Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lázadó tárgy
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
jelentem paypallel tovabra sem tudok fvp-re egyenleget feltolteni ,de az elobb sikerult sms utjan 1.1x €-t ratolni, meg is jelent masodperceken belul az egyenlegemen az osszeg, gyorsan ki is probaltam ket hazai hivassal, 1C-t vont le percenkent, 0 kapcsolasi dij, eddig tetszik.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
ÁrPi2
senior tag
válasz andatti #5000 üzenetére
Köszi, megnézegettem, de nem jutottam előbbre, asszem elsődlegesen a luxemburgi mobilszolgáltatónál kell felderítenem hogy a netjén engedi -e pl. egy ephone voip-fiókhoz való csatlakozást...
Anno 2011-ben pl. az Asteriskblog.hu-n még így írták:
A 21-es telefonszám hátrányai:
- ritkán, egyes külföldi szolgáltatók hálózatából nem elérhető
- ....stb... -
atos30
aktív tag
PayPal-el én sem tudom továbbra sem feltölteni a FVD-t. Ez a SMS ill emelt díjjas hívással való feltöltés úgy látom csak akkor jelenik meg ,ha európai címet adok meg. A 1.5Euros 12 nap freecall-t ad a 3.75 eurós(asszem 5 eurót fog levonni adóval) meg 40 napot. Eddig fel sem tűnt, hogy van ilyen opció is. Viszont ezeknél ha jól látom nincs 10 eurós 120 nap freecall opció.
Megnéznék másik szolgáltatót is, de percdíjjakban eddig a FVD-nél olcsóbbat nem találtam.A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
Balinov
titán
en meg kedden is ki tudtam valasztani a 10€-s feltoltesre a PayPal modszert, at is iranyitott a PayPal oldalara, de nem tudtam vegigvinni a csekoutot, azota 2-3x probaltam, de se a PayPal-os, se a Visa/Mastercardos feltoltes nem aktiv, meg nagyobb osszeghez sem. PayPal-on nem is latszik egyik tranzakcio proba sem.
Sztem naluk van a gond, mert tegnap fizettem egy ebook-ert PayPallal es siman ment minden.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz whiskeys #5011 üzenetére
ne idegesitsetek, monodom teszek ra egy 10-est paypalon, ha aktiv a gomb, aktiv volt kb 30 perce, de a paypalos tranzakcio megint lehalt...
-
atos30
aktív tag
válasz Balinov #5012 üzenetére
Neked is külföldi bankártya van a PayPal-hez rendelve? Mert nekem igen, angol az account-om és lehet ezt nem szereti a FVD. Bár az tényleg érdekes, hogy mindenhol másutt tökéletesen tudok fizetni vele, csak a FVD -n nem. A FVD Help-jében írja, hogy ha probléma van a fizetéssel a Contact-nál lehet jelezni, de ott meg csak a Luxenburgi címük van, meg a Newsletter.
A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
Balinov
titán
Siman, Skrill (moneybroker)-es prepaid Mastercardom (amit asszem a Newcastle Building Society allit kit) van hozzarendelve a verified PP-hez, amit az irorszagi Visa Debit kartyammal toltok fel, ha kell valamire a PP-t hasznalni.
Amugy megvagyok elegedve. program eleg keves eroforrast eszik droidon, most neztem meg, tegnapi/mai adatforgalmam 20egesz valamennyi mbyte..amiben volt eleg sokszori twitter, fb, feedly nezegetes is 3G-n...ja meg ugy 20-25percnyi beszelvetes magyar mobil iranyba.
-
tomp
félisten
Eddig nagyon tetszett a Nymgo. A HD hanghívás nagyon odaver. Kristálytiszta minőség. Mivel lassan lemerül az egyenlegem, gondoltam feltöltöm. Kivették a Google Checkout(Wallet) opciót. Csak a kártyaadatok beírása módszer maradt. Ennek nagyon nem örülök. Nem igazán adnám meg, hiába https porton megy. Jobban bízom a Google rendszerében.
Nem tudtok valami módszert, hogy mégis a Google-el lehessen fizetni? -
tomp
félisten
válasz andatti #5016 üzenetére
7,6Ft HD hangminőségben.
Mennyire bízhatok ebben a megoldásban? Ez ugyan annyira biztonságos mint pl az otp netbank oldalán megadni az adatokat?
Eddig a Google Checkout-ot azért szerettem mert csak beléptem a Google ID-vel és pár kattintással már fel is töltöttem az egyenleget amiről google e-mail is jött. -
őstag
válasz andatti #5019 üzenetére
11 forint / perc alapú flottából léptem ki az FVD-ért, anyagilag jobban jártam. Azt nézd meg, hogy milyen egyéb díjak vannak a flottában, nálunk bevezettek kötelezően egy 508 forintos nem lebeszélhető plusz adót, az 1.900 lebeszélhető mellé ez már túl soknak találtam. Flotta az egymás közötti ingyen beszéd miatt érheti meg.
-
McLaca
őstag
válasz allfinanz #5018 üzenetére
A bitrátája nagyjából azonos a kettőnek, a 711 a régebbi, PCM alapú, a 722 AMR alapú. A Nokia SIP megoldása csak a 711-et támogatja, viszont nagyjából tökéletes vele a hangminőség, szóval bőven elég HD hangminőséghez, 64kbites, és ha figyelembe vesszük a telefonos hangátvitel kb. 3200Hz-es frekvenciatartományát, arra 64kbit több, mint elég mp-enként.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
student
őstag
Ha FVD feltöltöm 10euróval az elfog veszni egy idő után ha nincs lebeszélve? erre nem találok választ sehol a lapján
-
allfinanz
senior tag
G722 kodek kiprobalasara itt egy teszt SIP-cim, automata beszeddel: wbdemo@conf.zipdx.com
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
instantwater
addikt
Próbált már valaki 32 kbps re lekorlátozott klikkes nettel voipon hívni?
Mivel elfogyott a keretem, belassították, így most már nem számít az adatforgalom, csak kérdés, hogy elég-e ez neki. -
allfinanz
senior tag
válasz instantwater #5026 üzenetére
Viber megy igaz neha akad, de ha egy helyen allsz, ahol stabil a mobilnet, akkor aranylag az menni fog. Voip az G729 kodekkel ilyen sebesseg mellett.
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
Jamcsabi
tag
válasz instantwater #5026 üzenetére
Igen, én próbáltam. Működik, de késik a hang (a CSipSimple-ben, a kodekeknél, a lassú kapcsolatok esetén a iLBC-t tettem első helyre). Ettől függetlenül jól értettük egymást a hívott féllel.
Az iLBC kodek 15 kbit/s körül eszik a sávszélességből.[ Szerkesztve ]
-
adriankoooo
senior tag
Sziasztok,
Nezegetem a Gigaset A510IP telefont, be lehet allitani rajta a caller id-t? Az FVD feluleten be van allitva egy alapertelmezett telefonszam, a telefonban meg tudok adni masikat?
Ar ertek aranyban ez egy jo telefon, vagy van jobb is? Meg egy kerdes, hasonlo telefon, de SIM kartyaval (asztali dokkoloval) letezik?
-
club1
veterán
válasz adriankoooo #5029 üzenetére
Én nem találtam a menüjében beállítható caller id-t, az FVD alapértelmezettjével mennek ki a hívásaim.
SIM kártya verso asztali dokkoló kérdésedet nem értem. SIM kártyát mobilba tesznek nem vezetéknélküli telefonba. Asztali dokkoló meg jár a kézibeszélőhöz. -
adriankoooo
senior tag
Nalunk szlovakiaban az Orangenak a vezetekes halozata sim kartyaval van megoldva. Magyarul: vezetekes szamod van, de megis SIM kartyas a telefon (GSM). Az ingyen hivas mukodik, probaltam.
A caller id-nak orulnek ha meg tudna valaki nezni, eszerint tudja:
http://cordless-phones.findthebest.com/q/147/9136/What-call-features-does-the-Gigaset-A510-IP-cordless-phone-have
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz adriankoooo #5031 üzenetére
Ha helyhez kötött GSM, akkor az mitől vezetékes hálózat?
Konkrétan egyébként mit szeretnél? GSM rendszerben telefonálni és mellette voip telefonálni egy másik vezetékes- vagy mobilinterneten? -
gelez
csendes tag
Sziasztok!
A dominós ÁSZF-ben ezt olvastam:
A Domino Surf díjcsomag internet alapú hang és videó hívásokra nem használható.
Ez milyen korlátozással jár? MobilVoipot használhatom, de skypot, vibert nem?Ha vki abban gondolkodik mint én, hogy bluemobil kártyát fog T-ről függetlenített telóban használni ne tegye. Nem megy.
-
Balinov
titán
tovabbra is kuzdok a paypalos fvp egyenlegfeltoltessel, de akinek van MoneyBrookers (aka Skrill.com)-s egyenlege, annak menni fog, most sikerult ugy feltoltenem egy 10-est
-
club1
veterán
Sajnos nem megy. Az elmúlt 3-4 évben a T által forgalmazott simlock-os telenonok imei alapján tiltottak a Blue-nál és a tiltás akkor is él, ha közben a telefonok függetlenítve lettek. Természetesen panaszra - az adott hivatalosan függetlenített telefont - kiveszik az adatbázisból.
-
andatti
senior tag
kicsit off
Használom az FVD-t, újra kellett raknom a gépemet és lementettem a contakt listát, csinált belőle egy .vcf fájlt. Közben a telóim is vacakoltak, bluetooth-on azokat is lementettem egyesével..., minden számból-névből .vcf fájl lett...
Namost nem akarom az fvd-be exportálni őket, de jó lenne egy független telós program, amiből könnyen ki tudnám keresni a számokat, (több 100 számról-névről van szó). Guglival már kerestem, de vagy nem működik a win7-es gépemen, hogy nem is települ, vagy teljesen használhatatlan... írták az outlock-ot is, de én azt nem használom, így az is kiesik.
Összefoglalva: Tudna valamelyiktek ajánlani egy jó progit, ami kezeli a .vcf fájlokat (lehet importálni meglévő vcf fájlokat bele) és keresni is lehet benne? -
Zeki
nagyúr
válasz instantwater #5040 üzenetére
Tesco- Voda
Blue - Tmobil -
Balinov
titán
válasz whiskeys #5038 üzenetére
mar ki tudom valasztani a PP-s fizetest egy 10€-s feltolteshez, at is iranyit a PP oldalalra, be is logolok, confirm payment, de aztan errorral visszadob az fvp oldalara.
amit ir az egyenlegemnel freedays, az mi a szosz? Jol tippelem, ha lefogy az egyenlegem, akkor meg ennyi napig tudok mondjuk innet kulfoldrol magyar mobil/vezetekes szamot hivni?
aham, asszem ez lesz az. HUN-nal csak a veztekesnel jelzi a free-t
-
Jamcsabi
tag
válasz instantwater #5040 üzenetére
Az emberek többsége nem hülye. Ha nem zárná ki, akkor sokan megvennék kedvezményes dominós csomagban a készülékeket, a dominós sim-et kidobnák, és használnák tovább "olcsó" BlueMobile tarifával.
-
Balinov
titán
szoval ha az elozo feltoltesbol fennmaradt 3C-t is elbeszelem, akkor 14napig (ennyit jelzett az egyenlegem) tudtam volna meg ingyen hivni magyar vezetekest? aham. ertem.koszi
-
club1
veterán
Itt igazából arról van szó, amit Jamcsabi írt. A Telekom a saját konkurenciáját teremtette meg a Blue mobile-val (a Lidl csak a viszonteladó a történetben). Így mivel a T hálózatkódját használja a Blue, ezért alapból a simlock-os T/Blue telefonok a két szolgáltató között szabadon használhatóak lettek volna. Mivel a T jóval nagyobb választékot és kedvezőbb árakat biztosít a telefonjaihoz (még a dominósokhoz is), ezért azt szeretnék az imei szűréssel elsősorban megakadályozni, hogy a T-nél vásárolt telefonokat a kedvezőbb forgalmi díjú Blue simekkel használják az emberek. Elsősorban tehát ezért szűrik imei alapján a Blue-nál a T-nél függőként forgalomba került készülékeket. Az már csak ennek a rendszernek a hozadéka, hogy így a "házilag" függetlenített T-s készülékeket sem engedi fel a Blue a hálózatára.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest