Hirdetés
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
zjani007
csendes tag
válasz elodman #3939 üzenetére
Megerősíteném az előttem szólókat.
Pár napja használok hívásokra MobileVoip v3.9-et (play-ről) FVD accal.
Wifin keresztül hívtam mo-i vezetékes számokat.
Teljesen jól használható, minőség megfelelő (kicsit volt visszhangos, de rövid idő alatt elmúlt).Defy-n, Quarx féle JB 4.2.2 van fent.
Ebben van Internet Call lehetőség, ahol meg lehetne adni síp beállításokat.
Nem próbáltam még.
(Ez ROM függő, de Defy-re van nagyon sok féle, biztosan találsz megfelelőt)
De egy dolog ami ellene szólhat (hogy pl. ne az FVD saját kliensét használd),
ha jól tudom síp-en indított hívásokat más tarifával számolnak egyes szolgáltatók.
Javítsatok ki ha tévednék... -
őstag
válasz elodman #3946 üzenetére
Bocs, akkor picit részletesebben: ingyen másik mobilt akkor tudsz hívni, ha mindkettőn ugyanaz a kliens fel van rakva: skype-skype, viber-viber...
Ha viszont vezetékest vagy mobilt szeretnél olcsón hívni, akkor FVD-t nézd meg. Vezetékes feltöltésenként 4 hónapig ingyenes (összesen 365 napig adódik össze). Az utolsó 7 napban hivatalosan 5 órát telefonálhatsz így ingyen.
Mobil hívás: eu-n kívüli címmel regisztrálj, 10.70 euróért (kb 3.300 ft-ért) kapsz 10 euró feltöltést.
Wifi-n vagy mobilinterneten telefonálva 1 eurócent / perc (3.3 ft). Ha callback-en hívsz mást (kb 10 kbyte net kell hozzá), akkor téged és a másik felet is felhívják, így nem kell folyamatos net a híváshoz. Ekkor: 3.9 (12 ft) kapcsolási díj + 2 eurócent / perc (6.6 ft) a magyar mobil hívása.
Rosszul fogalmaztam: természetesen a mobilcsomagod feltételeit kell megnézni. MobilVoip programot jelenleg egyik csomagban sem tudják tiltani. A voip telefonálás percenként kb 0.5 mbyte / perc adatforgalmat használ.
A feltöltött FVD egyenleged évekig megmarad, nem kell x hónapon belül lebeszélned. Külföldi mobilt és vezetékest is olcsón hívhatsz, rokon Németországból német számról magyar mobilt callback-kel kb 5 forintért hív percenként.
[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
válasz elodman #3942 üzenetére
Ahogy Club1 is írta, van olyan készülék és rom, ami alapból támogatja, külön program nélkül is, de ha nem, akkor 99%, hogy Play-ről rá tudsz rakni voip programot.
Android-on nincsenek akkora különbségek a telefonok között, mint Nokia-n. A régebbi processzorok 256 mbyte memóriával is voip képesek.
Ami miatt izgulj, hogy a díjcsomagod támogatja-e a voip-ot. Milyen voip-ra gondoltál? Skype és Viber ingyenes. Ebben a topic-ban a rendes mobil hívásáról szoktunk beszélni, jelenleg 3.3 ft / percért van, ami sokkal olcsóbb a publikus díjcsomagoknál.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HP EliteBook / ZBook topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest