- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
LOGOUT
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Dellmont klónoknál kell beállítani:
Weben belépsz,
settings fül,
SIP server access: Enable,
lentebb a Phone numbers-nál bejelölöd hogy melyik számot küldje el.Ez hogy áll?
-
KTU
addikt
-
KTU
addikt
válasz
nyuszi123456
üzenetére
-
whbear
őstag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
A voip az SIP vagy iax protokollon megy, tehát mindenképp használni fogod. A 3CX egy komplett PBX rendszer, csak önmagával kompatibilis. Neked SIP alapú voip kliens kell.
-
stefi68
addikt
"... Én a Groundwire-t használom régóta ..."
Én is azt használtam egy ideig, de aztán meguntam, hogy (főleg sikertelen hívásnál) teleszemetelte a telefon híváslistát. Konkrétan egy ilyen próbálkozás 3-5 híváslista bejegyzéssel járt.
Te nem találkoztál ilyennel? Melyik verziót használod? Térjek vissza egy régebbire? -
whbear
őstag
Pár hét tapasztalat összegyűlt a SessionTalkkal. Nagyon stabil működés, push teljesen megbízható, hiba nélkül viseli a WiFi/mobil network váltást. Maximálisan megérte a pénzét. Ami hiba volt, hogy csak a standard 5060 - as portot lehetett beállítani, nem ismerte fel a "my.ip.com:port" formátumot. Ezen kívül néha restartolt. Írtam a supportnak és fél óra múlva jött a válasz hogy reinstall kell és jó lesz. Úgy is lett, minden hibát javítottak. Hangminőség tökéletes, lag nincs egyáltalán. Kicsit logikátlan a menüje és kicsit fapados de ennek ellenére messzemenően a legjobban meg vagyok elégedve vele. Ezen kívül az új 5.2.5 Groundwire is hibátlan nálam, talán kicsit nagyobb a lag de minimális. A Bria-nál addig ment a fejlesztés, hogy szinte használhatatlan lett. Nem ajánlom igazán. Több push képes klienst nem ismerek, a Zoiper nem volt az és most sem tud push-t.
A 3CX egy évig ingyenes, évente lehet új email címmel regelni de az androidos kliens egy pusztulat. Visszhangos, lag kb 2-3 mp, dialing rules kb őskort idézik. Én félévente kipróbálom hátha, de eddig mindig csalódtam. Akár google szerverre a saját installerrel akár az én VPS- emre telepítettem nagyon csili vili csak nem lehet használni. Legalábbis üzleti célra nem. -
KTU
addikt
válasz
tibor23
üzenetére
Úgy elég drága lenne tényleg.

Azért még nem 0,5 GBP a magyar vezetékes.
De amúgy valóban, több mint 5x-ös emelés.DiscountVoip
Hungary (Landline) £ 0.0050 £ 0.0064
Hungary (Mobile) £ 0.0100 £ 0.0127HUF-ba nézzük,
ennyi most:
Hungary (Landline) Ft 1.8519 Ft 2.3519
Hungary (Mobile) Ft 3.7037 Ft 4.7037ennyi volt:
Hungary (Landline) SuperDeal!** Ft 0.3571 Ft 0.4536
Hungary (Mobile) Ft 3.5714 Ft 4.5357SuperDeal! volt eddig, vége.
-
tibor23
senior tag
A Discountvoip magyar vezetékesnél 0,1 angol Fontról 0,5-re árat emelt. Ezzel talán a legtakarékosabb Dellmont klón szűnt meg azoknak, akik nem beszélnek sokat. És nincs is alternatívája, most már csak azoknak jó, akik nagyon ritkán beszélnek. A Frevoipdeal maradt a régi 120 nap ingyenességgel, de az után gyorsan lefogy a keret. Havi 50-100 perctől jobban megéri a Reenger, még ha alig van mobil hívás, akkor is. Havi 50 perc alatt meg felesleges VOIP.
-
KTU
addikt
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Dellmont klónoknál kell beállítani:
Weben belépsz,
settings fül,
SIP server access: Enable,
lentebb a Phone numbers-nál bejelölöd hogy melyik számot küldje el.Van olyan Dellmont klón ahol nincs SIP szerver.
Fonio-nál ill. a többi szolgáltatónál, ez általában engedélyezve van alapállapotban.
-
KTU
addikt
válasz
nyuszi123456
üzenetére
whbear fórumtárs ajánlotta a SessionTalk Softphone-t.
De írt a többiről is:
"Ez a push úgy működik, hogy a kliens nincs állandóan bejelentkezve a SIP szerverre hanem push üzenetre ébred fel. A Push szerver van bejelentkezve állandóan. Ezért gyakorlatilag nincs fogyasztás. A Groundwire és a Bria esetében be lehet állítani ezt a módot. Szükség van hozzá a kliens oldalról push szerverre. Ez egy külön szolgáltatás ezért lett PL. a Bria havidíjas. Ha telepítesz egy 3CX központot az tudja kezelni a Google Firebase push szervereket."Én a Groundwire-t használom régóta, van olcsóbb változata Acrobits Softphone.
-
Soma01
veterán
válasz
Soma01
üzenetére
Azóta megtaláltam. A CSipSimple beállítások menü, Szűrők és ott ki lehet választani, hogy milyen szolgáltatásra vonatkozzon a szabály, amit ez után lehet létre hozni / átírni. Ott az átírást kell választani és "A szám elején: +" "Találat felcserélése ezzel: 00" szerint kell kitölteni a mezőket majd elmenteni. Ez után az Android rendszerből érkező (pl. telefonkönyv (névjegyek), böngésző) ilyen formátumú számok eleje át lesz írva. A CSipSimple alkalmazáson belül a tárcsázóba "+"-szal beütött számokat és az előzményekben lévő számokat nem írja át. Erre jó volna egy opció a szűrő menüben, hogy azokat is írja át.
-
Soma01
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Azóta rájöttem. A kliensen belül a tárcsázónál, jobb oldalon, felül az ikonra kattintva legyen e hagyományos GSM hívási lehetőség, vagy ne.
-
Soma01
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Szerintem itt az a legfelső opció.
Más... az természetes, hogy +36... formátumú számokat nem tudok tárcsázni? Csak a 06... vagy 0036... formátumban tudok tárcsázni.
-
Soma01
veterán
Most olvastam a honlapjukon, hogy "A Fonio minden belföldi előfizető részére díjmentesen biztosít nomadikus publikus telefonszámot. A hívószám megrendelésével az előfizető visszahívhatóvá válik."
Csak azért csodálkoztam, mert nagyon jó számot kaptam és nem igényeltem semmit. Eddig csak feltöltöttem az egyenlegemet és beállítottam a voip alkalmazást. Első teszt hívásnál azt hittem, hogy valami központi szám. De sikerült visszahívom többször is.
-
Soma01
veterán
A fonio-tól mindenki kap egy ingyenes, 21-es körzetű telefon számot, nem kell fizetni érte? Csak a vezetékes körzetű telefonszám kerül pénzbe?
Felhívtam a másik telefonomat csörgött és utána sikerült vissza is hívom a 21-es "számomat". (csak csörgettem)
-
KTU
addikt
válasz
anadroid
üzenetére
2012. március 1. számhasználati díj bevezetés, ez után volt valamennyivel.
Volt valamennyi pénz a fiókba, elfogyott, talán pár hétre rá már nem volt telefonszám.
Ezután már csak ideiglenesen vettem tőlük telefonszámot.
A fiókjaim is megszűntek.
Pedig még a CH-n is volt.Akkor azóta változott, előnyére.

-
anadroid
senior tag
Ephone:
16 hónap mínuszba ment egy ügyfél, mire kiderült, hogy már nem használja a számot, a szám nem veszett el, feltöltés után újra lehetett használni. A minimum feltöltés kártyával 1000 Ft. Nem érdemes többel tölteni, ha nem hívsz róla, mert 365 naponként elvárnak egy feltöltést.
-
KTU
addikt
válasz
Soma01
üzenetére
Fonio
vezetékes 5Ft / perc, vagy (Ft/másodperc) 0,05
mobil 20Ft, (Ft/másodperc) 0,19
Évente 2000Ft-al kel tölteni, de ezt lebeszélheted, ha több földrajzi szám kell ez a leggazdaságosabb.
Egyszer kell fizetni a számért 100Ft-ot (21, 1, 44, 62, 72, 76), vagy 1000Ft-ot ha nincs saját számmezőjükbe olyan amit szeretnél.Ephone
vezetékes 3,9 Ft / perc, mobil 19,9 / perc,
szintén másodperc alapú,
itt van 99 Ft / hó havidíj.
Meg ha jól emlékszem, talán minimum feltöltés.
Ha véletlen elfelejted feltölteni, és nincs pénz a fiókodban hogy levonják a számhasználati díjat,
elveszett a bejáratott telefonszámod.
Ekkor hagytam ott őket végleg.
-
Soma01
veterán
A minőség miatt is gondoltam. Olvasom itt néha, hogy ez meg az nem megy. Gondolom, egy nagyobb hazai szolgáltató megbízhatóbb. A Digi se lehet rossz szerintem, de nem akarok havidíjat fizetni. Szóval olyasmi kellene, árban is (6 és 15 ft/perc, másodperc alapon). Nem baj ha nem 2 ft a vezetékes, hanem 6 ft. A mobil irány is kb. annyi legyen max. mint a Digi. (15 ft)
Meg működjenek a magyar rövid hívószámok is, mint a Diginél. Szóval valami rendes szolgáltató kellene, de saját nomadikus hívószám (21-es körzet) nem kell. -
Soma01
veterán
Magyar szolgáltatókat tudtok nekem ajánlani? Havidíj ne legyen, mert nem használom rendszeresen. Most olvastam itt a Fonio-t, az tetszik. Mi jöhetne még szóba? Magyar vezetékes és mobil hívások lennének csak.
Ugye jól láttam, hogy a Fonionál nincs havi fix költség ha nem használom ? -
KTU
addikt
-
KTU
addikt
Ma próbáltam hívni az OTP 003613666666 telefonszámát, volt hogy működött a DTMF volt hogy nem, 1 ugyanazon accounton, sokszor próbálkoztam, Gigaset és Groundwire, mindegyiknél random működött, 4 - 5 - 6 próbálkozás után.

CallingCredit illetve MegaVoip-ról telefonáltam, CallingCredit-nél előfordult hogy 4 - 5 perc után elnémult. -
törölt tag
Rendeltem egy Telenor SIM kártyát, de a "Telenor Klikk 1 GB promóciós időszak egyszeri díj 1500 Ft / 3 hónap" opciót nem találom az online megrendelhető szolgáltatások között. Megszüntették ezt a kedvezményes lehetőséget?

Melyik most a legkedvezőbb árú mobilinternet VoIP-hoz? A Telekom Domino Fix Extra SIM kártya rendelés 60 naponta? -
herdsman12
őstag
válasz
pellesmartin
üzenetére
App Store kulcsszó: voip
Bőven lesz találat. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
pellesmartin
üzenetére
Komolyan a kinézete a lényeg?

2 éves verziót használok abból is, RebVoice-ból is (pont ugyanaz), mert azok jól/jobban működnek, nálam ez a fontos.Tudtommal IOS-re is van Zoiper, próbáld ki.
-
pellesmartin
tag
Hello! IOS-re a MobileVoipon kívül van valami app telefonáláshoz? Jól működik de nem a legszebb,Appstoreba nem nagyon találtam:/.Köszi
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Pont most néztem.
Ami 10Ft vagy alatta lenne, az csak hálón belül használható.
A következő kedvezményes már 20Ft/db, most 19-ért küldöm...Megnézem, mik vannak a Telekomnál, van olyan kártyám is (bár azt nem szerettem volna nyilvánossá tenni).
-
zeon.hu
nagyúr
SMS-re 30-as irányba van jó megoldás? Értve ezalatt, hogy a saját számom írja ki.
(cég kizárólag így hajlandó küldeni a beosztást, ami önmagában nem lenne gond, de mivel folyamatosan elbaltázzák/változtatják az időpontokat és címeket, ezért kénytelen vagyok válaszolni) -
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Korábban írtam neked:
"Bármikor újra lehet tölteni és újra 30 napra adja.
Ha marad és rátöltesz, akkor hozzáadódik a maradék a 200 perchez."Felhasználói névhez jól írtad be a számodat? 003621... legyen.
-
DIEGO15
őstag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Biztos mindent jól írsz be? Nálam simán működik a zoiperrel is. Próbaidőszak alatt hívni is tudnak.
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
Okosandroid
üzenetére
Csipsimple: Bejelentkezéskor hiba történt - Request timeout
Akkor ne erőlködjek egy feltöltéssel?
( Ha épp nincs egységem, hívható sem lennék?)
-
Okosandroid
tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Szia. Nálam is ilyen probléma volt, próbáld ki a CSipSimple appot androidon, nálam tökéletesen bevált és beállítani is könnyű volt.
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
tibor23
üzenetére
Regisztráltam a reengerre, meg is jött az sms. Sajnos sem a zoiper, sem a Grandstream nem tálalja a sip.nordtelekom.hu szervert. Mi lehet a hiba?
Reenger.hu szerver sem látható.
Lugosi, jobb lenne percdíjas lehetőség is a csomag mellett. Pl mi történik, ha lebeszélted a csomagot?
-
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Ha 500 Ft / 200 perc (2.50 Ft/perc) nem jó neked, akkor mit szeretnél? Komolyan érdekelne hogy mi az elképzelésed.
-
tibor23
senior tag
válasz
dobostorta
üzenetére
Hallani. De volt már ilyen néha SIP URI nélkül is. Amúgy a csengetési visszhang a hívott féltől jön.
-
dobostorta
tag
Sziasztok!
Dellmont klónok közötti sip uri hívásnál nektek sem hallani a kicsöngést ha hívtok egy másik Dellmont klónt?
CSipSimple-t használok, és nincs kicsöngés hanem egyszer csak felveszi a hívott fél és onnantól tökéletesen működik minden.
Érdekes módon ha mobil GSM számot hívok ott nincsen ilyen gond.
Köszi előre is a segítséget.
-
pinnacle
nagyúr
Egyébként nem tudom, hogy kinek a hibája volt ez. Én nem töltöttem fel az egyenleget újra 3 nap múlva.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle
üzenetére
Megkérdeztem, ezt válaszolta a PayPal
The issue is not on PayPal side. Please talk to StuntCalls and ask them why you cant buy credit with your PayPal account anymore
illetve a StuntCalls
You didn't ask for a refund, you charged it back yourself. If there's a problem, please always just contact us and ask for a refund.
You can now use paypal again.
Mondjuk továbbra sem értem, hogy miért nem fizethettem PayPal-al, mindegy, most már lehet. Lehet azért inkább kipróbálom a CallingCredit-et, ha már olcsóbb, illetve különösebb panasz sincs rájuk. -
tibor23
senior tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Reenger-en tökéletes a minőség, és ez a legolcsóbb is egyben, hibát csak az Androidos sw-ek visznek be. Dellmont-tal azért vannak problémák, de baráti körben elmegy. Reenger 21-es hívószámodat adja ki a hívottnak, ez valakinek problémás lehet, bár visszahívható. Viszont ha nincs havi 100-200 perc hívás sem, akkor Dellmont vagy a Vodafon tuti.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Bármikor újra lehet tölteni és újra 30 napra adja.
Ha marad és rátöltesz, akkor hozzáadódik a maradék a 200 perchez. -
zagloba
aktív tag
válasz
ritchierope
üzenetére
Ezért szeretek én is ide járni az öreg rókák már mindent kipróbáltak! 😀
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Reenger esetleg, 500Ft-ért 200 perc 30 napra, hazai irányba.
(Néha vannak gondok vele, de max havi 1 alkalommal)
Nálam a minőséggel nagyon ritkán vannak gondok, akkor is csak kicsi visszhang. -
nyuszi123456
aktív tag
Sziasztok!
Az immmr és az orbit mindkettő végleg leállt? Mi lett a szlovákiai mobilos csomaggal, ahol vmi 15 euróért havonta tudtak telefonozni a tmobil hálózatán ilyen szoftverrel?
Ma is a dellmont a legjobb?
Magyar mobilokat szeretnék hívni androidról, jó minőségben. Stuntcalls, de ott pénzfeltöltési akadály lehet, és DiscountVoip a legjobbak?
Amíg volt, immmr felhasználó voltam, nálam tökéletes volt a hangminőség.
A vodafonnal 19 forintért hívok mobilokat. 6 eurócent. Nem rossz, de a dellmont másfél centért működik? Az 4,6 forint egy perc mobilhívásért. Csak nagy mennyiségben éri meg pepecselni vele a megbízható vodafonnal szemben.
-
KTU
addikt
válasz
Soma01
üzenetére
Nem az erőforrásra értettem elsősorban, hanem hardver, rom, alkalmazások hogy vannak összhangban.
pl. ha feltelepítek a Groundwire mellé egy Finarea alkalmazást, nincs hang Groundwire-be (Global, stabil)
3db Xiaomi note 4 (4/64) van a családba, egyiken viszonylag sűrűn cserélődik a rom,
friss rom, és van olyan hogy vállalhatatlanul rosszak rajta a Finarea alkalmazások. -
zagloba
aktív tag
válasz
ritchierope
üzenetére
Próbáld úgy ahogy írtam csak és kizárólag uLaw és aLaw legyen bepipálva a többi nem kell! Androidon jól működő vele!
-
zagloba
aktív tag
válasz
ritchierope
üzenetére
ULaw és a aLaw van csak engedélyezve a kódoknál?
-
DIEGO15
őstag
válasz
ritchierope
üzenetére
Nekem is ugyanez volt. Azóta már nem használok iphone-t, szóval a megoldásban sajnos nem tudok segíteni.
-
ritchierope
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztalt valaki olyat iPhone-on, hogy a reenger hívásoknál a hívott fél jól hall mindent, a hívó oldalon viszont különböző wifi-hálózatokon és mobilneten is szakadozó, "bugyborékoló" a hang, szinte alig érteni, hogy mit mond a hívott? Köszi a segítséget előre is! Zoiperrel használnám, de így sajnos használhatatlan... Iphone 5s iOS 10.3.2
-
8
őstag
Hungarofon még mindig:
Hungary [FIX] 12,17300 Ft
Hungary [MOB] 16,77900 FtÚgy látszik ez már így marad

-
KTU
addikt
válasz
Soma01
üzenetére
"Melyik az a szolgáltató, amelyik a legmegbízhatóbb és a legjobb minőségben lehet vele telefonálni? Vagy ez kliens beállítás függő, nem VOIP szolgáltató függő?"
Nagyban függ a telefontól (hardver, melyik rom, mit telepítettél még mellette, melyik frissítése stb.),
kb. ezt te is leírtad 6 éve, ez sajna ma is igaz. Legjobb célhardveren, előbbiek kiszűrve.
A CallingCredit-el voltak bajok másfél hónapja, 5 perc után némaság.
Mostanában jó, bár kevesebbet telefonálok rajta, mikor töltöttem DiscountVoip volt árban a következő,
ez hozza az átlag Dellmont minőséget.Dellmont klón mobil árak sorrendben, ma :
CallingCredit
Hungary (Landline) Ft 1.613 Ft 2.048
Hungary (Mobile) Ft 1.613 Ft 2.048CheapBuzzer
Hungary (Landline) Ft 1.613 Ft 2.048
Hungary (Mobile) Ft 3.226 Ft 4.097SuperVoip
Hungary (Landline) Ft 1.290 Ft 1.639
Hungary (Mobile) Ft 3.226 Ft 4.097DiscountVoip
Hungary (Landline) SuperDeal!** Ft 0.3571 Ft 0.4536
Hungary (Mobile) Ft 3.5714 Ft 4.5357 -
Soma01
veterán
Melyik az a szolgáltató, amelyik a legmegbízhatóbb és a legjobb minőségben lehet vele telefonálni? Vagy ez kliens beállítás függő, nem VOIP szolgáltató függő? A Callingcredit elég jó árban van. Az milyen hangminőségű?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ AMD RYzen 7 7425HS, 16GB, 1TB, RTX 4070(8GB), FHD 144Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest