Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
gelez
csendes tag
Van vmi bevált módszer arra, amikor MV-vel beszélek és jön egy bejövő GSM hívás? Elég kellemetlen a hívott félnek mondanom, hogy tegye már le, hiszen még a MV képernyője is eltűnik ilyenkor. A legjobb az lenne ha foglaltat jelezne vhogy a GSM-en hívó félnek.
-
chungee
addikt
Akkor telenorosan, hogy lehet netem úgy hogy nem havidíjas Tudom, hogy eleven kérdés. De netnél nincs olyan mint a telefonálás, hogy feltölti a "netes egyenlegét"
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ebben nem lennék annyira biztos. Utána kell nézni, hogy a plusz csomag meddig érvényes.
1. Ha töltök a kártyára, akkor kapok netet. Ha van netem, akkor meg kell tudjam hozzá rendelni a kiegészítést. A kérdés az, hogy a kiegészítést meddig használhatom fel.
2. Ha elfogadok egy Mymenüs ajánlatot, akkor is van aktív netem, jöhet az 1. pont.
3. Van 2GB Deezerem. Ez 100Ft/nap. Az utolsó napon töltök 1200Ft -ot, akkor aktiválják, plusz megrendelhetem az extra csomagot.
Ha csak az eredeti keret lejártáig él a kiegészítő csomag, akkor meg lehet próbálni az alap netcsomag lemondásával/aktiválásával sakkozni, esetleg a MyMenüs, 1 hetes ajánlattal kombinálva.
Az más kérdés, hogy megéri -e ezen matekozni. -
chungee
addikt
Szóval kártyáshoz nem jók ezek
-
KTU
addikt
válasz chungee #16992 üzenetére
Ezt pluszba veheted meg az "alapcsomagodhoz".
Ezek kiegészítő csomagok,
oda is van írva:
"egyszeri díjas, ha elfogyott a neted""Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
chungee
addikt
Hellótok!
Feltöltős praktikumban vagyok SIM ügyileg, lassan lejár a FREE KLIKK. Nem akarok havidíjasra váltani netileg. Ezek a netes csomagok közül tiltva van-e a voip
-
KTU
addikt
válasz _kullancs_ #16990 üzenetére
A Zoipernél mind belépve marad.
A Mobilvoip meg nem több felhasználós.
Az előnye, hogy többféle (5db amit regisztráltál előtte) mobilszámról indíthatsz hívást.Mobilvoip progi alternatívák:
YourDialer [link]
MobiCalls VOIP Calls [link]
Finarea progik [link]Rakj fel ezek közül (akár többet is), és nem kell ki / be lépkedned.
Volt hogy 4db volt fenn. 1 sms-re, a többivel telefonáltam.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
Ezeket a magyar szolgáltatókat is bele kellene írni valamilyen formába a Téma összefoglalóba.
megemlítve a visszahívhatóságot és a rövid hívószámok (cégek ügyfélszolgálatok) hívhatóságát.
Mert ugye ez a Delmont klónokkal ez lehetetlen. (Tudom általában van "normális" földrajzi számuk, de sajnos nem mindig, pl. invitel.)
Mobilról pedig 40Ft - 50Ft / perc (díjcsomagodtól függ).
És az 5Ft is tizede ennek.(#16987) Stanlee:
Nem mind neked ment volna az előző.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
válasz Stanlee #16987 üzenetére
Fonio nagyon jó,
főleg egymás közt használjuk, "normális" földrajzi szám egyszeri díja 100Ft / db. régebben is néztem, de sajnos elsiklottam az információ felett. ezért húztam alá, hogy más ne tegye.Eddig az ePhontól volt 100Ft / hó, ezt váltom le lassan, drága is, és talán perc alapú, viszont nagyon jó.
ill. talán leváltom a Reengert az anomáliák miatt, ami ingyen adott nomadikus (0621-es) számot, de páran f@stak és nem vették fel. Pár hónapja még jó volt a minőség is.
Fonio nem rossz köztes választás, másodperc alapú, földrajzi számért 1x kell fizetni 100Ft-ot, vezetékes 5Ft, mobil 20Ft.
Használjuk androidon, PAP2T-n ás Gigaset 510ip-n.[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz _kullancs_ #16985 üzenetére
Használj 1db klienst, pl. Zoiper (így kell leírni )
több accountot is beállíthatsz rajta, nekem most épp 7db van, ezek közül 4db-al hívást is tudok fogadni: (Fonio, Reenger, ePhone, CallCentric)Ha már be van állítva több account, nagyon egyszerű váltogatni hogy épp mivel akarsz hívni.
Hívás előtt ráböksz a "fiók neve készen áll" zöld szövegre és kiválasztod hogy melyik szimpatikus.
A hívás fogadás ettől persze független, mindegy melyiket állítom be felül,
mindegyik aktív, mind be van jelentkezve egyszerre.[ Szerkesztve ]
-
_kullancs_
csendes tag
sziasztok
Mobilvoipra sikerült az olcsomobilhivás.hu-t feltenni..
Zorpiára sikerül a reengert feltenni.
Mindkettő tesztelve..
DE 3CX-re szeretném feltenni a voipblazert... és nem megy. anyi mindent kell beállítani.
Kell még pluszba regisztrálni 3CX-en vagy elég a blazeren?
Help.
csak 2 hete foglalkozom ezzel, de ha anyámnak mondanám, hogy a voipblazert 3Cx-re tenném és Zorpiára már sikerült a reengert...tuti kapnék egy pofont, mert azt hinné csúnyán beszélek. -
club1
veterán
válasz Magnat #16979 üzenetére
A Digi voip szolgáltatása a hozzá tartozó vezetékes Digi számodat küldi el. Csakis azt, mert Magyarországon te magadnak nem állítgathatsz elküldendő hívószámot.
Ja, és a voip hívás minősége minimum három dologtól függ, ebből csak egy a szolgáltató minősége.[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
Hi,
A Digi voip szolgáltatása tudja vhogy azt, h az én számomat írja ki? Illetve van aki használja, tényleg annyira jó a minősége, h nem lehet megkülönböztetni a hagyományos telefontól?
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
KTU
addikt
válasz zeon.hu #16975 üzenetére
a voipyo-val nem tudod használni a linkelt alkalmazásokat!
Nincs sip szerver!
Csak a Finarea (Mobilvoip) alkalmazásokat.superdeal = akármikor változhat
Lásd pl Browsercalls magyar mobil, milyen "szépen" emelkedett.
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz denis.p #16973 üzenetére
Nyisd le a Téma összefoglalót, nézd meg a
Jelenleg ajánlott VoIP szolgáltatók:Az épp naprakész.
[ Szerkesztve ]
-
denis.p
tag
Sziasztok!
Legyetek szívesek megmondani, hogy jelenleg melyek a legolcsóbb finaera voipok.
Köszi -
KTU
addikt
válasz zeon.hu #16970 üzenetére
Zoiper, Groundwire, CSipSimple, Keyyo, Sipdroid,
Ezek mind tudják itt külön linkelve.
Finarea (Mobilvoip) alkalmazások nem képesek hívás rögzítésére.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
mobilevoip és rebvoice mellé milyen megoldás van hívásrögzítésre?
#?*@&!
-
-
KTU
addikt
Régebben linkelgettem párszor,
de itt egy más kinézetű alkalmazás Delmont klónokhoz,
én ezt sms-re használom, MobiCalls VOIP Calls"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Zeki
nagyúr
Van a playen egy Takes 3 to Tango: Fringa
alkalmazás a Finareától.
Teljesen mobilevoip.
Azzal meg az olcsomobilhivas mükszik.
Most van 3 betamaxos VOIP app a telómon. -
HXY
addikt
Az mitől lehet, hogy a Delmont klónok bizonyos számok hívásánál, bizonyos esetekben nem azt írja ki a hívott félnél, hogy +3630xxxxx, +3670xxxxx, hanem hogy +03630xxxx vagy +03670xxxxx?
Más is találkozott már ilyennel, vagy ez egyedi?
De van amikor jó.
-
KTU
addikt
Keresem azt VoIP szolgáltatót, aki
- ad földrajzi vagy nomadikus (0621-es) számot, maximum 100Ft / hó,
- magyar mobil hívás max. 15Ft / perc,
- működik normálisan a hálózaton belüli ingyen hívás (nem SIP URI-ra gondolok),
- nem Reenger (NordTelekom)Eddig a Fonio-t találtam, ami ugyan 20Ft / perc a mobil hívás díja,
de másodpercalapú.
Reggel 6h körül regisztráltam náluk és a HungaroFon-nál,
hát nem kapkodják el, még semmi válasz sehonnan.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Az lehet.
Az olcsomobilhivas.hu szintén voipinfocenteres belépésű.
12/3Ft. másodperc alapon. Ajándék 120Ft jár, emailben kapod a linket.
És az az érdekes, hogy ha egyszer ellőtted az ajándék 120Ft-os lehetőséget, és újra kattintasz az ajándék 40 perc telefonálás linkre az email fiókodban, akkor 120Ft feltöltést vehetsz. Tehát ezt lehet a legolcsóbban, legkisebb kezdő egyenleggel feltölteni.[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
Ez a legolcsóbb másodpercalapú Delmont (Betamax) klón?
"Másodpercre pontos elszámolás"-ú ezt írják a honlapon
HungaroFon
mobil 0,031 €, 10.2Ft
vezetékes 0,008 €, 2,63Ft[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Írtam nem olyan rég, hogy anno a beecalls.com volt a legjobb minőségű VOIP. Ők sajnos átalakultak.
De a voipinfocenter.com viszonteladói. Többféle IP címes SIP szerverük is van.
Legutóbb kikerestem pár ilyen viszonteladót.
Az s-voip.net-nek írtam is a felületükön, hogy mik a percdíjaik.
Adtak egy fél eurós számlát névvel/jelszóval a voipinfocenter.com-ra.
Ott van a tarifa is. 0.05 Euro a mobil, 0.03 Euro a vezetékes. Drága.
Volt egy 2:29 perces mobil hívásom, 0.125 Eurót számláztak ki rá. Tehát valszeg fél percenként számláz, nem másodpercenként mint anno a beecalls.
Viszont brutál jó volt ez a hangminőség is mobilnettel. Sima GSM hívás érzésem volt. LTE-s telefonnal, LTE/4G hálón. -
KTU
addikt
Nemrég kérdés volt a bankfiókos feltöltés, Delmont (Betamax) klónok esetén.
Feltölthető bármelyik a voipresellers.net oldalonAmit nem igazán akartam elhinni, de.
Az árak még egy kicsivel jobbak mint aki magyar címmel regisztrált a viszonteladó oldalán,
PayPal töltés esetén 10 EURO = € 13.47
ami OTP oldalon számlák közt váltva 13,47 EUR = 4.038,31 HUFvoipresellers.net oldalon
10 EURO = most éppen 3913,27 Ft
5 EURO = most éppen 1956,64 FtFizetési módok:
Magyarországi banki átutalás vagy közvetlen bankfióki befizetés
Magyarországi banki átutalás vagy közvetlen bankfióki befizetés számlaküldéssel
Ausztriai bankfióki befizetés
Európai (nem magyarországi számláról történő) banki átutalás
Magyarországi banki átutalás vagy közvetlen bankfióki befizetés Erste Bankon keresztülÉn még itt nem fizettem nem is fogok, amerikai cím olcsóbb 10,61 EURO
Csak mint lehetőség, osztottam meg.Rákerestem, és andatti fórumtárs már említette 2 éve.
[ Szerkesztve ]
-
csipuka
senior tag
válasz dannyl #16916 üzenetére
Ha az USA-ba mesz es az itthon telot akarod hasznalni akkor kinn csak T-mobile-os vagy AT&T-s kartyat hasznalhatsz. A tobbi (Sprint es Verizon) CDMA-t hasznal. A T az leginkabb 1700-as frekit hasznalja (van 1900-es tornya is tan), de ATT az 1900-t. Vagyis max EDGE-d lesz, ha a telod ezeket a frekiket nem tamogatja. Leginkabb nem tamogatjak az EU-s mobilok.
En H2O-t hasznalok (ATT MVNO) amiben korlatlan amcsi hivas van 500Mb nettel (30$/ho), de asszonynak Red pocket-es SIM-je van (T-mobile MVNO), es neki csak adat van, es a Google Voice-t hasznalja hivasra. Eleg neki 500Mb 1 honapra 5$-ert. Mukodik.
Tudni kell, hogy a T lefedettsege a legratyibb. Varosban fasza, de videken oppo.
A H2O-nak fasza feature-ja van, hogy a magyar vonalas ingyer van korlatlanul. Ha mobilt kell hivni, akkor Dellmont klon-t kell hasznalni, es az a jo, hogy a VOIP-et nem korlatozzak odakinn, vagyis a CSipSimple vagy Zoiper megy VPN nelkul. Szerintem odakinn ha nem mozdulsz ki a varosbol, akkor meg lehet lenni csak adat kapcsolattal.
Ha nem megy a telod 3G-n, akkor olcson lehet WP-t venni (nem tudom mennyire VOIP barat), vagy Moto E LTE-t. -
phanfantom
senior tag
igen, azóta totál meghalt, előtte valóban működött
sajnálom én is, hogy ez a helyzetnekem jelenleg hellyel-közzel egy irányban legalább működik vagyis, ha ata-ról hívják az android-os telefonom futó reenger számomat, akkor általában van hang bár volt már olyan, hogy nem
jelezted az ügyfélszolgálatnak?
hátha csinálnak valamit, ha többen vagyunk -
KTU
addikt
válasz phanfantom #16935 üzenetére
kb. azóta van gond, mikor összeomlott náluk valami,
(jelszó mizéria, 2015 03 22-23),
előtte működött rendesenAmíg androidon használtam, betudtam az android hibájának, de sajnos nem az.
[ Szerkesztve ]
-
phanfantom
senior tag
Legalább nem én vagyok egyedül ezzel a problémával Pár hete már kérdeztem, hogy más is tapasztal-e ilyet.
Sajnos vagy nem akarják vagy nem tudják megcsinálni, hogy használható legyen a hálózaton belüli telefonálás. Ami persze elég fura, egy ekkora cég esetében, bármelyik verzió is álljon fent.
Az ügyfélszolgálattal sokra nem lehet menni, kb. egy soros mondatokban kommunikálnak, egyszerűen továbbítják amit a rendszergazdájuk ír nekik. Ha visszakérdezek, akkor már nincs válasz. -
KTU
addikt
válasz dannyl #16931 üzenetére
Kint mobilodon 2 módon fogadhatsz hívást.
GSM-en 200Ft / perc
vagy
neten alkalmazásokkal, ingyen.Ha nagyon fontos volt, akkor hívtam GSM-en, hazafele (ekkor visszahívtak),
Vagy ha találtam wifit akkor nyert ügyem volt, olcsón hívtam bárkit.
Esetleg veszel kint SIM kártyát.[ Szerkesztve ]
-
dannyl
addikt
Skype-al? Itthon netről hívják a mobilomat, ami nincs neten. Ezért fizetek. Az is VOIP.
Akkor ha veszek kint egy kártyát, és azt hívják akármilyen VOIP-ról, az lesz olcsó, az itthoni előfizum kint sehogy se jó, ha nincs netem, jól gondolom? Nem kötekedek itt, nehogy félre érts, hanem egyszerűen hülye vagyok ehhez, és szeretném megérteni. -
KTU
addikt
válasz dannyl #16929 üzenetére
Miért?
Szerinted hogy hívsz a SKYPE-al?
Evvel kezdted.Leírom még1x:
Persze ezek a megoldások csak akkor működnek ha van netkapcsolatod!
Ha nincs net, akkor veszel kint kártyát és itthonról hívnak MobileVoip-ról.
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz dannyl #16927 üzenetére
Ha ePhone számodon hívnak, Te nem fizetsz semmit,
csak aki hív, Ő is csak itthoni vezetékes tarifát.
De csak akkor hívhat ha neten van a telefonod.
És a Zoiper-ben be vagy jelentkezve az ePhone account-tal.[ Szerkesztve ]
-
dannyl
addikt
Akkor kezdem elölről:
Tehát van egy itthoni szolgáltatós telefonom, amit kiviszek magammal. Regeltem az ephone-ra, minden oké vele, kaptam telefonszámot, lehet is hívni. Ha ezt hívják itthonról, miközben én kint vagyok, akkor én fizetek 5 Ft-ot percenként, a hívó fél meg mitha egy hazai vezetékest hívna? Én most mint itthoni szolgáltatós fizetek pluszban kapcsolási díjat, vagy a kapott telefonszámhoz (ephone) semmi köze az itthoni szolgáltatónak? Ezeket nem értem sajnos. -
KTU
addikt
válasz dannyl #16925 üzenetére
A roaming GSM hívások díja nem képezi szorosan a topik témáját.
A hívás fogadás 200Ft, indított hívás 700Ft / perc. Itthoni kártyával az USA-ban.De lentebb leírtam én hogy oldottam meg.
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz dannyl #16923 üzenetére
a VoipBlazer-en 18 Euro -ért 50 órát telefonálhatsz!
És nincs limitálva 3 hónapban a felhasználhatóság, és haza is telefonálhatsz (vagy akárhova ).Ha az ePhone annyit ír akkor annyi.
A mobilokon az USA-ban, fizetnek a hívásfogadásért.
De ez kint természetes.
Általában mindenkinek több-ezer perces díjcsomagja van.Az ePhone-t azért is ajánlottam, ha esetleg itthoni ügyeket kell intézned hívhatsz rövid hívószámokat.
"Rövid hívószámok: 12xx, 14xxx 3,86 Ft 4,90 Ft"
Eddig erre a Reengert ajánlottam, mert olcsóbb, de a hívásfogadással és stabilitással gondok vannak mostanában.
[ Szerkesztve ]
-
dannyl
addikt
Most néztem, hogy 18 EUR-ért 3 hónapig korlátlan mobilhívás az USA-ba. LINK
Más: Regisztráltam az ephone-ra, felraktam az alkalmazást, választottam hívószámot. Kipróbáltam, lehet is hívni, tudtunk beszélni. Azt írja a honlap, hogy USA 5 Ft/ perc. Ezt ki fizeti, illetve mit fizet a hívó fél, és mit fizetek én? Ezt a kiválasztott számot akkor itthonról bárki hívhatja, ugye? Bocsi, de ez a terület nekem nagyon sötét még.
-
KTU
addikt
válasz dannyl #16916 üzenetére
Hogy te tudj telefonálni:
Regisztrálsz a VoipBlazer-en, és feltöltöd, itthonra is olcsó, és ott a kinti hívásokra is alig 2Ft percenként.
Letöltöd a MobileVOIP Cheap Voip Calls alkalmazást, belép és már használhatod is.Hogy téged elérjenek:
Regisztrálsz az ePhone-on, feltöltöd (NE utalj! hanem kártyával töltsd! Ez utóbbi azonnali), választasz egy vezetékes számot havi 100Ft,
letöltöd a Zoipert, elindítod, QR kódot beolvasod és már tudnak is hívni a választott számon, itthoni vezetékes tarifával.Mellékesen a zoiperba be tudod állítani a VoipBlazer accountod is.
Működik szimultán a két alkalmazás 1 telefonon.Még telepíteném a Vibert, WhatsApp-ot, az itthoniaknak is, akikkel kapcsolatod tartani akarod.
Persze ezek a megoldások csak akkor működnek ha van netkapcsolatod!
És / vagy veszel kint kártyát és itthonról hívnak MobileVoip-ról.
[ Szerkesztve ]
-
dannyl
addikt
Sziasztok! Olvasgattam, de nem találtam sajnos a saját problémámra megoldást. Bocs, gondolom sokan esnek be ilyen kérdéssel, de sajnos SOS lenne. Szóval USA-ba megyek fél évre, és onnan szeretnék mobilt hívni. Hol a legegyszerűbb regisztrálni, vagy mivel kezdjem? Androidos okostelóm van. Ár nem a legfontosabb, úgyse annyira drága gondolom. Úgy is jó, ha itthonról hívnak engem olcsón, ha úgy egyszerűbb. (itthon van net, és innen az én kinti mobilomat hívják olcsón) Az egyszerűség a fő szempont. Köszönöm előre is.
Most néztem a skype-ot, ha itthonról hívják a mobilomat, akkor elvileg 3 hónapra 18 EUR a korlátlan beszélgetés. Ez így is van, vagy ez a reklám?
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
Telefonfüggő a dolog.
Volt hogy csak ezért adtam el az 1 hetes új telefonom.
Ha MTK.s vannak rá lehetőség hogy javíts rajta, de jellemzően nem segít.De akkor nem csak mobilevoip -os hívásnál van gond hanem a többinél is, viber stb. ?
[ Szerkesztve ]
-
ati2
őstag
Az mitől van, hogy a mobilevoip -os hívásnál a másik félnél totál halk a hangom, az övé meg üvölt nálam (normál telós híváshoz képest)?
Mic felhúzva csumára, a speaker meg félre vissza van véve, speaker boost kikapcsolva. -
KTU
addikt
válasz Magnat #16909 üzenetére
A Delmont klónokat nem lehet visszahívni alapesetben, mert a gsm számot hívod,
csak így SIP URI,
de ahogy Fecogame írta: otthoni SIP eszköz (Linksys PAP2T adapter, Gigaset A510ip, Fritzbox-ok, stb.) esetén működik.Próbáltam hívni Zoiperral bejelenkezett delmont klónt, és nem ment.
Pedig máshonnan nem volt bejelentkezve.[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
Hi,
Beszereztem egy E52 meg egy E61 Nokiát wifis sip telefonnak. Az itt már kitárgyalt módon beállítottam őket, de mind a két telefon csak hívni tud, felhívni (sip azonosítóval) egyiket sem lehet. Okozhatja ezt az, h egyikben sincs sim kártya, illetve h ebből kifolyólag offline módban vannak? Persze nem teljesen, mert a sip accountok be vannak regisztrálva, a wifi is aktív, szóval a készülék(ek) lóg(nak) a neten és a hívó oldalon (androidos telefon CsipSimple-vel, illetve Cisco sip-képes ip telefon) sem dobják el a hívást nem regisztrált címre hivatkozva, szóval a szerver (browsercalls) egyértelműen tud róluk, de valamiért mégis csak nagy csend van hívó oldalon, a Nokiák meg meg sem nyekkennek.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
KTU
addikt
Nem.
VoipBlazer rennger párost állítottam.Már kb. 3 hete szenvedek, de csak ma bizonyosodott be számomra hogy a reenger a sz@r.
SIP URI visszahívást ma próbáltam először, és az megy a delmontal, mikor a reenger le van akadva.[ Szerkesztve ]
-
Stanlee
őstag
A PAP2-nek is van log-ja, amibe bekerül, hogy ha valami nincs rendben egy hivas alkalmaval. Eleg sok minden okozhatja az altalad felsorolt hibakat, de mivel nem te vagy az egyeduli, aki mar itt jelezte ezt a problemat, inkabb a NordTelekom oldalan keresnem a hibat, de ugye azt meg nem fogjak elismerni, ha naluk nem megy valami :-)
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
KTU
addikt
válasz Arolotifar #16894 üzenetére
"A 4Ft az 4Ft, az 1Ft az 1Ft."
Nem tudod megmagyarázni, már próbáltam, [link]Aki nem telefonál hazai vezetékes irányba, annak nem jó, ne használja.
És ne számolgasson.
Itt a pont.____________________________________________________________
Más:Amúgy meg kezdek a Reengertől idegbajt kapni.
Regisztrált reengerszámról regisztrált reengerszámot hívok,
(van több PAP2T, Gigaset 510ip, android Zoiper, tök mindegy miről mit keresztbe)
Vagy egyik, vagy másik nem hall, persze előtte mikor ott vagyok kipróbálom jó
de olyan is előfordul, hogy mindkettő tök süket, persze számolA másik kedvencem, mikor az accountok leakadnak random PAP2T-vel,
De csak a Reeger
mert mellette lévő VoipBlazer (ugyanabban a PAP2T-ben) simán megy, akár hívhatom SIP URIjól van beállítva, ezt mind véletlenszerűen produkálja több helyen, többféle internetszolgáltatónál.
többféle modem, többféle router.
nincs ötletem már.Kereshetek valami más szolgáltatót, ami hívható is, és percdíjak is jók!
[ Szerkesztve ]
-
brisbane
újonc
Na végre eddig az oldal nem engedett válaszolni, mert állítólag mások éppen írtak nekem...
Kösz edk-nak, KTU-nak meg Dluinetnek.is a segítséget meg a tippeket. Sajnos buta voltam és nem egyértelmüsítettem eléggé, hogy kp szeretnék fizetni és a bankkártyát nem akarom használni.
Mivel az esetleges bankkártyás megoldások nem is érdekelnek, ezért légyszi ne is fáradjatok ezekkel.
Nincs pofám tovább feltartani Benneteket ezzel az off témával.
Kösz még1x mindenkinek a jóindulatot.
Kiszállok. -
edk-
őstag
válasz Arolotifar #16894 üzenetére
most újra leteszteltem 384 Ft volt az egyenleg, 5 perc 56 mp-t beszélgettem egy telekomos mobilossal, az egyenlegem most 360 Ft
A havi 50 perc hívást, ami a díjcsomagban van, már elhasználtad ekkor? Ha igen, akkor nem teljesül, hogy "kereten felüli hívások díja a Normál Díjszabás szerint", hanem kedvezőbben számláznak. Ha viszont nem, akkor havi 350-et és a 4 Ft/percet is ki kell fizetni minden egyes hívásért?
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
brisbane
újonc
válasz Dluinet #16898 üzenetére
Kp szeretnék befizetni.
Évekkel ezelőtt megtaláltam egy listát róluk -talán a dellmont-Betamax vmelyik honlapján? De az 5-6 éve volt már és már nem emlékszem, de most az istennek sem találom.
És a klónok contact search-ében sem akadok rájuk (mondjuk nem vagyok rutinos contact-kereső mert én mindig csak kimenő landline vagy mobil hívásokat csináltam). Az ingyentelefonálj.hu (vagy vmi ilyesmi)-t azt ismerem, de jó lenne másokat is tudni.
kösz előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elite: Dangerous
- Elfelejtettem a film címét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Feiyu Tech Feiyu pocket + tok + 32sd evo sd 4k 60fpshez
- Hibátlan Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8 magyar !! 1Hó Jótállás
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4 Processzor,hibátlan állapotban!
- Intel Core i7 12700KF felbontott processzor, 36 hónap garancia, Áfá-s számla
- Dell Precision M6800/15.6"FHD IPS/i7-4810MQ/32GB/256GB SSD+500GB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest