlást ott is szerepelt ez a radeon, csak ehhez meg ajánlott lenne egy 1200W-os táp
, nem tudom...akkor azt is cserélni kéne csak emiatt, bár gondolom a 3080hoz is min 750W ajánlott. -
Tsebacsi
nagyúr
Én solo-ban is szeretem a BR-t. Könnyebben meg is nyerem.
Ó nem írtam, hogy ez DMZ, a BR nekem sosem volt a kedvencem, abban még bénább vagyok
-
Xaels
félisten
Mindegyikőtök konzolon játszik?
Nekem PC-n 50-ből egyszer laggos a szerver.Igen PS5. 2 Digital Edition, egy lemezes. Mondjuk Crossplay Off-on van, de a Warzone1-el semmi ilyen bajunk nem volt soha.
-
Xaels
félisten
Vannak bent jó dolgok is azért.
Vannak, de nekem sokkal több ami nem. Vissza lesz az egész butítva Warzone 1 szintre.
-
Chereiose
addikt
Milyen felbontáson játszik?
Full HD-n.
-
kisselandras
senior tag
Családja hogy jön ide?
Passz nem tudom mért rakta be de ha ismered ad át neki szívélyes üdvözlettem
-
tupacamaru
veterán
Minden oc-zva volt, de mindent ki is teszteltem rendesen.
A Windows újratelepítés megoldotta úgy néz ki.
Nálam a VGA OC csinált ilyet, 100 MHz-et visszább vettem és azóta nem jött elő.
-
tupacamaru
veterán
-
kiszpista900
aktív tag
3200-as 4000-en.
Próbáltam XMP-n úgy is hibát dobott. Lehet a rendszert kellene újraraknom, mert már 3-4 generációt megélt oprendszer.Akkor könnyen meglehet
ő nalam is csinálta , rakd újra jó lesz vagy törölje le mindent Blizzard is , teljesen,való színű megoldja a bajt
-
kiszpista900
aktív tag
Van proci meg memória OC is egyébként, de mindkettő ki van alaposan tesztelve.
Próbáld meg a ramot csak xmp járatni,
a ramot OC nem szereti és vagy a proci tuningot..keress rá egyszer írtak asszem (nem a stabilitás miatt csinálja) milyen ramod van? Ha 3600 akkor próbáld 3200on -
bobooo
addikt
Nem is szoktam olvasni a chatet. Engem a kidobálás zavar. Van, hogy 4-5 kör lemegy hiba nélkül és van amikor az első körben kidob.
Overclock tud Scan&Repairt okozni, próbálgasd más beállítással, egyszer jó lesz
-
kisselandras
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Khaosz55
addikt
Én DLLS-t használtam eddig. Kipróbálom a FFX-et.
Szerintema a DLLS-nél jobb a Nvidia Image Scaling ami ugyan annyi FPS-t hoz. FFX meg mégjobb de án ott vesztettem 15-20 FPS-t ami most szükséges ezért maradtam a Nvidia-nál.
-
Grave_444
nagyúr
Én DLLS-t használtam eddig. Kipróbálom a FFX-et.
Arról nem készítettem képet, mert egy helyben állva az is szép. DLAA szintén.
Futás közben nézd meg a távolabbi textúrákat, szerintem ami már 10 méterre van homály. -
venom8888
őstag
Nekem medium beállításokon 3440x1440p-ben balanced dlss-el megvan a 144 Hz fixen 3080Tivel.
Neked kisebb felbontás és erősebb kártya. Mehet mediumra is szerintem neked. 165Hz-re van OC-zva a monitor vagy 144 Hz-en használod?OC-zva van annyin.
-
venom8888
őstag
Beállítás függő is. Szerintem 200 Fps-el már elégedett lehetsz. High, Médium vagy milyen beállításokkal?
WZ ben 160-200 fps Minden Low.
Multiplayerben 200-220 fps szinten Low.
Ha medium vagy high ra rakom akkor 140-150 fps mind WZ ben -
Bubaaa
senior tag
Szerintem csak beállítás probléma lesz. Nem a legjobban optimalizált a játék, bár jobb, mint az elődje.
Nem hiszem, hogy a procival lesz a gond. Öcsémnél megy alap 12700k meg 3080 mellett megy 144fps-el 2560x1440-ben.Ugyan ez a szett van nekem is,fixen megvan a 165FPS. Le is korlátoztam ennyire,ennyit tud a monitorom is.
-
venom8888
őstag
Szerintem csak beállítás probléma lesz. Nem a legjobban optimalizált a játék, bár jobb, mint az elődje.
Nem hiszem, hogy a procival lesz a gond. Öcsémnél megy alap 12700k meg 3080 mellett megy 144fps-el 2560x1440-ben.Azt is hallottam hogy 1080p re van optimalizalva, egyik munkatarsam bugokat javít a játékban ő mondta.azert is ugyan annyi az fps em 1080p ben. Csak szar a game szerintem. Ez a vga 4k ra van kb készitve,nem hiszem hogy nem bírná.
-
venom8888
őstag
Minden ultrán van? Én 3440x1440p-ben játszom 142 fps-re korlátozva egy 3080 ti-vel. Közepes grafikára vissza kellett vennem, hogy fix fps-em legyen. Szerintem neked egy erős High-al menni fog.
Szerintem CPU bottleneckem van, a 4080 om eszik kb 140w ot ami nagyon keves. Es kb 90% on megy, a CPU-m pedig 40% on, de megis. Ez a rohadt jatek nagyon CPU igenyes ugy tunik a 5800x3d keves neki,
-
venom8888
őstag
Minden ultrán van? Én 3440x1440p-ben játszom 142 fps-re korlátozva egy 3080 ti-vel. Közepes grafikára vissza kellett vennem, hogy fix fps-em legyen. Szerintem neked egy erős High-al menni fog.
Minden Low on van es ugy van 170 fps em kb. Es dlss balanced.
Ha fent mindent ultrara allitok, akkor van 75-90 fps em -
kisselandras
senior tag
Nem játszok napi szinten, de én még nem találkoztam csalóval. Videókat láttam már, de ezek szerint szerencsém van és kerülöm őket.

Hát nem tudom te mivel tolod de dmz ben kurva sok van
nem tudom mit élveznek rajta most is volt 1 squad akik csaltak példa ez valami hack féleség lehet mert 2000 m re voltak de 5 másodperc alatt ott voltak azt is észre vettem ha csaló van a szerveren bent ragad a nevük
de ez mindig igy volt eddig vagy másnál is bent ragad a cheat ball oldalt? -
Tsebacsi
nagyúr
Barátomat PS-en dobálja ki folyamatosan. Memória,cpu vagy gpu oc van a gépen?
Egyik sincs.
A jelenség random, az elmúlt napokban kevés volt, de pl. tegnap kimondottan sok, és szinte mindig game crash nem szerver leállás vagy hasonlók, olyan eddig talán 1x volt és akkor meg is maradtak a lootok/fegyverek.
Feltettem este az új nvidia drivert, nem tudom segít-e a dolgon… -
Tsebacsi
nagyúr
Pc vagy konzol?
PC
-
kisselandras
senior tag
Ide több kell, mint 50.
Ebben nem tudom mit élvez a csaló játékos, de egészségére! -
kisselandras
senior tag
50 lőszeres fegyver nélkül el sem mozdulok.
Azzal lehet itt csak biztosra menni.
Vagy RPG.
Még az is kevés beléjük beszarás
meg is találtam tiktokon [szemét] -
kisselandras
senior tag
6 plate-s mellény volt rajt.

az is rohadjon rája
-
shotika
őstag
Nekem most szépen fut a beállításaiddal 140 Fps-el. Viszont továbbra is van olyan szituáció, hogy ledroppol 30-40 fps-re és ott marad. Lapozófájl már lett bővítve.
Ezen nem fog segíteni semmi, egyszerűen ez az engine ennyit bír. De szerintem ezzel a játékkal teljesítmény szempontjából nem az fps szám a legnagyobb probléma, hanem az, hogy a játékmenet darabos, az animációk darabosak, összességében a mechanika nem elég fluid. Az alább megosztott videó is jól mutatja, hogy még 4090-es videókarival (meg kb mindegyikkel) is képest bezuhanni felére az fps, és ezek is okozzák a darabosságot.
-
ScomComputer
veterán
Nekem most szépen fut a beállításaiddal 140 Fps-el. Viszont továbbra is van olyan szituáció, hogy ledroppol 30-40 fps-re és ott marad. Lapozófájl már lett bővítve.
Lapozófájl az ssd-n legyen egyéni méret min.16384 max 16384...

Milyen vga ? -
konci79
őstag
Lehet több fps kell, hogy be tudj ugorni a raklapok közé.
Anno Quake 3-ban kellett a sok fps, hogy egyik helyről a másikra át tudj ugrani. Legalábbis ezt beszélték.5600G integráltja ennyire képes
-
zozika84
őstag
Az nekem kimaradt. A Warzone-t is most kezdtem el 1-2 hete. BF után nekem az volt fura, hogy nagyon sok találtat kell az ellenségbe. Ez megmaradt a második részbe is?
Itt valamivel kevesebb találat kell szerencsére
-
zozika84
őstag
Hétvégén talán már én is ki tudom próbálni.
Szeretném már én is véleményt nyilvánítani róla.
Kicsit PuBG szeru, de nekem bejon

-
Bubaaa
senior tag
Nem változott sokat. Teljesen low-on meg nem szeretnék játszani. Ultrán is 10 fps-el van csak kevesebb.
Ha leveszem 1080p-re akkor is csak 110-120 fps és 40% GPU kihasználtság. -
Bubaaa
senior tag
Nem változott sokat. Teljesen low-on meg nem szeretnék játszani. Ultrán is 10 fps-el van csak kevesebb.
Ha leveszem 1080p-re akkor is csak 110-120 fps és 40% GPU kihasználtság. -
nggabi
félisten
Ha leveszem 1080p-re akkor is csak 110-120 fps és 40% GPU kihasználtság.Én mediumon nyomom de dssl maxra így 100 150 fps között mozog qhdn.
-
Bubaaa
senior tag
Köszönöm a segítséget! Este kipróbálom. Nálam is uv van a kártyán, de így is a gyári teljesítmény felett van.
Memória sem lehet gond, mert 4133Mhz-Cl16-on megy.
Monitor meg 160Hz 3440x1440p.Mennyi ram van a gépben? Nekem 32Gb,és azt veszem észre hogy játék alatt néha
15-16-17gigát eszik,az afterburner szerint. -
Bubaaa
senior tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el játszani a játékkal. Milyen beállításokkal lehet elérni azt, hogy a gpu teljes kihasználtságon menjen? A processzor 30-40%-on megy a GPU meg 60%-on. 90-110 Fps között mozog. i9 10850K és egy RTX3080 van a gépben.
Szia!
Lehet hogy szarul van optimalizálva a játék,de azért egy 3080 nak több FPS-t kéne kihoznia. Nekem is az van, és 165FPS van fixen,és azért mert ennyire korlátoztam le,hisz 165Hz monitor ennyit tud megjeleníteni. Ráadásul még uv-ztam is a kártyát,így nem is melegszik (nyáron a legnagyobb melegban volt 60fok játék alatt) mostanában 52körül mozog. A fogyasztását is a felére csökentettem így.
Nézzél rá erre a beállításra,én is ezzel kezdtem,aztán finomhangoltam rajta. [link]
És a DLSS-t ultrára állítottam,az sokat dob hozzá. Mondjuk nekem 2560X1440 a felbontás. -
Tsebacsi
nagyúr
Nem erősködöm ezzel akkor. Fut ahogyan fut. Nagy karrierem amúgy sem lesz szerintem.
Nekem furcsa, hogy ennyi lőszer kell egy emberbe. Olyan, mintha babbal lőnék.
A warzone ilyen a multi jobb ebből a szempontból.
Amúgy a felbontásod mennyi, mert nekem a konfigommal van majd 120fps átlagosan. -
Tsebacsi
nagyúr
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el játszani a játékkal. Milyen beállításokkal lehet elérni azt, hogy a gpu teljes kihasználtságon menjen? A processzor 30-40%-on megy a GPU meg 60%-on. 90-110 Fps között mozog. i9 10850K és egy RTX3080 van a gépben.
Ez egy szarul optimalizált játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Energiaital topic
- Suzuki topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Starlink
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- gerner1
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- ASUS RX 9070 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Fujitsu LIFEBOOK E459 I3-8130U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD laptop
- HP ProBook 450 G8 I3-1115g4 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G2 Ryzen 3 5450u/16GB/256 GB SSD/14"FHD gyári gar
- HP Elite x2 G4 I5-8265U/8 GB RAM/256 SSD/3k IPS TOUCH 2in1 laptop és tablet
- 8GB DDR4 2400 MHZ
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, nem tudom...akkor azt is cserélni kéne csak emiatt, bár gondolom a 3080hoz is min 750W ajánlott.
A jelenség random, az elmúlt napokban kevés volt, de pl. tegnap kimondottan sok, és szinte mindig game crash nem szerver leállás vagy hasonlók, olyan eddig talán 1x volt és akkor meg is maradtak a lootok/fegyverek.
Dewo