Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT.hu
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
konci79
őstag
-
Polllen
nagyúr
válasz Tsebacsi #2494 üzenetére
Van olyan is, a múltkor a reptéren az alapmobok preshootoltak, az épület mögül, ahogy kiléptem, lőtték a fejest 30-40 méterről.
Néha nem értem, hogy miért kellett őket ilyen erősre feltekerni. Playereket lényegesen könnyebb leszedni sokszor, mint ezeket.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
nagyúr
válasz kisselandras #2491 üzenetére
heh ma kicsit kárpótolt a game, 4 operator kill Icarussal, és olyan victus snipert raboltunk tőlük hogy megszólal
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-
Lmh
őstag
válasz kisselandras #2486 üzenetére
úgy értem a pénznek annyi értelme van ha kihozod, hogy XP-t konvertál belőle a játék, nem? Kint a lobbyban már nincs abból a pénzből, nem?
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
nagyúr
válasz kisselandras #2487 üzenetére
Kihoztam egy Autoshotit, 850-es Brysont, egy lockwoodot dobtam el érte, erre most megint a lockwood van nálam... Komolyan mondom ez kész
-
kisselandras
senior tag
válasz Tsebacsi #2485 üzenetére
Nyugi mai nap dmz Ben 2x lőttem fejbe ere ő egy lövésel ki szed vicc kategória másik példa csapattárs 2x megy át a csávón kocsival s nem döglik bele e 3dik felda 2 csapatarts lövi a gyereket erre ki szedi őket 1 lövésel s hozzá teszem mind a 2 lövések találtak mert mondták nem hiszik el sniper legerosebb fegyverével nem tudják kiszedni ide batman kell már mert sok a superman
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
nagyúr
A röhögőgörcs kap(na) el, mikor elkezdem egyedül a DMZ-t, belefutok 3 mobba, lelövöm az elsőt, kettő megfordul, puff fejes down... Érted, MOB... Fegyver oda, megint várunk 2 órát... Komolyan nevetséges szar ez az egész néha...
-
Lmh
őstag
válasz kisselandras #2483 üzenetére
amúgy a fegyót pont lesz@#om, sima botbol lootolt szarok. de küldiztünk egy csomót és volt nálumk vagy $300k. mondjuk abbol csak xp lesz kör végén, nem?
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
kisselandras
senior tag
Persze ki lotolt 1:25 perc mire újra tudod vinni a fegyod de ha ki hozol következő körben ha jól rémlik csak 15 perc s újra tudod használni a fegyoidde ha van tartalék bent akkor tudsz vele menni
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Lmh
őstag
válasz kisselandras #2481 üzenetére
és aki kinyirt az felvette az osszes gyujtott penzunket?
-
Lmh
őstag
válasz BerserkGuts #2479 üzenetére
Jah, egyetlen egyszer találkoztam normális németekkel. De az elég kevés.
Azt is benyaltuk, hárman ültünk a gépben amikor uccso masodpercben beugrott vki es lehentelt minket. ilyenkor buktunk mindent gondolom.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
BerserkGuts
őstag
Van pár küldetés amiben érdekes fogalmaznak aztán csak a videóból láttam hova kéne menni vagy mit csinálni.
Ha szerencséd van akkor vannak random társak akik qva jó fejek jobban tudják mi a feladat pl: vettek nekem páncélozott kocsit amikor az volt a küldi meg profin egy sokkal jobb helyen felrobbantották.Előtte azzal szenvedtem és meghaltam hogy rossz helyen robbantottam fel vagy elsőnek azt se tudtam mit kell vele csinálni.
A pénz szerzős küldi is jól sikerült amikor 60.000-et kell szerezni meg elkölteni ott is segítettek 1körben meglett.Szóval beírod csetbe vagy mikrofonon ha használják meglehet kérdezni ha szerencséd van segítenek küldi közben is pl: gyűjtögetős dolgok benzineskancsót is adtak.
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Grave_444
nagyúr
Nekem múltkor kb a második duo körömben sikerült ez a 9-10, de se a pályát se a játékot nem ismerem. Van kb 10 órám benne, abból 8 grafika beállítás és nézelődés.
Lootolt alap fegyverekkel lőttem, biztos csak szerencsém volt.
PUBG helyett jövök időnként ide is lődözni. Ott a kedves fórumtársak "örömére" szinte az összes 10 vagy több killes köröm felrakom.[ Szerkesztve ]
-
D013
aktív tag
-
Grave_444
nagyúr
Van valamilyen oldal, ahol a korábbi körök statisztikáit lehet látni?
Más játékban szokott lenni, például : https://pubg.op.gg/.BR Duoban jónak számít 9-10 kill? (Nem összesen kettőnknek.)
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
válasz BerserkGuts #2472 üzenetére
A milyen "olyan" helyeket?
-
kiszpista900
aktív tag
válasz BerserkGuts #2472 üzenetére
Így van,proci igényes sajnos, nem a legjobb az biztos de én arra értettem hogy jó FPS vannak és nem akad,laggol össze vissza, folyamatosan megy nyilván kell hozzá gép
-
BerserkGuts
őstag
válasz kiszpista900 #2471 üzenetére
Hát azért kell állítgatni nem volt fix az fps
bár még az elején a repülőben leesik még mindig erősen és laggol de normál játék közben tartja az 50-et szerencsére mondjuk ehhez a mutatványhoz proci csere is kellett.#2470 Lmh
A tier 1-2 még elég könnyű de persze én is csak videók vagy leírás alapján találtam meg az olyan helyeket.12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Lmh
őstag
válasz BerserkGuts #2469 üzenetére
Addig így nem fogok eljutni, mert elfogy a lelkesedésem, hogy érdekel a játék. Multit nem solózok, úgy nem fun.
-
BerserkGuts
őstag
válasz Mentolka #2465 üzenetére
jaa beállításoknál nem szereti ha piszkálom az árnyékolásokat akkor jöhetnek ilyen bug-ok remek
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
shotika
őstag
2 hónap után újra ránéztem a WZ-re, ahogy látom semmit nem optimalizáltak a fiúk-lányok. Ugyanolyan hitványul fut, mint amikor megjelent.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
csákány.
aktív tag
Nálam is úgy müködik. És persze, a küldi csere miatt, többször vissza kell menni 9-10-re, de ennél több jó fegyver minek? Az első pár leölt bot valamelyike úgyis dob egy RPK-t, azzal meg már lehet ritkítani az ellent Eleinte én is 2 jó fegyverrel mentem be, de mostanában már szeretek egy fegyverrel vagy fegyver nélkül bemenni - ennek is meg van a varázsa Bár akkor rossz ötlet ez, amikor a másik csapatot túl közel rakja be a játék, és neked még semmid sincsen
-
Mentolka
senior tag
válasz BerserkGuts #2461 üzenetére
Nálam rendszeresen fordul elő, mindenféle érdekes szín (nVidia RTX3060Ti, utolsó előtti driver). Színes kis kockák a textúrák helyén, de volt már ilyen is: [link]
-
Találtgyerek
veterán
válasz BerserkGuts #2461 üzenetére
Én még nem vettem észre ilyet. Lehet valami beállítás vagy driver hiba is.
06-3o/9759I39
-
Bubaaa
aktív tag
válasz csákány. #2462 üzenetére
Nekem nem engedi. Ha contraband fegyók vannak nálam,és cserélni akarom,mindig törölnöm kell,hogy ki tudjam tenni. Ellenben ha 10/10 fegyver van,és küldetésből kapok fegyvert akkor azt hozzáteszi. De csak akkor ha már bent van a küldi. Ellenben ha 10/10 van,és új küldit akarok betenni,olyat amelyik fegyvert ad,akkor azt nem engedi betenni,csak ha törlök. Fájó kitörölgetni 4-5 attachmentes fegyókat,de ez van.
-
csákány.
aktív tag
10 fölé is lehet menni (jelenleg nekem 13 van) úgy, hogy egy contraband fegyverrel bemész-vagy fegyver nélkül, és a kihozott fegyverek valamelyikére a következő körben rárakod a te saját slotos fegyveredet, így az átkerül a conrabandek közé. Ha ezt sokszor így csinálod, akkor növekszik a contraband fegyvereid száma. Hogy mennyi a max, azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
BerserkGuts
őstag
Ha lila pálmafák vagy lila dolgok jelennek meg néha az normális ? Játék bugja lehet másnál is van?
Vagy a vga kezdi megadni magát?
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Valaki játszana velem warzone 2.0 DMZ-t?
Most kezdtem, tetszik, de nem értem és úgy érzem a random csapattársak sem vágják mit kéne csinálni.
Szóval játszanék szívesen normális magyarokkal hogy tanuljak és élvezetes legyen.
-
Bubaaa
aktív tag
válasz viperabácsi #2457 üzenetére
De igen. De csak 10-et enged eltenni.
-
Bubaaa
aktív tag
Azt tudja valaki hogy DMZ ben, ahol a contraband fegyverek vannak, mikor lesz 20 betehető fegyver? Nekem csak 10-et enged,de láttam már sok videót,ahol 20 hely van.
-
Laby
őstag
Van arra megoldás, hogyha a térképbe belezoomolok, akkor utána egérrel tudjam mozgatni a térképet? Jelenleg csak úgy tudok küldetéseket keresni, és tájékozódni, ha visszazoomolok alap nézetre és arra a területre zoomolok ami érdekel, de elég idegesítő, hogy utána kicsit nem tudok arrébb lépni, ahhoz megint alap nézet és vissza zoomolás kell.
Ez jó ideje így van már, de a játék indulásnál jó volt. Van erre valami megoldás?
Köszönöm!Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
Khaosz55
addikt
válasz Találtgyerek #2449 üzenetére
Szerintema a DLLS-nél jobb a Nvidia Image Scaling ami ugyan annyi FPS-t hoz. FFX meg mégjobb de án ott vesztettem 15-20 FPS-t ami most szükséges ezért maradtam a Nvidia-nál.
-
Grave_444
nagyúr
válasz Találtgyerek #2449 üzenetére
Arról nem készítettem képet, mert egy helyben állva az is szép. DLAA szintén.
Futás közben nézd meg a távolabbi textúrákat, szerintem ami már 10 méterre van homály. -
Khaosz55
addikt
Valaki meg tudja mondani mi annak a billentyűnek az angol neve amivel pl Kérhetek Pénzt, pajzsot, lőszert a csapattársaktól.
Nem találom nem működik nem tudom jelölni amikor megnyitom a hátizsákot. -
Grave_444
nagyúr
válasz Khaosz55 #2446 üzenetére
Nem szeretek ilyen videókat nézni, inkább rájövök magamtól vagyis inkább tudom mit kell beállítanom. Kivéve, ha ott az orrom előtt, de nem látom.
Nekem ugyanannyi, mint Nvidia Image Scaling mellett.. Azt nem kell 100-ra tenni ennyi a titka.Nyilván függ milyen gépen játszol és mik az igények, én is tudnék több FPS-t, de úgy már túlságosan romlik a minőség, ha kell -20FPS sem nagy érvágás a fent említett tartományban.
[ Szerkesztve ]
-
Khaosz55
addikt
-
BaLee
addikt
Mekkora hülyeség már, hogy a revive pisztollyal solo-ban nem tudod feléleszteni magadat...
DMZ-ben simán belövi magának az ember, ekkor kérdeztem, hogy ez solo-ban is így van vajon? Azt mondták persze.Most először vettem fel a revive pisztolyt solo-ban, lelőttek, úgy meghaltam mintha ott sem lett volna...
-
Grave_444
nagyúr
válasz Khaosz55 #2442 üzenetére
Minden esetre FidelityFX cas 100 vs Nvidia Image Scaling - Native 50 közt nincs nagy különbség látványra és FPS-re sem és egyik sem mossa a képet, mint a DLSS/DLAA.
Ezekkel a beállításokkal tökéletes. Minden más minimumra van vége, így 120-144FPS.
-
nesh_019
senior tag
válasz Grave_444 #2428 üzenetére
Szia nekem is 3060 12gb kártyám van és elérhető a fidelityFX cas beállítás és azzal használom.
Én úgy szoktam beállítani a játékot hogy nézek interneten böngészve leírásokat vagy youtuben videókat legtöbb fpst produkáló ajánlott beállításokrol.
A kép is jó és kb 80-110 fps körül van most a játék FHD-n. 165hz monitorom van.Ha csak 60 hz monitorja van valakinek akkor fixalja 60ra az fpst mert a 60 feletti fpst nem tudja a monitor és feleslegesen terheled a gépet lathatatlan fps-ert.
Több is lenne csak a ramom hiába 32 gb de csak 2400mhz tud és a procim se egy mai darab mert i7 7700k és van bottleneck.
Majd idővel fejleszteni fogom a gépet csak most sajnálom rá a pénzt mert jelenleg is megfelelően kiszolgál a gépem.[ Szerkesztve ]
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
viperabácsi
addikt
válasz FishiestFish #2435 üzenetére
Értem azt akartam kihozni belőle , hogy próbáld ki wifin megy e a box .
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
FishiestFish
újonc
válasz viperabácsi #2434 üzenetére
kábelesen csatlakozott mind az xbox mind a pc a routerre
-
viperabácsi
addikt
válasz FishiestFish #2433 üzenetére
Akkor pedig biztos router beállítási hiba lesz. A box csatlakozik wifin erre a routerra , és azzal van net
[ Szerkesztve ]
-
FishiestFish
újonc
válasz viperabácsi #2432 üzenetére
Nem, korábban szerver hostolás miatt kiszedettem magam NAT mögül.
-
viperabácsi
addikt
válasz FishiestFish #2431 üzenetére
Ha rádugtad a gépet , utána router restart.
Nem vagy véletlen NAT -olva ?Itt látni fogod mi a probléma .
[ Szerkesztve ]
-
FishiestFish
újonc
válasz craftsman01 #2430 üzenetére
teljesen vadiúj másik router sztem egyezik ezzel a megoldással. sajna nem oldotta meg.
-
craftsman01
senior tag
válasz FishiestFish #2429 üzenetére
Egy teljes alapra álítás a routeren esetleg? Soha nem piszkáltam a routereimet a mostani Tplink-en is csak a wifi jelszót változtattam meg. Soha nem volt gondom.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
FishiestFish
újonc
Sziasztok, a warzone vmiért nem indul saját routeremen keresztül, de mindenhogy máshogy igen.
Próbáltam:
-vpn
-mobile hotspot
-fali utp közvetlen a gépbe
Ezekben az esetekben műkődik, DE ha routerre rádugom az UTP-t és utána a router adja a netet a gépnek akkor ledob Lost connection errorral.Mindent kipróbáltam
- Port forwarding
- port triggering
- UPnP
- release/renew IP
- google DNS /egyéb dns
- másik router
- másik UTP kábelSemmi nem oldotta meg, mi lehet a baj? A warzone ilyen retek fos és nem tud egy routeren keresztül normális kapcsolatot fenntartani? vagy vmi beállítás hiányzik nekem?
(PCn és Xbox Series X-n is ugyanez a hiba és ugyanezek "oldják meg" de egyik se teljes / jó megoldás)
Ha valaki tud segíteni meghívom egy sörre vmilyen módon.
-
Grave_444
nagyúr
válasz kiszpista900 #2427 üzenetére
Nvidia Image Scaling -> Native -> 50 sharpness lett a megoldás.
100-on már túl éles, kockás a kép.DLSS / DLAA is jó lenne, mert minőségben éles, de csak ha egy helyre fókuszálsz.
Mozgás közben ami nem pár méteren belül van nagyon elmosódik.Most ott tartok a 3060-al tudok talán annyi FPS-t, mint a 1660S-el, mert annál a FidelityFX Cas elérhető volt, ami kisebb erőforrással ugyanolyan képet produkált.
Ez nem feltétlen a játék hibája, inkább a kiforratlan technológiáé. Vagy a FHD monitor, de nagyobb felbontás se változtatna csak a rosszabb szem.[ Szerkesztve ]
-
-
Grave_444
nagyúr
Korábban rájöttem hogy lehet nem RTX kártyával éles képet beállítani.
Most egy 3060-am van. Mi az ajánlott settings? Effektekről lemondok csak legyen normális a képminőség, ne homályos. DLSS vagy DLAA a jobb? Mindegyiket 100-on Quality módban nézem, de mozgás közben a távolabbi textúrák elmosódnak vagy homályosak.
Be lehet normálisan állítani, ti hogy használjátok? -
kiszpista900
aktív tag
Van itt aki 6800xt vel játszik? 5800x3d vagy 12700k tol felfele prociv parossal ?
-
Bubaaa
aktív tag
Nekem mostanában a kedvencem,hogy nem enged fegyvert választani. Ami bent van,az van és kész,hiába akarok másikat betenni nem lehet. A másik mikor húzom valamelyik fegyót,rá akarom pakolni a cuccokat,erre kiírja,hogy 2órát kell várnom,holott aznap még egyszer sem pusztultunk,mindig kijöttünk. Sőt az első slotban ott a fegyver,csak építeni nem engedi. Jah a lebegő botok már fel sem tűnnek,hogy az égen sétálgatnak.
-
nagyúr
válasz Ergo_Proxy #2422 üzenetére
Egyre több ilyen lesz, aztán csak jön megint valami frissítés amivel javítják és elcsesznek mást
-
Ergo_Proxy
tag
válasz Tsebacsi #2421 üzenetére
Nekem olyan bugom volt, hogy halál után az insured slotos fegyverem ott figyelt a contraband stashben, az ilyen bugokat szeretem, lehetne többször
Olyan vagyok Én, mint Isten, és Isten olyan, mint Én! Vagyok olyan nagy, mint Isten. És Ő éppoly kicsiny, mint Én vagyok. Isten nem állhat én felettem, sem én ő alatta nem állhatok!
-
nagyúr
Érdekes volt, indítottam egy DMZ-t, eléggé korán meghaltunk, legyakott minket egy ellenséges csapat, de megmaradt minden fegyverem...
-
cseze
csendes tag
válasz viperabácsi #2411 üzenetére
[link] itt már írtam,de ha kell,van még egy nálam pluszban
[ Szerkesztve ]
-
kiserik
senior tag
Legegyszerűbb: kell egy géppuskás LTV (küldi, vagy veszed) és azzal lelövöd a helikopteres commandert. Ha azzal lövöd, akkor nem támad rád. Sam site-nál egyszerűbb.
-
kisselandras
senior tag
válasz konci79 #2415 üzenetére
Hát brutális ami ott megy reggel 1perc se volt de 1 ember le ölte az egész társaságot 1 maga vicc de vannak jó playerek akikkel egész mókás lehet a. Játék
-
konci79
őstag
Nincs ott semmi látnivaló...
Párszor bementem oda, de még egyszer se jöttem ki élve -
BaLee
addikt
Sam site-ot elfoglalod, ha lelövi neked a repülőt a supply dropban szokott lenni ami ebből esik.
-
kisselandras
senior tag
Szia [Igy tudod] ő legalább értelmesen elmagyarázza
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy wz2.0-ba miért nem látható az összes mikrofon beállítás Ps5-nél ??
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
válasz kisselandras #2409 üzenetére
Hali ! Hogy lehet meg szerezni a B21 kártyát ?
-
Polllen
nagyúr
válasz kisselandras #2409 üzenetére
Ez nem az új patch miatt van. Megjelenés óta így van.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
kisselandras
senior tag
ez az új frissítés katasztrófa
Al-Mazrah ban le dobtam az amo boxot erre elsüllyedt mint egy kenu
Lotolni zsákot vonaton nem lehet ládákat is alig lehet vonaton ki lutolni a helis bot neked jön az épületbe ezzel magával rántvade pozitív a mai napban b21 en össze állni az ellenséggel főleg úgy hogy magyarok voltak a skacok király volt
-
-
cseze
csendes tag
B21 aktív ismét
-
Ergo_Proxy
tag
válasz kisselandras #2405 üzenetére
Tisztában vagyok vele, attól még nem kéne steamen crashelnie, de ha a battle.net stabilabb akkor átköltözök.
Olyan vagyok Én, mint Isten, és Isten olyan, mint Én! Vagyok olyan nagy, mint Isten. És Ő éppoly kicsiny, mint Én vagyok. Isten nem állhat én felettem, sem én ő alatta nem állhatok!
-
kisselandras
senior tag
válasz Ergo_Proxy #2404 üzenetére
Ne már ! hát hogy ne lenne stabilabb a battle-net hisz az a saját kliens
-
Ergo_Proxy
tag
Sziasztok, a battle.net-es verziója a warzonenak stabilabb mint a steames, vagy van ennek összefüggése a játék összeomlásokkal?
-
nagyúr
Tudja valaki pontosan mit kell csinálni ahhoz, hogy az ingyenes Ghost skint megkapjuk PC-re is? Valamit a COD Warzone mobile-al kell csinálni, de nekem kicsit ez magas, sosem töltöttem le a mobilos játékot...
AHogy nézem csak le kell tölteni előre... Aztán majd májusban megkapjuk?! Kicsit komolytalan.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 64Gb Black - Kártyafüggetlen - Karcmentes - 87% - Magánszemély
- Anbernic RG405M
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest