Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Sziasztok!
Teljesen új vagyok ebben az egész témában. Az a helyzet, hogy laikusként felvételiztem gazd.info szakra, és szeretnék gyakorolni itthon a vizsgákra, de az én gépem egy egyszerű 2GB RAM-os asztali gép. (Munkára , levelezésre ez is jó volt eddig) Most viszont változott a helyzet, szükségem lenne egy olyan gépre, amin tudok csinálni VMware-en egy Win10 Business Pro-t és servert, valamint egy Linux-ot és servert.
Jelenleg az a jelenség, hogy a VMware 32bit-es felment, arra feltettem egy 32-es Linuxot, és miután feláll, akkor rá pár percre elsötétül az egész kép, két mp-ig kék halál, majd újraindul az egész gép.
Szerintetek minimum milyen specifikációkkal ellátott gépet kéne vennem és nagyjából mennyiben állna meg ez a projekt? Lehet jobban kijönnék ha én építeném?
Köszi előre is a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Èrkezett Kingston NV3 1TB SSD! Vigyètek, vegyètek használjátok!
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest