Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
Köszi megnézem azt is.
--
Tovább gondoltam bár még a DIGI-s részre nem jött válasz... az internetnél használatos felhasználó név/jelszó páros kell a nomadikus-hoz vagy külön kapok hozzá másikat?
Illetve valóban van hozzá külön előfizetési díj az alap vonal szolgáltatáson felül?Mert ha igen akkor lehet tényleg jobban megérné valamelyik VOIP-os szolgáltató
Főként vezetékes szám lenne hívva illetve mobil... -
kazan23
aktív tag
válasz instantwater #30752 üzenetére
Hamburger/settings/fiókok/"egy fiók"/Hívó azonosító-ra gondolsz?
Oda "+36301234567" formátumban írtam be, de a default-ot jelzi ki. -
kazan23
aktív tag
válasz instantwater #30755 üzenetére
De, a MobileVoip-ot használom 100 éve, (jobb híján ).
A Zoiper-nél nem tudom megoldani. Ha meg lehetne, azt használnám... gusztusosabb és gyorsabb, még lehet hogy fizetnék is érte, de így elég suta. -
kazan23
aktív tag
válasz instantwater #30757 üzenetére
Köszönöm!
Nekem is nagyjából így néz ki a MobileVoip. Semmi gond a Caller ID-vel.
A Zoiper-nél nem tudom megoldani! -
petir
senior tag
Sziasztok
Megpróbálom újra.
Szóval azt a szolgáltatót keresném amelyikkel a legjobb percdijjal tudnék telefonálni belföldön vezetékes és mobil irányban.Tudnátok erre ajánlani szolgáltatót?
-
félisten
Beleőrülök ebbe a StuntCalls - Gigaset párosításba.
Elvben minden beállítás stimmel, ugyanezek a Zoiperben simán működnek, de a Gigasetben nem kapcsolódnak.
Régen ment -- beüthetett valami trükkös beállítás???
Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
-
petir
senior tag
válasz kazan23 #30761 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Az a baj , hogy faramuci a szitu mert nyáron vezetékes de télen inkább mobil...
Tudom ne akarjak mindent.
Igazából a net adott hozzá a lényeg, hogy telenor felöltő kártyás csomagnál olcsóbb értsd jól gazdaságosabb legyen.Ez a 120 napnyi freedays ez mit takar pontosan ?
-
asdf_
veterán
Dellmontos feltöltésnek okostelefon nélküli reszeltek? (OTP)
Papír szerint mennie kéne, de nem megy (máshol még nem lett fizetve a 2 faktoros szarság bevezetése óta, így nem tudom azt sem, hogy az amúgy működik-e). Ha jól olvasom, redirectelnie kéne valami otp-s aloldalra, ahova sms kódot kellene beírn, de ehelyett eldobja az egészet paymant faileddel. -
anadroid
senior tag
Keress privátban! Van megoldás.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
-
nfer
tag
Reenger - Alap Magyarország díjcsomag 30 napra 500 Ft
200 perc hazai normál vezetékes vagy hazai mobil irányokba: 2,5 Ft/perc díjért.Akkor optimális ha lebeszéled a havi 200 percet, de azt vedd figyelembe hogy ha csak havi 50 percet beszélsz akkor 10 forintra jön ki egy perc.
-
félisten
Igen, köszi, megvolt.
Ma reggelre viszont látszólag magától helyrejött a bejelentkezés.
A dologban az a nagyon meglepő, hogy a telefonon a Zoiperben folyamatosan rendben volt a kapcsolat, ugyanakkor két Gigaset egységen hasonló, de nem teljesen azonos időben volt Registration failed.
Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
anadroid
senior tag
Semmi köze a fintechnek ehhez, ez a dolog 2006 nyara óta létezik, de nyilvános leírása reklámnak számítana. Sajnos nem lehet topikonként más-más aláírást használni, ebbe meg már nem fér több.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
kazan23
aktív tag
Ahogy Zeki írta, a feltöltéstől számítva 120 napig ingyenes belföldi és (talán szinte minden) külföldi számot hívhatsz, egy bizonyos elvi korlát erejéig, amit egy jószándékú magánszemély nehezen használ ki. Évekkel ezelőtt nagyon sokat lehetett spórolni "nagy" külföldre telefonálásokkal így, de mára ez az előny jelentősen csökkent. [bővebben a freedays-ről]
-
kazan23
aktív tag
Reenger - Nem találtam infót arról, hogy mi van, ha elfogy a 200 perc. Más tarifa, vagy megsiketül? Valamint úgy tűnik, hogy a Zoiper-t tolják, ott meg nem lehet több fiókod, aminek a különböző hívószámait kijelzi. Jól látom?
(amúgy az ex Nextra a tulaj 9 vezetővel és 2 alkalmazottal... ) -
nfer
tag
válasz kazan23 #30781 üzenetére
Ha elfogy a 200 perc, nem tudsz telefonálni amíg nem veszel újra perceket. Viszont 30 napig még Te elérhető vagy. Hívószámmal itt nem lehet játszani, regisztrálsz kapsz egy 21-es számot és azt használod. Programot azt használsz amit ismersz, szeretsz, vagy bevált, mert jó a minösége.
-
yanna
addikt
Hali!
Tudja valaki, hogy estleges Fonio megszüntetés esetében mi lesz az egyenleg, ill. a földrajzi szám sorsa?
Csak kíváncsiságból. -
anadroid
senior tag
Hordozd el, ha meg akarsz szabadulni a Foniotól, de nem akarod elveszteni a számot. A pénzedet vissza kötelesek adni, ha megszűnik az előfizetés.
-
petir
senior tag
válasz kazan23 #30761 üzenetére
Ez a Freevoipdeal ez teljesen jónak tűnik.
Tegnap regisztráltam is ma próbáltam. Azt hiszem 5 hívást indítottam felépült a kapcsolat jól hallható oda - vissza. Aztán most kiírta , hogy töltsem fel az egyenleget.
Akkor jól értem ha 10 €-val töltöm akkor
- 120 napig a vezetékes irányba ingyen telefonálok
utána
- vezetékes ingyen marad
- mobil 9,165 Ft/perc ( 365-ös Euroval számolva )----
(#30778) hbala válasza
Viberout drága a telefonálási szokáshoz képest..azért köszi a tippet.---
Esetleg ha van másik "szolgáltató" ami azt mondjátok ennél is jobb azt szívesen veszem ha nincs valószínű itt előfizetünk.
Amire kell : csak belföld - vezetékes és mobil ! -
anadroid
senior tag
Nem marad ingyenes a vezetékes, talán 2ct lesz percenként. A díjszabásban Out of freedays alatt van.
-
anadroid
senior tag
-
zsero
aktív tag
Sziasztok, olvasgattam a topikot, regisztráltam és feltöltöttem egy Commpeak accountot. Egy iPhone-on használok Sessiontalk-on, egyelőre minden megy.
Ami nem világos, az az hogy a codec-eknél mik ajánlottak? Egyenként kipróbáltam hogy ha csak 1-et engedek akkor mikor engedi a telefont és mikor jelez mással beszéltet. Amire rájöttem: G711u/a megy, G729 megy, a többi mint ha nem menne. Se iBLC, se GSM, se semmi.
Ez így normális? Az oldalon elvileg ezeknek mennie kellene. Vagy ez függ attól hogy milyen számot hívok? -
yanna
addikt
válasz anadroid #30784 üzenetére
Nem akarom elhordozni, ennél jobbat tuti nem találok arra, hogy egy ember elérjen vezetékesről, ne a mobilomat kelljen hívni.
Ha megszüntetem valamikor, akkor megszűnik a vezetékes előfizetésem. Arra lennék kíváncsi, hogy akkor visszaszáll a Telekomra? (Vagy mi most a neve...) -
anadroid
senior tag
válasz instantwater #30793 üzenetére
Az NMHH is így tudja?
-
asdf_
veterán
válasz anadroid #30795 üzenetére
Mobilnál elhordozás esetén nem jár vissza a pénz, csak akkor, ha lejár az érvényesség vagy ha elmaradt az adategyeztetés (és akkor is csak kérésre adják vissza). Ephone viszont visszautalta hordozásnál automatikusan.
Lehet, hogy van valami megkülönböztetés a "vezetékes" és a mobilszámok egyenlege kapcsán. -
yanna
addikt
válasz instantwater #30794 üzenetére
Hordozott volt. Akkor is a Fonio lesz az örökös?
-
instantwater
addikt
válasz anadroid #30795 üzenetére
Egy éve hordoztam telenyomortól vodára feltöltős számot, és nem kaptam vissza semmi egyenleget.
Nem nagy gond, kb 40 Ft maradt benn.És az NMHH is így tudja: [link]
Ön régi szolgáltatójánál előre fizetett, úgynevezett feltöltőkártyás szolgáltatást vett igénybe, akkor a számhordozásnál a fel nem használt összeg elveszhet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest