- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
&#&@@!!#-ba bele. Gondoltam megcsinálom ma este kényelmesen a VCP550D-t, tanulok rá már pár napja.
Végigkattintottam az authorization processt a mylearn-ön, a végén ezt írta:
"your request to register for the certification exam is undergoing the authorization process. This process should take no longer than 15 minutes."
Ennek már 2 órája. A szöveg alatt van egy Candidate ID ugyan, amit állítólag meg lehet adni a PearsonVUE-nél, és menni fog a vizsga (egy ismerősöm mondta, aki eljutott idáig, de még nem szánta rá magát a vizsga elindítására). De itt jön be a bónusz kérdés: én eddig a SZÁMALK-nál vizsgáztam, és úgy tippelem, hogy beregisztráltak a VUE-nél ők maguk, ebből adódóan nincs se login se jelszó a birtokomban. Jöttek viszont levelek @pearson.com feladóval a számalknak megadott címemre a régi vizsgák kapcsán. Erre a címre megpróbáltam most kérni egy "login/pass" emlékeztetőt, de azt írja a pearsonvue.com, hogy nem talál ilyen felhasználót. Regisztráljak egy újat szerintetek?
Lehet hogy naiv gondolat volt péntek estére időzíteni a dolgot, főleg ha a számalknak is lesz köze hozzá (de ne úgy legyen).

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest