Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
válasz Laraxior #69509 üzenetére
Ezt akartam én is írni, pont az a lényeg, hogy ott már fél perc után 100 fölött volt, másiknál meg 40 perc után is 70
MPowerPH: Az sem mindig releváns, amit a neten írnak a Bykski padokról, mert pl minden videóban szürkék voltak a padok, de nekem meg kékek jöttek Akár lehetett volna jó is, ehelyett szar is volt, meg össze is olajozta az egész kártyát Viszont aki megveszi majd tőlem esetleg (még nem hirdettem meg), az kap mellé EK padokat, mert abból meg annyi maradt, mint a rohadás
szerk.: Lara: EVGA-n sem volt hátul lóf.sz se, pedig ott a f.sza fém deszka
Egyébként kis kieg, amiről talán nem volt szó, de már több helyen olvastam: Azért ne szarozzátok mindig a gyártókat a padok miatt, mert nem mindig azért rakják azt, amit, mert éppenséggel azon az 1000 ft-on spórolnak egy millós kártyánál. Sokat számít az, hogy egy adott pad, vagy paszta mennyire tartós. Amíg a gyári, amit ráraktak lehet, hogy viszonylag szar hővezetésű, az 5 év múlva is hozni fogja azt a szart. Amiket meg mi rárakunk, azt aktív használat mellett nem árt évente cserélni, mert eleresztik magukat. (főleg ha bányászol közben vadul)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest