Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
válasz
pukkancska
üzenetére
Ezt simán fórumban is megkérdezhetted volna.

Válasz igen!
Két Programi files mappa van. Az egyik az 64-eseknek, a másik a 32-eseknek.
De szépen fut minden. Simán megy a CS source
, office, stb... -
pukkancska
tag
Fölösleges leírnom, mert úgy is tudom, hogy 32 bites támogatást nyújt csak a procim.

Úgyhogy moonman linkjét meg se nyitottam, mert biztos, hogy azt írná ki, hogy sajna nem 64 bites a procid, ez van...
No mindegy, csak meg akartam nézni, hogy a 64 bites op.rendszeren rendesen futa egy 32 bites program. De majd átviszem haverhoz és ott kipróbáljuk.
Azért köszi a segítséget mindkettőtöknek. -
kraftxld
félisten
válasz
gaborbol
üzenetére
Jah, ugyanígy beszoptam egyszer én is. HP dx7400 ha jól emlékszem, egy átbrand-elt asus vagy giga lap ban benne, proci támogatja a VT-t, lap támogatja a VT-t, a gyártói bios támogatja, de a lebutított HP biosban nincs opció a beállítására

Persze nem hagyták, hogy átflash-eljem a gyártói bios-ra... pedig jó kis tesztgép lett volna... -
gaborbol
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Epp a heten szoptam be en is a vmware-rel.
A dell szerverben amit vettem a proci 64-bites, de a biosban nincs VT tamogatas.
Rakom az 2008 SBS-t, kiszol hogy nincs 64-bit hardver.Mondom neki de van de van.
Rakerestem, hat igen kell neki a VT....Vmware nekul kiprobaltam, megy persze, de nekem kell a vmware+ 64bit....
Most osszerakok egy core2 duo-t azon fog menni. -
válasz
pukkancska
üzenetére
Írd le a konfigodat, pls.
-
-
moonman
titán
válasz
pukkancska
üzenetére
You can't run a 64-bit VM session on a 32-bit processor. However, you can run a 64-bit VM session if you have a 64-bit processor but have installed a 32-bit host OS and your processor supports the right extensions.
-
válasz
pukkancska
üzenetére
Csak 64 bites gazdarendszeren fut 64 bites vendég.
-
Tosee
őstag
válasz
pukkancska
üzenetére
Hali!
Kérdésedre a válasz: igen!

-
pukkancska
tag
Hello
VMWare-ben lehetséges a 64 bites operációs rendszer telepítés? -
kraftxld
félisten
Ha fogod az alap linuxot, felrakod rá a 7-es vmware workstationt, akkor tudsz bele normálisan Win7-et telepíteni a gyári cd-ről? Működik minden? Tools felmegy, és minden okés vele?
Ha igen akkor a én a következőt csinálnám:
Az win7-ről driverek le, trueimage-vel usb-s vinyóra vagy hálózatra image file készítés.
Virtuális gépet beboot-olni trueimage cd-vel, és az image visszaállítása a virtuális gépbe, majd tools fel. Lehet, hogy az aktiválással trükközni kell kicsit, mert a sok hw változás miatt sírni fog, legacy network card-ot neki, és menni fog. -
Kvazár
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
És az ottani lépéseket leírnád nekem.

Jah, lemaradt, a workstation 7-essel is végig csináltam mind a 3 félét, és egyik sem működött.

Valami fura dolog van nálam.
Azért kérdezem a lépéseket mert, ha már mindenhogyan végigmentem rajta, és nem jó, akkor tuti én szúrok el valami.
-
Kvazár
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Oks, bocsi, tényleg össze vissza lett.
A lényeg, van 2 gépem. Mind a 2-n Win7 van. Végső célom, ezt a 2-t vmx-re áttenni, majd a gépeimre Ubuntut telepíteni, és ha valami kéne a régi rendszerről, akkor bármikor hozzá tudjak férni.
Ezt próbálom megvalósítani a converterrel minden lehetséges úton. A menüjéből úgy láttam 3 féle képen is lehet ilyet csinálni:
1. Felteszem a gépre amelyikről akarom, és lefuttatom
2. felteszem valamelyik gépre és hálózaton keresztül futtatom
3. csinálok egy ghost fájlt és azt alakítom át virtuális géppé.Nos én már mindet mindenhogy kipróbáltam, de siker nélkül.
Ebben szeretnék segítséget kérni.
Gondoltam arra is, hogy az lehet a gond, hogy túl nagy vinyót szeretnék áttenni, ezért nem megy, majd a rendszerpartíciót 240-ről 78-ra csökkentettem, de nem történt semmi új, ugyan az a hiba.
Gyanakvásom most az acronis felé mutat, hátha annak a ghostja nem megfelelő. Van viszont Hiren's boot lemezem, és azon meg norton ghost, és hátha azt vinné.

A Win7-eim bár meglepő, de eredetiek, tehát ez nem okozhatja a problémát.
Remélem nem hagytam ki semmit, és most már átláthatóak a céljaim.
Valakinek van 5lete mi lehet a gond?
-
kraftxld
félisten
Már bocsi, de leírnád egyszer konkrétan, hogy mit szeretnél csinálni, milyen OS-ekkel, meg milyen VMware-kkel?
Mert nekem úgy tűnik, hogy nekiindulsz mint bolond tehén az anyjának aztán nem működik, és nem igazán tudtam kibogozni a hsz-ekből, hogy pontosan mit is szeretnél elérni. Mert volt itt minden, linux,win7,acronis,converter -
Kvazár
őstag
Hát megpróbáltam úgy, hogy 100 giga alá csökkentettem a viyó méretett, de úgy sem jártam sikerrel.
Megpróbáltam még az asztalimat is, hátha csak a kicsit nem szereti, de nem.
Valaki? 5let? Vagy csinált már ilyet valaki?Lehet, hogy jó kor kérdem, de mintha a win7-et nem láttam volna a támogatott op rendszerek listájában.
Ez létezhet? -
Kvazár
őstag
Az nem okozhatja a problémát, hogy túl nagy 250G-s vinyót akarok áttenni vmx-be?

Megpróbáltam csökkenteni a méretét, de most már nem indul a gép. Még szerencse, hogy van mentésem róla, így kezdhetem előröl. -
-
A vmware workstation import részénél a következő "formátumok" szerepelnek:
- vmware workstation files *.vmx
- OVF virtual appliance *.ovf, *.ova
- microsoft virtual pc/virtual server files *.vmc
- symantec backup exec files *.sv2i
- storagecraft shadow protect files *.spf
- acronis true image files *.tib -
Kvazár
őstag
Van Acronis True Image Home 2010-zel készül másolatom a laptop vinyójáról, azt nem tudom valahogy a virtuális gépbe betenni?

-
Kvazár
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Eredeti, Tiszta-szoftveres win7-em van, nincs semmi humbuk. Tuning sincs (mivel laptop, és a biosában kb az időn kívül semmit sem lehet állítani)
Minden a lehető leggyáribb állapotban van. Próbáltam azt, hogy hálózatra mentse, vagy hálózatról menteni ezt, de semmi eredménye sem volt. -
-
Kvazár
őstag
Hát én nem értem. Valakinek ezt már sikerült használni?
Elméletileg mindent jól állítok be, de a végén mindig elszáll:[link]5let?
Thx. Üdv. -
-
-
-
ro_bert17
őstag
Amennyiben vmware-ről van szó.
(ha jól emlékszem regisztrálni kell magad)Szerk: igen, regisztrálni kell magad!

-
Kvazár
őstag
1x valaki írt egy kiegészítésről, mellyel a jelenlegi op-omból tudok virtuális gépet csinálni, és ennek a proginak keresném a nevét. Tudja valaki a nevét?
Azt is megköszönném, ha a használatához is tudna dobni egy linket.

Thx. Üdv.
-
-
- A virtuális gép ugye egy programablakon belül fut. Van neki még BIOS-a is. Ha egy program újraindítást kér, akkor a virtuális gép a vmware ablakán belül indul újra, lefut a belső bios, stb. A fizikai gépre nincs kihatással.
- A virtuális gépnek van olyan szolgáltatása, hogy snapshot. Ez készít egy pillanatfelvételt a teljes gépről és ide tudsz később visszatérni ha gebasz van. Több ilyen snapshot is lehet természetesen. Ez nem olyan mint a win restore funkciója, sokkal hatékonyabb. Inkább olyan, mintha ghost-tal elmentetted volna a teljes partíciót. Ugyanis ha csinálsz egy snapshot felvételt, akkor a fizikai gépen egy új állomány fog létrejönni és az utána virtuális környezetben elvégzett módosítások oda rögzítődnek.
Ez kicsit hülyéül sikerült megfogalmazni
ezért itt egy példa:
1. Virtuális gépbe felraksz egy xp-t
2. Snapshot
3. Telepítesz egy Office-t
4. A gépet visszaállítod a snapshot-ra
Így minden fájlművelet, amit a 2. pont után végeztél, teljesen eltűnik.
- Ha ésszel használod a virtualizálást és nem osztasz meg fizikai partíciót az emulált géppel, csak egy-egy mappát (lehetőleg azokat is csak read-only), akkor nem tud kijutni a vírus. -
betyarr
veterán
üdv!
lenne néhány kérdésem a progival kapcsolatban,amikhez segítséget szeretnék kérni.átfutottam a vmware oldalát és nem minden vili.
teszem azt feldobok egy virtuál xp-t.ugye állandóan kéri az újraindítást.azt hogyan kell megoldani?ténylegesen újra kell indítani a gépet,vagy másként van?ha feltelepítek egy progit kipróbálásra a virtuál xp-re és újraindítást kér,akkor az hogy megy?ha véletlen vírust kapok a virtuál xp-n,akkor hogyan lehet visszaállítani az előző állapotot,amikor még nem volt a vírus?újra kell húzni az egész virtuál xp-t,vagy van rá egyszerűbb megoldás is?kell/érdemes AV-t vagy tűzfalat használni a virtuál xp-n?átfertőzni semmiképpen nem tud az alap rendszerre egy vírus?
vannak ezek az előre konfigolt dolgok,pl ubuntu.az miért jó?mert nemkell nekem tökölni a telepítéssel,hanem készen kapom?
egyelőre talán ennyi.
köszönöm előre is a segítséget! -
Tosee
őstag
válasz
RootRulez
üzenetére
Szia!
Itt egy leírás! Én is ez alapján csináltam bár egy kicsit eltértem tőle...
Vagyis kicsomagoltam a tmp mappába, ott létrehozott egy vmware-tools-distrib nevezetű mappát!
Majd megnyitottam a terminált, és oda navigáltam:
cd /tmp
cd /vmware-tools-distrib
sudo ./vmware-install.plRemélem tudtam segíteni!

-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Linuxra (Ubuntu) Hogyan tudom feltelepíteni a VMware Tools-t? Helpet (Install VMware Tools in a Linux Guest ) böngészgetem, de nem akar össze jönni

Pedig régen ment, de mióta Win7 van, felé se néztem
De most érdekel milyen lett ez a 10-es Ubuntu és idegesít, hogy mindig Ctrl+Altot kell nyomni a kilépéshez...... -
-
Feldobtam egy új meket vmware7-be az itt leírtak alapján.
- Install után az első két boot-ba belefagyott (a szürke almás indulóképnél), de utána szépen elindult.
- A hálózat alapértelmezett bridgedben - azonnal volt internet. Felbontást nem lehetett változtatni, hang sem volt.
- A gépet beindító Darwin_Snow.iso-t menet közben becsatlakoztattam, majd az asztalon megjelenő vmtools-t telepítettem
- Ismét következett két fagyás, majd helyrerázódott.
- A felbontás immáron szabadon állítható (full hd-s full screen), a shared folders szintén működik. Így már könnyű volt behúzni mac alá és telepíteni az ensoniq audio drivert.
Ezt a hozzászólást mac alól írtam magyar firefox 3.6.3 segítségével (az iTunes pedig éppen internetrádiót nyomat). Már csak a billentyűzetet kell megszokni
-
-
Pedig hidd el, semmi baja az OSX-nek. Hacsak nem valami hibás telepítőt fogtál ki.
Ha régi OSX-et frissítesz akkor új verzió kellhet a boot iso-ból is. Valószínűleg azért akad le indulásnál. Jártam már én is így.
És a felbontásállítás tuti hogy csak a vmtools telepítése után jött be. Előtte fixen 1024x768-on volt nálam is. -
Kvazár
őstag
Hát én nem értem. Most feltettem egy elég régi osx-et, azon a hálózat szépen ment is, de a képernyő átméretezését nem lehet megcsinálni. Ezért gondoltam 1-et és elindítottam egy frissítést. Az le is futott, de többet az sem indult el mert a bootnál elszáll, mert valami virtual cpu baja van.
Hát én nem tudom, de itt nagyon kezd ez már osx probléma és nem VM probléma lenni.

-
-
gaborbol
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Annyi tortenet meg ,hogy ujra kellett allitani a halokartyakat ,mert mert az ibm netfinity helyett ugy virtualok lettek.
Muszaly vele foglalkoznom, mert a legnagyobb ugyfelemnel vmware esxi 3.5, 2 fizikai szerveren 9 virtualis szerver, es 2 win2003std fileszervert kene virtualizalnom amilyen gyorsan csak lehet.
Viszont annyira nincs hely a vmware alatt, hogy egy budos snapshot nem keszult meg soha. Norton backup exec megy szepen es backupolja az osszes szervert a hagyomanyos modon mintha fizikai szerverek lennenek. 9 szervert rangat at minden ejjel a halozaton, es persze meg fizikalis szervereket is ....Szerinted normalis volt aki ezt kitalata?
Mai feladat, kitalalni ,hogy van e valahol meg szabad hely, vagy tenyleg nincs.
A 2 vmware szerver alatt van 2 hp storage, egyben van 9 db 146 GB-os hdd, a masikban meg 3 db 146-os meg 6 db 750 GB os.
Es vmware alatt van kb 550 gb storage, egyszeruen nem tuom hol van a tobbi.
Az is barom modon lett megcsinalva, fel lett szabdalva a storage es minden virtualis gepnek kulon storage van.Pl DC1 storage 50 GB ebbol felhasznalt 15 GB, DC2 storage 50 GB felhasznalt 13 GB. stb ...
Na most ,hogy leirtam es vegiggondoltam, akar 3 virtual szervert is bedobhatnek egy 50 gb-es storagebe, akkor fel tudnek szabaditani valamennyi helyet,de helynek kene lenni csak nem tudom hol van.
-
Akkor lehet hogy vendég reinstall kell. Más 5letem már nincs.
Én vendégként feltettem a win7-et, az a végén automatikusan feltolta a vmtools-t és minden prímán megy. Hálózat, shared folders, aero felület.Viszont nekem sem problémamentes a vmware használata. Program indításakor 20-25 másodpercig semmit nem művel (se vinyó mozgás, se cpu terhelés), majd bejön és utána megy rendesen.
Volt egy vinyócseréből adódó windows reinstallom, de az előző win7-en is ugyanígy t*költ induláskor. -
Kvazár
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Alap os win7. VMware, player 3.0, 3.01 és a 7-es rendeset is kipróbáltam.
Mindenhol ugyan az.Ami tényleg fura, hogy az ubuntu meg mindenhol elsőre prímán megy.
Minden úgy megy alatta ahogy a nagykönyvben meg van írva.Tools nélkül és azzal is próbáltam, de semmi változás.
-
kraftxld
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Örülök, hogy megy szépen

-
-
kraftxld
félisten
válasz
gaborbol
üzenetére
Jól hangzik, nálunk az üzemben pihennek a régi vasak, de nem igazán lehet őket rugdalni, plusz munkaidőn kívül piszkálja őket a harapós kecske

A vmware converterrel már próbálkoztam egyszer még 2.0 korában, akkor nem igazán sikerült neki összehozni a témát, de azóta már lehet fejlődött a dolog.
Pár hónapja csináltam egy széthullott ibm x205-ről migrálást Hyper-V alá, egy win2k server volt, ShadowProtect-el csináltam, sima image ment, image betölt módon, először csak csökkentett módban indult, leszedtem az ibm szutykokat a gépről, meg kipucoltam még pár dolgot, integration services fel, azóta is megy szépen.
Vmware-ba még nem konvertáltam fizikai gépet. -
-
gaborbol
őstag
válasz
gaborbol
üzenetére
Hat bakker,nem hiszem el, de kesz van.
Egy dual pentium 3 1400 MHz 2 gb ram 36gb hdd abbol 7 szabad, SBS2003 sql,exchange, adatbazissal megtoltve, egesz pontosan 44 perc alatt virtualizalodot.
Kikapcsolt allapotban jott at, megkerdezte hogy mi volt a varatlan leallitas oka

Megnyugtattam, hogy most mar minden rendben lesz.Aztan tenyleg jott az udvozlo kepernyo, hogy olyan sulyos hardvervalltozasok tortenek,hogy 3 napon bellul ujra- kell aktivalni>aktivalas interneten-> On sikeresen aktivalta ezt a peldanyt, koszonjuk. Koszontem en is.
1 ismeretlen eszkoz ugrott fel amihez nem talat drivert, elso blikkre ugy tunik megy rendesen.
-
-
-
-
Kvazár
őstag
Csináltam én is pár képet:[link]
A problémáim kilistázva:
1. osx alatt van hálózat, de net nincs
2. win7 alatt a háló kártyát sem ismeri fel
3. osx alatt a képernyő felbontást nem tudom állítaniNem tudom igazából ezeket hol kéne megkérdezni, ezért ha nem tartozik némelyik ide, akkor bocsi.
A tools eddig nem volt fent, már fent van, de a helyzet változatlan.
5let?
Thx. Üdv. -
Kvazár
őstag
Hát ez nagyon fura.
Valamiért mintha nálam nem menne a DHCP, mert mintha IP-t nem kapna.
Fixre beállítottam mindent, és szépen ki is írta mint neked, hogy a kapcsolat létrejött, és szép zöld lett a pötty.
VMware beállításaink eddig is azonosak voltak.
Elemben, net az még most sincs.
5let?
-
-
Kvazár
őstag
Fura
, nálam nem egyik helyen sem megy, igaz az osx 10.5 körüli, és 7-es is még az első stabil kiadás lehet (campus/tiszta szoftveres).Nálam is simán NAT-olva van, csak a VMware virtuális háló kártyáját nem ismerik fel, pontosabban a 7 nem ismeri, az osx meg csak simán nem megy, ahhoz nem értek.
Még az eszközkezelőben is látom, hogy nem ismeri fel.
-
válasz
gaborbol
üzenetére
Én pár éve, ha jól emlékszem még a workstation 6.0-val egy fizikai gépet (winxp) importáltam virtuálisba. Tökéletesen ment. Persze első indításkor csökkentett üzemmód, utána meg aktiválást kért. De megoldottam

Kvazár - Itt mindkettő hibátlanul megy - NAT beállítással. Az OS X 10.6 vmware tools nélkül is eléri az internetet. Egyedül a shared folderhez van valami osx-es iso.
-
Kvazár
őstag
Azt nem tudjátok véletlenül, hol találok háló drivert win7-hez, meg osx-hez?

Ubi, meg XP szépen viszi, de most nem azokkal akarok tesztelni.Thx. Üdv.
-
gaborbol
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Tudom hogy megy, meg win2003 szerverhez is van iscsi kiegeszito, ha jol remlik magatol meg is talaja, beallitani sem kell neki semmit.
Most ezen felbuzdulva csinalok egyet a ceghez is. Van egy regi hp szerver,ugyis ment volna az eletronikai hulladek leadoba, tud 6 satat raidbe kezelni, bedobok 6 vinyot aztan lesz tarhely

Kicsit mas:
Konvertaltal mar rendes fizikai szervert vmware image-nek?
Van 2 file szerver, amit virtualizalni kene, peresze egyszerubb lenne csak siman vmware 2003 templatre rakattintani, meg athuzni a fajlokat, de tapasztalatszerzesre kivallo lenne."VMware vCenter ConverterTM
Convert Physical Machines to Virtual Machines – Free!"Jol kezdodik

-
kraftxld
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Akkor a vmware állította be szarul, ne a quick setuppal csináld, hanem normális setuppal

-
-
kraftxld
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Angol/Magyar bill kavarás lesz.
Amúgy én nem szeretem ezt a quick install-os dolgot, inkább én állítok be mindent, aztán tuti jó lesz
-
Hali!
Megszerettem volna nézni az Ubuntu 9.10-et, csak kíváncsiságból. (Utoljára még az előző évezredben használtam Red Hat-ot, kilométeres parancssorból írtam audio CD-ket
)Na de az a gond, hogy amikor indulna, akkor kéri a login adatokat(amit korábban már a vmware bekért) és hiba adom meg helyesen, nem enged belépni..

Fire.
UI: Nem virtuálba telepítve simán megy minden...
-
Kvazár
őstag
Hiba oka megvan!
Én voltam a ludas.

Amikor a vmx-et generáltam, win volt kiválasztva lin helyett.
Gondoltam tök8 mert asztali gépnél is min1, de nem.
Lint választva vendég op-nak minden szép és jó. (ismét)Tools még most sincs fent, de úgy néz ki teljesen fölösleges is.
Azért thx. Üdv.
-
Kvazár
őstag
válasz
gaborbol
üzenetére
Thx. a segítséget.
Ezt tudnátok értelmezni nekem: I have tested the vm, and found out that the mouse and keyboard is not working, but if I click the vm (set mouse in site the vm ) on start up phase, the problem is disapear ..
Ez a válasz egy hasonló problémával rendelkező felhasználónak jött, és hátha...Toolsra vissza térve. Amíg op-ot nem indítok, addig nem is lehet telepíteni: [link]
Ha meg már megy, akkor ezt írja ki:[link]
Itt én már kattintottam igenre, is meg nemre is, de semmi változás.

5let? Thx. -
gaborbol
őstag
Kraft megmondta a megoldast, fix, hogy az a gondja.
google meg:
vmware mouse stuck vagy stick corner

iSCSI:
Felraktam az openfilert install/beallitas kb 15 perc, csatlakoztatas vmware-hez + 5 perc. Nagyon szimpatikus, ha legolcsobban kell tarhely vmware ala es aszerver mar nem bovitheto, vagy csak dragan, nem tudok jobbat nala.Egy regebbi P4-es gepre siman rahuztam, megy bele ket 1,5 Tb-os vinyo es kesz is. -
Kvazár
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Már mindennel próbálkozom, player 3,1 3,0 és mind a 2-nél dettó.
Az is tökmindegy neki, hogy milyen op.-ot teszek fel mert az egérmutatók akkor sem mennek, vagy valami nagyon máshol érzékeli.Tools alatt melyiket érted? Gondolom nem a toolbart, mert azt nem.
De kidob időnként az elején valami tools-os dolgot, de hiába mondom neki, hogy tegye fel valami hibával abba hagyja.
Kéne, vagy nem kéne?
gaborbol: a keresésed eredményét belinkelnéd? Mert fogalmam sincs hogyan keressek rá, és ezért írtam ide.
thx.
-
gaborbol
őstag
-
Kvazár
őstag
Megpróbáltam más op-okat is, ott meg tök máshol van az egér ahol látom, így szintén használhatatlan.
Valakinek 5let a problémára?
-
Kvazár
őstag
Találkoztatok már olyan problémával, hogy az egeret nem tudtátok mozgatni, csak a 4 sarok egyikében van folyton?

Én most ezzel állok szemben és eléggé zavaró, sőt használhatatlan a számomra per-pill.
Valakinek 5let? Thx. Üdv.
-
gaborbol
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Kell a regi szar, na...
Mivel itthon lesz a fix ip, ezert itt kell lennie mindig , 24/7-be szeretnem hasznalni.
Laptopom van, de azt hurcibalom magammal igy arra nem rakhatom.
Idossebb jateggepem van itthon, azon elmenne, de annak mas feladata van.Sikeresen megvettem a DELL-t (2*2.8 xeon,2*300gb scsi,2gb ram.) 50 dolcsi volt es meg sineket is adott melle

Rakok bele meg 2gb-ot 33 dodert vagy 4 et 66-ert es kesz a szerver, van rendes hardveres tuzfalam is ebayrol, mar csak a fix ip kell es indulhat az orulet
Keszulj, mert ugy erzem nesokara lesz par kerdesem

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)