Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chal

addikt

&#&@@!!#-ba bele. Gondoltam megcsinálom ma este kényelmesen a VCP550D-t, tanulok rá már pár napja.

Végigkattintottam az authorization processt a mylearn-ön, a végén ezt írta:

"your request to register for the certification exam is undergoing the authorization process. This process should take no longer than 15 minutes."

Ennek már 2 órája. A szöveg alatt van egy Candidate ID ugyan, amit állítólag meg lehet adni a PearsonVUE-nél, és menni fog a vizsga (egy ismerősöm mondta, aki eljutott idáig, de még nem szánta rá magát a vizsga elindítására). De itt jön be a bónusz kérdés: én eddig a SZÁMALK-nál vizsgáztam, és úgy tippelem, hogy beregisztráltak a VUE-nél ők maguk, ebből adódóan nincs se login se jelszó a birtokomban. Jöttek viszont levelek @pearson.com feladóval a számalknak megadott címemre a régi vizsgák kapcsán. Erre a címre megpróbáltam most kérni egy "login/pass" emlékeztetőt, de azt írja a pearsonvue.com, hogy nem talál ilyen felhasználót. Regisztráljak egy újat szerintetek?

Lehet hogy naiv gondolat volt péntek estére időzíteni a dolgot, főleg ha a számalknak is lesz köze hozzá (de ne úgy legyen). :(

Új hozzászólás Aktív témák