Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-04-14 12:43:30

LOGOUT.hu

War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4659) PAtr0n válasza jimmy74 (#4657) üzenetére


PAtr0n
addikt

A bino itt nem azt adja, hogy 250m-el (vagy mittomén mennyivel) messzebb látsz, alapból van, úgy kell elképzelni, hogy a commander kinyitja a kupolát, kihajol, és körbenéz vele. B-re érdemes állítani, így átkapcsolva lövész nézetből, gyorsan körbe tudsz nézni. A többi hasznos dolgot vele kapcsolatban már előbb leírtam ugye.

Pontok elosztása, a legfontosabbak (mindig a lista alján vannak):
Commander: Vezetőkészség (leadership), ez ha kimaxolod, a legénység minden képességéhez 10%-ot ad.
Aimer (irányzó): távolságbecslés, célzás (rangefinding, aiming). Előbbi abban segít, hogy távolabbról pontosabb lövést tudj leadni (nem fog annyira szórni a lövedék), utóbbi meg gyorsabb célzást teszt lehetővé, gyorsabban állítja célra a löveget.
Vezető (driver): Driving skill (harckocsivezetés), azaz minél fejlettebb annál pontosabban találja el a fokozatok közötti váltást, így hamarabb gyorsulsz fel, és hatékonyabban fordulsz menet közben.
Töltőkezelő: reloading (újratöltés) Szerintem ezt nem kell magyarázni.
Rádiós lövész: artillery precision, és reload time, illetve radio contact. Előbbi kettő a hívható tüzérség pontosságát, és újratöltési idejét, utóbbi a rádió hatótávolságot növeli. Utóbbi persze leginkább RB-ben fontos.

Ezen kívül, ami minden legénységi tagnak megvan: Életerő (egyik legfontosabb húzandó skill), fürgeség (milyen gyorsan cserélnek helyet egy halott taggal), harctéri javítás (minél jobban ki van húzva, annál gyorsabban javul a harckocsi), illetve látótávolság (minél közelebb veszik észre az ellenséges tankot, tehát tevődik rá a marker)

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.